door B55 in Binnenland  ·  475 Reacties

  • 34
  • 2072x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@424 Kopkaas
"Geloof belijden, leven in het algemeen, doe je door een ander in vrijheid te laten. "

Dan moet je een ander dus zijn barbeque gunnen.
Niemand belet die "gelovigen" om naar de moskee te gaan of om te vasten.

Je spreekt jezelf dus tegen. Er zit totaal geen logica in je reactie.

1
451 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@420 Kopkaas
"Ik heb niks met geloof en niks met de islam"

Komt nogal ongeloofwaardig over. Je doet niet anders dan het voor de Islam opnemen.

2
452 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@449 Nee hoor helemaal niet

Begrijpen dat ze islam hier niet willen hebben dat is toch geen uitdaging voor je meer
Dat zou toch inmiddels wel duidelijk moeten zijn

3
453 Ikke44

@453 en de meerderheid van NL wilt pegida niet.

4
454 Mo[re]Slim.Al[er]t

@454 Dan ook geen islam overlast en daarna geen last van Pegida

3
455 Ikke44

@455 pegida is een haatgroep dat wel een ander slachtoffer vindt -- maar vrees niet, moslims laten zich niet zo eenvoudig wegjagen. Zeker niet door wat zich als pegida voordoet, daarbij pegida doet haar 'acties' alleen bij nacht en tegen objecten die zich niet kunnen verdedigen. Of als ze beschermt worden door de politie.

Pegida gaat hier straks de keutel hard intrekken

4
456 Mo[re]Slim.Al[er]t

@451

"Dan moet je een ander dus zijn barbeque gunnen."

Zeker, als diegene dat doet op een plek waar een ander daar geen enkele hinder van ondervindt is dat geen enkel probleem.

@452

"Komt nogal ongeloofwaardig over. Je doet niet anders dan het voor de Islam opnemen."

Nee, ik neem het op voor onschuldige mensen en fatsoensnormen. De Islam, het Christendom, het Jodendom ... voor mij persoonlijk mag het allemaal vandaag nog de prullenbak in. Maar ik accepteer inderdaad niet dat een bepaalde groep mensen in dit land, in mijn land, in een land waar vrijheid heel hoog in het vaandel staat, continu wordt gestigmatiseerd. Daarmee zeg ik niet dat je rotte appels zoals criminele moslims en haatverspreidende imams niet direct moet aanpakken, maar daarmee zeg ik wel dat je normale, onschuldige en goedwillende mensen in hun waarde moet laten. Iemand die onschuldig is, laat je met rust. En inderdaad, voor die mensen neem ik het op. En in deze tijd zijn dat inderdaad vaak de moslims die stelselmatig in het verdomhoekje worden geduwd. Dat klopt niet. Het is niet goed. Dat was het in de vorige eeuw niet met de joden, en dat is het nu niet met de moslims. Mensen moet je be-/veroordelen op hun gedrag en niet op geloof/afkomst. Het zou mooi zijn als jij dat ook zou begrijpen, en graag zonder een 'ja maar ...'.

2
457 Kopkaas

Het is allemaal wat, een buurtbarbecue die allemaal hysterische anti-barbecue reacties opwerpt.Zou er ook iets Vegan te verkrijgen zijn of alleen maar speklapjes en karbonades?

3
458 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

459 E.Meel

@458

"Het is allemaal wat, een buurtbarbecue die allemaal hysterische anti-barbecue reacties opwerpt.Zou er ook iets Vegan te verkrijgen zijn of alleen maar speklapjes en karbonades?"

Kom die BBQ gerust bij mij houden. Ik eet al het vlees wel op. Lekker, maar alle kosten voor het eten en drinken zijn dan wel voor u. Deal?

1
460 Kopkaas

@457 “goedwillende mensen in hun waarde moet laten. Iemand die onschuldig is, laat je met rust”.

Vanaf het moment dat je je huis verlaat kan het zijn dat je onwelgevallige meningen, barbecues, propallie demonstraties, winkelende mammoeten in leggings etc tegenkomt waar je je allemaal beledigd en gekwetst door kan voelen. Wil je daar in ons vrije land niet mee geconfronteerd worden dan blijf je maar thuis.

1
461 JackKropotkin

@460 “maar alle kosten voor het eten en drinken zijn dan wel voor u. Deal?”

Die Hollandse gierigheid is nog niet verdwenen blijkbaar.

1
462 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

Zouden er écht Pegida"s zijn die denken op deze manier mensen te de-islamiseren?

463 verdwijderd21

@461

"Wil je daar in ons vrije land niet mee geconfronteerd worden dan blijf je maar thuis."

In ons land is het zo dat iedereen mag gaan en staan waar hij/zij wil. Wie bent u om te zeggen dat iemand thuis moet blijven? Dat bepaalt u niet? U gedraagt zich als een dictator. Van vrijheid begrijpt u maar heel weinig.

"Vanaf het moment dat je je huis verlaat kan het zijn dat je onwelgevallige meningen, barbecues, propallie demonstraties, winkelende mammoeten in leggings etc tegenkomt waar je je allemaal beledigd en gekwetst door kan voelen."

Klopt ... alleen gaat het in dit geval om een bewuste actie die is bedoeld om andere mensen te kwetsen. Maar goed, u snapt niet veel van vrijheid dus ook dit zult u vast niet (willen) begrijpen.

@462

"Die Hollandse gierigheid is nog niet verdwenen blijkbaar."

Klopt, ik heb de Nederlandse cultuur hoog in het vaandel staan. Net als vrijheid, ook zo'n mooi onderdeel van onze Nederlandse cultuur. Wanneer komt u het vlees brengen?

3
464 Kopkaas

** gebruiker verwijderd **

@462
Die ''zuinigheid' is Nederlandse 'tradissie'. Onlosmakelijk verbonden met 'identitairen' die maar niet willen snappen hoe sneu ze zijn.

465 verdwijderd21

@464 Natuurlijk mag iedereen gaan en staan waar hij/zij wil, dat geldt in dit mooie vrije land dus ook voor barbecues question. Dat jij daar als islamverdediger moeite mee hebt is verder wel begrijpelijk.

0
466 JackKropotkin

@465 Er staat in @462 niet zuinigheid maar gierigheid. Zelfs het woord ‘gierigheid’ blijkt voor de ultrasnel-gekwetsten al te veel.

1
467 JackKropotkin

@466

"Dat jij daar als islamverdediger moeite mee hebt is verder wel begrijpelijk."

Oh ja joh? Leg eens uit en onderbouw eens met argumenten. Zoals ik net overigens ook al zei mag van mij de Islam vandaag nog de prullenbak in. Maar dat hoor jij liever niet hè dat ik dat zeg? Want dat past niet bij jouw bekrompen gedachtegang.

"Natuurlijk mag iedereen gaan en staan waar hij/zij wil, dat geldt in dit mooie vrije land dus ook voor barbecues question."

Klopt. Dat mag ook zoals ik al zei. Het is alleen een beetje zielig en infantiel als je bewust op plekken gaat staan om daarmee bewust mensen te kwetsen.

2
468 Kopkaas

@464 “ bedoeld om andere mensen te kwetsen.“

Als je al gekwetst wordt door een barbecue dan overspannen je tenen wel het Hollandsch Diep. Hoe weet jij trouwens dat moslims hierdoor gekwetst worden? Ben je er vervangend beledigd door of zie je moslims als heetgebakerde tweederangs mensen die nergens tegen kunnen en steeds bijgestaan moeten worden?

1
469 JackKropotkin

@456 Dat zien we dan wel
voorlopig komt de meeste haat van de moslims dus groot gelijk dat er tegengas wordt gegeven

4
470 Ikke44

* Verwijderd door de redactie *

471 Pxf7+

@468 “Het is alleen een beetje zielig en infantiel”

Daar ben ik het wel mee eens. Wat ik echter niet snap is elke keer die woede van islamverdedigers als jij als er zo iets infantiels door Pegida wordt gedaan. Wat is dat toch? En waarom denk je eigenlijk dat moslims hierdoor gekwetst worden? Ben je dan niet even infantiel bezig als Pegida?

1
472 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

@472
Zou u die woede wel begrijpen als Pegida een (niet-vegetarische) BBQ organiseert voor de deur van een Partij voor de Dieren congres?

473 verdwijderd21

@469

"Als je al gekwetst wordt door een barbecue dan overspannen je tenen wel het Hollandsch Diep."

Dat is toch de hele bedoeling van de actie? Om moslims te kwetsen?

"Ben je er vervangend beledigd door of zie je moslims als heetgebakerde tweederangs mensen die nergens tegen kunnen en steeds bijgestaan moeten worden?"

Ik vind het vervelend als je suggestieve vragen stelt die enkel en alleen zijn ontsproten aan jouw eigen gedachtegang. Als je een eerlijke vraag wil stellen, dan stel je een open vraag, zonder vooringenomen ingebakken antwoorden waaruit ik zogenaamd zou moeten kiezen. Als je dat eens zou leren, dan kun je je niveau van communiceren naar een hoger niveau tillen.

Besides that ... om antwoord te geven. Als moslims aan het vasten zijn en jij gaat onder hun neus uitgebreid lopen barbecueën dan is dat pure provocatie met als doel om te kwetsen. Dat jij dat niet ziet, dat is om eerlijk te zijn niet mijn probleem maar het jouwe.

@472

"Wat ik echter niet snap is elke keer die woede van islamverdedigers als jij als er zo iets infantiels door Pegida wordt gedaan."

Zou je willen stoppen met mij te bestempelen als islamverdediger? Op de man spelen is niet de bedoeling. We voeren een volwassen discussie. Daarnaast ben ik niet woedend. Ik geef slechts mijn mening door te zeggen dat ik het een zielige en infantiele actie vind. Blijkbaar bent u het daar mee eens, dus da's mooi meegenomen.

1
474 Kopkaas

@471 ik lees geen extreem rechtse propaganda -- als jij niet eens kan zien dat die foto door photoshop is gehaald dan ben je blind op meerdere vlakken.

En dat jij het verschil niet kent tussen een 'aanslag' en een 'oorlog' is nog treuriger.

2
475 Mo[re]Slim.Al[er]t

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Veel vaker controleren. Anders blijft de pakkans veel te laag!...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

LoydMorris
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@18 Hier wat reacties van jouw vriendjes. . . https://www.youtube.com/shorts/tRobB_cc2W0...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

31 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

32 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

35 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

38 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

43 minuten geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Rammen dan in de praktijk....

1 uur geleden geplaatst door Krav

NK. App
Vargin Sex VideoSneaky Milf Seduces BoyfriendHot Women PronVagabundasdoorkitOrange Is The New Black Sex ScenesLadies ExposingDirtyroltteCelebjihad.liveEllie Leen NudeChachi XxxxDiane Lane SexsceneAlahana Ly OnlyfansDeflowed PornA.i. Porn PicsValery AltamarKitana LureVale Nappi NudeAshley Ortega NudeFull NudeDredd Only FansSuck Nut OutWifebuckettSambapornooThreesomeKinsey Wolanski NudeMegha Akash SexMobile Porn GamePanties PornosImanol BrownFucking Video HdRussian Actress NudeRussian Nude MoviesVoyeer PornXxx BrasileiroPorn Videos Of MilfOnline Hentai GamesLexi Luna Full VidElephant Xxx VideoTrain Sex ComBecjy BandiniNude Pictures At The BeachNude CatfightingHot Nude SareeSlipthegamesMinavie NudeLesbian Wrestleing PornJapanese Eng Sub PornPorn GolpoPayal Rajput PornMalayali PronXxx Family Group SexShady Spa PornTherealbrittfit OnlyfansHentaivoBigbutt Black PornKelita SmithXvideo Web SeriesXvideos Com ProxyPorn PrimosOnline HentiaMimi MiyagiNikki Cox NakedXxx Bhabhi CartoonMovie Indian Sex MovieCumming Into PantiesReddit Erotica StoriesXtamilvideosCreepshots OrgX Bangla BfXnx SuhagratOdia Sex New Video1920 Sex VideoIndian Sex StoryWife Flashes BoobsStripchat.cimسکس لبنانیIcon MaleXnxx Marathi Sex VideoXxl PornDuke Hardcore HoneyCmnf PornSankakuResmi R NairMuscle Gay Sex VideosXxx Full BpGay TwincestFikfap.conAnimes HenatisIndian X Porn VideoDoggystyle Hair PullOrfaos ExclusivoNidhi Bhanushali SexWww Xmxx ComMia Khalifa 1st VideoNudiest Family PornBonga CamCine Prive HojeWw Xx MovieTeenager Porn PinayNude Latina AmateursMiha DoanSanyi Lion XxxCute PussMom Qnd Son XxxFilms With PornSexo QuadrinhosSexo SalvajeJapanese Public SexYoung UpskirtBeat Twitter Porn AccountsYouporn LebiansSite De Rencontre SexManhunt GqyBhojpuri Heroine XxxBabita Xxx PhotoHot Gilf PornhubHot LeakedReallifevoyeurAvenna LeeThecandidzoneGabriela Nicely PornMiss Lexa PornhubKajal Xxx PhotoHot Sexy Indian BfDani Daniels FemdomPorn LebienFreeporn BlowjobsKooku VideosPornogonzoRintohsakaCelina Powell Onlyfans LeakedTelugu Village Xxx VideosBath Tub PornAfrican Girl PornNigger PornPerfect Nude BabeBdsmpornoSydney Lint NudeGay Bother PornCheating Sex ComProm Sex VideoDesi Nude YogaMilf That SwallowsStay_the_nightKimmy Granger Likes It RoughMy Friends Hot Mother PornEvoled FightsFristtimesexOld Mom Hot SexHot Babes Porn