Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Emiel Muijderman

Pegida gooit varkens op spit tijdens ramadan: 'Neem anti-islam humeur mee'

Anti-islambeweging Pegida gaat tijdens de ramadan speenvarkens op het spit gooien bij vijf moskeeën in Arnhem, Gouda, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Dit gebeurt tijdens het avondgebed.  

50 reacties

  • Riet Pluim

    6 jaar geleden
    Ja, ons land heeft het christendom ook overleefd, met de islam zal het ook wel lukken.
  • DeKromme

    6 jaar geleden
    een speenvarken garen duurt echt heul lang dan mogen ze dus wel donderdag beginnen.tenzij pegida een gaar varken op het spit gooit.dit gedrag is sowieso onuitstaanbaar en gaat nergens meer over 
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Als je op deze manier een maatschappelijke discussie wil voeren, die begrijp me niet verkeerd toch ergens wel gevoerd moet worden, dan ben je zelf ook behoorlijk de weg kwijt. Is provocatie, woorden van haat, mensen tegen elkaar opzetten zonder inhoudelijk gesprek nu écht de manier geworden om je punt te maken in het vrije Westen? Doe toch normaal.
  • Toontje

    6 jaar geleden
    De BBQ gebeurt toch buiten  (het terrein van) de moskee? Zie het probleem niet. Je moet de islam niet zo serieus nemen. 't Is maar een religie.
  • Toontje

    6 jaar geleden
    Och, Christenen hebben in Nederland zo veel moeten verduren. Eens kijken of de moslims ook humor hebben.
  1. Teruglezen | Vitesse reageert voor het eerst op degradatie: ‘Parry is het grote probleem’
    PREMIUM
    Persconferentie | Met video
    19

    Teruglezen | Vitesse reageert voor het eerst op degradatie: ‘Parry is het grote pro­bleem’

    Vitesse reageert woensdagmiddag voor het eerst op de grote klap die het vorige week te verwerken kreeg. Toen werd bekend dat de club 18 punten in mindering zou krijgen en dat degradatie nu dus ook in theorie een feit is. Interim-directeur Edwin Reijntjes, trainer Edward Sturing en speler Marco van Ginkel staan de pers te woord. Eerder werd alleen een statement op de website gegeven. Lees alles over de persconferentie hieronder.
    Arnhem