Meghan Markle en prins Harry.
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry. © AFP

'Mist Meghan Markle’s vader bruiloft wegens hartproblemen?'

Thomas Markle lijkt definitief niet naar de bruiloft van zijn dochter Meghan en prins Harry te gaan. De vader van de bruid heeft TMZ laten weten dat hij vandaag onder het mes moet vanwege hartproblemen. Eerder zei de entertainmentsite nog dat Meghan Markle’s vader niet zou komen omdat hij zich schaamt.

  1. Onrust rond show Lenny Kuhr: verkoop stilgelegd, extra beveiliging: ‘Straks wordt elke Jood een doelwit’
    aangifte

    Onrust rond show Lenny Kuhr: verkoop stilgelegd, extra beveili­ging: ‘Straks wordt elke Jood een doelwit’

    Pro-Palestijnse activisten dreigen opnieuw een concert van de Eindhovense zangeres Lenny Kuhr te verstoren. Bij theater Geert Teis in Stadskanaal zijn meerdere ‘vervelende’ telefoontjes binnengekomen, vertelt haar echtgenoot aan deze site. Er wordt daarom beveiliging ingezet. ,,Het is jammer dat dat noodzakelijk is’’, verzucht theaterdirecteur Riëtte Kruize.
    Stadskanaal
  2. Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-altaar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde
    PREMIUM
    married at first sight

    Toen ze Bastiaan (46) op tv voor het Mafs-al­taar zag staan baalde ze enorm, nu is zij zijn nieuwe liefde

    Geen tien cupido's hadden ervoor kunnen zorgen dat Bastiaan en Suzanne uit Married at first sight verliefd zouden worden. Toch vond hij de liefde door op televisie bij het altaar te staan en te trouwen met een onbekende. Vijf maanden na het huwelijk is Bastiaan Peppelenbos (46) uit Den Haag smoorverliefd. Niet op Suzanne, maar op zijn nieuwe liefde. ‘Het is zo leuk allemaal.’
    Den Haag
  3. Onverwachte wending in Married at first sight: welke koppels blijven getrouwd?
    Met video

    Onverwach­te wending in Married at first sight: welke koppels blijven getrouwd?

    Na weken vol eerste keren, zoals samenwonen en trouwen, zit het erop voor de koppels in Married at first sight. Woensdagavond werd de balans opgemaakt in een laatste gesprek met de experts en presentator Carlo Boszhard. Welk tortelduifjes zien een toekomst met elkaar en wie leveren hun ringen in? En welk stel blijkt tóch niet de eindstreep te hebben gehaald? Let op: dit artikel bevat spoilers. Wil je de uitslag niet weten? Lees dan niet verder.