Marlies Wessels
Volledig scherm
© Marlies Wessels

Keertje doorslapen? Bel de nachtnanny!

Voor jonge ouders die het even niet meer trekken is er de nachtnanny. Zij houdt de baby van 22.00 uur tot 07.00 uur muisstil, zodat vader en moeder eindelijk weer eens een nacht goed slapen. Kosten: 100 tot ruim 300 euro per nacht.

  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    24

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?
  2. Zachte winter geeft onkruid in je tuin een boost: zo pak je de meest voorkomende soorten best aan
    PREMIUM

    Zachte winter geeft onkruid in je tuin een boost: zo pak je de meest voorkomen­de soorten best aan

    Een zachte winter en een kletsnatte lente: een beter recept voor een golf van ‘kruid’ kun je niet bedenken. Veel onkruiden zijn deze winter gewoon door blijven groeien en nieuwe zaadjes kiemen nu al volop. Hoe hou je die vroege vogels onder controle én kun je zorgeloos de zomer in? Onze tuinexpert Laurence Machiels weet raad voor de soorten die het vaakst opduiken in de Nederlandse tuin. ,,Schoffel niet, want door de grond te verstoren activeer je slapende zaden.”