door Havermout in Binnenland  ·  421 Reacties

  • 24
  • 2109x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@397 Islam de religie van de vrede noemen is ook zo hypocriet als wat

0
401 Ikke44

* Verwijderd door de redactie *

402 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

Heerlijk, al die Provo-acties; varkenscoteletjes voor de deur van de moskee braden, een Mohammedtekenwedstrijd, gewraakte rechters, Pechtold straks ook in het strafbankje ... question

403 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Wel aardig van Wilders, die 5000,00 euro als beloning zijn natuurlijk die 5000 euro boete die hij niet hoefde te betalen na zijn veroordeling vanwege die Weg met Meer Marokkanen tekst.

404 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@400 . In veel Europese museums hangen tekeningen, vaak al vroeg in Perzië gemaakt van de Profeet. Op die tekeningen is zijn gezicht gewoon te zien. Pas later wordt zijn gelaat op die tekeningen met een soort sluier verhuld.

Veel van die originele tekeningen hangen in een Brits Museum. In mijn geschiedenisboek staat bij het hoofdstukje over de Islam een tekening zonder sluier afgebeeld.

Maar ja. laten we eerlijk zijn, moslimdenker hebben eeuwen na de dood van Mohammed bedacht dat zijn gezicht niet gezien of getekend mocht worden, bij ons is Jezus vooral bekend als blond, blauwe ogen en blank. Waar reconstructies van Jezus zijn gezicht een onvervalste Palestijnenkop laten zien. Dat zijn wij dan weer niet zo graag.

405 verwijderd924924212

@376 Kopkaas
" inderdaad, zoals de Joden een ster moesten dragen. En dat kwam allemaal omdat hooggeplaatste leiders bepaalde bevolkingsgroepen in een kwaad daglicht gingen stellen en anders gingen behandelen dan de witte mensen met het 'juiste' geloof."


Jij bent helaas degene die er niets van snapt, niet ik. " in een kwaad daglicht stelllen"?
Volgens de Islam moeten Homo's DOOD, en Joden en Christenen zijn minderwaardig. Dit wordt zo voorgeschreven. Dat zijn in principe de regels. Dat staat zwart op wit. Hoe duidelijk(er) wil jij het nog hebben. Gelukkig voor ons allemaal voert niet elke moslim deze regels uit.

Jij (en anderen hier) negeert dit foute racistische islamitische gedachtengoed compleet en aan de andere kant let je als een havik op wat Wilders doet of zegt.
Iedere scheet die hij verkeerd laat springen jullie volledig op Tilt.
Wilders roept nergens dat anderen dood moeten of minderwaardig zijn.
Dat doen jullie islamitische vriendjes wel. Het staat zelfs zwart op wit in hun handboek. Te gek voor woorden dat jullie deze smerigheid verdedigen.

0
406 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@406

"Gelukkig voor ons allemaal voert niet elke moslim deze regels uit."

Daar raak je exact de kern. Blijkbaar is de Ramadan begonnen. Moslims uit de straat van m'n moeder kwam haar vanavond heerlijk eten brengen. Ongevraagd. Gewoon even afgeven aan de deur. Ik heb het Christenen nog nooit zien doen.

Ik hecht geen waarde aan geloof en al helemaal niet aan teksten die duizenden jaren door een of andere (al dan niet fictieve) figuur zijn opgetekend. Waar ik wél waarde aan hecht, is aan hetgene wat ik om me heen zie. Ver van mijn bed, en dan vooral op tv, zie ik jongeren met een moslim achtergrond die niet altijd even prettig gedrag vertonen. Dicht bij mij in de buurt zie ik moslims die prima zijn geïntegreerd, goed zijn opgeleid, lief zijn en verdraagzaam. En laat dát mij nou veel meer zeggen dan al dat gebrabbel in dat grote boek waar ú blijkbaar heel veel waarde aan hecht.

"Wilders roept nergens dat anderen dood moeten of minderwaardig zijn.
Dat doen jullie islamitische vriendjes wel. Het staat zelfs zwart op wit in hun handboek. Te gek voor woorden dat jullie deze smerigheid verdedigen."

Euh, wel even opletten op wat je zegt want u bent hier aan het liegen. Van mij moet helemaal niemand dood, dus niet met dat soort infantiele beschuldigingen komen want daar hou ik niet van. Daarnaast behandelt Wilders bepaalde bevolkingsgroepen wel degelijk als minderwaardig. Minder minder minder ... weet u nog? Ja natuurlijk weet u dat, maar u houdt zich van de domme.

0
407 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

Nou, jou zou ik niet als zoon willen hebben. Jij komt niet bij je arme moeder langs met een bordje eten.

Wat jij hier niet snapt is dat wij, van christelijke vorming hebben afgesproken dat de staat, die wij betalen voor haar burgers zorgt.

Dat moslims nog met pannetjes langs de deur gaan doet mij denken aan de ketel met erwtensoep van het Leger des Heils. Waar die soep bedoelt was als wegwijzer naar hun nogal bekrompen opvattingen van Jezus's woorden.

Dat moslims dat doen is zieltjes winnen.

Dat is om de beeldvorming van hun geloof en cultuur een beetje te verheffen. Daar zullen dan nog eeuwen van vasten voor moeten komen, zo een rottig imago heeft dat geloof gekregen.

Dat moslims eten bij de door jou blijkbaar verwaarloosde moeder brengen getuigt van hun stammencultuur, van hun tentensamenleving.

Mijn goed, moslims die eten bij een moeder brengen en in plaats dat jij je schaamt voor je afwezigheid prik je die twijfelachtige zorg voor de buren op alsof het Nieuw is?

== Moslims uit de straat van m'n moeder kwam haar vanavond heerlijk eten brengen. Ongevraagd. Gewoon even afgeven aan de deur. Ik heb het Christenen nog nooit zien doen. ==

En je moeder blijkbaar ook jou niet zien doen!

408 verwijderd924924212

@408

"Nou, jou zou ik niet als zoon willen hebben. Jij komt niet bij je arme moeder langs met een bordje eten."

Wat een domme uitspraak. Maar goed, ik kan het u gezien uw intellect niet eens kwalijk nemen.

"Dat moslims dat doen is zieltjes winnen."

Nee hoor, dit zijn gewoon mensen die aardiger zijn dan u. Deal with it.

"Dat moslims eten bij de door jou blijkbaar verwaarloosde moeder brengen getuigt van hun stammencultuur, van hun tentensamenleving."

Door mij verwaarloosde moeder? Ga even je vuile bakkes spoelen stuk ongedierte. Achterlijke imbeciel.

"En je moeder blijkbaar ook jou niet zien doen!"

Jammer dat je niet hier bent. Echt heel jammer.

Je bent echt trouwens ongelofelijk dom. Echt heel erg dom.

0
409 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

@409 , heerlijk, iemand die zichzelf neerzet als ontwortelde zoon en moslims als de nieuwe mens mij dom noemt.

Hoe kun je nou zo'n onzin opschrijven? Hoe weet je dan dat dat eten heerlijk was? Maar laat ook maar, noem mij maar dom, ik stop want nu gaat het veels te veel over jou en je moeder. Van wie ik natuurlijk geen kwaad woord wil(de) zeggen.

410 verwijderd924924212

@410

Jammer dat je je zo misdraagt op een forum. Zegt veel over wie jij bent als persoon. Ben blij dat ik wel een goede opleiding genoten heb en beschik over normen en waarden. Fijne avond.

0
411 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

Ja, Kopkaas, jij ook een goede nacht.

412 verwijderd924924212

@411 Het zal in real life een suffertje zijn. Geen enkel normaal mens reageert op deze wijze. Het is over de top. Het is gericht op het uitlokken van een reactie. Niet meer met hoe je ergens over denkt. Het trollen lijkt toe te nemen op de NK de laatste tijd.

3
413 Yesterday

@413

"Het zal in real life een suffertje zijn."

Ja inderdaad. Waarschijnlijk te weinig moederliefde gehad question

0
414 Kopkaas

@411 . Sta er boven. Deze Jona ontbreekt het aan intellect en fatsoen. Reactie @408 getuigt van geestelijke armoe niks meer en niks minder.

1
415 mo

@407 Kopkaas
"Minder minder minder (Marokkanen)... weet u nog?"

Is dat hetzelfde als andere groepen "minderwaardig" noemen, of "hond of varken" ?
Of roepen dat homo's dood moeten?

Nee natuurlijk niet. Maar zoals ik al eerder schreef, jij (jullie) bekijken de wereld door twee brillen.
Wilders mag niets. En moslims mogen anderen doodwensen.

Als Wilders dat zou doen zou hij direct gelyncht worden door het (weg met ons) klootjesvolk.

2
416 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@416

"Wilders mag niets. En moslims mogen anderen doodwensen."

Hoe kom je toch aan dit soort zelfverzonnen domheid. Ga eens studeren of zo. Doe iets met je leven. En dat meen ik serieus.

0
417 Kopkaas

@394 Doordat jij de waarheid omtrent religie niet durft te zeggen omdat je mensen niet wilt kwetsen, geef jij religie een speciale status. Alleen lijk je dit niet te willen begrijpen. Door simpelweg de waarheid over religie te spreken, kwets je mensen.

Het is dus niet dat ik in dit geval moedwillig mensen kwets, de waarheid is nou eenmaal hard voor religieus geindoctrinerede mensen.

Jij hebt mij nu ook gekwetst, met de leugen dat ik moedwillig mensen kwets. Ga je doodschamen! ... question

2
418 Bluth

@372 [Je kunt er ook voor kiezen om het toonbeeld van een geloof simpelweg niet te bespotten, omdat je daarmee mensen bewust kwetst.]

Niet omdat je mensen bewust kwetst, maar omdat nieuwkomers in West-Europa eraan moeten wennen dat in onze samenleving religie met humor kan worden benaderd zonder dat de 'dader' voor zijn veiligheid moet vrezen. Zelfcensuur is wat mij betreft niet wenselijk. We leven nu eenmaal in een werelddeel waarin de islam geen ongenaakbare positie inneemt, zoals in het Midden-Oosten, en dat moet ook niet zo worden.

1
419 Civ

@418

"Jij hebt mij nu ook gekwetst, met de leugen dat ik moedwillig mensen kwets. Ga je doodschamen! ... question"

Zo, weet je ook eens hoe dat voelt! question

"Doordat jij de waarheid omtrent religie niet durft te zeggen omdat je mensen niet wilt kwetsen, geef jij religie een speciale status."

Nee, dat zie je verkeerd ... hoewel ik je denkwijze wel kan begrijpen. Religie doet mij daadwerkelijk helemaal niks. Feit is echter dat overal in het leven mensen bij elkaar komen in 'clubjes'. Dat kan een religie zijn, maar ook een voetbalclub, een fotoclub, een boekenclub enz. Mensen zoeken houvast en steun bij elkaar. Bij een religie geldt dat op grote schaal. Persoonlijk vind ik het een poppenkast, maar veel mensen zijn met hun religie groot geworden, simpelweg omdat pappie en mammie ook gelovig waren. Religie krijg je dus al heel vroeg van huis mee en is daarmee onlosmakelijk met je verbonden. Bij mij dus niet. Ik heb er niks mee, maar ik heb wel respect voor mensen die wel geloven. Vrijwel niemand gelooft in de exacte Bijbelteksten. Het is meer zo van ... o ja, ik ben gelovig opgevoed ... dat betekent dat ik af en toe moet bidden ... dat ik af en toe naar een kerk of moskee ga ... en dat ik soms moet vasten. En veel gelovigen doen al deze dingen niet eens (meer). Ze hebben echter van jongs af aan meegekregen dat er een god is en dat zal dan wel zo zijn, en dus geloven ze er op die manier in. Prima, zolang ik daar geen last van heb, mag iedereen van mij lekker zijn of haar ding doen. Als ze zich daar prettig bij voelen, waarom niet?

Anders gezegd. Hun manier van leven is dan misschien niet de mijne, maar ik heb er wel gewoon respect voor. Zij hebben namelijk net zo veel recht om te geloven in een god, dat ik recht heb om juist niet te geloven in een god. We mogen allebei doen wat we willen. En dát is vrijheid.

Het mag duidelijk zijn dat als iemand denkt dat hij vanuit zijn geloof moet/mag moorden, zo'n persoon in de gevangenis thuishoort. Daar zijn we het beiden over eens. Echter, heel veel gelovigen leven gewoon hun leven. Het geloof wordt overigens steeds minder belangrijk zelfs. Je ziet dat het katholicisme de afgelopen jaren steeds meer afneemt.

Als iemand een cartoon maakt waarin Mohammed wordt bespot, dan zal ik daar persoonlijk niet mee zitten. Wel vind ik het onnodig om iemand in z'n geloof (en daarmee in z'n vrije levensopvattingen) te kwetsen. Dat dat een keertje gebeurt, bijv. in een krant die inspeelt op actueel nieuws, dan kan ik daar nog mee leven. En ja ... dan moeten de moslims op dat moment ook maar even 'incasseren'. Ik vind het echter van een totaal andere orde als een politicus willens en wetens zeer bewust zo'n wedstrijd opstelt, met als doel provocatie. Wilders is hier bewust een reactie van de moslims aan het uitlokken. Hij wil ze kwetsen en vernederen ... en stiekem hoopt ie misschien wel dat er eentje het gebouw binnen komt rennen en in de aanval gaat. Want dat is waar Wilders al jaren over roept ... over die aanslag van Moslims. En die komt maar niet ... en dus haalt Wilders alles uit de kast om de moslims te blijven dwarszitten. Zo schuwt hij zelfs niet om de moord op Fortuyn in de schoenen van een moslim te schuiven.

Het probleem ligt niet zozeer in de moslims (een aantal probleemgevallen daargelaten) maar in gevaarlijke demagogische politici die er hun levenswerk van maken om mensen op basis van hun geloof/afkomst naar beneden te halen en anders te behandelen. Dát zijn de mensen waar wij als samenleving voor moeten uitkijken.

0
420 Kopkaas

* Verwijderd door de redactie *

421 Dirk2137

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Defcte burger
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

Dat allemaal om het personeel van Takom, Meng en Das werk aan het werk te houden.Sarc off-...

1 minuut geleden geplaatst door Defcte burger

RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@27 "Zou het niet komen omdat de meeste landen nog steeds geregeerd worden door liberalen, socialisten en christendemocraten die over het algeme...

1 minuut geleden geplaatst door RobP

spookrijder
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Goed om te lezen dat meer studenten hun gezonde verstand terugkrijgen....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Biscanna
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@3 😀Dat viel mij ook op, het lijkt meer op een vogelvolière...

4 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

Die kooi constructie is een voertuig met een kooi van Faraday.Dat zie je zo aan de fijnmazige draadconstructie Die zullen ze er op gemaakt heb...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

Snorrie
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@18 Lees de laatste zin nog even dan in @16....

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@16 Leuk. Maar ook bij positief nieuws. Zeker toen timmermans hem zo positief toesprak tijdens de pvda en die andere partij bijeenkomst. Komt di...

31 minuten geleden geplaatst door ThWil

wildersfan
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

Mja... wil dat nu zeggen dat de beste manier voor organisaties om wat aan het klimaat te doen is, het salaris van de best betaalden omlaag te br...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

progressiefliberaal
Minister voor Rechtsbescherming Weerwind: 'Ik ga aangenomen motie niet uitvoeren'

@9,En een Weerwind, want hij deed het al eerder.Chris Stoffer diende een paar maanden geleden ook een motie in, die aangenomen werd. Dat...

36 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

ThWil
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

Dat die gazanen hun hamasleiders niet oproepen die oorlog te stoppen, gegijzelden vrij te geven en vredesonderhandelingen met israel aan te gaan...

37 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Hot Bengali Sex VideoAndhra College Girl SexHidden Cam In MassageKarly Fornos OnlyfansSissyhtpnoShay FoxToo Hot To Handle NudesCheating Hot VideosJillpornX Hampster Free PornChippy LiptonTamil Chennai Girls Sex VideosHot Sleeping Porn VideosWifeslutAlice Chambers PornBabylon ImdbPue Taboo PornSexdolls GifVideo SeksKurdishpornSnow Bunny Nude# 1 Chat AvenueLoud House NakedI Know What You Did Last Summer SisswapJulia BurchNepalixxEmma Bugg NudeAliceoncamChut Ki ImageXvideo Short MovieSex Movie Video TamilFan FuckFree Strip GameaSexually Explicit WebsitesAriana Grande NsfwBlackraw ComShridevi SexyDemon HenteiBig Boobs Porn ActressDont Cum In MeProrno GratisCutlers DenDove Cameron HotX2xxNew Boy XxxPyar XxxSex Jokes CartoonMasala GirlsLesbians Sucking Big TittiesMom Qnd Son PornMemekgedeSara StoneClassroom Of The ElitehentaiIndia XxxReddit ThotsCeleb JahadiAss PornPanty Hose Up SkirtLacey Starr-blonde Mature Seduced Handy Black Guy For FunFree Porn X VideoKajal Aggarwal Xxx PhotoLinandlunaPov DicksuckingSxxe HdBig Boob AlertPunjabisex VideoStep Mom And Step Son PornKate Frost PornGif 4chanVideos Porono GratisSexo PornongayNxmxxGta 5 PornHot Romance Hd VideoReal Sister And Brother PornPronmoviesZero Two Cosplay PornWebtoon AdulteGay Suit PornIndian Desi Bur ChudaiCocaine Porn18 Teen NudeThaix PornBlacke DrawAbsoluporn.comDouble Penetratuon PornGayporn XvideosAmerican Aunty Sex VideoSkyler Lo NudeAkali PornDubai Live SexCaughtfuckFree Hd PrornCum In PublicIsla.moon NakedXxnn KoreaKoi MaguwaiUiiuSx Video HdPublic Groping VideosSexy Boobs Suck VideosGiantess AnusKarena Kapur XxxEmily Willis Danny DQira Rose NudeXvideo ShootingDesi Randi Xxx VideoSoft CorepornFriend Mom PornCoach CardherFree Hentai GameX Movies.wsVídeo Porno BrasileiroCg SexLiliana Heartsss OnlyfansWife Swap FuckNeha Xxx VideoGirls Masterbating PornCory ChasepornQueenmommymilker NudesXhamsterr PornLesbian Sex ClipsXxxnxxx HindiAnimepussyCody Lane AnalEbony Homemade AnalBest New Pornstars 2023My Pervay FamilyTotally NudeAriella Ferrera OnlyfansPornez NetRoxxane Wolf PornSophia Burns CuckoldMaluma Naked69 Sex PoseAurora WintersSakxTouching Boobs PornBlackmailsexMidget PornSnapchat Nudes TradeFamily Guy Porn ConicsManisha KoiralaxxxLana RPublicly GropedDownward Dog Sex PositionYazflexyHot XxxyKittykay86Black Amateur Porn