GB wil CEASE-'therapie' uitbannen (kwakzalverij.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Archeont in Gezondheid  ·  445 Reacties

  • 7
  • 1629x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@398

"Vaccins bevatten ook schadelijke stoffen die niet op de etiketten staan"

Zoals?

2
401 silversurfer

@400 : Robin is een duidelijk gevalletje van 'crank magnetism': https://rationalwiki.org/wiki/Crank_magnetism

1
402 Archeont

@401
Robin refereert aan een 'onderzoek' waarbij een paar klunzen een elektronenmicroscoop hadden geleend en daar druppels vaccin in lieten opdrogen.
Zie https://respectfulinsolence.com/2017/02/02/antivaccinationists-try-to-show-vaccines-are-dirty-but-really-show-that-they-are-amazingly-free-from-contamination/ voor het hele verhaal.

Samengevat: men vond verontreinigingen in de ordegrootte van een enkele honderdduizenden moleculen en beweerde in de beste antivaccinatietraditie dat dit 'onveilige hoeveelheden schadelijke stoffen' waren.
Uiteraard hebben deze knoeiers niet de moeite genomen om controlemonsters (bijvoorbeeld zuiver water of desnoods infuusvloeistof) op dezelfde manier te 'analyseren' -- want dan hadden ze met 100% zekerheid exact dezelfde dingen gevonden. Ook is er geen enkele kwantitatieve analyse uitgevoerd -- ze wisten dus in de verste verte niet *hoeveel* van die stoffen nu eigenlijk aanwezig waren -- noch hebben ze getracht om mogelijke bronnen van besmetting in hun lab in kaart te brengen, wederom doordat ze verzuimden om controle-analyses uit te voeren.

Maar ja, voor mensen zonder verstand van zaken zoals onze Robin is dit onkundig gefröbel een solide en onomstotelijk bewijs dat vaccins allerlei vreselijke ongerechtigheden bevatten, al was het maar omdat dit naadloos aansluit op de antivaccinatiereligie, zowel wat betreft inhoud als wetenschappelijke kwaliteit...

1
403 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

404 Robin

* Verwijderd door de redactie *

405 Robin

@405 "Producenten hoeven sowieso stoffen die onder een bepaalde minimum zitten niet vermelden."

Een gouden tip voor homeopaten, dit.

1
406 LanCaster

* Verwijderd door de redactie *

407 Robin

@404 Last van marginalizweren? Uw plaatselijke kwakzalver helpt u graag verder.

Graag veel cash in een bruin papieren zak meenemen.

2
408 LanCaster

@407 "Ondertussen groeit het aantal autisten en mensen met auto-immuunziekten en andere chronische zaken gigantisch in de VS en zijn de gezondheidsorganisaties niet geinteresseerd in de oorzaken "
Toon maar aan.

Wat zijn trouwens 'chronische zaken'? Zaken als Walmart?

2
409 LanCaster

@407 : nogmaals, gestoorde complotonzin (zeker waar het het aantal autisten betreft (en dat is je al tientallen malen uitgelegd). Maar ja, een idioot als jij gelooft alleen paranoide kindermisbruikers.

0
410 Archeont

* Verwijderd door de redactie *

411 Robin

@407 : ik vraag me trouwens af of een Lupron-behandeling (chemische castratie) helpt tegen complotgestoordheid. Het is zomaar een ideetje dat even aan komt waaien. En aangezien Robin er geen probleem mee heeft hufters als de Geiers te verdedigen, geeft hij/zij hiermee indirect toestemming datzelfde 'protocol' op hem/haar toe te passen.

0
412 Archeont

@411 "Hiermee zijn jullie (Richard, LanCaster, Archeont) VOORGOED hier uitgespeeld"

Wat grappig. De partij zonder argumenten benoemt zich tot scheidsrechter.

Zo werkt dat niet, domme robin,

2
413 LanCaster

@411 : ik snap geen hout van dat gewauwel.

0
414 Archeont

@411 "Overigens zijn ook bestanden met onderzoeksresultaten meengenomen. Dus zijn de belangen van big farma en hun mutanten in gevaar "

Huh?

De logica is weer ver te zoeken.

2
415 LanCaster

@414 Dan ben je hierbij glansrijk geslaagd voor jouw intelligentietest question

2
416 LanCaster

@403
Typisch kletspraat van een complotkrankzinnige die wetenschap nog niet zou herkennen wanneer het hem/haar in de kont zou bijten.

Die inval en inbeslagname van spullen door de belastingdienst had te maken met onenigheid over de kosten en gebruiksvoorwaarden van die elektronenmicroscoop. Het is wel amusant dat je Big Pharma beschuldigt van deze actie, want dit gebeurde juist op last van een bekende Italiaanse antivaxxer, te weten Beppe Grillo(*) -- degene die die het geld voor de microscoop had ingezameld en het ding in bruikleen had gegeven aan Montanari. Zie https://www.nextquotidiano.it/microscopio-beppe-grillo-stefano-montanari/ voor de moddergooierij binnen deze antivaxx-poel van verderf.

*: Zie bijvoorbeeld https://www.nytimes.com/2017/05/02/opinion/vaccination-populism-politics-and-measles.html

@407
Typisch kletspraat van een complotkrankzinnige die niet geïnteresseerd is in de echte oorzaken van de genoemde fenomenen en uitsluitend verklaringen accepteert die naar vaccins wijzen.

Sorry Robin, maar je maakt jezelf keer op keer volkomen belachelijk met je zeer stellige en vaak zelfs regelrecht arrogante uitspraken -- die alleen maar laten zien dat je eigenlijk nooit ook maar enig benul hebt van waar je over praat.

0
417 RichardR

@407 Thiomersal zit al bijna twintig jaar niet meer in het RVP van de VS, dit betekent dat kinderen in de VS aanzienlijk minder thiomersal via vaccins binnen krijgen (zo goed als nul).

Maar de verwijdering van thiomersal laat volgens jij een stijging in bepaalde ziektes zien, je spreekt je eigen onzin dus zelfs tegen...Heb ik je nog maar tig keer uitgelegd en toch kom je weer met deze leugens Robin, je bent je er ook zeer van bewust, daarom kan je ook niet inhoudelijk op dit punt ingaan. Lafjes als altijd.

0
418 Mevrouw Stemband

@404 "Wat hier niet wordt verteld is dat door de politie privé bezit in beslag is genomen op aandringen van big farma. "

en terecht, want het is nergens voor nodig om nog meer leugens te vertellen.

0
419 Mevrouw Stemband

@416 : mja, je moet toch wel beneden een bepaald niveau zitten, om de gedachtenkronkels van Robin te kunnen volgen. question

0
420 Archeont

@420 Met een breinosuctie schijn je in een kwartiertje het niveau van robin te kunnen bereiken.

2
421 LanCaster

@421 : een tijd (een jaar of honderd) geleden was lobotomie een vrij gebruikelijk middel om geestesziekten te behandelen. Ik vraag me nu toch wel ernstig af of Robin deze behandeling wel of niet heeft gehad.

0
422 Archeont

@419
Ik had nog even overwogen om die affaire al meteen in @403 te noemen, want het is vooral een duidelijk teken dat dit van meet af een antivaxx-onderzoek was met echte stukjes onwelgevoeglijke politiek, maar ach, ik wilde het er niet al te dik opleggen. Maar ja, als Robin er dus zelf mee komt aanzetten, wordt de verleiding wel erg groot om e.e.a. toch even toe te lichten question

0
423 RichardR

@422 Een keer of drie, schat ik. Maar de oorspronkelijke doelstelling is niet gehaald...

2
424 LanCaster

OK, de weers..., euh, antivaxxverwachting voor de komende uren: vanuit RobinLand en worldmercuryproject-dot-org meerdere zware baggerbuien, waarbij grote hoeveelheden neerslag in de vorm van copy/pasted leugens en fabels optreden bij temperaturen gelijk aan het IQ van de bron.

0
425 RichardR

@425 : dus knap koud voor de tijd van het jaar question

0
426 Archeont

* Verwijderd door de redactie *

427 Robin

@427 : in opdracht van de antivaxxer Beppe Grillo, mallootje.

0
428 Archeont

@427 "indien onderzoekers door politie worden beroofd van hun onderzoeksdata, dan zegt mij dat genoeg."

Bron?

0
429 arcenist

@427 Nee, dat zegt dat je je fantasie de vrije loop laat en weer fabeltjes erbij verzint die niet waar zijn, waarom toch Robin?

0
430 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

431 Robin

@431 omdat jouw favoriete antivax website geen enkele waarde heeft; net zoals jouw snappen ze het simpelweg niet.

0
432 Mevrouw Stemband

* Verwijderd door de redactie *

433 Robin

@433 Ach ja als je inhoudelijk niets meer kan dan verval je maar in je zielige op de persoon posts, lafjes hoor, en dat alleen maar omdat je er de ballen van snapt (zie b.v. @418 ) , en als je het niet snapt begin je er allerlei fantasie verhalen omheen te verzinnen om je leugens maar niet te hoeven toe te geven ( b.v. @427 )

0
434 Mevrouw Stemband

@431 : getverderrie wat een smerige tekst. Vervang het de termen voor 'autisme' door 'homoseksualiteit' of 'Joods' en je ziet meteen uit wat voor verachtelijk klootjesvolk dat worldmercuryproject bestaat.

0
435 Archeont

@431 : verachtelijk klootjesvolk dat ballen verstand heeft van neurologie, psychiatrie/psychologie en statistiek trouwens.

0
436 Archeont

@433 Het is verspilde energie halve gare hersenloze leugenaars iets aan het verstand (oeps, dat is wel een enorm overstatement) proberen te peuteren.

2
437 LanCaster

@405

Zoals?

1
438 silversurfer

@403

Die had ik al eens gelezen, hilarisch artikel. Orac fileert ze overigens regelmatig, die antivaxxertjes.

2
439 silversurfer

@428
En da's een 'lekker ding'! Gossiemijne! De gemiddelde dorpsgek lijkt dan nog heel verstandig. (Beppe gelooft onder meer dat zeemeerminnen echt bestaan.)

Een hele waslijst pseudowetenschap en complottheorie, en over vaccinatie het volgende:
https://rationalwiki.org/wiki/Beppe_Grillo

(**) Grillo defined vaccinations to be "useless", because the prevalence of infectious diseases like diphtheriaWikipedia's W.svg and poliomyelitisWikipedia's W.svg are already declining, and "a mandatory mass vaccination program is a gift for Big Pharma, and it is the farthest possible thing from an appropriate approach."[19] He also stated that vaccinations can cause autism to children;[20] his claims were based on Andrew Wakefield's fraudulent research paper which falsely linked the MMR vaccine to the appearance of autism.[21] (**)

1
440 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

441 Robin

@441 Toch mooi dat Robert F. Kennedy, Jr. van die waardeloze site (het internet is echt groter dan dat afvoerputje, Robin) zichzelf als "fiercely pro-vaccine" omschrijft.

1
442 Mevrouw Stemband

@441 :
"deception, fraud, misrepresentation and secrecy—often prevent collusive acts from coming to light. In the scientific research community, would-be deceivers draw on a variety of tricks to slant their message, including manipulating data, employing other questionable research practices, not disclosing conflicts of interest, harassing whistleblowers and engaging in outright censorhip"
Dat lijkt me nu precies wat er op de 'About'- pagina van het worldmercuryproject zou moeten staan.

1
443 Archeont

@442
De overbekende drogreden 'Ik ben niet tegen vaccinatie, maar......' Gevolgd door een berg bagger waar je U tegen kunt zeggen. Sommige reageerders hier bij NK zijn er ook zeer bedreven in en trappen in de praatjes van o. a. Robert F. Kennedy Jr. alsof het niks is:
https://respectfulinsolence.com/2017/02/21/how-antivaxers-deceptively-don-the-mantle-of-vaccine-safety-activists/

How antivaxers deceptively don the mantle of “vaccine safety activists”

(**) Robert F. Kennedy, Jr. is one of those antivaxers who claim they are “not antivaccine” but rather vaccine safety advocates. In 2015, he was risibly proclaiming himself “fiercely pro-vaccine.” Last week, he was pulling the oldest crank trick in the book, issuing a vacuous and deceptive “challenge” to provide the “One True Study” that shows thimerosal in vaccines is safe, all the while misrepresenting the science and fear mongering about vaccines to an extreme degree. Meanwhile, Robert De Niro, who himself has unfortunately fallen for the delusion promoted by the “not antivaccine” crowd, gave this interview with Sharyl Attkisson, who started out as the CBS antivaccine correspondent and ended up a full bore conspiracy theorist. Robert F. Kennedy, Jr. was there too. The fun clearly deserves some not-so-Respectful Insolence. (**)

[ werkende links in origineel ]

1
444 Wilmama

@440 : Hij kwam een paar jaar geleden op tv (bij Tegenlicht, meen ik), toen vond ik hem nog wel sympathiek omdat hij anti-Berlusconi was. Inmiddels is de sympathie een stuk minder (hetzelfde geldt trouwens ook voor de mogelijke presidententskandidaat Oprah, die in haar programma's alle ruimte geeft aan kwakzalvende oplichters zoals Mercola, 'dr Oz' etc.).

Hier is trouwens een betere krekel (grillo) question :

1
445 Archeont

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

8 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

19 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

21 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

25 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

28 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

36 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Picture This - Act of Innocencehttps://www.youtube.com/watch?v=CVTgvAzQQRo...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Nieuwslezer
Muziekdraadje

Darin - Electrichttps://www.youtube.com/watch?v=sB2LzEJGbBM...

1 uur geleden geplaatst door Nieuwslezer

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@81 Nee hij verprutste moedwillig de kans op een oplossing. je zilveren randje ten spijt.@82Met dit soort gelul kan niemand iets. Ik ben...

1 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Black Girl Porn HdVillage Aunty Romance VideoFamily XvideoPooja Hegde Xxx ComBasic Instinct Leg CrossPakistani Actress SexHindi Massage XxxColegiada De VerdadNude Women From AustraliaMia Malkova SurgeryKotone TouaCelebrity Movie ArchivwSex Movies On NetflixHindi PonSex Sex ImageMissy Martinez PornHot VagunaPorn Hot KissAna Nichole Smith NudeNudest TitsPorn Stars Of The 1980'sWww Noughty America ComBhabhi Sex MoviesCollection Of Best PornThick Curvy PornVintage Pornographic MoviesSonic PornGamebaterVarshini SexSexe GirlHardfucking VideosMoho TonoJulia Rose BoobiesBhabhi Porn Videos IndianHot Nude BabNude Sexy DancingSexmex ModelsXxx Video 17New Marathi XxxDragon Ball Z SexCute Korean SexJenaveve Jolie PornLacey Wildd NudeHumilliating PornTelegram SextingMaid HentaiIndianbfsexBabysitter PornvideosWww Black Pornسکس خشنErotic Stories Of WivesCeleb Leaks RedditBrixley BenzEexxSexy AnalPublic Agent PronDesi NangaMom Sucked Me OffNude FrancaisePorno Français LesbienneXvifeos Gay BrasilFree Sex Chat AppJapanese Subtitle PornNamitha Sex Video OpenNip Slips On VideoXexy VideoTeens Give Blow JobsBoobs Press ComBeautiful Ebony PornAdria Rae FeetBig Tits BabysitterLap Dance Strip ClubShort Skirt In PublicHentaiworld TvXnxxcomvideoSavita Bhabhi Ka VideoLocal Bengali Blue FilmSara Jay GangSavannah Sixx BlackedRevenge Porn SitesEescortsAldatma PornoYovanna Ventura NudeKianavi5Family Group PornNude TokPornchat.ThefappenignSophia Urista NudeFree Porn StepmotherGay Bdsm Bondage89.comlVídeos Por NoLauren Tewes NudeBhaijaanSouth Africa XxxKannada Language SexEbony Porn EbonyEmma Butt Porn VideosXfeedhdUnder Table BlowjobStella Cox ThroatedMom Forcing Son PornPrison BattleshipXyzwebtoonBelleolivia3xHd Porne VediosPorn Stars PregnancyPornvideos 18Reneta FoxChat AbveEboney Bbw PornDesi Teen FuckBlue Sexy Video ComBig Bro Gay PornHaley SoadePorn GrandeHelen Mirren NudeThemirandaaffect NudesBrilliantly Divine PornXnnx Brother And SisterXev Bellringer LeakIndian Video X ComSexe Amateur VidéoBobvoyeuLighting PornXxx Hindi Video FullSexy Hd OnlineBjp Sex VideoXxxsexsexTamil Sex XxSexkareena KapoorAi Futanari PornPorno Black GayPorn Star April O'neilSensual Sex GifTeacher Sex TamilHott SexxCody Lane PornMom And Son SeductionGay Boyd TubeBig Booty ThreesomBdsm.pormXnxx ColombiaMary Louise Parker NudAdelina NudeLiseli PornolarıPussyshapesEdging Cumshot CompilationHentaix Videos