Toenemende invloed van de Islam (uitdaging.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Selim I The Strong in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 20
  • 751x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

de toekomst met die toenemende Islam in Nederland (en heel de EU)?? ik wil het niet weten

2
1 Roomboterbabbelaar

@1
Wen er maar vast aan.

20
2 Weetal

Oorlog.

2
3 Marrie

zijn er nog mensen die dat zich afvragen dan?
ik zal zeggen kijk eens de wereld rondt om te zien wat de islam al aangericht heeft in de landen waar de islam is binnengedrongen .
kijk bijvoorbeeld maar naar Frankrijk ,belgie,Duitsland,zweden,.
al deze overheden hebben de islam zwaar onderschat en daar hebben ze nu de na weeën van .
de islam is bezig wereldheerschappij te bemachtigen en daarbij is alleen maar plaats voor moslims.
alles wat niet moslim is zal het veld moeten ruimen.

0
4 ongelovenloos

Denkt men echt dlat ik een verachtelijke hoofddoek ga dragen of een zwarte soepjurk en afgetrapte schoenen of dat ik laat onderwerpen aan een islamiet? Dan nog liever een kogel door mijn hoofd. Laat hen maar eens beginnen (eindelijk) aan onze wetten regels en normen.

1
5 gaulette

Die arme Christenen zitten met een probleem, want als men maatregelen tegen de Islam wil, gelden deze maatregelen ook voor hen. (artikel 1 grondwet)

Geen moskeeën mogen bouwen, is geen kerken mogen bouwen.
Geen geschreeuw op de minaret toelaten, is geen klokgelui accepteren.
Verbieden van predikers werkt zelfs meerdere kanten uit.

Ik zou het overigens toejuichen het inperken van speciale rechten voor religieuze organisaties, te beginnen met het belastingvoordeel dat ze hebben.

14
6 DaStef

@5 Probeer er eens een dagje waggelend bij te lopen als een volle vuilniszak die niet goed dicht gebonden is en op goedkope sloffen staat. Kan zijn dat het je zal bevallen.

4
7 upanddown

@5
Mocht het zover komen...het zal eerst subtiel beginnen...op school en werk.
En is de tijd daar...dan is die kogel voor u geen enkel probleem hoor...maar ik denk dat ze liever de oude methode in ere houden......als een ongelovig varken de keel doorgesneden.

4
8 loki zegt

@5 Moslims zijn gevlucht voor de ellende en armoede in hun eigen land,..

Nu willen ze met hun Sharia en hun armoede het rijke en vrije Europa vergiftigen.

Onbegrijpelijk!.. Voor een zogenaamde God die alleen maar verdriet en armoede brengt..

3
9 iedereen heeft recht op mijn mening

Einde aan welvaart en beschaving, barbarisme is dan de norm.

1
10 Bokkerijder

Is ons land nog wel ons land dan ? Ik dacht dat het al overgenomen was. zelfs in kleine dorpen kom je ze tegen. Kijk naar de meeste eet en winkelgelegenheden hoeveel niet Nederlanders er zijn die iets runnen. Wen er maar aan. Het zal zeker niet beter gaan worden.
Maar kijk in alle landen om ons heen, het virus is overal verspreid.

2
11 Jij Wel Dan

Nooit zal ik me toe gaan geven aan die Islam.
Maar de toekomst van mijn kinderen/ kleinkinderen is wel mijn grootste angst.
Wat die nog moeten gaan mee maken met die Islam.
Omdat onze fijne regering er geen pest aan doet.
En hier alles binnen haalt.
Die zijn hier verantwoordelijk voor.
Want die hele Islam.is een brok ellende voor ons land.

1
12 annie

@ 5 ++++++++.
Helemaal mee eens.
Nooit geen hoofddoek van mijn leven niet.

1
13 annie

* Verwijderd door de redactie *

14 hk-sr

"En wat betekent het voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen, als ons land steeds meer Islamiseert."
Zij zullen ons herinneren als de generatie laffe slapzak, die nog in konden grijpen toen het nog kon maar er voor kozen om Nederland weg te geven.

0
15 Spraypaint

* Verwijderd door de redactie *

16 hk-sr

@6 geen kerken meer bouwen, lijkt me geen probleem de meeste kereken in Nederland hebben zowiezo al een andere functie gekregen. Geen klokgelui meer? Prima geeft alleen herrie.

Natuurlijk gaan de tijden veranderen (en dat is maar goed ook) maar dat wil nog niet zeggen dat we het ene geloof maar moeten vervangen door het andere; en toch zeker niet iets waar geen weldenkend mens achter kan staan (bv de Islam).

0
17 Opa

Dit land is veraden en verkocht aan de islam door de politiek in dit land de Nederlandse cultuur kom je straks alleen nog tegen in museum

2
18 knorkokkie

Ja, wat ik al dacht: het volgende ranzige blogje met nepnieuws dat geblockt hoort te worden.

7
19 TedjeR

Nederland zou stelling moeten nemen, zijn identiteit terug nemen en niet toestaan dat onze horizon vervuilt wordt door minaretten en dames in gewaden en heren in jurken en het belangrijkst een ideologie waar wij als westerse wereld niets mee hebben.

Als je dit allemaal wil, dan doe je dat maar fijn in je thuisland!

0
20 Dunkelheit

Als iedereen gewoon zelf in iedere situatie voor z'n cultuur en vrijheid opkomt, dan is de invloed van de islam te stoppen en zelfs terug te dringen.

0
21 Soare

@21 Maar als de overheid tegenwerkt is het vechten tegen de bierkaai.

0
22 thestranger

@4
En in Nederland is het niet anders, kijk en luister maar naar die klojo’s van DENK wat die regelmatig uitkramen.
Hier in het Zeeuwse zie ik ook steeds meer ingepakte vrouwen lopen alsof ze het er om doen om zo te lopen. Eerlijk gezegd vind ik het allemaal best beangstigd en denk hierbij vooral aan mijn kinderen en kleinkinderen die er vast last mee gaan krijgen. Ikzelf met mijn 70+ leeftijd zal het nog wel uithouden hoop ik zonder nog meer islam gedoe.

0
23 Interessant

@21
We zijn het zelf schuld denk ik want onze kerken lopen leeg, zeker die van de katholieken. Ook onze pokitiek weet niet van aanpakken tegen de toename van de islam maar honen Wilders weg en vinden dat hij onzin predikt maar O wat heeft hij gelijk.

0
24 Interessant

@23
Eens.
Het zal onze tijd wel duren, maar mijn kleinkinderen zullen het heel moeilijk krijgen.

0
25 MARCUSAURELIUS
26 Ikke44

@26
Het zal zo gaan als met veel van die zaken.
Nu wordt het weggelachen maar ineens wordt het gerealiseerd.

0
27 MARCUSAURELIUS

Er zijn nog genoeg landen in Europa waar het niet volgebouwd staat met moskeeën.
Zo'n land is bijvoorbeeld Italië.
Moskeeën zijn daar illegaal in bijvoorbeeld kelders of garages en de Italiaanse regering is van plan deze óók aan te pakken en te verbieden.
In veel van oorsprong grotendeels katholieke landen, zie je géén moskeeën.
Óók geen gezeur dus met illegale geldstromen voor deze moskeeën.
En vergunningen voor deze haatpaleizen worden gewoon niet afgegeven, zeker niet in de kleinere steden of dorpen waar ook bijna geen moslims te vinden zijn.
En anders grijpt de lokale maffia wel in dat het niet gebeurt.

0
28 Dieke

Mensen die zich dat nu nog afvragen hebben waarschijnlijk overal doorheen geslapen!

Kijk eens goed en luister naar het nieuws waar de ISLAM vaste voet heeft, alle landen waar dat het geval is, is er oorlog, terrorisme, en nog taloze soorten van geweld!

Dus dan weet je ook wat kunt verwachten bij een toenemende invloed van de ISLAM.

1
29 Zie Hier

Ik kan eigenlijk niet 1 ding noemen wat ik 20 a 30 jaar geleden nog wel kon maar tegenwoordig niet meer vanwege de invloed van de islam.

0
30 Weet geen naam

De invloed van de islam wordt zo groot, als wij toelaten.

Het gaat nog altijd om een minderheid van de bevolking. Een deel van die minderheid loopt hetzelfde gevaar op vervolging en vermoord worden als wij. Dat komt er nog eens bij.

Maatregel 1 is dus ons de mond niet laten snoeren. Elkaar via fora vinden en daarna ook in werkelijkheid een krachtige tegenbeweging vormen. Indammen die gewelddadige islam. Niets daarvan toestaan.

Maatregel 2 is de moslims die bedreigd worden door andere moslims vanuit het moederland, vanuit Turkije, Syrië, Eritrea, Iran, Saoedi-Arabië, etc, bescherming bieden.

Maatregel 3 is liquidatie van de gesubsidieerde moslimorganisaties rond de Nederlandse politiek.
De politieke partijen voeren opzettelijk allerlei dialogen met de moslims die juist het meest radicaal zijn. Degenen die anderen intimideren. De grootste mormels.
De politiek en ministeries zetten deze lui ook voortdurend aan de Nederlanders aan te klagen. Dan krijgen de hebzuchtige politici en ambtenaren altijd weer grotere budgetten om racisme, fascisme en islamofobie, - de grote verdienwoorden -, te bestrijden. Hun extremistische vrienden krijgen subsidies voor websites en nieuwe organisaties.
Totaal afschaffen dus. De politiek en de grootste krengen moeten gestript worden van belastinggelden.

Maatregel 4 : n i e t op partijen als VVD, CDA, PvdA, D66, CU en GL stemmen. Trek het tafelkleed volledig onder hen weg. Roetsj.
Eerste gelegenheid: de verkiezingen voor Provinciale Staten volgend jaar; tevens indirecte verkiezingen voor de 1e Kamer. Daar kunnen we Rutte III met een harde smak ten val brengen.
En daarna grote aantallen van hun burgemeesters, hoge ambtenaren en tal van andere onbenoemde bestuurders naar de uitgang geleiden.

Hetzelfde geldt voor de verkiezingen voor het Europese Parlement volgend jaar: VVD, CDA, PvdA, D66, CU en GL horen geen afvaardiging te krijgen. De EU jammert luid over de beperkingen die het Grondwettelijk Hof in Polen worden opgelegd. Dat is ook foute boel. Maar Nederland kent niet eens een Grondwettelijk Hof en ons kiesrecht wordt ingeperkt door het verbieden van referenda. Hoor je Brussel daarover? Nee. Ze geven niets om democratie. alleen om geld.
Conclusie: we moeten heel andere mensen naar Brussel en Straatsburg sturen. Niet de vriendjes van de huidige EU-commissie.

Maatregel 5: de belastingen moeten omlaag, zodat gewone Nederlanders weer kinderen kunnen krijgen. Ik ben betrokken bij het familiebedrijf van mijn man. Werknemers loonsverhoging geven heeft geen zin: ze houden van duizenden euro's nauwelijks een paar tientjes per jaar over. Hoe krijgen wij dan ambachtsmensen die nog bereid zijn alle kennis en ambachtelijke vaardigheid voor de werkvloer op te doen? Het pensioen is ook een drama. Het enige dat wij kunnen bedenken is dat onze mensen aandelen in het bedrijf moeten krijgen en dat we samen met onze mensen ook beleggen op de beurs. Anders plukt de politiek ze telkens kaal, zodat Den Haag grootschalig kan blijven spenderen en falen. (Zorg, onderwijs, politie, belastingdienst, defensie, gevangeniswezen en ga maar door. )
Dus: saneren.
Ik zou tot de harde VVD-aanhang moeten behoren. Dat kunnen de Rutte-rattevangers vergeten.
Niet is staat te regeren. Dan mag je het ook niet doen.

Maatregel 6. De volgende stroom vluchtelingen is voor Saoedi-Arabië en de Golfstaten. Europa heeft voor hun gestook al betaald met meer dan 500 doden en gewonde burgers na 2014. Ruim de rotzooi van je eigen onverantwoordelijkheid en Arabische rotoorlogen op.

0
31 marielouisevankleinmareslag

@17

Dat zeg ik ook nergens, wat ik aangeef is dat je één lijn moet trekken, geen voordeeltjes of speciale regeltjes voor religies, dan houd je ze vanzelf in toom.

0
32 DaStef

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@18Je hebt zelf verteld dat je naar de Thaise hoeren ging dus nou niet gaan janken sneuneus...

zojuist geplaatst door Rinze

soapbox
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

tja multi-culti droom he....

1 minuut geleden geplaatst door soapbox

Hendrianus
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Natuurlijk kan dat. Christenen houden net zoveel van Israël als Wilders en hebben net zo de pest aan de islam als Wilders. De oogkleppen die ch...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Strongoli
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@14Oh dat wist ik niet eens. haha Ja ik vind de uitleg en de manier waarop die anderen het uitleggen, gewoon duidelijker. Maar dat kan uiter...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@16, Zie @3.En het kan nog leuker. 😋...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Biscanna
Twee meisjes van scooter geschopt, één slachtoffer in het ziekenhuis

En dan zijn er nog steeds mensen, die zeggen dat er ook goeie tussen zitten. 🤔...

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@15 En wat is dan een betere bron? De Feldwebel bron? Of Defense-UA website? Peter van Uhm en Mart de Kruif vond je ook al zo waardeloos. Nou ze...

9 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@13 Kan het nog wat ranziger? Hoepel toch op idioot....

11 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Kan je als christen op de PVV stemmen?

Dat kan je miet alleen, het is min of meer je plicht....

12 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

Maar ruimen ze ook hun troep op, op de maan? Volgens mij maken ze er net zo'n zooitje van als op aarde....

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Squrting VideoBrandi Braids VideosXvideo HijraDead Sex VideoAnamie NudeJav HayBdsm ComicSavanna SixxDanielle Jasmine Lopez San JoseSister Birthday XxxHot Women XnxxHindi SxxxPretty Girl FuckHindi Blue Picture Sexy MoviePornmom SonHairy Pussies CummingMilf LeaksNot My Ass PornErikomiuraStacy StaxxWww XnxxvedioCheekati Movie On Zee TeluguSkore Vibrating RingHindi Sexy Video Hd MoviePorn Videos In TeluguCouple Love PornAndhra Video SexYoga Pants Sex VideosTeens Naked ButtsSiscord PornBihari Teen SexAsshole BukkakeMom Pov LacyFree Porn IxxxPorn Animations 3dAthletes In PornAnne Hathaway DeepfakeAunty Ki Chudai VideoBobbs PressXx Bf EnglishEmma Watson Nude VideoJulie JessHqporner ComNofty.prgFreeporn Big BootyDanelle Fishel NudePornos BonitasOla Ray NudeXxx ClothAunty XxcXxx BiwiJija Sali Hot SexHarem In The Labyrinth Of Another World HentaiRealllifecamBrezears PornLilydreamboobsEbony Porn HoodCzechoslovakia NudesFreaks If CockNiks Indian PornStepmom Anime PornPiper Perri DreddAmature Wife Swap PornWww Mature Tubes ComListcrawler VaMyvidster.comnElizabeth Olsen HotnessTransgenders X VideosOld Desi XxxCocks Of FreaksLezbians FistingPopular Pornhub VideosMegapersonals. EuVidéo érotique AmateurFull Sexsi MovieBrooklynspringvalleyEva Gree NudeAsiangay PornAsian Petite PornSister ToplesSister Bro XxDesi Crying XxxBrazzers Mom AnalPrani Sexy VideoHomadepornPron NepaliOffice Intern Fucks Before MeetingJeff's ModelBrotha LoversSexual Pictures CartoonTxxx XomXvidros.WebcamjackersTru.kait PornoAyumi Anime NudeFree Porn PinkyIsla Moon PornhubTruck XnxxEmilai Clarke NakedMia Khalifa DoloAmateur Wife MasturbatingStreaming PornmoviesYiffersCuming Inside MeVanna DardotOlivia NovaSissy Sheridan NudeBig Titty GalleryHd Marathi Sex VideoSexx Sunny LeonDry Hump CummingPorn HutsIncestfluxMarica Hase AnalFliz Movie Porn VideosSfrica PornVideo Bdsm PornHero Heroine SexRussian Institute PornForced CockholdGigipornPorn In FranceSite PornogayKatherine La Nasa NudeAshe HentaiXxx Video HoRyan Conor XxxLesbian Porn ThreesomePorn Español XxxStepsister Cream PieMalayalam Sex Whatsapp GroupBrandi Love YoungPorn Fully HdPornostar AlbaniaViptoriaaa NudeRedheadwinter LeakHinata HentiaDestini Creams PornMom Son Porn FreeSnakepussySarah Shani NudeProstitutemoviesLeighravenSex Vedios JapanCumshots On FaceCycle XxxAfult MangaFilmes De IncestoGigantic CumshotsHot Sexy Women Nude