door Kiki in Binnenland  ·  87 Reacties

  • 36
  • 1653x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

52 E.Meel

@51 Wat is er mis met Breitbart ? question Ik vind het een positief blad, het benadert zaken op een prettige manier. question

4
53 sneeuwwitje

@53 Wat is er mis met der sturmer?

4
54 Oebie

@53 Dat verklaart veel...

2
55 Neobullseye

* Verwijderd door de redactie *

56 Captain Hero

@56 Nope... Je moest eens weten. question

3
57 sneeuwwitje

Farage had het er ook al over, ook over de 18 miljard die Soros heeft overgeboekt naar de open society, één van de ngo's waarmee hij over de hele wereld de politiek van landen manipuleert, het democratisch proces ondermijnt alleen om er nog meer slaatjes uit te slaan.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/291878-nigel-farrage-geeft-een-speech-die-inslaat-als-een-bom

8
58 Proemevla

@56 Aldus kapitein lowlife de racist die hetzelfde haatlijstje als der sturmer hanteert

3
59 Oebie

@58 Farage? Is er nog iemand die hem serieus neemt?

3
60 Criticaster

@56 Niet iedereen die het oneens is met Israël is een jodenhater. Je kan ook gewoon andere uitgangspunten hebben. Er is bijvoorbeeld niks mis met een twee staten oplossing. Mja... moeilijk, moeilijk, moeilijk...

2
61 sneeuwwitje

* Verwijderd door de redactie *

62 M.Arias

@60
Dooddoener: https://duckduckgo.com/?q=soros+18+billion+to+open+society&t=lm&ia=web
Farage heeft gelijk.

Farage had het ook over de vreemde partijdigheid van de EU die landen / politici die niet in hun straatje passen van alles en nog wat beschuldigen en allerlei onderzoeken starten en dat nooit zullen doen in een geval als in dit topic.
Waarom? Omdat ze er tot hun ellebogen inzitten.

4
63 Proemevla

Het 'open grenzen' beleid is één van de paradepaardjes van Soros die daartoe lustig met geld strooit, niet alleen in de EU maar ook bijv. in de VS, al jaren.

Het heeft niks te maken met mensenrechten, alles met het bereiken van één superstaat waarbij een paar bedrijven de dienst uitmaken.
Het 'importeren' van miljoenen mensen uit het MO en Afrika is de voorbereiding waarbij o.a. Europa volledig ontwricht wordt.

6
64 Proemevla

Rutte en de tweede kamer wiste van het maffia belijd on Gelukszoeker naar nederland te hallen voor gratis en uitkering op kosten van alle belastingbetalers te leven. Vooral de VVD CDA D66 CU SGP PvdA. Het kabinet Rutten I II III plus de eerste kamer zint landverraders waar stemmers de op deze partijen blijven stemmen medeschuldig aan zint en Rutte blijven steunen vooral de rijken tweeverdieners en ambtenaren. Eenverdieners zint uitgesloten da te all jaren door VVD CDA D66 CU SGP gekort worden op heen brutolonen en nettoloon.

6
65 Gunther

@63 @64 Het is vast een complot om Europa te "omvolken".

Of niet question

1
66 Criticaster

@2 Ja, alt-right kan er maar geen genoeg van krijgen, die onderbuik van hun iedere keer opnieuw!

1
67 dummydum

@64 ,

Er wordt niemand 'geïmporteerd'. Importeren suggereert dat het bewust gedaan wordt. Vluchtelingen zijn er al decennia om tal van redenen die bij iedereen wie niet wereldvreemd is, bekend zullen zijn. Schendingen van mensenrechten elders zijn er daar slechts één van.

Kant was trouwens ook voorstander van open grenzen en 'hospitaliteit'. Misschien zit hij er stiekem wel achter!

2
68 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

69 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

70 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

71 Captain Hero

Is gewoon niet normaal dat mensen van de EU betaald.worsen door Soros.... Punt...

Dus van Baalen stond betaald.door Soros.op het Maidenplein te blèren...
Dat geeft toch te denken...

1
72 Tjeesus...,

@70 @71 Oké...

0
73 sneeuwwitje

@69 Rechts is niet te vreten...heeft een akelige poepsmaak!

2
74 dummydum

@74 Dan moet je die rechtse duim ook niet in je ass stoppen... lol.

3
75 Yisrael

@68
Boten liggen vlak voor de kust van Lybië, laden mensen in en brengen die naar Italië, dat wordt importeren genoemd.

De import vanuit Afrika neemt nog steeds toe, geen vluchtelingen van geweld maar mensen die hier een betere kans verwachten (die ze nooit zullen krijgen)
Dat ligt niet aan die mensen maar aan de politiek die dat toelaat (al jaren) en dat is bewust (politiek) en naar blijkt gefinancierd / omgekocht / beïnvloed door o.a. Soros.

De achterliggende ideologie van de EU zou onderhand bekend moeten zijn, verwoord in een boek van

Een bekende en machtige voorstander van de ideologie komt toevallig maar niet heus uit Duitsland (herinner je misschien de oproep van Merkel): http://www.geennieuws.com/2016/06/wolfgang-schauble-meer-moslims-zijn-een-verrijking-van-duitsland-anders-dreigen-inteelt-en-degeneratie/

Verder zou je eens kunnen kijken wie nu precies de EU heeft opgericht en met welke gedachten: https://langleveeuropa.nl/2015/01/de-oorzaak-is-in-de-oorsprong-van-de-europese-unie/

Misschien kom je dan er achter dat de politieke elite van toen voornamelijk uit Nazi's bestond.

3
76 Proemevla

De naam van dergelijke manipulaties is 'eugenetica'.

[quote]In zijn boek «Praktischer Idealismus», geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ niet de traditionele volkeren van het continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, die onstaat door rassenvermenging. Duidelijk wordt gesteld dat de volkeren van Europa gekruist dienen te worden met Aziatische en gekleurde rassen, om zo tot een multinationale kudde te maken zonder kwaliteit en gemakkelijk gecontroleerd te kunnen worden door de heersende klasse.
Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa-immigratie geëlimineerd worden. Als Europa wordt gecontroleerd door een elite, door de bevolking om te zetten in een homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is deze elite? De Kalergi is bijzonder verhelderend over deze: De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De stammen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen geëlimineerd uit ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische – negroïde ras van de toekomst, welke veel lijkt op de oude Egyptenaren, zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen. In plaats van de vernietiging van het Europese jodendom, Europa, tegen haar wil, verfijnde en leidt hij dit volk op, dit loodst hem naar zijn toekomstige status als toonaangevend natie door dit kunstmatige evolutionaire proces.[/quote]

https://ejbron.wordpress.com/2016/10/28/de-ideologie-die-europa-in-haar-greep-houdt-2/

Meer door te zoeken op: "Coudenhove - Kallergi

4
77 Proemevla

@77 ,

Complotgeneuzel en niks meer dan idioterie. EJ Bron is wel zo'n beetje de idiootste pagina die je kunt vinden op het internet.

Lees nou eens even wat je gekopieerd hebt.

'De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn'.

Mensen mengen al duizenden jaren, dat is niks nieuws. En hoe zou dat nou weer 'diversiteit vervangen'? Promoten van contact tussen culturen en het vermengen ervan zou dus tot minder diversiteit leiden? Kolder van een randdebiel, iets anders kan ik er niet van maken.

Leuk trouwens dat C-K een boek geschreven heeft. Tolkien schreef ook boeken, daarin zul je ook een hoop elitaire houdingen en pro-adellijke ideeën in vinden, Gene Roddenberry heeft ook een leuke tv-serie gemaakt over hoe iedereen lid zal worden van een Federatie.

Maar wat zegt dat nou verder over de EU? Niks, noppes, nada. Er zullen zoveel boeken zijn met ideeën waar je het niet mee eens bent, maar de relevantie ervan ontgaat me.

1
78 progressiefliberaal

@76

Tja als je facho-propaganda aanlevert als argument....

misschien zou je dit eens kunnen lezen over hoe de VS de eenwording van Europa heeft gepushed ten bate van handelsbelangen, kunnen ze handelsverdragen sluiten met heel Europa tegelijk ( TIPP enzo)

https://www.historischnieuwsblad.nl/nl/artikel/29590/hoe-de-amerikanen-de-europese-unie-pushten.html

0
79 morandi

@58
Inderdaad een handvol superrijken beinvloeden wereldwijd de politiek, Maar degenen die aan de andere kant staan ( Mercer, Koch, Rosenwald etc) zijn een pak minder transparant dan Soros

0
80 morandi

@78
Dacht het niet, het zijn gewoon feiten, quotes uit het boek, feiten, beweringen van Schäuble, feiten eugenetica.

Wie heeft alle schaapjes uitgenodigd, Merkel (Duitsland) zonder democratisch besluit van de EU.
Wie heeft niks gedaan aan de jarenlange problemen in Griekenland / Italië? De EU
Wie heeft niks gedaan aan het terugsturen van economische vluchtelingen (50% van de vluchtelingen)? De EU
Wie doet niks aan het terugsturen van illegale vluchtelingen? De EU
Wie heeft niks gedaan aan de problemen als toenemende criminaliteit / georganiseerde bendes, toenemend geweld, no go zones? De EU.

En kom me niet aan met de magere 'succesjes' die geclaimd worden, het aantal neemt jaar na jaar toe, kanslozen (ligt niet aan die mensen), zo ook de kosten.

4
81 Proemevla

@80
Regeringen / politici zijn helemaal niet transparant waardoor manipulatie werkt en democratie ondermijnd wordt, dat is imo belangrijker.

2
82 Proemevla

@79
Het plan waarbij Europa tot op vandaag moet luisteren naar (belangen van) de VS, het plan waarbij elke vorm van regering die ook maar iets weghad van socialisme onderdrukt werd, desnoods bloederig, het plan om voet aan de grond te krijgen in Europa tegen de SU.

2
83 Proemevla

* Verwijderd door de redactie *

84 Captain Hero

@72 "....Dus van Baalen stond betaald.door Soros.op het Maidenplein te blèren...
Dat geeft toch te denken...…."

Opvallend in ieder geval dat volksvertegenwoordigers zo vanuit het niets opeens radicaal partij trekken en deze partij met megafoons op barricades en tussen sluipschutters gaan aanmoedigen en aanzetten tot een gewelddadige staatsgreep die tot een burgeroorlog en vliegtuigramp leidde....!!
En er is nooit een kritische mainstream journalist geweest die tenminste vraagtekens heeft durven zetten of naar de motivatie heeft durven vragen voor de hachelijke actie van Verhofstadt, van Baalen, Timmermans en Monasch…!

http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2016/11/volksmenner-monasch-vuurt-maidan.html

1
85 CoolMemories

@29 Ben het zogenaamde christelijke zooitje van CU nog vergeten

1
86 Bollieboos

@81 ,

Wat zijn quotes uit het boek? Je kopieerde een hele lap tekst waarin EJ Bron zijn interpretatie van het boek geeft.

De helft van die 'feiten' die je noemt in dat geciteerde stuk, zijn dus niks anders dan stellingen. Dus quote nu dan maar eens letterlijk uit het boek wat je zo problematisch vindt, en niet de tekst erover van één of ander vaag haatblogje waarvan de auteur algemeen bekend staat als één van de grootste mongolen die je op internet zult tegenkomen.

De rest van wat je schrijft in je nieuwe reactie heeft bar weinig met C-K te maken en toont nog steeds niet aan dat er één of ander plan zou zijn om de bevolking om te volken. Sterker nog, de helft van wat je aankaart is eerder inactie (niet op tijd Griekenland en Italië steunen) dan dat er sprake is van doelbewust handelen.

0
87 progressiefliberaal

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

5 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

9 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

15 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

21 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

22 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

24 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

32 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

32 minuten geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Tight Teen PussyJabran SexSex Video Of Romantic CoupleTeen First DpBackfoom CastingAfrican XxxPeekvjdsNifty.orggSonakshi Sinha Sexy PictureWassup NueOnlyrileymae LeaksPorn Sex ComAutumn Falls Cream PieForced FootjobCartoons Comics XxxFemdom Joi PornPorn Meg GriffinVidya Balan Hot VideoDesperate Carnal HousewivesBlancnoirNaked LittleSarah J PornstarMen Naked MassageJordi El Nio PollaIs Redtube SafePornos PipiFulm PornHent AnalNina Agdal VideoCuckolding JapaneseVer Mangas PornoVer Manga PornosMizz TwerksunBest Porn Star Sex VideoBeautiful Girl Pron VideoRaven XxxXxx Videos Dani DanielsBhojpuri Naked VideoJapanese SquirterFreeblowjobsSayakarimxxxBest Infian PornScarlett Savage PornNicole Scherzinger PornDayana VendittaAunt Cass HospitalityDesvirgadasTamil First NightScooby Doo Xxx ParodyDeperxion PornShemalecumpilationTamil Heroine SexDesi Aunty Sex XxxKareena Kapoor Sex SceneTarzanxvideosInstagram Live PornChodai Video DesiKendra Sunderland HdNaked Beach PartyHd Sex ActressFree Oral Sex VideosMom Son HandjobXxxcartoonSexe MangaThr Incredibles Porn4 Girls FingerpainteTamil Village Aunty SexPorn In KoreaChudachudi Sexy BfLive Adult WebcamBig Lesbian TittiesBarbie Brill PornFlingstrRomy IndyEva PadlockSunny Leone Hd FilmRoja TamilViolet Starr PovJerking Off HorseDogs Licking TitsGranny First AnalMellisa May PornMolly Flowers PornAdultfrienfPornstars With Big TittsGay X HamsterSexy Video 4kChut Lund Ki PhotoAngel DelreyXxx ChainisOakleyraeee OnlyfansChel HentaiStep Mom Stuck PornXxx2020Olgon PornIndian MasturbationAirtel ChudachudiAsian Massage Parlor BlowjobPorn Animation3dWincesttextsOnegle PornRaping Lesbians PornLeena XuNude Women BeautifulCumshots AmatuerMaddy Bele PornSexy Video Bf FilmSssssxxxRestaurant XxxVermilionvixenLingerie BlowjobAmede VauseNude StreamersComci PornAlex Adams MomNude At HomeSurveen Chawla NudeIndian Village Sex Video ComAunty First Night VideoJasmine Teaa NudeFreya SteinTamil MomNude Mother And DautherCulona XxxHaley KingNeegro Sex VideosPuffy CameltoeNaked Black Beautiful WomenTitanic Nude SceneDesi LunXxx Hd In IndiaJeleana Marie PornTrailer Trash Tammy NudeTall PawgTrue AnalpornLesbian Lela StarPlug Talk LeakPorn Cardi BPorn FailsDesi Aunty Hot RomanceJeny Smith SexNudes 18+DerpixonhentaiXnxx SlaveStacy Crazy Wife PornMimi Sentry PornFree Porn Movie XxxCutiebooty.x OnlyfansHorny HikingPorn With Clowns