Donald Trump met minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen
Volledig scherm
Donald Trump met minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen © AFP

Trump kaffert minister uit in ongemeen harde tirade en iedereen schuifelt ongemakkelijk op zijn stoel

De Amerikaanse president is ongemeen hard van leer getrokken tegen de minister van Binnenlandse Veiligheid Kirstjen Nielsen tijdens een kabinetsvergadering over migratie deze week. Dat hebben drie anonieme bronnen onthuld tegenover The Washington Post. Het werd zo ongemakkelijk dat de kabinetsmedewerkers niet meer wisten waar te kijken.

76 reacties

  • evelyne dewulf

    6 jaar geleden
    trump, je bent ceo en je leidt de vs als een ceo. waarom help je mexico niet op gebied van economie, tewerkstelling, drugsmisbruik? dit zou je niet alleen populair maken, maar de mexicanen zouden je heel dankbaar zijn. ze zouden dan eerder in eigen land blijven. maar ja, dat stond niet in je verkiezingsprogramma...
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Een Kirstjen Nielsen hebben wij ook, maar het is geen man en ook geen minister; zijn naam is Theo Francken. Nu nog een Trump, en er zal eindelijk in dit open-deuren-land iets veranderen.
  • Lodewijk Placklé

    6 jaar geleden
    De tiran uit Amerika wil oorlog om de wapenindustrie ter wille te zijn
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Hij heeft haar dan ook bedrogen met die functie. Hij had haar een muur beloofd. Daar zijn ze nog altijd niet aan begonnen. Waarschijnlijk bij gebrek aan Mexicaanse bouwvakkers.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Die immigratie is toch zo te stoppen. Je geeft president Trump een wapen en alle Mexicanen durven toch niet meer de grens oversteken. Hij jaagt wel met een wapen alle terroristen den daver op het lijf.