door zilvergoud in Internet  ·  20 Reacties

  • 0
  • 491x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Alles. Meer en minder niet. Enige oplossing? Je Moet Van Internet Af. Kunnen we dat? Ja. Maar dan moeten we op een ongekende manier afspreken met elkaar elkaar daarna op straat met rust te laten en samen te gaan we4ien want het word HEEL pijnlijk en chaotisch. Alle instanties en bedrijven die je dacht dat aan JOUW kant stonden blijken je vijanden en zullen.er ALLES aan doen noodwetten in werking te laten treden en het grootste FASCISTISCHE regime ooit zal opstaan. Dat is wanneer je elkaar massaal nodig zult yebben. Vertrouw elkaar , help elkaar, vertrouw NIKS dat gebruik maakte van internet. Het is dat, of een wereld waar je gevangen zit op internet en geen fout neer mag maken zonder bestraft te worden. Veel succes met keuzes.

6
1 Chaimileh

@1

Je moet van Facebook, Instagram en twitter af.
Niet van internet.
En daar gewoon niet rondstrooien met je gegevens.

5
2 No newstoday

@2 helaas, google, yahoo, apple, IBM, en mirosoft en de rest zijn geen haar beter. Download maar eens wat google van je heeft. Google.com/takeout en durf maar eens na te denken wat microsoft allemaal van je heeft en daar begint dit nog maar. Als straks 5g uitrolt begint de ellende pas echt.

3
3 Chaimileh

Https://www.google.com/takeout niet schrikken.

3
4 Chaimileh

@4 Hoe kan ik dit checken? Het vraagt om een google account welke ik niet heb.

0
5 doxbar

@5 als je ooit google hebt gebruikt hebben ze alles van je. Ook voor alle andere diensten geldt dit. Probeer dit eens. https://wccftech.com/download-apple-privacy-data/

4
6 Chaimileh

Als je dat niet wil,trekt de internetkabel uit de muur en verstuurt de brieven met de post.

1
7 moya155

Terwijl u lekker wordt gemaakt met weer een nieuwe smartphone en weer een nieuwe Ipad moeten mensen eindelijk gaan beseffen wat de afgelopen jaren in stilte is opgebouwd. Een groot netwerk van totale controle over onze informatie.
Er zijn alternatieven voor communicatie op afstand en buiten internet om, maar dat zit niet verpakt in een speelgoed telefoon waarom je spelletjes en filmpjes kan bekijken.

Vanaf 25 mei is de nieuwe AVG, wat je nergens hoort of leest, vanaf dat moment is het verboden om foto's en video te maken en deze op internet te publiceren. Niemand hoor je er over. Stalin zou een natte droom krijgen als hij deze nieuwe wetgeving leest.
TIP:
stap af van windows, OS of Android en ga over op Linux, bijvoorbeeld linux MINT deze versie lijkt op windows. Bent u nieuwsgierig wie u volgt of paranoia, stap dan over op Kali Linux. Voordeel van linux, je kan de zelfde HDD of SSD in elke willekeurige PC stoppen zonder dat je overnieuw moet installeren.
Office en heel veel software zit standaard in Linux en andere "programmas" moet je compileren/bouwen voordat het werkt. Daar zijn inmiddels eenvoudige tools voor ontwikkeld maar ook kant en klare build scripts zijn beschikbaar.
Als ouwe z*k en met wat hulp is het mij gelukt, dan lukt u het ook.
Voordeel, nooit last van virussen en je ziet wie en welk bedrijf je volgt.

4
8 opabert

Bangmakerij.
Je ontkomt er toch niet meer aan.

@8
Alsof je niet meer gevold wordt als je Linux gebruikt.
Troep eerste klas. Ik had het jaren gebruikt, totdat het mij in de steek liet na een update.

Veel werkt niet zoals in Windows.

4
9 Destroyer

Zodra je windows alleen maar opstart zie je tussen de 30 en 50 UDP en TCP verbindingen voorbij komen. Onder linux kan je verzekeren dat UDP en TCP is minimaal.
Wil je dit zelf controleren?
Installeer wireshark in windows en ook in linux een totaal nieuwe wereld gaat er voor u open
In linux is helemaal niet verplicht om te updaten. Sterker, oude versies blijven je leven lang werken ook op oude DX486 en pentium machines. Linux is ook nog eens bloed snel.
Je oude PC op de vliering krijgt een nieuw leven en is ineens super snel voor het internet gebruik.

3
10 opabert

@10 peerguardian en lijsten goed blijven updaten.

3
11 Chaimileh

@8 Dat je niemand erover hoort dat je geen foto’s of video’s meer op internet mag zetten is makkelijk te verklaren: het is volstrekte lariekoek.

0
12 Smiling

@10
Dat komt omdat veel services een internetverbinding nodig hebben.
Als je een A.V. hebt heb je sowieso al een tcp/udp verbinding.

U beweerd dat u niet meer gevolgd wordt door bv google?

0
13 Destroyer

@9
"Alsof je niet meer gevolgd wordt als je Linux gebruikt."
Er gaat dan in ieder geval geen informatie meer naar de leverancier van het OS (ja, ik ben het in dit opzicht eens met opabert).
Zelf draai ik al jaren tot volle tevredenheid Linux Mint, gebruik Firefox (geen Google Chrome), met daarbij AdBlock en Ghostery, en DuckDuckGo als zoekmachine. Ook gebruik ik geen enkele vorm van sociale media (dus geen Facebook, Twitter enzovoort). En oh, ik heb ook geen smartphone.

En wat nou zo prettig is: niet alleen is dit goed voor mijn privacy, maar ook voor mijn gemoedstoestand. Mensen die iets van me willen, kunnen me mailen of op mijn (vaste) nummer bellen -- en ik zie vooral aan anderen hoe ontzettend veel dit scheelt in lastiggevallen worden, drang om berichtjes te moeten beantwoorden enzovoort. Wanneer ik op de fiets in het buitengebied zit, ben ik ook gewoon onbereikbaar, punt. Heerlijk rustig, puur genieten van de natuur.
En in al die jaren dat ik niet meedoe aan die digitale hype, heb ik ook nog nooit iets 'belangrijks' gemist, dus ook dat argument gaat niet op.

0
14 RichardR

Als je ooit bij Google of Facebook wil gaan werken, kun je solliciteren zonder CV. Ze weten dat toch al van je.

0
15 Remkraan

@6 is geen antwoord op @5 ik gebruik ook geen apple, ik heb gewoon geen google acount, dat google alles van je wilt verzamelen klopt, echter je kunt wel degelijk gebruik maken van google zonder dat ze er relevante data aan over houden. Moet wel toegeven dat gewoon 99.9% van de mensen het er niet in zit om zichzelf te beveiligen of nog anoniem van het digitale tijdperk gebruik te maken. Kijk maar naar de frustratie van @9 die zelfs niet met linux om kan gaan en het dan de schuld geeft van zijn eigen onkunde.
Die hele ophef is overigens tien jaar te laat, want al jaren geleden werd er voor gewaarschuwd, zoek voor de lol eens op Richard Stallman, dan zie je dat al in een ver verleden er mensen waren die waarschuwde voor dat waar het nu te laat is om er nog wat aan te doen. En wie is dat dan schuld?
Het merendeel wil verwend worden, dus systemen die automatisch doen wat ze eigenlijk zelf moeten doen, gaan klagen als iets niet helemaal gaat zoals ze willen (zie @9 ).
Ja dan krijgen ze systemen waar voor hun word bepaald (apple,windows,android oa ) hoe het functioneert en wat er van ze word verzameld, niet functionaliteit maar gemak heeft zijn prijs.
Men maakt geen gebruik van alternatieven ( zoals voor youtube,facebook,whattsapp, enz,enz) maar iedereen wilt gebruiken wat iedereen gebruikt, tsja dan houd het op.

0
16 doxbar

@9
Wat???

Ik had het gebruikt sinds Red-Hat 8!
Ik heb de hele evolutie meegemaakt tot en met Fedora 27.

Feit is Linux op geen enkele manier werkt zoals Windows doet.
Zelfs zoiets als netwerkdetectie kan Linux niet.

Hardware werkt wel of niet onder Linux, en dan nog maar de vraag of het volledig functioneert.

Ook het feit dat er te veel distributies zijn maakt het product ongeschikt.
KDE heeft nauwelijks innovatie.
Updates zijn kanaal-afhankelijk.

Zo duidelijk genoeg?

0
17 Destroyer

@16
Wat???

Ik had het gebruikt sinds Red-Hat 8!
Ik heb de hele evolutie meegemaakt tot en met Fedora 27.

Feit is Linux op geen enkele manier werkt zoals Windows doet.
Zelfs zoiets als netwerkdetectie kan Linux niet.

Hardware werkt wel of niet onder Linux, en dan nog maar de vraag of het volledig functioneert.

Ook het feit dat er te veel distributies zijn maakt het product ongeschikt.
KDE heeft nauwelijks innovatie.
Updates zijn kanaal-afhankelijk.

Zo duidelijk genoeg?

0
18 Destroyer

@18 Je info is niet relevant, dat jij bijvoorbeeld blijkbaar geen netwerkdetectie had op jouw systeem zegt niets , bij mij heeft het op linux altijd prima gefunctioneerd. Bovendien maakt je met je opmerking dat hardware niet zou functioneren onder linux juist je onbenul over dit hele thema gewaar. Het is juist dat open-source ernaar streeft dat hardware geleverd word zonder afscherming van de functionaliteit, anders gezegd als je hardware aanschaft waarbij geen broncode is bijgeleverd voor de functionaliteit ervan en dan gaat zeuren dat iets niet functioneert, dan snap je het niet.
Om het kort te houden, je valt de verkeerde aan. Je legt de schuld bij het verkeerde. Als je je daadwerkelijk in Linux, GNU of open-source had verdiept dan had je je opmerkingen niet gemaakt, dan had je begrepen dat de problemen die je had ondervonden niet aan linux heeft gelegen maar aan iets anders, ben dan ook zo eerlijk, jouw opmerkingen dragen nergens aan bij en brengen alleen mensen op het verkeerde been door het geven van onjuiste of misleidende informatie.

0
19 doxbar

@3
De oplossing is oh zo simpel.
* Linux op je PC.
* Mobiel Lineage OS ZONDER Gapps of Lineage OS MET Micro G op je telefoon en gebruik FDroid ipv Google Play OF een dumbphone
* Gebruik een privacy vriendelijke zoeker, zoals Startpage (zelfde resultaten als Google - maar dan zonder spionage), Ecosia of DuckDuckGo
* Gebruik je provider mail adres of koop er een. (En geen hotmail en gmail)
* Gebruik geen sociale media
* Gebruik een browser, die je privacy respecteert. (Firefox) en zet de indirecte cookies uit en gooi alle cookies weg na een browse sessie. Installeer verder een ad/tracker blocker als ublock origin, https-everywhere & Decentraleyes.
* Gebruik geen clouddiensten van de grote 6, maar installeer op een servertje Nextcloud.
* Gebruik waar echt privacy nodig is een VPN of TOR.

Is geen 100% garantie, maar je maakt het allemaal toch een stuk moeilijker.

@18 Dan moet je niet een distro gebruiken, die zeer lang oude software meelevert, maar een die zich om de 2 jaar vernieuwd of korter. Ol gebruik zelf Debian. Ook niet de nieuwste, maar op RH/Centos wordt echt oude spul meegeleverd. Voor beginners raad ik Linux Mint aan.

0
20 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@19 Schelden? op de man spelen, beledigen -> wangedrag. . . .Ik ga het niet melden hoor! Ik ben geen volksverrader, geen nazi, geen lafbek....

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

"De dwangwet!" Demagogie "het afschuiven van grote groepen statushouders naar gemeenten" Demagogie. Gemeenten zorgen al ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

Goed plan. Achteraan aansluiten, zoals het hoort.. Wie het nog heeft meegemaakt, weet, dat vroeger de Molukkers ook in kampen en barakken werd...

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@8 Het probleem is dat ze dan niet bij de dodenherdenking moeten staan gezien hun eigen slogan....

13 minuten geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@16 Neem even een bakje koffie. ...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@10 Het is de avond dat Bosma een krans gaat leggen en daar is dat protest tegen. Dat protest kan alleen maar op die avond. Dat dat protest op d...

18 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@14 Mooi zo. . . Deden wel meer gluiperige Nederlanders tijdens de bezetting. ...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@13 "koningsdag" Da's waar ja, dank je. ...

19 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@12 "Lul" Schelden? Op de man spelen? Beledigen? → wangedrag.Gemeld! ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sunny Leone Ki VideoPolice Woman Sex VideoLeilani Lei Porn3dincest VideosIndianmms PornFurry Scat PornTeenfidelitiBangbros.comStefanie Powers NudePokemon Misty HentaiHot Ass Hollywood PornInterracial FfmNaughty America VideoCelebrities SextapeFantastic PornKarlee Grey Pawn ShopTeacher Teach XxxPorn Video Full Hd VideoAsian Blacked.pornOmegle Teens.gameSanny Livani XxxCelebdjhadHot Sax HindiPeliculas Xxxporno GratisMujeres MastubanseTelangana Telugu Sex VideosBig Boobs Korean PornMom Sexes SonRough Ffm AnalCowboy XxxDaisy Lavoy DickdrainersBreckie Hill Leaked VideosBhabhi Ke Sath VideoLatina OrgyPurenudismJasmine SinclairRaima Sen HotAndrea PornhubBig Ameteur TitsCapei CavalliBlazzers MomsSister In Law SexXxx Story MalayalamTen Sex VideoXosarahxJust SwallowsFapnatiinQuadrinho Eroticos FamiliaVideo XTracee Ellis Ross BootySniffes GayJapanese Women XxxAntonio Mallorca SexYoung Family Porn9xbuddy DownloadWebsites Like PornhubSupperheadDeepika Padukone Ki Sexy VideoSexy Open Video HdKannada Lovers Sex VideosEnglish Sex Sexy VideoBest English Adult MoviesStepsisterpovJaquie Et Michel PornXxxtrasmallBig Booty Blonde PornWwwx ViedoHotwife BreedingLorena NerdygirlThe Bottom Diaries MyvidsterManytooncomMona AzarPorn HugXxx HandiShruti Hassan Hot PicturesMelina DJane Wilde BbcSixyvidoKira Queen PornJane Darling PornPorn Public SquirtAnuty XxNude Girl DesiPorn 144pNatural 21 ComVoyeurmilfNvg CastingFuppaCleb CameltoeAnime Step Mom PornRaquel DarrionLatina Porn StartsMegan Fox SexyTern CameltoeLes Porn HotCall Recording SexOdiadesisexWakeupnfuckBoobs Sucking And FuckingRyan SmileAundy XnxxTamilsexxxxBrazers FreThe Incredibales PornStepsislovesmeXxn SisterBurkha SexSakshi Dhoni XxxBf XxxiiForced PainalJasmine Angel Big TitsLiseli Türk PornolarıVicky Stsrk NudeXxxy SexyFuckiing ImagesSaree XvideoTop FuckBig Booty GangbangedBriget Moynahan NudeXxxvnoGf And Bf SexArgen DanaAsian Porn ForcAlina Lopez PussyEgoallstarsVrchat PornJason LivIndian Teacher Student Porn VideosNaughtymachinemaSexwith AuntyPov Porn TubeBellabumzyCarmela HabibiRicha Chadha HotAdult Film Hindi MeinKerala Bath SexLouisa Khovanski PornVideo Amat SexeCorinna Kopf SextapePure Xxx FilmsEd PowerspornSavannah Bond JoiSaxxxx VideoSpy Camera In MassageAlohatuheKush AlleyHindi Bp BpPoran MuvisSensual Jane CreampieSkipyhegame