donderdag , april 25 2024

Patrick van der Eem (‘Natalee Holloway’) duikt weer op

Tien jaar geleden deed Patrick van der Eem van zich spreken, toen hij undercover voor Peter R. de Vries aanpapte met Joran van der Sloot. Joran gaf toe dat hij dat laatste was die Natalee Holloway in leven had gezien, op het strand van Aruba. Maar of het waar is wat hij daarover vertelde zal eeuwig een mysterie blijven en het zal waarschijnlijk ook nooit bekend worden wie de derde persoon was die hem had geholpen het lichaam van Natalee te laten verdwijnen.
 
De Stentor meldt vandaag dat Patrick (nu 45)  in Deventer woont en dat de rechtbank Zutphen gistermiddag bepaalde dat hij in voorlopige hechtenis blijft. Hij wordt verdacht van autodiefstallen, een inbraak bij een tankstationshop in Deventer en het kraken van een juwelierspand van Maaskant in  Apeldoorn.

Na zijn actie voor Peter de Vries kwam Patrick geregeld voor de rechter. In 2008 mishandelde hij zijn vriendin met een koevoet en hij en perste hij zijn ouders af. In 2012 werd hij aangehouden voor een ramkraak in Oosterbeek. Buit: voor 30.000 euro aan merkkleding, straf: één jaar.

 

Een reportage over de laatste nacht van Natalee Holloway, een tijdlijn, de locaties en wat het meest waarschijnlijke scenario is, staat nu online ( de Natalee Holloway Memorial Tour)

Check Also

Hendrik Jan Korterink (15 mei 1955 – 6 april 2020)

Vandaag is Hendrik Jan Korterink (1955-2020) overleden. Hij was niet alleen grondlegger van deze site, …

7 comments

  1. Peter moet zijn loopjongens eens wat beter betalen, want dan gaan ze dus gekke dingen doen. Zo’n wereldwijde uitzending samen met een Emmy heeft de kas wel gespekt neem ik aan. Maar goed, in de trieste zaak van Holloway en het trieste geval Joran was natuurlijk alles geoorloofd. Normaal zou je niet zo makkelijk wegkomen om iemand te snitchen, maar dit vond iedereen denk ik wel gerechtvaardigd destijds.

    • Maurits de Vries

      Je slaat de spijker op z’n kop. De man snitcht of het een lieve lust is. Hij heeft niet voor niks die smiley…

  2. Pfff bah bah, 45 jaar en dan je eigen in vreemde bochten moeten wringen om een paar centen te “verdienen”. Ga lekker werken man!! Deze gasten leren het nooit.

  3. Joran van der sloot

    Van der Eem is net zo’n smeerlap en leugenaar als Joran zelf.

    45 jaar oud en en puberale streken moeten uitvoeren om te overleven. Je eigen vriendin mishandelen, dan ben je echt niet meer dan een berg stront.

    Patje, dat je maar een tijdje weg mag rotten! Vieze rat!

  4. Als hij destijds die rabobank had opgeruimd…. Had ie niet meer op kruimels hoeven jagen!
    Nu mag hij ff zitten nadenken die pannenkoek koen bedoelde het goed

  5. Mooie combi wel… Joran, Patrick en Peter. 3 pathologische leugenaars bij elkaar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *