door Havermout in Binnenland  ·  23 Reacties

  • 2
  • 452x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Een zelfstandige die ook nog eens haar handen op mag houden?

Belachelijk.

4
1 Destroyer

Dit is discriminatie van alleenstaande vaders die ZZPer zijn!

1
2 Een hardwerkende ZZPer

Jullie begrijpen niet waar zwangerschapsverlof voor is?

1
3 Olivina

@3
ONZIN REGELING.

1
4 Destroyer

Een kind krijgen is geen ziekte maar een een eigen vrijwillige keuze. Waarom de overheid daarvoor zou moeten opdraaien ( zeg maar al je buren.....) ontgaat me volledig.
In mijn tijd als ZZPer kon ik vanwege heertje Asscher die de boel verziekte 4 maanden geen werk vinden als ZZPer ( en dat was dus buiten mijn schuld want zonder Asscher was ik binnen enkele weken weer aan het werk geweest. Op zich ben je als ZZper ondernemer dus ik wist dat ik dat risico bewust liep maar dat neemt niet weg dat ik niet door eigen schuld zolang zonder opdracht zat. Dus als de regering dan toch geld gaat weggeven dan wil ik ook nog wel wat compensatie voor die maanden zonder opdracht. De overheid was zelfs grotendeels schuld daaraan. Waarom zou iemand die vrijwillig een kind maakt moeten worden gecompenseerd en iemand die door geklungel van de overheid maanden geen inkomen heeft niet?

2
5 PFL

Goede zaak. Er moeten meer Nederlandse kinderen geboren worden, dat is in het algemeen belang. Daarom is het goed om moeder (-en vaderschap zoals @2 ook terecht opmerkt) ook bij ZZP'ers te stimuleren. Die vergoedingen mogen ook wel omhoog om juist bij ZZP'ers het krijgen van kinderen verder te stimuleren.

2
6 Vaartuig

@5

Ik vind dat je als ondernemer in principe zelf verantwoordelijk bent voor het feit dat je geen opdrachten hebt. Ik ben inmiddels ZMP'er, maar als ZZP'er heb ik geen last gehad van Asschers nieuwe wet.

Dat er nieuwe kinderen worden geboren - en wel bij werkende moeders en vaders - is, in tegenstelling tot jouw bedrijfje, ook in het belang van ons allemaal. Daarom ben ik ook voorstander van het feit dat ZZP-moeders worden gestimuleerd om kinderen te krijgen (en om dat niet uit te stellen). Als er te weinig nieuwe kinderen worden geboren zit je of opgescheept met een hoop migranten met alle sociale en etnische ellende die dat met zich meebrengt of met een economisch probleem.

En voor iemand over overbevolking begint: dat pakken ze maar aan door HIER de grens dicht te doen voor Afrika en het Midden-Oosten en in Afrika en Zuidoost-Azië door geboortebeperking.

0
7 Vaartuig

@7 . dat er nieuwe kinderen geboren worden is HELEMAAL NIET in ons aller belang. Dit land is al veel te vol. Hoe meer mensen geen kinderen maken des te beter voor dit land.

En dat jij geen last heb gehad van Aso Asscher is fijn voor je. In mijn branche wilden bedrijven na Asscher's nieuwe DBA wet geen enkele ZZPer meer inhuren. Ik heb zelfs meegemaakt dat ZZP'ers er massaal uit moesten vanwege de DBA-onzin van ASScher.

3
8 PFL

@8

Dit land is aardig vol. Maar één en ander kan worden opgelost door de grenzen dicht te doen en om het krijgen van kinderen bij de eigen bevolking te stimuleren. U denkt niet echt in oplossingen, waardoor ik de indruk krijgt dat die 4 maanden zonder opdrachten toch ergens anders aan lag...

Uiteindelijk zijn de kinderen onze dragers van de economie en cultuur van morgen. Belangrijk, zelfs voor jou als ZZP'er.

2
9 Vaartuig

@9 . Eerst terug naar 12 miljoen mensen en ja uiteraard moeten de grenzen ook dicht.
Ik denk heel erg in oplossingen als techneut ( dat is techneuten eigen) . Vandaar dat ik ook ben voor afschaffing van alle kinderbijslag en alle kindertoeslagen en andere kind gebonden subsidies of fiscale aftrekposten.

En die 4 maanden zonder werk was eigenlijk alleen omdat ik probeerde als ZZP er aan de slag te gaan. Toen me duidelijk werd dat mijn industrie vanwege DBA geen ZZPers meer wilde ben ik eerst als detacheerder aan het werk gegaan ( geen enkel probleem) en op een leeftijd boven de 60 heb ik vorig jaar gewoon een vast contract gekregen. Werk vinden is voor mij nog nooit een probleem geweest. Sterker nog: ik wordt ook nu nog vrijwel wekelijks gebeld of ik interesse in een andere job heb. Maar werken als ZZPer is door DBA ( alhoewel het nu wel wat lijkt te kenteren) voor mij lastig geweest in 2016. Uw persoonlijke aanval is in ieder geval geheel onterecht.

En kinderen? Leuk uiteraard, maar niet op kosten van de buren of mede landgenoten.

1
10 PFL

@10

Ah, als techneut... ik ben ingenieur. Die 12 miljoen mensen, dat gaat nooit werken en daarmee bent u als eerste werkloos (kleinere markten = kleinere taart om te verdelen). Zeker als 60+'er.

Maar goed, we gaan niet dichter bij elkaar komen. Als u niet begrijpt dat kinderen ook in ons aller belang zijn, en dat daarom gestimuleerd moet worden dat werkende(!) ouders (meer) kinderen krijgen (dat is een feit), dan worden we het inderdaad niet snel eens.

Waar we het wel over eens zijn is het aanpakken van die kindertoeslagen (die vooral toekomen aan niet-werkende ouders). Als je in principe geen kinderen kunt betalen vind ik ook dat we daar niet als belastingbetaler voor op moeten draaien. De belastingkortingen, kinderopvangtoeslagen daarentegen mogen van mij nog wel wat hoger om werkende ouders tegemoet te komen, alsook het (betaald) zwangerschapsverlof van zowel vaders, moeders of ze nu ZZP'er, directeur of werknemer zijn.

Fijn trouwens dat u snel een baan heeft kunnen vinden. Het was overigens geen persoonlijke aanval, maar meer een constatering dat u vooral voor uw eigen kortzichtige hachje lijkt te gaan en niet het bredere perspectief lijkt te zien.

0
11 Vaartuig

Zwangerschapsverlof afschaffen.
Kinderbijslag afschaffen.


Het probleem dat het te druk is in Nederland, zal zich dan snel gaan oplossen. question question

2
12 Weet geen naam

@11 . Dan zijn we collegae. Ook Ex-Delftenaar? Ik vermeld mijn titels nooit want ik zie het nut er niet van in. Ben wel blij dat ik heb kunnen studeren want ik heb dus altijd werk.

1
13 PFL

@12

Als u het zo druk vindt, waarom geeft u dan niet zelf het goede voorbeeld?

1
14 Vaartuig

@13

Helaas niet van Delft, maar van Twente. Kom van origine overigens wel uit die hoek en ik werk zo nu en dan in Delft als gastdocent.

0
15 Vaartuig

@14 , Persoonlijk vind ik het wel reuze meevallen.

Maar dat lees je hier zo vaak, dat Nederland vol is. question question

1
16 Weet geen naam

@16

In de Randstad kan ik me er soms wel wat bij voorstellen. Maar de influx van veel "asielzoekers" en "immigranten" uit Afrika/Zuidoost Azië maakt het er niet gezelliger op. Daarom denk ik dat dichte grenzen en uitzetten van een hoop scheelt. Ik denk ook dat het politiek onvermijdelijk is, de opkomst van rechtse partijen en de ondergang van linkse partijen houdt duidelijk verband met de groei van het aantal "niet-westerse" allochtonen in een land.

1
17 Vaartuig

@15 . Met een naam als Vaartuig schoot mij afdeling Scheepvaartkunde te binnen en die bestaat toch alleen in Delft..... question

1
18 PFL

* Verwijderd door de redactie *

19 E.Meel

@18

Haha, dat klopt. Is ook wel een mooi vak. Ik ben wat meer van het medium waar die vaartuigen in varen zullen we maar zeggen.

0
20 Vaartuig

@20 Een echte H2O-er.
Ik zit meer in de zware industrie (energie, petro-chemie enz.)

0
21 PFL

@21

Cool! Is ook interessant question !

0
22 Vaartuig

@19

Kennismigranten zijn welkom, maar u weet net zo goed als ik dat niet alle migranten kennismigranten zijn.

0
23 Vaartuig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

16 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

1 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

1 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

wildersfan
Poetin

Ik denk dat Rutte zich vergist in wie Poetin is....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xxx CumDoepornHd PornzYour Priya Porn VideosDeshi Bhabhi ComAmazon PositionFishnet PornAll Japanese Pass ComManuel FarreraBest Porn PicXhamsters PornTchatche SexeVazados XxxGay Porn CruisingHijdasexXxx Japanese Full MovieKaycee884Prego PornGay BearfuckPornohpKristin Stewert NudeJill Hardener NakedJapanese Big TiitsAlexis Clark NudeLong Hair XvideoIndian Sex AndhraKangana Ranaut Sex SceneNepali Porn VudeoDaily PlaisirOlivia NudeNina Dobtev NudeMastrubatePlayboy Busty Babesسكس لاتينيBig Tits FakesAsianstreetmeatAlexis Mucci PornThayksadaAsian With Bbc PornAspen MartinDads On TwinksGay Porn In Public BathroomJanet Mason LesbianCam Girl WebsitesPornos InsoliteFree HentaivideoXnx Hd Video HindiAudio Sex PornTattooed Big-ass Babe Arabelle Raphael Likes Dick-ridingJade Valentine PornReesepieces XxxEbony Porn CompHottest Ebony PornstarVer Filmes PornPushpa XxxApni Beti Ko ChodaXxx Indian Sex VediosPaige Sex VideoSunny Lione XnxxJesus PornJapanese Porn MessageJap Adult MoviesClit TorcherPornvideos SleepingCreampiecoupleSkiptheganrsPornographie Amateurs FrançaisSva AddamsFutanari CummingPorn RwbySunny Leone English FilmLilmochidollFrench PornSani Leon Ki HdLesbian Porn Talk DirtySharing My Wife PornFree Creampie PornSexo Gay EscondidoBriana Anderson NakedEmily Bloom DildoHijra Ki BfAmateur HanjobLina PolancoYeen FidelityOrgasmic MomsPornsite For LesbiansWashing Car NudeझवाझवीFat Ass AnalTubegalureAndriod 18 HentaiNude TwisterPusysTawnee AtoneExtreme Hardcore PornHuge Tits Asian MilfPorn HdüHnetai VostfrIntitle: Webcamxp 5Blackgay Men PornหีIleana NudeHd Video Mia KhalifaGood Head PornIndian Train SexKamsin ChutAkime_girl CamEmma HuxArsbian PornLesbian Porn First TimersC Cup NudeBangla Blue SexSpider Gwen XxxNudist Colony VideosHorney AuntمانهاتكIced Mocha Asmr OnlyfansXxxmotherNaked Girls HdMalayalam Bf MalayalamMy Lust ComDeepthroat PukeBecky BandinipornAm PornCumfaced AsiansHot Nude AsiansNude BathroomRedit DeepthroatFree Mature PormPorn Free GameJav RankingPornonegrasPunheta TwitterSins PornJennifer Lawrence Az NudeLucy Hale NudeAbigailratchford OnlyfansIndian Local BfSex Tamil GirlsCosplay HentaiForced Stepmom PornDry Jumping PornKangana Ranaut BoobsXvideos TeluguAsspig.comHotsexyvideosStepmom Is Stuck PornTeens Interacial PornPuerto Rican MilfsVideo Pornografici Violenti