door Darth Vader in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 13
  • 1004x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gammelegedram.

2
1 Scholar002

Belachelijk kom je in zo'n winkel om parfum te kopen komt er een wandelende piramide naar je toe om te vertellen wat voor luchtje je moet kopen!
En dan te bedenken dan in tenten de lucht altijd al slecht word geventileerd!

5
2 Zie Hier

Het korte termijn effect zal zijn dat ze er mag blijven werken, op de lange termijn zullen bedrijven nog voorzichtiger worden om mensen met een Arabisch uiterlijk aan te nemen.

2
3 kelb1977

Ik dacht dat vrouwenparfum en haar interpretatie van islam niet samen gaan? Wel bedekken om mannen op afstand te houden, en juist in een winkel werken waarbij luchtjes worden verkocht om mannen te verleiden. Het staat idd haaks op zowel islam als de bedrijfscultuur van douglas.

4
4 kelb1977

Uniform is uniform. Als moeten ze bij het uniform een hoedje dragen zoals stewardessen. Ik heb niets tegen hoofddoekjes maar wel tegen het gedram van religieuze uitingen op de werkplek. Al moeten ze tijdens hun werk mondkapjes voor, (noodzaak voor velen tijdens de Ramadan) dan is dat de regel. Eerst eens goed integreren is het beste voor iedereen.

1
5 Verwonderd

@4 Er zijn veel luchtjes die juist de mannen op afstand houden. Lichaamsgeur is vaak aantrekkelijker!

10
6 Verwonderd

Maar die worden niet verkocht bij douglas sufferd

2
7 kelb1977

Nederland promoot de conservatieve islam. Door het normaal vinden van doeken en geramadan etc. Moslims worden zo geframed in de conservatieve agressieve versie van de islam. Eigen schuld dus, als we alle goorheid uit dat pakket er gratis bij krijgen. Kindhuwelijken, gearrangeerde huwelijken, neef-nicht huwelijken, geen handen geven, discriminatie, apartheid, ongelijkheid, onvrijheid, mishandeling en terrorisme.

2
8 schrootflint

Helaas...

1
9 Topperz

Nederlandse rechters vertonen meer en meer D66 trekjes. In een onbevooroordeelde rechtspraak geloof ik minder en minder. Vonnissen lijken meer en meer politiek gemotiveerd te zijn, maar dan wel vanuit links perspectief.

3
10 bozeman

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

12 E.Meel

@12 't Is het standpunt van de islam. Vrouwelijke schoonheden moeten bedekt worden, maar wel parfum om mannen te verleiden? Dat strookt niet met elkaar.

En nu moslima's nog een hijab dragen omdat ze dat zelf willen, niet omdat in de Koran staat dat zij haar schoonheden moet bedekken. question

0
13 Bluth

Dat is niet zo mooi

0
14 Olivina

Dus de volgende keer blijven ze nog harder, nog langer en nog irritanter doordrammen.
Het zijn net kleuters, die kunnen ook zeuren. Als je als ouder je poot stijf houdt en niet keer op keer toegeeft, weten ze je grenzen.
Men geeft moslims nu aan dat er geen grenzen zijn, alleen islamitische grenzen blijkbaar.

0
15 gaulette
16 vis

https://www.douglas.nl/Parfumerie/Leeuwarden/0062/0023/vst.html

Traduire cette page
Bezoek onze Douglas parfumerie in de Nieuwestad 138 te Leeuwarden. ... za. 9:30-17:30 uur zo. 12:00-17:00 uur. Contact. +31 (0) 582152883. Zo vindt u ons.

9
17 vis

Kijk dat is de manier van links...nu komen er 10 droeftoeters die 100 x bellen en men denkt ineens dat het de meerderheid is. Zet je eigen nummer er onder vieze vis ipv een bedrijf met hardwerkende mensen te slopen. Lafaard

7
18 kelb1977

@12 wat is dan het doel van het hoofddoekje anno 2018 dan?

2
19 kelb1977

Ik wil niet geholpen worden in een winkel, door een dame of heer, die haar/zijn geloof zo drammerig uitstraalt. Niet door een orthodoxe jood, niet door een zwaar gereformeerde, niet door een Bhagwan en ook niet door een moslima die haar geloof tentoon stelt.

1
20 LoydMorris

Zo'n gemiste kans om eerlijk te zijn. Er wordt weer toegegeven aan de terreur van de minderheid. En zoals al vermeld men zal steeds voorzichtiger worden met het aannemen van moslimdames om dit soort gedram te voorkomen. Volgende stap is natuurlijk wel alle winkels aanklagen waar geen moslims werken want die zijn natuurlijk aan het discrimineren. Nederland, hou je poot een keer stijf verdorie.

1
21 Gezond boerenverstand

Ik ontwijk elke kassa al met hoofddoekje. Dat is mijn beleid nou eenmaal.

1
22 Sillypoetie

* Verwijderd door de redactie *

23 Sillypoetie

* Verwijderd door de redactie *

24 Sillypoetie

@18 douglas zegt een winkel voor iedereen te zijn. Dan moet je dus juist niet een hoofddoekje daar neerzetten. Hoofddoekjes zijn symbool voor een intolerante islam. Dat stoot mij af en wil daar dus niet meer komen. Dat is mijn goed recht en heeft ook niks met links/rechts te maken. Ik beledig naar helemaal niemand mee!

2
25 Sillypoetie

@18 douglas zegt een winkel voor iedereen te zijn. Dan moet je dus juist niet een hoofddoekje daar neerzetten. Hoofddoekjes zijn symbool voor een intolerante islam. Dat stoot mij af en wil daar dus niet meer komen. Dat is mijn goed recht en heeft ook niks met links/rechts te maken. Ik beledig naar helemaal niemand mee!

0
26 Sillypoetie

@22 Dat kan je moeilijk doen als er bij de apotheek een met hoofddoek staat of een verpleegkundige in het ziekenhuis, moet je eens kijken wat er gebeurd als je zegt ik wil graag een ander die mij helpt.

14
27 Rattocasi

Triest heel erg triest weer een bedrijf die zwicht voor de islam en niet kiest voor Nederlandse normen en waarden

1
28 knorkokkie

@27 moslims eisen zeer regelmatig dat ze geholpen worden door anderen. Pas geleden hebben ze een SEH geblokkeerd omdat een arts een vrouw opereerde terwijl haar eigenaar er niet bij mocht blijven.

1
29 Merlinswit

Douglas moet straks niet gaan zeuren dat de verkopen slecht gaan!

0
30 Een hardwerkende ZZPer

@29 Ja die mogen het, moet je als blanke boze man\vrouw eens doen heb je meteen politie in je nek hijgen.

4
31 Rattocasi

@27
er vinden in ziekenhuizen steeds vaker rellen plaats met moslims die een andere arts eisen .
en om dat kracht bij te zetten blokkeren ze gewoon de eerste hulp doodleuk,dat heb je afgelopen week ook weer kunnen zien.
en niemand die daar schande over spreekt want ojee het zijn moslims ,die staan boven de wet.

0
32 ongelovenloos

dus binnenkort mogen ze wel hoofddoeken dragen bij douglas,slappe hap.
dus die kledingvoorschriften kunnen ook de prullenbak in.

0
33 ongelovenloos

Ik ga bij Douglas solliciteren met een rieten rokje aan en een peniskoker.....kijken of ik aangenomen wordt? Ik ben benieuwd.

0
34 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Ik vrees dat de betreffende dame niet helemaal eerlijk is geweest en bij haar sollicitatiegesprek geen hoofddoek heeft gedragen anders was ze nooit aangenomen. En nu moet Douglas er weer iets op verzinnen om niet voor discriminatie aangeklaagd te worden, ondanks de uitspraak van het Europese Hof.

En hiermee heeft ze de vrouwen die mogelijk moslima zouden kunnen zijn (afgaande op hun naam, terwijl de vrouw in kwestie gewoon in zeekakeloebesjes gelooft) geen dienst bewezen. Nu kijken bedrijven voortaan wel uit om een Nawal of Romaisa aan te nemen; voor je het weet komt ze op haar eerste werkdag met een niqab over haar hoofd, schouders en boezem.

19
35 ~ Echelon II ~

Slap statement van Douglas.
Mevrouw moslim is niet ontslagen en kan gewoon daar werken.
En waarom zou voor één persoon, het kledingbeleid aangepast moeten worden voor al het personeel?
Betekent het, dat alle medewerkers daar nu verplicht een hoofddoekje gaan dragen?
Kledingbeleid op de werkvloer geldt voor iedereen, niet de één wel, en de ander niet.
Nogal een kostbare aangelegenheid gaat dat worden dan voor Douglas .. question

0
36 Dieke

@35 ~ Echelon II ~
Inderdaad, wat als je met een boerka of niqab aankomt?
Of een witte KKK-cape? Er moeten toch ergens grenzen zijn. De meeste bedrijven hebben toch wel bepaalde kledingvoorschriften.

Van mij mag in principe iedereen dragen wat hij of zij wil. Of desnoods naakt gaan lopen. Maar dat is niet hoe het werkt in het bedrijfsleven. Dus ik begrijp de uitzondering niet voor hoofddoek draagsters.

0
37 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Mijn godsdienst verplicht me om een volgepoepte luier op mijn hoofd te dragen. Wat nu? Kan ik gewoon solliciteren?

0
38 TiTa Tovenaar

@38

Het rare is dat de q'ran die lap stof helemaal niet verplicht stelt, maar er wordt aardig wat bij gefantaseerd. Zo zouden vrouwen volgens een Turkse vice-premier niet mogen lachen in het openbaar.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/-vrouwen-moeten-niet-lachen-in-het-openbaar~a3704939/

Daar ben je als werkgever mee in de aap gelogeerd als je ipv een glimlachende verkoopster ineens een doodernstige dame met hoofddoek in je luchtjeswinkels hebt rondlopen, geheel in het zwart zoals haar collega's.

19
39 ~ Echelon II ~

",,Douglas betreurt ten zeerste dat er zoveel commotie is ontstaan door haar kledingbeleid en neemt alle reacties zeer serieus", schrijft de keten in een persbericht. ,,Wij zullen het kledingbeleid daarom aanpassen. Daar hebben wij wel wat tijd voor nodig. Wij zullen onze medewerkers hieromtrent zo snel als mogelijk informeren. Het is nooit onze bedoeling geweest om met ons kledingbeleid mensen te kwetsen. Onze winkels zijn er natuurlijk voor iedereen!"

De lafaards, draaikonten. Ons blij maken met een dooie mus, hè? Kunnen ze wel? Douglas komt bij mij de drempel niet meer over.

1
40 Wendel

@39 : Daaraan, en aan het feit dat de vrouwen in Iran e.d. juist van die hoofddoek af willen en gaan, zie je dat het puur de bedoeling is, ons dag na dag in Europa de islamitische vlag in het gezicht te smeren, met die hoofddoeken. "Wij zijn gekomen, wij blijven komen, en jullie kunnen gaan" is de boodschap aan ons.

2
41 Wendel

Deze zaak stinkt!

0
42 TiTa Tovenaar

Weer dat gedram met hoofddoeken...

0
43 Vaartuig

@28 Zo even uit mijn hoofd is de laatste keer dat we onze normen en waarden zijn verdedigd toen de Friezen de Engelse Bonifatius en zijn manschappen versloegen bij Dokkum in 754. Daarna zijn we door de eerste golf Abrahamisten onderworpen en hebben van buitenaf opgelegde normen en waarden aangenomen.

0
44 Ketter

Maarten Luther, beeldenstorm, voc

1
45 kelb1977

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Amerikaanse Senaat blokkeert afzettingsprocedure tegen minister van Binnenlandse Veiligheid Mayorkas

De republikeinen beschuldigden hem er zelfs van een antisemitische pro Hamas aanhanger te zijn terwijl hij de zoon is van Joodse Holocaust overl...

19 minuten geleden geplaatst door Rinze

Bleke Betty
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Die mogen nooit meer vrij komen. Vuile smeerlappen. Wat afgrijselijk als zoiets je gezin overkomt. Wat ik hen gun levert een ban op, maar dat ...

28 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

En we moeten allemaal doodsbang zijn dat de Russen ons binnen komen vallen... :D Maar toch al onze wapens aan dat maffia land sturen... Misschi...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
COVID infections are causing drops in IQ and years of brain aging, studies suggest | CBC Radio

Niet zo gek ook als je bedenkt dat je zuurstofopname naar beneden keldert. Nooit fijn voor je hersenen. Hoewel dat niet wordt genoemd in het art...

1 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Aziatische hoornaar nu in heel Nederland, in het zuiden niet meer uit te roeien

Lekker, de ene na de andere akelige soort uit het buitenland komt hier maar binnen. Ook de Killer Bee, een experiment want zwaar uit de hand is ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Door wetswijziging staan bedrijven in de rij om asielzoekers aan te nemen

Ik zie het met belangstelling gebeuren. Ik ben benieuwd. Ik weet nog dat ze zgn zo graag wilden werken en er een bouwonderneming hen een baan ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Media zetten rap in verkeerd daglicht: “Muziek wordt gezien als de oorzaak van geweld”

@4En vergeet de computergestuurde echo-stemmetjes niet. Ook van die 'non-muziek' Zo kan je zelfs een dooie nog een liedje laten kraaien....

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Zolang dit soort haatpredikers niet worden aangepakt, is het een illusie om te denken, dat moskeeën en islamitische scholen zich netjes aan de ...

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@24Nee, dan is het ijzig stil, vanuit die hoek van de Islamofilie....

2 uur geleden geplaatst door Strongoli

Bleke Betty
'Windturbines veróórzaken juist klimaatverandering in plaats van tegengaan' stelt Windhandel-auteur

En ze willen er nog miljoenen plaatsen en niet alleen boven water maar ook nog onderwater. En dan vindt men het gek dat dit gevolgen zal hebben ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Sdfree OnlyfansGay Porn Son And DadRedheadwinternudeGurls RimmingNew Porn MoviesTamil Sex Video KeralaXxx Indian BossBengali Porn XxxBear Sex PartyTeacher And Student Xxx PornPadre E HijastraHomemade SwingerNipple Torture PornErotic BeautesLilrosiedollVideospornos De FamosasDeshi XxxxCamshow VideosOld Lady Sex XxxXxx Bf TeluguTeen Brother And Sister Sex VideosVivian Taylor AnalSunny Neole XxxMating OressWalmart PornSelfshot NudesWww Full Hd Porn VideoYor Forger NudeGarden Sex VideoTamil Aunty KoothiIndians NudPawg RedditManga - Origine .frPornor JaponêsSexxx Telugu VideosRakul XxxSex Picture DesiTuppence Middleton NudeYaoi AudioBf Local VideoUttar Pradesh PornAmatuer Wife Swap PornHotfallingdevil PregnantLion King Nala PornXcideos.Phimsex.comPron Star PicsSquirt OrDesi Mom NudeWww Indian Girl Xxx ComDani Daniels MissionaryStepbropornMomther And Son PornXviedeoSex Aunty Sex VideoOverwatch Orisa PornX Saree VideoJohny Sins PornSex Vedios LatestAnimal Xxx VedioPolice GangbangSunny Leone New SexSex With Indian SisterEimi Fukada UncensoredAllsex XxxPale PornScissoring PostionNickd42069Video Porn JapangDesi Xvideo HindiVictoria Rae PornHeather VandevenKajal Sexy Videos TeluguXx Video Dekhte ChaiRough Lesbian StraponDwark PornFhd Porn DownloadPornographie XHow To SuckdickSpreadpussy PicsSexe En LigneLezdom PornhubNude Pooja HegdeFree Xxx PicsWcpclub OrgFree Porn Download For FreeMassage With Happy Ending Near MePorn GidsQuintessential Quintuplets Pornसेक्स मसाजAvatar Kiri PornJessbess LeakIndianxxxpornMia Khalifa Full XxxWife Swep PornDownload Vidio BokepCfnm CoupleLesbian Squirt BukkakeTiktok Stars NudesPorn ExstremePorn Stars Top 50Porner IndiaNaked Guys Locker RoomGumballs MomKim Fields NudeBen10 And Gwen PornSemprot ComGrupo Pornografia TelegramSarah Michelle Gellar NudeOakley Rae LeakedIndian Girla NudeMother GooshNava Sex VideoSexyred Magic CityDirtysnapchatSexs TortureDesi Aunty Sex BoySexmex Full Porn VideosPlaying NakedLocal EsscortsSpencer Nicks Onlyfans LeakedTiny FuckBig Boob DropMilf Gives Blow JobXxx Sex Video BhojpuriMahi AroraTamil Mallu XxxOil Sex MassageIndian Real Porn HdThick Mature PornPorn No YoutubePandira Kaaki NudeChudai Ki Kahani VideoHd Porne MovieKendall Penny PornFema PornMuslium PornReina Rae-analMeninas Peladas AnimeBig Nippl PornHooker PronDragon Ball.pornFull Length XnxxInterracial ThreesomesXxx Porn MassageEbony Women PornXxx In MouthCumindaughterYogaslutRoughsex Vids