Burgemeester gooit growshop in Arnhem direct dicht bij hennepvondst

ARNHEM - Burgemeester Ahmed Marcouch heeft onlangs een growshop aan de Johan de Wittlaan in Arnhem met onmiddellijke ingang gesloten. De winkel met kweekproducten voor cannabis blijft tenminste een half jaar dicht. 

42 reacties

  • Daantje

    6 jaar geleden
    Net dat was een antwoord op de reactie van Patries, Greedo. Zij vindt het een dramatisch betoog. Mij gaat het er puur en alleen om dat de werkzame CBD/THC-olie ook nog steeds vanuit de illegale hoek moet komen. En dat bestraalde wietolie niet effectief is.  
  • Daantje

    6 jaar geleden
    Inderdaad Appie!
  • Greedo

    6 jaar geleden
    So hee wat een dooddoener. Dat is inderdaad zijn perceptie: koop het in de coffeeshop, wat is uw probleem met het sluiten van een growshop? Het is nog steeds overal te koop hoor.
  • Greedo

    6 jaar geleden
    Complimenten voor deze heldere uiteenzetting van de complexe economische situatie in de wereld. Overigens meneer Willemsen: we kennen geen gekozen burgemeester, dat is er nooit doorgekomen.
  • Billie84

    6 jaar geleden
    'Schakel criminaliteit uit en je stad is weer iets veiliger.' Dit is/was een growshop, absoluut geen producent van grote hoeveelheden, het zal dan ook geen zoden aan de dijk zetten, immers de illegale kwekerijen heeft de burgemeester geen kijk op. (zitten vaak ook niet in de stad zelf) De stad wordt ook niet veiliger, immers bij een verkleining van aanbod en de constante vraag, zorgt ervoor dat de prijs omhoog gaat. Een hogere prijs is juist weer aantrekkelijk voor criminelen om grote hoeveelheden te produceren.
  1. Volgens OM wist Kenzo K. heel goed wat hij deed op die fatale dag in Almelo; opnieuw 22 jaar cel en tbs geëist
    PREMIUM

    Volgens OM wist Kenzo K. heel goed wat hij deed op die fatale dag in Almelo; opnieuw 22 jaar cel en tbs geëist

    Kruisboogschutter Kenzo K. uit Almelo hoorde dinsdagmiddag opnieuw 22 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen zich eisen. Het OM legt hiermee de adviezen en rapporten van het Pieter Baan Centrum opnieuw naast zich neer. De deskundigen stellen dat K. ten tijde van de moorden op Zonund Kardanakyan (70) en haar nichtje Maral Dermovsesian (52) volledig ontoerekeningsvatbaar was.
    Arnhem