door Inter in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 6
  • 667x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Een huillie, huillie, jankie, jankie verhaal van Jerry Afriyie.
Bah, bah: ga seizoenswerk doen joh.
Jouw seizoen: medio november t/m 5 december.
Sarcasm off.

1 verwijderd2420

Gelukkig heeft de rechter beslist en ondanks al het geblabla van deze man moet hij toch eindelijk eens inzien dat je niet alle gebruiken van Nederland kan of mag vernietigen. Er zijn veel meer kinderen die zwarte Piet fantastisch vinden dan kinderen die dat niet vinden. Ik baal van drammers die denken dat ze alles maar naar hun hand kunnen zetten.

3
2 gaulette

Deze man zaait haat en verdeeldheid. Wegwezen ermee. En laat hem zijn hand maar elders gaan ophouden. Al die racistische blanke Hollanders hoeven hier van hem vast niet aan mee te betalen.

3
3 Kaffer

"De rechtbank vindt dat de politie, gelet op regelgeving en beleid, in hun recht stond bij hun beslissing om mijn beveiligingspas in te trekken."

Nah, niet zeuren dan.

3
4 Hans Brinker

Donder op naar Suriname, eigenwijze zeurpiet.
Kinderfeestjes verzieker.

8
5 Positivo

Terecht!! Een beveiliger die in zijn vrije tijd kinderen belaagd is best wel bizar.

2
6 Reconquista

"Aanleiding hiervoor was dat ik tijdens de nationale intocht in Gouda in 2014 aandacht wilde vragen voor alle kinderen voor wie de sinterklaasviering geen feest is, zolang het land de aanwezigheid van zwarte piet, een racistische karikatuur uit de 19e eeuw, gedoogt."

Kijk Jefry, ik zal het nog 1 keer uitleggen. Je zin hoort te zijn "de aanwezigheid van zwarte piet, waarvan ik VIND dat het een racistisch karikatuur is uit de 19e eeuw". Daar begint je eerste stap mee. Ik vind het prima dat je protesteert maar stop nu eens met iets een feit te benoemen als het je persoonlijke mening is. Dan kom je al een stuk verder en zul je ook wat meer medewerking krijgen. Maar dat wil je niet. Jij wilt koste wat het kostte alleen maar gelijk krijgen.

3
7 Gezond boerenverstand

hij heeft het kennelijk dus niet goed begrepen.

2
8 ongelovenloos

Next!

question

1
9 ikzelf66

Als er een landje op de wereld is dat juist niet racistisch is, is het Nederland wel.

Het wit zijn van Dagobert Duck, Donald Duck, Katrien Duck, Oma Duck, Kwik, kwek en kwak enz. heeft net zoveel met racisme te maken als het zwart zijn van Piet.

4
10 Carol Fenijn

Hele goede rechter.
Weg met deze vent.
Nu nog zijn verblijfsvergunning.
Zijn we van hem af.

4
11 annie

Lees voor 'kwek en kwak': 'Kwek en Kwak', stel je voor dat hier ook nog gedacht wordt dat er discriminatie is en Kwek wordt voorgetrokken.

1
12 Carol Fenijn

@5 Wat in hemelsnaam moet hij in Suriname ? Het is een Ghanees

4
13 mo

Lees voor 'Kwek': 'Kwik' in @12 , handig, die preview of correctiefunctie van deze site. question

3
14 Carol Fenijn

@14 maakt niet uit hoor, je post blijft dom.

Geen racisme in Nederland? Hahahaaaaa

14
15 mo

@11 . Verblijfsvergunning????

13
16 mo

@5
Hoezo Suriname? Hij is niet afkomstig van Suriname en is geen Surinamer.

1
17 kwatta

Wat is de reden om hem zijn beveiligingspas af te nemen ?
Dat is toch niet de veroordeelde politie-actie ?

Want dan maakt hij een goede kans voor het Europees Hof.

8
18 Hollander1967

@2 Zijn standpunt over Zwarte Piet heeft hier helemaal niks mee te maken. Dat ziet hij fout en jij ook. Hij is opgepakt omdat hij zich niet hield aan een demonstratieverbod. Ja, dan krijg je een probleem met je beveiligingspas.

Dit vonnis zegt niks over of je wel of niet zou mogen demonstreren. Hij mag gewoon demonstreren, op de aangewezen plek, en daarbij gewoon zijn baan houden.

0
19 Winston

@11 Ik vrees dat hij in het bezit is van een voordeelpas.

(Echte Nederlanders noemen dat een paspoort.)

4
20 Hans Brinker

"'Wat in hemelsnaam moet hij in Suriname ? Het is een Ghanees""

Wat in hemelsnaam moet hij in Nederland? Het is een Ghanees.

3
21 Reconquista

@21 LOL

3
22 Hans Brinker

@21 was voor @13

2
23 Reconquista

@21 . Dat zeg ik het is een Nederlander met Ghanese roots die niets in Suriname te zoeken heeft.

9
24 mo

@10 ,

Nou, nu je het zo zegt... waarom zijn al die eenden eigenlijk wit?

Racisme! Meer hoofdrollen voor gekleurde eenden in de Donald Duck!

3
25 progressiefliberaal

Dat was trouwens sarcasme, even voor de duidelijkheid.

2
26 progressiefliberaal

Tsja, had je maar eerder moeten bedenken dat je je dient te houden aan de wet sukkel.
Als je je niet houdt aan de wet (zoals jij deed door toch te demonstreren terwijl er een demonstratie verbod gold) en de politie je daar op wijst en jij vervolgens stennis tegen de politie gaat schoppen, dan is het niet gek dat je opgepakt wordt.

Dan niet achteraf zielig gaan lopen doen dat je volgens het Nederlandse recht veroordeeld wordt en je dus niet meer als beveiliger aan de slag mag.

Heb je geheel aan jezelf te danken jankerd.

2
27 beastyboy

@26
Gelukkig meldt u het erbij. Want er zijn genoeg idioten die het nog zouden menen ook.
En deze sukkel van een jerry is daar 1 van.
En die idioten in Amsterdam die een slavernij museum gaan opzetten ook.
En de grootste idioot is SS.

1
28 beastyboy

@28 . Inderdaad idioten, wie gaat er nu een slavernij museum opzetten. Die slavernij proberen we nu juist te ontkennen/vergoelijken.

9
29 mo

@29 Welnee, niemand probeert slavernij te ontkennen of vergoelijken. Als een dergelijk museum er komt, dan vooral niet selectief het onderwerp behandelen, bijv. ook het feit dat veel mensen uit Slavische landen in het Ottomaanse Rijk voor de slavernij werden ingezet, dat Afrikaanse stammen vaak leden van andere stammen als slaven verkochten, dat Arabieren ook een groot aandeel in de slavernij hadden, dat er ook moderne slavernij is, enz. enz. behandelen, naast de al bekende slavernij die in het Westen helaas een plaats had. Of wil jij dat graag ontkennen/vergoelijken?

2
30 Carol Fenijn

@30 . Dank voor de demonstratie “vergoelijken”. Ja maar zij......

9
31 mo

@31 Helemaal niet 'Ja maar zij......

Een slavernijmuseum dient een dergelijk onderwerp in al zijn facetten te behandelen en niet eenzijdig feiten te presenteren.

Kennelijk heb jij iets anders voor ogen? Hoe zou jij een dergelijk museum inrichten?

1
32 Carol Fenijn

@30 Je bent de slavernij bij de Romeinen, Egyptenaren, Azteken en Inca's nog vergeten.

Je hebt namelijk ook geen musea die gaan over de Tweede Wereldoorlog. Er zijn zoveel oorlogen geweest.

3
33 Winston

@33 Nee, die slavernij moet ook een plaats hebben in een dergelijk museum, als dat er komt! Ik ga de wereldgeschiedenis niet uitputtend behandelen.

1
34 Carol Fenijn

@31
U bent op dit punt te vergelijken met het CIDI.
Die proberen de dodenherdenking ook voor te behouden aan Joden.
Terwijl het aantal Joodse slachtoffers in de oorlog nog geen 10% was van het totaal aantal slachtoffers in Europa.

6
35 beastyboy

@35 . Vertel waar leest u dat ik het aan een bepaalde groep wil voorbehouden? Juist, nergens.

Excuses geaccepteerd hoor

7
36 mo

@33 . Misschien moet u uw feiten even checken. Alleen in mijn woonplaats heb je al een museum 1940-1945.

4
37 mo

@37 Dat was mijn punt. question Het argument was dat je niet een slavernijmuseum kan hebben alleen over de slavernij van de Nederlandse compagnieen. Dus een oorlogsmuseum alleen over 40-45 zou dan ook niet kunnen.

2
38 Winston

@31 : Hoe kun je wat @30 noemt vergoeilijken noemen? Dit is gewoon de feiten benoemen. Als een dergelijk museum er komt dan moet uiteraard de slavernij worden behandeld van Nederland. Maar ook van alle andere periodes en plaatsen omdat je anders geen referentiekader kan maken oftewel het grotere plaatje niet goed kunt zien. Ga je eenzijdig naar Nederland kijken dan krijg je een vertekend beeld van de werkelijkheid en dat wil je immers niet.

Dus ff niet zo lullig doen met je "ja maar hullie". Dat vind ik een sneue reactie omdat je het totaal niet onderbouwd waarom je het vergoeilijken vindt.

2
39 Gezond boerenverstand

@38 Excuus ik begreep u verkeerd

5
40 mo

@39 . Gebruik je boerenverstand. Dat onderbouw ik wel, je haalt het zelfs aan. Ja maar jullie.... is vergoelijken van je eigen aaandeel

8
41 mo

@39 Net als dat een museum over de watersnoodramp niet kan zonder referentiekaders met andere overstromingen wereldwijd. Een holocaustmuseum, zonder andere genocides uit de geschiedenis. Een museum over impressionisten zonder grotschilderingen. Nee, ik snap.

2
42 Winston

@25 Daffy Duck is zwart. Zal wel een kind van eendenslaven zijn. Geef die vent geen podium. Net zoals de rest heeft hij een reden gevonden om niet te werken en tot zijn pensioen een uitkering te krijgen. Goed voor elkaar jerry! Nou nog wat feestjes verstieren en je bent volksvijand nummer 1. Niet slecht voor een Ghanees.

0
43 Arista

Wat een kwal. Geen een werkgever wil toch zo'n querulant als werknemer in zijn bedrijf. En anders dan hij beweerd heeft dat niets met de vrijheid van meningsuiting te maken heeft. Hij mag zeggen wat hij wil en hij mag ook demonstreren maar hij mag niet onze proberen te verpesten en dat hij het verschil tussen een kinderfeest lopen te verzieken en het recht op demonstratie niet begrijpt zegt genoeg over deze figuur. Gewoon een drammer die geen baan verdient.

0
44 PFL

@41 : Er wordt niets goed gepraat. Er wordt niets ontkend. Er wordt enkel aangegeven dat als je zoiets wilt bouwen dat je dan wel alles mee moet nemen. Tjonge je wilt ook alleen "maar jullie...: lezen.

@42 : Je haalt specifieke momenten aan met een unieke achtergrond en je wilt het vergelijken met iets dat (helaas) zo algemeen, wereldwijd en van alle tijden is. Rare redenatie. Maar goed om met je redenatie mee te gaan. Ja, je moet de rest van watersnoodrampen in de wereld wel meenemen om te kunnen zien hoe groot de ramp in 1953 was. En ja, als je WOII vergelijkt met alle andere oorlogen dan zul je zien dat de rest er ongeveer bij verbleekt.

Tegen beide zeg ik, adem in en adem uit. Bekijk het rustig en objectief. Niemand ontkent de zwarte periode van slavernij, maar wie blijft hangen in het verleden ziet het heden niet meer.

1
45 Gezond boerenverstand

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...

1 minuut geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

5 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

21 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

23 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

26 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

27 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

30 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

38 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Tamil Models NudeLatina HardcoreAunt From Big Hero SixRose Monroe ThreesomeMilfs CumswapKonulu PorChina XnnxXx Video BihariSexy PentyTeacher And Student Hd PornEllebrooke Porn7mm TvJogos Pornos Em PortuguêsHuge Ass AnalPiercedpussyPorn Desi GayPlug Talk PodcastSoftcore MovesWomen HumpingBon PornographieManhqa18PurenudisnWwe Females NudeCowgirls NudeRed Light Distric PornHampster Porn SiteKemono.pattyChudai MmsThai XnxxPune Budhwar Peth Sex VideoSexting On Snapchatکامیرات الجنسDiahrea PornPron Video XnxxPornstar Xvideos ComBoobs Sucking Hot VideosTrisha Bathroom SexCollege Girl Porn MovieAdult For AndroidXxx 4kFootfetishdailyCute Girlfriend FeetPatni Ki ChudaiPronexxxBolti KahaniHd Lesbian Porn VideosGirlfriend Massage PornAmateour PornApna Dhaba AndheriPorn Story MalayalamPaige Wwe Porn VideoIncest Mom XxxPorn Chat SitesQuadrinhos De SecoWordstar PornAria Lee BlackFree Pron ComFree Xxx MoivesLactatating PornMilk CamsAnimie PirnAdultwork UkPorn HqsLily SacofskyLove Fetish HentaiAmcıkEnna SativaDami JensenBrandy Renee PornLexi Pantera Only FansBait Bus-scott Hardy And Davin StrongPawg CompilationIndian X Video ComChinese Jabardasti Sex VideoNude BikiniElisa Sanches PornXxx Mom JapanFox PornPornocom LegendaNude KpopPorn Nikki BrooksFsiblogsBoobs Milk XxxXxx Bihari GirlXnxx Tamil GayDownloadable PornhubChloerose111 NudeBbc TapoutAngela White TwitterTheporndude HentaiTabbooflixNudes TitisPorn Sex Video Free DownloadSwati Naidu Xxx VideoLeah Jaye HotLiplock Sex VideosTarzan X FullHottest Chinese PornstarCynthia BrimhallFull Free SexPorn VyTelugu Girls Porn VideosUk PronAngela White CuckoldHot Nude Big BoobsWomen Giveing BlowjobsReallivecamPornhd.Jessyca KetlenXxx BrezzaEva Elfie PirnJkhentaiHailey Rose Isiah MaxwellAnime Girl SexTubesadariReddit Nsfw LostRealitys PornosRenée Zellweger NudeNext DoorpornKathiyawadi SexyXhamsterlivwCathy Lee Crosby NudeBengali FokingOverflow Anime UncensoredVoueyr TvPorn Brasileiro.comHentao HqMía KhalifaHemster Free PornLana PornhubPlayboy NuddBrazzers Mom XvideosXnxx HamesterTamil Pussy LickingPenises CumingJapanese Uncensored Blow JobSex Video Download NewUnder Desk PornManhwa+18ChatsexeXhammsteeCory Chase ForcedPorn Games VideosFsdss-516Ecchi Anime UncensoredBrazarz XxxRose Asmr OnlyfansCoqnusYprnLatina Blowjob