"Het verdwijnen van MH370 was een moord-zelfmoordmissie van kapitein Zaharie Amad Shah."
Volledig scherm
"Het verdwijnen van MH370 was een moord-zelfmoordmissie van kapitein Zaharie Amad Shah." © Reuters / RV

Experts: "Piloot MH370 ontweek bewust radars en liet Boeing 777 opzettelijk neerstorten"

Luchtvaartspecialisten hebben de route van de verdwenen vlucht MH370 nog eens onderzocht. Ze komen tot de conclusie dat de piloot doelbewust de radarsystemen ontweek om niet gezien te worden en  de Boeing 777 opzettelijk in zee liet neerstorten. Het was een moord-zelfmoordmissie van kapitein Zaharie Amad Shah, stelt piloot en instructeur Simon Hardy het duidelijk.

28 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Volgens mij is dat vliegtuig geland op Diego Garcia, al of niet met medewerking van de piloot. Waarom heeft niemand tot dusver daar gezocht, ondanks het feit dat inwoners uit die buurt het vliegtuig hebben zien overvliegen? Terrorisme lijkt me uitgesloten, want dan zou de piloot gemeld hebben waarom hij het deed.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    probeer maar op google earth je zal merken dat je alles kan zien als je virtueel over de globe vliegt,uitgenomen bepaalde plaatsen die zijn dus zwart gemaakt ,dit zijn dus militaire bassis en dien blind gemaakt,nu als wij gewone mensen op dit speeltje de wereld al kunnen zien waarom zouden die bollebozen niet een lijnvliegtuig kunnen volgen als ze wel op radar al een vluchtauto kunnen volgen en dit is een kinderachtig iets in deze materie
  • Jefken Trekbakkes

    6 jaar geleden
    Er hangt een vies geurtje aan deze historie.. ooit zal het wel in de geschiedenis boeken staan
  • robby dobbels

    6 jaar geleden
    @ johny pipeleers Een oceaan oversteken met een vliegtuig is niet dat je kan constant kan gevolgd worden, je vraagt vooraf een vastgelegde route aan, je meld je af in het ene luchtruim waarna je pas kan aanmelden aan de overkant, tussentijds zit je enkel met periodiek de coördinaten die worden doorgegeven via sateliet en kwestie van niet botsen heb je de TCAS, vliegtuigen zien elkaar wel indien dicht genoeg.
  • Manfred Wauters

    6 jaar geleden
    Inderdaad Patrick huwel, je hebt gelijk. Dat verhaal zal niet verteld worden omdat het complete onzin is. Zelfs een journalist gelooft het niet.