Gezondheid
  • 7
De Britse PSA, Professional Standards Authority, wil dat CEASE-'therapie' (een verzinsel van de Nederlandse basisarts/kwakzalver Tinus Smits) waarin autistische kinderen, buiten homeopathische middelen, ook ook overvoerd worden met vitamine C (gevolg: diarree en koorts) en Zink niet meer w ...

7 maanden geleden door Archeont

REAGEER MET EEN EMOJI
13

@398

"Vaccins bevatten ook schadelijke stoffen die niet op de etiketten staan"

Zoals?

401 silversurfer    
7 maanden geleden door silversurfer
2
Meld

@400 : Robin is een duidelijk gevalletje van 'crank magnetism': https://rationalwiki.org/wiki/Crank_magnetism

402 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
1
Meld

@401
Robin refereert aan een 'onderzoek' waarbij een paar klunzen een elektronenmicroscoop hadden geleend en daar druppels vaccin in lieten opdrogen.
Zie https://respectfulinsolence.com/2017/02/02/antivaccinationists-try-to-show-vaccines-are-dirty-but-really-show-that-they-are-amazingly-free-from-contamination/ voor het hele verhaal.

Samengevat: men vond verontreinigingen in de ordegrootte van een enkele honderdduizenden moleculen en beweerde in de beste antivaccinatietraditie dat dit 'onveilige hoeveelheden schadelijke stoffen' waren.
Uiteraard hebben deze knoeiers niet de moeite genomen om controlemonsters (bijvoorbeeld zuiver water of desnoods infuusvloeistof) op dezelfde manier te 'analyseren' -- want dan hadden ze met 100% zekerheid exact dezelfde dingen gevonden. Ook is er geen enkele kwantitatieve analyse uitgevoerd -- ze wisten dus in de verste verte niet *hoeveel* van die stoffen nu eigenlijk aanwezig waren -- noch hebben ze getracht om mogelijke bronnen van besmetting in hun lab in kaart te brengen, wederom doordat ze verzuimden om controle-analyses uit te voeren.

Maar ja, voor mensen zonder verstand van zaken zoals onze Robin is dit onkundig gefröbel een solide en onomstotelijk bewijs dat vaccins allerlei vreselijke ongerechtigheden bevatten, al was het maar omdat dit naadloos aansluit op de antivaccinatiereligie, zowel wat betreft inhoud als wetenschappelijke kwaliteit...

403 RichardR    
7 maanden geleden door RichardR
1
Meld

@403

Typisch gedrag om elk stukje wat niet overeenstemt met het hemelrijk van big farma te marginalisweren.

Wat hier niet wordt verteld is dat door de politie privé bezit in beslag is genomen op aandringen van big farma.

404 Robin    
7 maanden geleden door Robin
9
Meld

@401

Zoals?

Producenten hoeven sowieso stoffen die onder een bepaalde minimum zitten niet vermelden.

405 Robin    
7 maanden geleden door Robin
8
Meld

@405 "Producenten hoeven sowieso stoffen die onder een bepaalde minimum zitten niet vermelden."

Een gouden tip voor homeopaten, dit.

406 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
1
Meld

Ondertussen groeit het aantal autisten en mensen met auto-immuunziekten en andere chronische zaken gigantisch in de VS en zijn de gezondheidsorganisaties niet geinteresseerd in de oorzaken (blijkbaar moet de beerput dicht worden gehouden).

407 Robin    
7 maanden geleden door Robin
9
Meld

@404 Last van marginalizweren? Uw plaatselijke kwakzalver helpt u graag verder.

Graag veel cash in een bruin papieren zak meenemen.

408 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@407 "Ondertussen groeit het aantal autisten en mensen met auto-immuunziekten en andere chronische zaken gigantisch in de VS en zijn de gezondheidsorganisaties niet geinteresseerd in de oorzaken "
Toon maar aan.

Wat zijn trouwens 'chronische zaken'? Zaken als Walmart?

409 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@407 : nogmaals, gestoorde complotonzin (zeker waar het het aantal autisten betreft (en dat is je al tientallen malen uitgelegd). Maar ja, een idioot als jij gelooft alleen paranoide kindermisbruikers.

410 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@403

Overigens zijn ook bestanden met onderzoeksresultaten meengenomen. Dus zijn de belangen van big farma en hun mutanten in gevaar en mag het publiek van niets weten.

Hiermee zijn jullie (Richard, LanCaster, Archeont) VOORGOED hier uitgespeeld en mag het sprookjesboek van de "menslievende" bigfarma dicht.

411 Robin    
7 maanden geleden door Robin
7
Meld

@407 : ik vraag me trouwens af of een Lupron-behandeling (chemische castratie) helpt tegen complotgestoordheid. Het is zomaar een ideetje dat even aan komt waaien. En aangezien Robin er geen probleem mee heeft hufters als de Geiers te verdedigen, geeft hij/zij hiermee indirect toestemming datzelfde 'protocol' op hem/haar toe te passen.

412 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@411 "Hiermee zijn jullie (Richard, LanCaster, Archeont) VOORGOED hier uitgespeeld"

Wat grappig. De partij zonder argumenten benoemt zich tot scheidsrechter.

Zo werkt dat niet, domme robin,

413 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@411 : ik snap geen hout van dat gewauwel.

414 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@411 "Overigens zijn ook bestanden met onderzoeksresultaten meengenomen. Dus zijn de belangen van big farma en hun mutanten in gevaar "

Huh?

De logica is weer ver te zoeken.

415 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@414 Dan ben je hierbij glansrijk geslaagd voor jouw intelligentietest question

416 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@403
Typisch kletspraat van een complotkrankzinnige die wetenschap nog niet zou herkennen wanneer het hem/haar in de kont zou bijten.

Die inval en inbeslagname van spullen door de belastingdienst had te maken met onenigheid over de kosten en gebruiksvoorwaarden van die elektronenmicroscoop. Het is wel amusant dat je Big Pharma beschuldigt van deze actie, want dit gebeurde juist op last van een bekende Italiaanse antivaxxer, te weten Beppe Grillo(*) -- degene die die het geld voor de microscoop had ingezameld en het ding in bruikleen had gegeven aan Montanari. Zie https://www.nextquotidiano.it/microscopio-beppe-grillo-stefano-montanari/ voor de moddergooierij binnen deze antivaxx-poel van verderf.

*: Zie bijvoorbeeld https://www.nytimes.com/2017/05/02/opinion/vaccination-populism-politics-and-measles.html

@407
Typisch kletspraat van een complotkrankzinnige die niet geïnteresseerd is in de echte oorzaken van de genoemde fenomenen en uitsluitend verklaringen accepteert die naar vaccins wijzen.

Sorry Robin, maar je maakt jezelf keer op keer volkomen belachelijk met je zeer stellige en vaak zelfs regelrecht arrogante uitspraken -- die alleen maar laten zien dat je eigenlijk nooit ook maar enig benul hebt van waar je over praat.

417 RichardR    
7 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@407 Thiomersal zit al bijna twintig jaar niet meer in het RVP van de VS, dit betekent dat kinderen in de VS aanzienlijk minder thiomersal via vaccins binnen krijgen (zo goed als nul).

Maar de verwijdering van thiomersal laat volgens jij een stijging in bepaalde ziektes zien, je spreekt je eigen onzin dus zelfs tegen...Heb ik je nog maar tig keer uitgelegd en toch kom je weer met deze leugens Robin, je bent je er ook zeer van bewust, daarom kan je ook niet inhoudelijk op dit punt ingaan. Lafjes als altijd.

418 Mevrouw Stemband    
7 maanden geleden door Mevrouw Stemband
0
Meld

@404 "Wat hier niet wordt verteld is dat door de politie privé bezit in beslag is genomen op aandringen van big farma. "

en terecht, want het is nergens voor nodig om nog meer leugens te vertellen.

419 Mevrouw Stemband    
7 maanden geleden door Mevrouw Stemband
0
Meld

@416 : mja, je moet toch wel beneden een bepaald niveau zitten, om de gedachtenkronkels van Robin te kunnen volgen. question

420 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@420 Met een breinosuctie schijn je in een kwartiertje het niveau van robin te kunnen bereiken.

421 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@421 : een tijd (een jaar of honderd) geleden was lobotomie een vrij gebruikelijk middel om geestesziekten te behandelen. Ik vraag me nu toch wel ernstig af of Robin deze behandeling wel of niet heeft gehad.

422 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@419
Ik had nog even overwogen om die affaire al meteen in @403 te noemen, want het is vooral een duidelijk teken dat dit van meet af een antivaxx-onderzoek was met echte stukjes onwelgevoeglijke politiek, maar ach, ik wilde het er niet al te dik opleggen. Maar ja, als Robin er dus zelf mee komt aanzetten, wordt de verleiding wel erg groot om e.e.a. toch even toe te lichten question

423 RichardR    
7 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@422 Een keer of drie, schat ik. Maar de oorspronkelijke doelstelling is niet gehaald...

424 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

OK, de weers..., euh, antivaxxverwachting voor de komende uren: vanuit RobinLand en worldmercuryproject-dot-org meerdere zware baggerbuien, waarbij grote hoeveelheden neerslag in de vorm van copy/pasted leugens en fabels optreden bij temperaturen gelijk aan het IQ van de bron.

425 RichardR    
7 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@425 : dus knap koud voor de tijd van het jaar question

426 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@425

[Sorry Robin, maar je maakt jezelf keer op keer volkomen belachelijk met je zeer stellige en vaak zelfs regelrecht arrogante uitspraken -- die alleen maar laten zien dat je eigenlijk nooit ook maar enig benul hebt van waar je over praat.]

Juist wel. indien onderzoekers door politie worden beroofd van hun onderzoeksdata, dan zegt mij dat genoeg.

427 Robin    
7 maanden geleden door Robin
9
Meld

@427 : in opdracht van de antivaxxer Beppe Grillo, mallootje.

428 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@427 "indien onderzoekers door politie worden beroofd van hun onderzoeksdata, dan zegt mij dat genoeg."

Bron?

429 arcenist    
7 maanden geleden door arcenist
0
Meld

@427 Nee, dat zegt dat je je fantasie de vrije loop laat en weer fabeltjes erbij verzint die niet waar zijn, waarom toch Robin?

430 Mevrouw Stemband    
7 maanden geleden door Mevrouw Stemband
0
Meld

Over de desinteresse van CDC mbt autisme:

The autism epidemic is a public health disaster that will have repercussions for generations. The CDC Autism and Developmental Disabilities (ADDM) network report was released a few days ago showing that autism affects one in 59 children. As the epidemic shows no signs of abating, and the one in 59 rate is for the 2006 birth cohort (children now 12 years old), the true number of children affected by autism in recent years is likely much higher. Here is our article summarizing the findings: CDC Still Paralyzed by Autism Epidemic: Report Shows One in 59 Children in the US Now Affected.

At what point is the CDC going to admit that this disaster requires action? The largest amount by far of research dollars spent on determining causation has been directed towards genetics. “Genes don’t cause epidemics, environmental toxins do,” said World Mercury Project chair Robert F. Kennedy, Jr. “Why is the CDC doing nothing to identify the environmental toxins responsible for the most cataclysmic epidemic of our era?”

https://worldmercuryproject.org/news/autism-epidemic-1-in-59-children-cdc-remains-paralyzed/

431 Robin    
7 maanden geleden door Robin
7
Meld

@431 omdat jouw favoriete antivax website geen enkele waarde heeft; net zoals jouw snappen ze het simpelweg niet.

432 Mevrouw Stemband    
7 maanden geleden door Mevrouw Stemband
0
Meld

@432 Het is verloren moeite om anti-antivax bigfarma-mutanten iets bij te laten leren.

433 Robin    
7 maanden geleden door Robin
8
Meld

@433 Ach ja als je inhoudelijk niets meer kan dan verval je maar in je zielige op de persoon posts, lafjes hoor, en dat alleen maar omdat je er de ballen van snapt (zie b.v. @418 ) , en als je het niet snapt begin je er allerlei fantasie verhalen omheen te verzinnen om je leugens maar niet te hoeven toe te geven ( b.v. @427 )

434 Mevrouw Stemband    
7 maanden geleden door Mevrouw Stemband
0
Meld

@431 : getverderrie wat een smerige tekst. Vervang het de termen voor 'autisme' door 'homoseksualiteit' of 'Joods' en je ziet meteen uit wat voor verachtelijk klootjesvolk dat worldmercuryproject bestaat.

435 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@431 : verachtelijk klootjesvolk dat ballen verstand heeft van neurologie, psychiatrie/psychologie en statistiek trouwens.

436 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
0
Meld

@433 Het is verspilde energie halve gare hersenloze leugenaars iets aan het verstand (oeps, dat is wel een enorm overstatement) proberen te peuteren.

437 LanCaster    
7 maanden geleden door LanCaster
2
Meld

@405

Zoals?

438 silversurfer    
7 maanden geleden door silversurfer
1
Meld

@403

Die had ik al eens gelezen, hilarisch artikel. Orac fileert ze overigens regelmatig, die antivaxxertjes.

439 silversurfer    
7 maanden geleden door silversurfer
2
Meld

@428
En da's een 'lekker ding'! Gossiemijne! De gemiddelde dorpsgek lijkt dan nog heel verstandig. (Beppe gelooft onder meer dat zeemeerminnen echt bestaan.)

Een hele waslijst pseudowetenschap en complottheorie, en over vaccinatie het volgende:
https://rationalwiki.org/wiki/Beppe_Grillo

(**) Grillo defined vaccinations to be "useless", because the prevalence of infectious diseases like diphtheriaWikipedia's W.svg and poliomyelitisWikipedia's W.svg are already declining, and "a mandatory mass vaccination program is a gift for Big Pharma, and it is the farthest possible thing from an appropriate approach."[19] He also stated that vaccinations can cause autism to children;[20] his claims were based on Andrew Wakefield's fraudulent research paper which falsely linked the MMR vaccine to the appearance of autism.[21] (**)

440 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

Kenmerken van het wereldje van de bigfarma-mutanten:

“Collusion” is the word du jour, and the practice’s very characteristics—deception, fraud, misrepresentation and secrecy—often prevent collusive acts from coming to light. In the scientific research community, would-be deceivers draw on a variety of tricks to slant their message, including manipulating data, employing other questionable research practices, not disclosing conflicts of interest, harassing whistleblowers and engaging in outright censorship.

ofwel: misleiding, fraude, ongewilde uitkomsten onder de mat schuiven, klokkenluiders pesten, corruptie (dubbele petten) en eerlijke publieke debatten via politieke stromannen blokkeren.

En maar blijven gillen om zoveel mogelijk consumenten te dwingen om zaken te doen met de meeste corrupte industrie ter wereld.

zie verder: https://worldmercuryproject.org/news/the-varicella-vaccine-skyrocketing-shingles-and-cdc-chicanery/

441 Robin    
7 maanden geleden door Robin
8
Meld

@441 Toch mooi dat Robert F. Kennedy, Jr. van die waardeloze site (het internet is echt groter dan dat afvoerputje, Robin) zichzelf als "fiercely pro-vaccine" omschrijft.

442 Mevrouw Stemband    
7 maanden geleden door Mevrouw Stemband
1
Meld

@441 :
"deception, fraud, misrepresentation and secrecy—often prevent collusive acts from coming to light. In the scientific research community, would-be deceivers draw on a variety of tricks to slant their message, including manipulating data, employing other questionable research practices, not disclosing conflicts of interest, harassing whistleblowers and engaging in outright censorhip"
Dat lijkt me nu precies wat er op de 'About'- pagina van het worldmercuryproject zou moeten staan.

443 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
1
Meld

@442
De overbekende drogreden 'Ik ben niet tegen vaccinatie, maar......' Gevolgd door een berg bagger waar je U tegen kunt zeggen. Sommige reageerders hier bij NK zijn er ook zeer bedreven in en trappen in de praatjes van o. a. Robert F. Kennedy Jr. alsof het niks is:
https://respectfulinsolence.com/2017/02/21/how-antivaxers-deceptively-don-the-mantle-of-vaccine-safety-activists/

How antivaxers deceptively don the mantle of “vaccine safety activists”

(**) Robert F. Kennedy, Jr. is one of those antivaxers who claim they are “not antivaccine” but rather vaccine safety advocates. In 2015, he was risibly proclaiming himself “fiercely pro-vaccine.” Last week, he was pulling the oldest crank trick in the book, issuing a vacuous and deceptive “challenge” to provide the “One True Study” that shows thimerosal in vaccines is safe, all the while misrepresenting the science and fear mongering about vaccines to an extreme degree. Meanwhile, Robert De Niro, who himself has unfortunately fallen for the delusion promoted by the “not antivaccine” crowd, gave this interview with Sharyl Attkisson, who started out as the CBS antivaccine correspondent and ended up a full bore conspiracy theorist. Robert F. Kennedy, Jr. was there too. The fun clearly deserves some not-so-Respectful Insolence. (**)

[ werkende links in origineel ]

444 Wilmama    
7 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

@440 : Hij kwam een paar jaar geleden op tv (bij Tegenlicht, meen ik), toen vond ik hem nog wel sympathiek omdat hij anti-Berlusconi was. Inmiddels is de sympathie een stuk minder (hetzelfde geldt trouwens ook voor de mogelijke presidententskandidaat Oprah, die in haar programma's alle ruimte geeft aan kwakzalvende oplichters zoals Mercola, 'dr Oz' etc.).

Hier is trouwens een betere krekel (grillo) question : https://www.youtube.com/watch?v=9PtNf8oUCk4

445 Archeont    
7 maanden geleden door Archeont
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
16-jarig meisje doodgeschoten bij school Esse...
Bij een schietpartij in Rotterdam is zojuist...

11 uur geleden door boevennieuws.nl

“Binnen 40 jaar moslims in de meerderhe...
Binnen de 40 jaar zullen in West-Europa mosli...

18 uur geleden door Nexit-En-Snel

Trump wil migrantenkinderen van ouders blijve...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft a...

16 uur geleden door DTS

Kerstfeest wordt winterfeest
Om bepaalde bevolkingsgroepen te ontzien word...

5 uur geleden door in holland

PVV haalt ‘nepnieuwssite’ aan tij...
Het VN-migratiepact is niet juridisch bindend...

10 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Saysame
Rutte geraakt door laag vertrouwen van Nederl...
Ach, er komen weer verkiezingen aan. Dan trek...

1 minuut geleden door Saysame

Wylde Gjert
“Binnen 40 jaar moslims in de meerderheid i...
@209 Zeker, die keuze is gauw gemaakt. :-)...

1 minuut geleden door Wylde Gjert

Sjaak Trekhaak
Kerstfeest wordt winterfeest...
Van;Prettige Kerstdagen naar;Prettige Fee...

1 minuut geleden door Sjaak Trekhaak

LGK
Het is een griezelige gedachte dat we met pru...
@3"De Eerste Kamer ...... Ze hebben beslo...

2 minuten geleden door LGK

cabello
“Binnen 40 jaar moslims in de meerderheid i...
@206 liever russen dan moslims...

2 minuten geleden door cabello

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig