door verwijderd2420 in Binnenland  ·  31 Reacties

  • 11
  • 865x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tja, de gemeente Amsterdam laat heel wat steken vallen, in hun ijver om zo veel mogelijke het islamitische probleem onder het kleed te schuiven.
Met als gevolg dat een jonge ondernemer zijn zaak straks moet sluiten, omdat hij vanwege islamitisch geweld niet meer veilig kan werken
.

6
1 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@1
Ze schuiven zoveel onder het vloerkleed dat het een bult is die het plafond inmiddels raakt.

2 verwijderd2420

@2
Ja, daar moet n schoonmaakploeg heen om de rotzooi eens goed op te ruimen wat daar zich heeft opgehoopt, onder de verantwoordelijkheid van burgemeester van der Laan.
Misschien moet die stad onder curatele gesteld worden.

5
3 Marrie

Het is toch een schande dat een Palestijn die de Joden over het algemeen tot op het bot haat vrij uit gaat in deze zaak en hem alleen vandalisme verweten kan worden het is puur terrorisme zijn motieven zijn zo klaar als een klontje, hij kiest bewust een Joods restaurant nadat Trump had aangekondigd dat hij de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem wilde verplaatsen, de overladen agressie waar mee hij zijn daad pleegde had weinig met vandalisme te maken maar meer een duidelijke opgekropte haat richting de joodse gemeenschap.

4
4 welofniet

Een grote schande hoe deze zaak behandeld wordt.

4
5 Aunti

* Verwijderd door de redactie *

6 Dewereldrond

Hup SGP, hup Wilders, boek nog maar eens een tafeltje en geef een flinke fooi zodat hij zijn eigen beveiligingscamera kan kopen, net als ieder ander.

17
7 PuurHagelslag

@6 "Moslims moeten het altijd zelf uitzoeken."

WTF? Enig idee hoeveel straatcoaches, jeugdhonken, jeugdbegeleiders, integratietrajecten, bezigheidstherapieën, studiecoaches, theedrink-sessies, subsidies, de-radicaliseringsprojecten, vooringevulde aangiftes, politieke steunbetuigingen voor moslims na moslimaanslagen, cordons sanitaires en god weet wat allemaal de revue zijn gepasseerd voor moslims? Klets s.v.p niet zo en open je ogen.

3
8 ParadiseLost

** gebruiker verwijderd **

@7
Het kopen van camera's is het punt niet.
Als u de zaak een beetje had gevolgd had u kunnen weten dat Hacamel de camera's niet mág ophangen cq.opnames laten maken van Gemeente Amsterdam.
I.v.m. vermeende migelijke privacyschending.

9 verwijderd2420

* Verwijderd door de redactie *

10 Dewereldrond

@6 Hatecrimes tegen joden,homoseksuelen en moslims worden apart gecategoriseerd dus wat dat betreft hebben ze een speciale status ten opzichte van andere groepen.
En mensen moeten zich gedragen en als ze zich niet gedragen uit de maatschappij verwijderd worden het moet geen betonnen jungle worden.

8
11 21st Century Guy

@7 Er zouden natuurlijk PVV-ers en SGP-ers als vrijwilliger de zaak kunnen bewaken.

10
12 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

2 maart 2018
Restaurant HaCarmel op de Amstelveenseweg in Amsterdam, dat vannacht weer is belaagd, ontving een brief waarin interim burgemeester Van Aartsen stelde dat er geen buitencamera’s zouden worden aangebracht.
Dat verklaart eigenaar Daniël Bar-on aan het NIW.
Ook werd er binnen, in het restaurant, werd er (na het ruitenincident in december 2017) een camera opgehangen. “We hebben toen ook aan burgemeester Van Aartsen gevraagd of er buiten cameratoezicht kon komen. Daar zie je de daders immers aan komen lopen.”
Cameratoezicht is er ook al op adressen van de Joodse middenstand in de wijk Buitenveldert.
“Maar dat verzoek is door de burgemeester afgewezen.” aldus Bar-on.

Woordvoerder Gemernte Amsterdam: "Op 2 maart heeft waarnemend burgemeester Jozias van Aartsen heeft na overleg met politie besloten om camera’s te plaatsen bij restaurant HaCarmel. De camera’s worden vandaag geïnstalleerd voor minimaal vier weken. De reden dat de camera’s worden geplaatst, is dat er nu in korte tijd drie incidenten hebben plaatsgevonden.”

Het probleem van Jodenhaat is een probleem, dat ons allen aan gaat en niet alleen de Joden zelf!

13 verwijderd2420

Schandalig , die van Aartsen is een vuillak
Hij wist hier van.
Maar nee mond houden.
En niet ff in gesprek met die eigenaar.
Heel snel weg die knuffel.Burgemeester.
De ene fout na de andere maak die.
Is gewoon eem achterbakse vent.

3
14 annie

@6 Is het wel eens in u opgekomen waarom Joden en lhbt'ers het de laatste jaren zo moeilijk hebben en waarom ze extra bescherming nodig hebben?

3
15 RoosjeB

@6 U kijkt even de verkeerde kant op. Moslims krijgen lagere straffen, moslims zijn vaker , zeer veel vaker verward, dus kunnen er niets aan doen als ze de broodwinning van iemand anders in puin gooien.
Moslims vinden zich het slachtoffer, continue, of ze nu iemand in elkaar slaan of niet, ZIJ zijn het slachtoffer, terwijl men langs alle kanten kan zien dat zij de agressors zijn.
Ik ben benieuwd wanneer de regering, de politie, de rechters dat ook gaan zien. Misschien zien zij het wel, maar zijn zij benauwd voor hun baantje.

3
16 gaulette

toen die kwast de ramen er aan het uitslaan was stond de politie er naast en liet hem gewoon begaan.
als de politie toen die vent kort had geslagen kon ik het begrijpen .
maar dat doet de politie liever als er iemand zegt dat ze niet op het fietspad mogen rijden.
zien we het verschil?

1
17 ongelovenloos

@16 In het geval van de moorden op T. van Gogh en P.Fortuyn is de niet moslim in ieder geval veel lager gestraft dan de moslim.

5
18 21st Century Guy

Hij zou er in ieder geval goed aan doen om de grote provocerende Israëlische vlag die buiten zijn zaak hangt iets bescheidener te maken.

28
19 Barbapapa-7,5

@13

Ik lees nergens dat het ophangen van buitencamera's niet zou mogen. Ik lees alleen dat de overheid ze niet zou ophangen. Wat belemmert de eigenaar om zelf camera's op te hangen en een abo op de één of andere beveiligingsdienst te nemen of rolluiken aan te brengen? Dat doen legio bedrijven, ook zonder al die publiciteit.

18
20 ~ Echelon II ~

@17

Dat moeten ze omwille van hun eigen veiligheid. Zolang ze z'n beide handen niet kunnen zien, en dus niet kunnen zien of hij gewapend is, is de eigen veiligheid van agenten het belangrijkste, in elk geval belangrijker dan materiële schade.

Bij die mafklapper in Den Haag hebben ze wel besloten om gebruik te maken van hun dienstwapen. Agenten houden zich gewoon aan protocollen.

19
21 ~ Echelon II ~

@19 Waarom is een Israëlische vlag provocerend bij een Israëlisch restaurant?. Is dat ook het geval bij Franse bistro's, Italiaanse pizzaria's, Spaanse tapasrestaurants, Turkse koffiehuizen of Marokkaanse shoarmazaken?

Dan ook geen provocerende Turkse vlaggen meer als er geen bijeenkomsten met Turkse politici worden toegestaan.

3
22 Belazerd

* Verwijderd door de redactie *

23 Dewereldrond

@19 Pardon wat is er mis met de Israëlische vlag?

4
24 Birdy 2

@23 Hahaha, ik heb geen conclusie getrokken in mijn reactie van @15 ,, ik heb u alleen een vraag gesteld. En ik ben trouwens geen muurbloem, maar een Roos. Fijne avond verder en probeer maar geen "overhaaste conclusies" meer te trekken.

2
25 RoosjeB

HaCarmel woedend: burgemeester (Jozias van Aartsen (VVD) weigert gesprek over beveiliging

Woensdagmiddag bracht de advocaat van Bar-On Herman Loonstein een persbericht naar buiten. Daarin schrijft hij het ‘stuitend’ te vinden hoe de burgemeester de zaak heeft aangepakt. ‘Een gesprek met de burgemeester zelf werd geweigerd, er blijkt nu informatie achtergehouden te zijn en de restauranteigenaar wordt gewoon geschoffeerd.’

Bron >>https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/05/614109-614109/

3
26 Moskowfiets

@26 Dat vind ik echt enorm slecht van van Aartsen, hij laat op deze manier heel duidelijk zien dat het hem allemaal geen bal kan schelen wat er gebeurd is. Sneu voor de restauranteigenaar.

2
27 RoosjeB

@19
Hebben we spuit 11 weer.
U hebt natuurlijk liever een IS vlag.

2
28 Kaksaboemsa

@6
Het zijn toch echt de moslims die werkelijk overal waar zij zich vestigen voor problemen en ellende zorgen. Ze willen zich niet aanpassen (uitzonderingen daargelaten) en houden vast aan hun middeleeuwse cultuur. Werkelijk elke dag zijn zij negatief in het nieuws en het wordt alleen maar erger.
Neem nou de Chinezen die vestigen zich ook overal ter wereld maar zijn doorgaans succesvol en zorgen niet voor problemen. Er is daardoor niemand die een hekel heeft aan Chinezen.

2
29 Kaksaboemsa

Goed idee, en dan maar verhuizen naar het veilige en terroristische Israel?

8
30 niet-alles-geloven

Als de zaak goed loopt had de eigenaar er niet over gepiekerd om te sluiten.

6
31 jantje van leiden

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

3 minuten geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

4 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

9 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

15 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

16 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

18 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

26 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

26 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

31 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

32 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

NK. App
Brother And Sister Xvideo ComJapanese Sex GameTamil Sex Move ComDesi Nude Bath VideoDesi Xnx VideoGreg PornMdlbWww Javhd NetBryon LongMiss Naked ContestBestporno HdCherie Deville New VideoSwathi Naidu New Sex VideosCute New PornOiled HardcoreOne_more_cumAbella Danger Cumshot CompilationJapanse PornPussyprettyTiktok ToplessBody Massage Sexy VideoKannada Sax VideoWicked Porn MoviesGenderbender PornFree N PornXxx PohotosIncestflix MotherCartoon Porn MangaBigdick SuckGigantic Tit BbwMisspammeWww Xxx 18 ComHindi Clear Audio PornIindian Sex VideoWife Adla BadliCamilla ExcogiList CrawlrBlack GirlnakedPregnant CrempieBrazzers Xxx MoviesJennifer Ponce DesnudaPorn'Xart FapHindi Gf SexMost Beautiful Naked WomenKristina BlackIzzy Green Only FansDarla Pursley OnlyfansIndian Actrees XxxLovers In LawHypnoihubسكس سياه پوستCream Pie Step SisAuora JolieItlian PussyNaked BreastfeedingPhoneix Maria PornMakoshake NudeRebecca Rainbow Sex VideoTasunade PornBisexualanalTs Women NudePeliculaspornogayPaula Patton HotXxx Video HinduReshmi XxxMilf SeducComeltoe PornPlaygirlcris NudesI Porn T.vBahensexKatrina KaifxxxvideoDesi Www Xxx ComGirlfriend Porn RevengeWww Youporrn ComSeries PornographiqueBig Pussy PicsNude Desi BoysXxx Katrina KapoorJapan PeeingX Videos ModelsSandra Torres PornBlac Bbw PornJija Saali PornGirl On Girl PronSextopwatchGroobygirls PornTop 5 PornstarsXxx MirzapurAries StelleStepmother PornoDrew Barrmore NudeJolyne Cujoh PornVedikalPamela SantosOt Megan LeeksAbigail Mac CreampieMen Masturbating In PublicPornopub.comSweetie Fox PhubMia Khalifa AexAshley Grham NudeNude TwerkinfSlave Porn ComicsNew Hot X VideoCardi B TwerkingPron Video DesiVintage Nudists PicsPorn Por DineroDesi Aunty Sex MovieSapphire YoungX Blue Film HindiLovecayaxo NudeCavity BustersPorn Hd Mom SonPublicmasterbationAmatuer Teens AnalHotsex WifeFat Anal BlackMommy Rachel SteeleKyra HottFarmsexFree Black Porn VideoHdporn BigHentia UncencerdFakings.comDress XxxBf Movie Sexy MovieIndian Girl ThreesomeBabydollll Onlyfans LeakBeurrete SexeCine PrivêJennalynnmeowri NudeTamil Xxxn VideoIndian Doctor Sex XxxPornographie FrancaiseBellesama PornJessica Capshaw NudeTrippie.bri Two VaginasBbw StrippersJonny Sins Sex VideoGirl Milk XxxSchool Teacher Sex Video ComEnf PantsedAgentresgirlIfeloverسسكسJackoffEygiptian PornHindi Sekxi