door Inter in Binnenland  ·  194 Reacties

  • 29
  • 1305x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@150 Dat gebeurt ja dat is heel slecht het komt ook voor in Hollandse dorpen en stadswijken dar men weet dat iemand iets geflikt heeft maar er voor kiest om de kaken op elkaar te houden.

5
151 21st Century Guy

@151

blijft verbazingwekkend... Dat goedpraten van misstanden door andere misstanden op te noemen...... (-:

1
152 Montaigne

@151
Ik dacht meer aan het maandenlang verborgen houden van de aanslagplegers van Parijs met 129 doden, die zich maandenlang konden verstoppen in de wijk Molenbeek in België.

1
153 Marrie

Klanten met hoofddoekjes zullen dit soort winkels mijden als de pest. Straks zijn er meer moslims dan 'autochtonen' in dit land, dus dat kan economisch interessant worden.

4
154 Commodus

@153 Daar kan je ook aan denken ,maar je kan het ook in breder perspectief plaatsen dat misdadigers van welke aard dan ook verwerpelijk zijn en degenen die ze uit de wind houden eigenlijk ook misdadigers zijn.

4
155 21st Century Guy

@154 Van de moslima's draagt ook een fiks deel geen hoofddoek,laatst nog gesproken met een Turks meisje met een mama die wel een hoofddoek draagt maar zij was er zeer stellig in dat ze dat later niet wil.

1
156 21st Century Guy

@144 nee, een nuchtere hollander vecht terug tegen de islamisering!! en doet er ALLES aan!

3
157 floyd

@156
Oh, dat komt zeker voor dat veel jonge moslima,s niet zo,n belachelijke doek willen dragen, die trots zijn op hun haren en wat ze zijn als zelfstandige individuen, en niet gezien worden als een verlengstuk van een achterlijke religie uit jet jaar 400.

2
158 Marrie

Moslims dienen hun religie thuis te laten indien ze aan 't werk gaan. Het is hier immers Arabië niet en zal 't ook niet worden.

2
159 Black65

** gebruiker verwijderd **

@152 Wáár, in @151 , wordt dat goedgepraat precies? Ik zie in de eerste zin al dat het wordt afgekeurd: "dat is heel slecht". Ben jij van het soort dat mensen graag woorden in de mond legt als het om je stokpaardje gaat?

160 verwijderd23941

Als moslims zo graag hun religie willen beoefenen, dan gaan ze toch lekker naar Saudi Arabië toe. Want daar komt die religie vandaan.

Alle moslims verhuizen naar Saudi land, dat maakt iedereen blij inclusief zij.
kritiek op godsdienst is juist een teken van verstandigheid en aangezien moslims problemen daarmee hebben, gaan ze toch lekker verhuizen.

1
161 Handalf

@159 ja,precies daarom zeg ik ook; het wordt eens tijd dat alle moslims richting Saudi land gaan.

1
162 Handalf

@160

waar is het dan voor nodig om elke keer weer aan te geven dat "het elders ook gebeurd".

Wat is de reden daarvoor?

1
163 Montaigne

** gebruiker verwijderd **

@163 En wat is de noodzaak van het beschuldigen van goedpraten terwijl dat helemaal niet gebeurt? Heb je daar een zinnig antwoord op?

164 verwijderd23941

@164

wat heeft "zij doen het ook" voor zin anders dan goedpraten?

0
165 Montaigne

@163 In dit geval was het volgens mij om aan te tonen dat een bepaalde groep geen monopolie er op had

0
166 Wetenschappertje

@166

dat beweerd ook niemand volgens mij. Maar ik wordt zo moe van dat "christenen zijn ook vrouwonvriendelijk" gelul in draadjes over de islam. Elke keer als iemand kritiek uit op de islam wordt door sommigen de hele kast met vergelijkbare zaken opengetrokken.
Ik zie de relevantie daarvan niet en het begint storend te worden.

1
167 Montaigne

@167 Vervang gewoon de islam met religie en je zult er geen probleem meer mee hebben.

0
168 Wetenschappertje

Ik vind het overigens prima om in een winkel geholpen te worden door iemand met een hoofddoek. Ik heb er geen last van en zie het probleem ook niet echt...

Maar als je ook maar een puntje van kritiek op de islam heb word je door reageerders als E.Meel meteen weggezet als "ultra rechts"...

Ik ben al meerdere keren uitgemaakt voor neo-nazi of ultra-rechts als ik bijv. kritisch ben over homofobie of vrouwonvriendelijkheid binnen de islam. Of, bij sommigen, kom je ermee weg als je ook een uitgebreide opsomming geeft van alle andere ideologieën/groepen die "dat ook doen".

1
169 Montaigne

@168

precies wat ik bedoel in @169 inderdaad. En toch zijn er wezenlijke verschillen tussen religies en met name in de mate waarin bepaalde idiote "geloofsels" nog aftrek vinden bij de aanhang.

Maar dat mag je dan dus niet aanstippen. Want, welja, dan ben je meteen ultra-rechts.

1
170 Montaigne

@167 Probleem is dat sommige alleen maar problemen met de islam willen hebben vaak door tunnelvisie en soms door xenofobie. Daardoor lijkt het dat die mensen die "kritiek op de islam" hebben denken dat de islam een monopolie hebben op alles wat slecht is. Alleen door alleen op de islam te focussen zal je minder oplossen dan als je probeert de onderliggende oorzaken op te lossen.

0
171 Wetenschappertje

@170 ook binnen de islam zijn er wezenlijke verschillen in hoeveel ze de idiote geloofsels volgen.

0
172 Wetenschappertje

** gebruiker verwijderd **

@165 Laten we vooral niet doen alsof alle moslims slecht zijn en alle anderen goed.

173 verwijderd23941

@173

Doe ik dat dan? Ik wil gewoon ergens kritiek op kunnen hebben zonder dat er allerlei andere zaken bijgehaald moeten worden was je ook kritiek op zou kunnen hebben....

1
174 Montaigne

geen religie betekend ook geen paas en kerst spullen meer. Die komen van de heidense feestdagen af.

0
175 Wetenschappertje

** gebruiker verwijderd **

@174 Ik vind dat alles benoemd mag worden.

176 verwijderd23941

@175 dat soort feesten hebben allang een hele andere (commerciële) insteek gekregen diet niets meer met een geloof te maken heeft!!

1
177 upanddown

@176
Oké Kubusje ik ga je gelijk even testen of ik alles van jou mag benoemen. Ik zelf ben gisteren lekker uitgebreid wezen snacken met patat en een loempia en een bamibal en een saté en een slaatjes. Maar dat laatste was net even teveel en dat slaatje heb ik dus maar voor vannacht bewaard maar dit even terzijde. En dat allemaal tijdens de ramadan nog wel en terwijl het nog volop daglicht was. Ik vind mensen die zich al die geneugten des levens ontzeggen alleen voor een of andere in het verre verleden verzonnen religie dus hele domme mensen. Dat moeten ze verder zelf dan maar weten maar ik denk er zelf toch heel anders over. Want ik zeg altijd maar zo "hops heisasa, want je leeft maar zo kort en je bent immers zo lang dood. question

1
178 rebo

@176

Helemaal mee eens. En dat is bijv. een punt van kritiek die ik richting de islam.
Ik heb trouwens, zeker in het verleden op nujij, veelvuldig kritiek geuit op christenen. Maar daarna hoorde ik nooit "maar moslims doen dat ook". Kritiek op moslims: 9 van de 10 keer worden de christenen of joden erbij gehaald die "dat ook doen".

1
179 Montaigne

Sjaakie is van mening dat ieder zelf moet weten wat hij of zij doet, zolang een ander daar maar geen hinder van ondervind..

0
180 Sjaak Trekhaak

@179 Klopt dat doen ze zeker
Al is het gedrag van Christenen niet goed dat wil nog niet zeggen dat het gedrag van moslims dan opeens wel toegestaan moet worden
Nee beide fout in het slechtste geval

0
181 Ikke44

@178

En ik vind Mohammed een eng figuur en mensen die zo'n eng figuur vereren ook. Ik heb een hekel aan dat soort dictatoriale en discriminerende ideologieen. Dat heeft niks met ras of etniciteit te maken maar puur met een door de moslim gemaakte keuze.... En dan ben ik volgens sommigen dus een ultra rechtse neo nazi..... En ik ben het een beetje zat om door zulke kortzichtige idioten beledigd te worden.

1
182 Montaigne

** gebruiker verwijderd **

@178 Zo is dat Rebo. Ik voeg eraan toe... leven en laten leven en wees een beetje aardig voor je medemens, ook al houdt die er een andere levensstijl erop na als jij.
Maar eh....waar láát jij al die junkfood??

183 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@179 Okay...dan vinden we elkaar toch nog. question

184 verwijderd23941

@183
Ik heb waarschijnlijk een hoge verbranding. Want ik sta de hele dag in een omgeving te werken waar het maar 5° C boven nul is en het is lichamelijk best nog wel zwaar ook.

0
185 rebo

** gebruiker verwijderd **

@185 Dan ben ik alleen jaloers op je hoge verbranding. question

186 verwijderd23941

Ik word liever geholpen door een vriendelijk en kundig persoon - met hoofddoek, keppeltje, kruisje, vergiet of wat voor religieus symbool dan ook - dan door een hork.
Het is voor mij belangrijker hoe en wat iemand doet dan hoe iemand eruit ziet.

2
187 PuurHagelslag

** gebruiker verwijderd **

@187 Precies. De schreeuwlelijkerds op NK doen net alsof ze met de hoofddoekdraagster moeten samenwonen.

188 verwijderd23941

@187

Tja... ik ook denk ik. Ik heb verschillende redenen om een aversie te hebben jegens (ideologieeen zoals) de islam. De hoofddoek hoort daar echter niet bij. Mijn oma droeg af en toe ook een hoofddoek.
Ik wil mensen waarmee ik moet communiceren wel kunnen zien. Gezicht bedoel ik dan. Dus met niqab of burka heb ik meer moeite.

1
189 Montaigne

Je zal maar zo'n leeg bestaan hebben, dat jij je druk gaat maken over een dame met een hoofddoek op achter een kassa.
Dan pas ben je een echt zielig figuur.

4
190 Borealis

@186
Ach ja Kubusje, dan heb ik toch ook een keertje mazel in mijn leven gehad. question

1
191 rebo

@189

Ter aanvulling..

Voor de opvatting dat er iets eeuwigs is waaruit de materie en daarmee het leven is voortgekomen kan ik nog wel respect opbrengen en zelfs enigszins begrijpen.
Maar waarom moet ik mensen die in het splitsen van zeeen, het lopen over water, vliegende paarden of pratende slangen geloven, serieuzer nemen dan de buurtgek die denkt Napoleon Bonaparte te zijn? Of iemand die in z’n hoofd met z’n 41-en is... Niks tegen die mensen, maar iedereen vind het normaal dat zij wel bepaalde hulp krijgen.

0
192 Montaigne

@187
Ik kijk meestal effe de kat uit de boom in zo een geval En als ze dan verder vriendelijk en goed in d'r werk is maakt het me verder eigenlijk niet meer uit. En dat is eigenlijk altijd het geval dat ze vriendelijk zijn en dat gemiddeld zelfs nog meer dan bij sommige autochtonen. Misschien wel omdat zo een meisje met een hoofddoek het aanvoelt dat er waarschijnlijk nog meer op ze gelet zal worden qua vriendelijkheid enz.

1
193 rebo

** gebruiker verwijderd **

@191 Mooi toch? Geniet ervan! question

194 verwijderd23941

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

10 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

17 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

20 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

22 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

En dat word allemaal losgelaten in de maatschappij .steken ze je neer dan word er nog van je verwacht dat je daar begrip voor moet hebben want...

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
#letsdoiteJapanese ForcesexXporn.Milf First TimerAdultchatWetpussy GmaesTracerhentaiMaxinexTamil Mulai Sex VideoTamil Sex Videos In HdBangla Bhabi SexHot Desi Teen SexPornstars ListBib Cock PornKiki Passo NakedPics Porn FreeManga Hentai En EspañolAsiáticas NuasWendy BragaCristal LustXmaster Porn VideoDeepthraotHot Bf Video2160p PornPorn Web Series DesiWhitney Westgate AnalAfult Massage Near MeLive JsaminBailey BaeQuiet HentaiAll SexMaddie Lethbridge PornSexselector40 EscortAdkamisFlingisterMulim PornBeautiful BlackpussySaxy Video XxxIndian Famous Porn VideosJordi El NinobpollaBrazzersex FreeJapanese Lesbin PornDrunk XxxXxxbigblackBlack Bbw OrgyBangla Hot Xxx VideoRojasexvideosDesi Bollywood SexLesbify.comAshkashKristin Chenoweth NakedViejita CogidaPorn TrainorNetflix XxxSumona Chakravarti NudeReal Cuck PornMom Tech Sex XnxxIsabela Ramirez XxxArobik XxxNude Big Black BootyJav PissFilms Pornographiques TranssexuelSexo Ao Vivo No BrasilChudai KiAnushka Hot NavelUnknown PornCartoons Porn Mom And SonLittle Sister HornyReallife.camXxxlenaCow Man Sex VideoSuper Hit Xxx VideoXxxsimulator.comDoctor Xxx MovieDaniella WangBanging FamilyRuby DerossiSweetuNanonanoBarbie HentaiLuxx CherEnviedunsoirArabella RaphielPaulina Prizkova NudeGayoldman PornXxcmomRedtube DesiFamily Bi PornVrkm-1115Xxxkatrina KaifPorn WomanJenna Davis NudeChloe Nicole PornNude Teenagers PicturesSweetiepie BriDalechatReddit Slim ThickHent Ai AnimeBlack Mens Jacking OffBeeg XnxxXnnxYhivi PornHd Pure MatureMantoman PornFat BbwpornBelle Delphine Only Fans LeakHandjob CompilationsBdsm GameCastingcouchxvideosCharlie Chase PornButter Churner SexPussiedXxxanimalHow To Do Photo Swipe On TiktokHorror Sex MovieTamil Movie Sex SongSkinny Blonde Big TitsSpartacus NudeSunny Leone Sxe Videoسكس الكلاسيكFree Porn Bro And SisNeedlepornErin Ashford NudeNudeforumBlack:pornBestcam.tvSex In A Hot Tubпорн чатыMompov CreampieBareback RtRule 34 DcFuck Me SillyAnna Kendick NakedTitty CumshotsLive Sexx VideoStepmom P[ornMilf Loving AnalLesbian Adult ToysVideo Porno TransexuelDesi Ladki Ki Chudai VideoBhartiya ChudaiIndian Sexy Bf HindiEmily Willis HotLive SquirtSolo GilfJelly Rolls Wife NakedBig Tits CopS H E M A L T U B EGer.an Porn