door Inter in Binnenland  ·  86 Reacties

  • 8
  • 766x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 E.Meel

@50
Ze plaatsen beide deze onzin dus beide schuld.

2
52 Reconquista

@45 De statistieken geven alleen de totaal geregistreerde aantallen aan. De procentuele betrokkenheid van allochtonen op het totaal neemt echter toe. Lees ook even wat er bij die statistieken is te lezen.

"Personen met een Marokkaanse of Antilliaanse achtergrond zijn zes keer vaker verdacht dan personen met een Nederlandse achtergrond. Personen met een Turkse en Surinaamse achtergrond zijn ongeveer even vaak geregistreerd als verdachte als personen uit herkomstgroeperingen met een hoog percentage vluchtelingen. Het percentage verdachten uit nieuwe EU-lidstaten en andere personen met een westerse achtergrond ligt lager dan de hierboven genoemde groepen maar hoger dan dat van personen met een Nederlandse achtergrond".

En een stukje verder:
"Tweede generatie vaker verdacht dan eerste generatie
Personen van de tweede generatie worden vaker verdacht van een misdrijf dan personen van de eerste generatie. Dit heeft gedeeltelijk te maken met de gemiddeld jongere leeftijd van de tweede generatie, waardoor ze relatief vaker in de leeftijden vallen met een hoog aandeel verdachten. Wanneer alleen de jongeren worden vergeleken, blijkt de tweede generatie ongeveer even vaak als verdachte te zijn geregistreerd als de eerste generatie."

2
53 Belazerd

@45 tussen '40-'45 heeft geen jood of zigeuner aangifte gedaan dus was er ook geen genocide?

2
54 Bamischijf

@51
Nooit. En dat doen ze zelf ook niet. Ook de 3de of 4de generatie Marokkanen noemt zichzelf gewoon Marokkaan. Wanneer ga jij nu eindelijk eens inzien dat het Marokkanen zijn? Ze spreken Marokkaans, ze trouwen met Marokkanen, eten Marokkaans, noemen zichzelf Marokkanen en zien Marokko als hun vaderland. Moet ik dan net als jou mezelf voor de gek houden en een rollenspel gaan spelen waarin ik net doe alsof zij Nederlanders zijn?

2
55 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

56 E.Meel

@47 Schandalig dat u iedereen met een andere mening dan die van u meteen ultrarechts noemt. Dat zegt alleen maar iets over u, niet over de mensen die u ten onrechte probeert te beschuldigen.

3
57 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

58 E.Meel

@58
Praat er maar weer lekker omheen.

3
59 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

60 E.Meel

De meest bepalende factoren voor criminaliteit, uitzonderingen daargelaten, zijn sociaal economische factoren. Gebrek aan scholing, degelijke opvoeding, kansloosheid op de arbeidsmarkt, het opgroeien in achterstands wijken waar criminaliteit welig tiert. Dat nieuwe Nederlanders door her slechter spreken van de taal, de eerste jaren aangewezen zijn op goedkope huisvesting in slechtere buurten en daardoor minder kans hebben op betere vooruitzichten is het meer dan logisch dat die groep oververtegenwoordigd is in de criminaliteitscijfers.
Door de focus, lekker makkelijk, alleen en puur te leggen op afkomst kijkt men weg van de hoofdoorzaken van crimineel gedrag die ook voor de oerhollandse criminelen gelden. Een brede aanpak lijkt mij beter dan je te richten op 1 specifieke groep.

4
61 Tralalala

@11 gelukkig maar dan dat het CBS ook uit gaat van enquêtes en niet alleen op aangiftes af gaat. Raar artikel dus waar je naar linkt.

3
62 Utrecht_83

* Verwijderd door de redactie *

63 E.Meel

HAHA,Bakmeel leeft van de zieligheidsindustrie.

3
64 moya155

@55
""Daar is niets onduidelijks aan. U heeft gewoon weer geen antwoord. ""

Antwoord op wat? Je springt van de hak op de tak en ontwijkt vragen en opmerkingen waar je geen antwoord op hebt. Ik zal me onbeantwoorde vragen op jou reactie @51 nog een keer stellen.

Ook de 3de of 4de generatie Marokkanen noemt zichzelf gewoon Marokkaan. Wanneer ga jij nu eindelijk eens inzien dat het Marokkanen zijn? (vraag 1)

Ze spreken Marokkaans, hebben een Marokkaans paspoort, ze trouwen met Marokkanen, eten Marokkaans, noemen zichzelf Marokkanen en zien Marokko als hun vaderland. Moet ik dan net als jou mezelf voor de gek houden en een rollenspel gaan spelen waarin ik net doe alsof zij Nederlanders zijn? (vraag 2)

2
65 Reconquista

@65 was voor @63

0
66 Reconquista

@62 Het is niet het CBS die uitgaat van enquêtes. Beter lezen ! En waarom een raar artikel, omdat de conclussie van de top van politie en OM jou niet goed uitkomt ?

2
67 B55

* Verwijderd door de redactie *

68 E.Meel

@68 Als criminaliteit procentueel 6x meer voorkomt bij allochtonen dan bij autochtonen, dan is het niet zo raar dat de samenleving die "cultuur" op de vuilnisbelt gooit. Het heeft namelijk niets te maken met standaarden, maar het is gewoon crimineel gedrag. Probeer het dus niet mooier te maken dan het is met termen zoals "cultuur" en "tradities".

1
69 Belazerd

@68
De vraag die je stelde was wanneer ik de 3de generatie als Nederlanders ga zien ( @51 ) Hoe kan ik hun nu als Nederlander zien als zij zelf blijven vasthouden aan hun Marokkaanse identiteit, paspoort, gewoontes enz. Zij zien zichzelf (terecht) niets eens als Nederlander waarom verwacht je dat dan wel van mij en de rest van Nederland? Dan speel je toch toneel en hou je jezelf voor de gek?

Zelfs de Marokkanen waar jij het voor denkt op te nemen zijn het niet met je eens en noemen zichzelf gewoon Marokkaan. Hetzelfde met 3de en 4de generatie Turken die hier met Turks paspoort en Turkse vlaggen voor Erdogan staan te protesteren. Dan zijn geen Nederlanders maar Turken en dat zullen ze altijd blijven ook na 20 generaties. Niet omdat ik dat wil maar omdat ze dat zelf willen.

0
70 Reconquista

@30 Dat is idd maar een voorbeeld maar met de rest is het niet veel beter gezien de andere berichten

0
71 Ikke44

@60 Die is van mijzelf dus ja anders zou ik hem niet maken iedereen ultra rechts noemen is veel erger

1
72 Ikke44

@67 nee omdat ook uit de enquêtes een daling blijkt. Dat niet alle criminaliteit leid tot aangifte lijkt me nogal voor de hand liggend. Ik heb geen cijfers die me uitkomen. Ik zoek geen cijfers bij mijn wereldbeeld, ik zoek een wereldbeeld bij de cijfers.

5
73 Utrecht_83
74 Utrecht_83

@68 Indien hun cultuur in conflict komt met die van ons zullen hun zich toch moeten aanpassen

0
75 Ikke44

@61 Tralalala
" Gebrek aan scholing, degelijke opvoeding, kansloosheid op de arbeidsmarkt, het opgroeien in achterstands wijken waar criminaliteit welig tiert. Dat nieuwe Nederlanders door her slechter spreken van de taal, de eerste jaren aangewezen zijn op goedkope huisvesting in slechtere buurten en daardoor minder kans hebben op betere vooruitzichten is het meer dan logisch dat die groep oververtegenwoordigd is in de criminaliteitscijfers. "

Heel leuk en interessant dat dat jouw mening is.
Maar dat is niet de uitkomst van 99 van de 100 onderzoeken.
Het zijn geen "Nieuwe Nederlanders" die telkens bovenaan in die criminaliteitscijfers staat maar meestal Marokkanen en ook Antillianen.

Geen Chinezen geen Russen geen Nigerianen geen Duitsers geen Belgen geen Engelsen geen Ieren geen Pakistanen, geen Autochtonen uit dezelfde wijken
Wat je schrijft komt dus helaas niet overeen met de realiteit. Sociale achterstand verklaart niet alles.

0
76 Harry potter maar zonder bril en sportiever

"dat migranten criminaliteit met zich meebrengen, onzin is."

Is dus geen onzin.
Nietwesterse allochtonen zijn zwaar oververtegenwoordigd in alle misdaadstatistieken.
Wat is dat toch met dit soort (Joopnl) nepnieuws verspreiders tegenwoordig?

Met "angst" heeft het al helemaal niets te maken. Stelletje leugenachtige smeerlappen bij Joop.

1
77 Harry potter maar zonder bril en sportiever

En dit (nep) "nieuws" van Joop komt dan pakweg een dag nadat drie onschuldige mensen bijna afgeslacht werden door een "cultuurverrijker". Compleet zinloos geweld.
De smerige praktijken van Joop worden steeds meer duidelijk, NSB'ers en landverraders.

0
78 Harry potter maar zonder bril en sportiever

** gebruiker verwijderd **

2 dagen na de aanslag in Nederland en het charme offensief draait weer op volle toeren.

79 deleted4234

Alsof gasten die uit mislukte staten komen ineens hun gedrag aanpassen als ze de grens overkomen. Dat het niet zo is kunnen we wekelijks zien in Opsporing Verzocht.

0
80 Soare

@78 er gebeurt momenteel zo veel in onze nieuwe EU dat er bijna elke dag wel een voor de rechtbank geleid wordt, vandaag : https://www.nu.nl/binnenland/5255354/eritrese-vluchteling-krijgt-dertig-maanden-cel-verkrachten-landgenoot.html

0
81 Ruud100

Helaas zijn de Jopen, Yassers en sympathisanten alweer overtuigd van hun misplaatste gelijk........

0
82 Tiidmasine

Volgens de politie zelf en grote delen van het 'wel realistische volk' weet men wel beter,

https://nos.nl/artikel/2152743-vijf-keer-zoveel-misdrijven-als-uit-officiele-cijfers-blijkt.html?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl

1
83 Hangingmen

Joop verkondigt lauter onzin, dus waar hebben we het over?

2
84 bozeman

Joop, schrijft met heeeeeeel veel Meel in de pen.!

2
85 Doordenker

O, dáárom dat leugen-artikel dat er nu veel minder criminaliteit zou zijn, volgens het CBS, dan in 1980. Om mensen, die vinden dat die immigranten vaker crimineel zijn, het gras voor de voeten weg te maaien. Maar dat hadden we al door, hoor.

3
86 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Jonge kinderen neergestoken op straat in Frankrijk

Zien steken doet steken. Het zou beter zijn aan al die berichten in de media geen aandacht te schenken....

zojuist geplaatst door Slavink

Schildpad
Defensie probeert meer reservisten te werven met hulp van werkgevers

En dan breekt er oorlog uit, hebben we alle wapens aan Oekraïne gegeven ......

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Slavink
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

Ach, die man, we weten dat vele moslim elk advies, zeker als ze iets moeten gewoon naast zich neerleggen ... 😎...

2 minuten geleden geplaatst door Slavink

Marrie1
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Uitzoeken wie die boze buren zijn en die dan een brief sturen via de media, compleet met hun namenEens zien hoe ze dat vinden, als hun asocial...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Schildpad
Jonge kinderen neergestoken op straat in Frankrijk

Malik, a security guard at the school, told Le Parisien that he had seen a man with "orange hair" and a "grey jacket" lurking near the school ju...

5 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Slavink
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

%1 Maar Bop, nu snap ik waarom je vaak onzin schrijft, jij bent veel ouder dan 90. Nog een wonder dat je je pc aan kunt zetten, de batterijen in...

7 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

@55 Ik heb heel wat minder met de islam dan jij, Marie, namelijk helemaal niets.Maar ik heb waarschijnlijk wat beter opgelet tijdens de gesch...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Halsema: discussie over verbod hoofddoek voor boa ’seksistisch’

@5Ze heeft een draai van 100 graden gemaakt in haar denken.Alsof ze nu onder curatele staat van de imam.Voor paar weken terug schoffeerde...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Slavink
Bizarre oproep van gastimam moskee Amsterdam: ‘Moslims moeten Joden haten’

De grote moskee in West, gebouwd op het Riva-terrein is veel en veel groter dan die Blauwe ......

10 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Milf Mature6ar6ie6ZonetanNadia NyceBengali Nude DanceErikomiuraBdsm Test.orgBig Mexican TitsCreampied PornRani Mukherjee Ka Sex VideoHentao MangaCheatingsisVideosporno De TravestisMature FuckWww Xx Sex VideoParn MovieDesi Porn HardJerkmatelive.comX HanstersPics Of Penis'sDoja Cat NipSexy Full Hd BfTelugu Hd Bf VideosLesbo Lovers PornBdsm FacesittingAsian Women MasturbatingCogiendo A Mi HermanaElsa Jean VideosBig Tits MaidFree Online Sexy VideoIndian Marriage PornSex Teacher IndianPunisch TubeNude Asian CosplayAmaranth PornFr.3hentaiTruen AnalBar Rafaeli NudesRoman PornDoublelist AlternativePornos DouxMomdan Sex VideoSexual DiscordMia Khalifa Xxx HotSexvidwoDaki HentaiBreast Suck Old ManHorny NudeDani Daniel Full MovieCornudos MexicanosFree Porn BbwSquirting In LeggingsJacquie Et Michel PornosLisa Bonet NudePussyass PicCssting Couch PornBang Bang PornHotsectubePawg GifsStatewins NudesCrying PronHomegrowfreaksSavannah Bond PovgodBellesa FiomsMummy Ki Chudai VideoXxxxwxxxMiss Teacher XxxBlack Clover PornhubIndian King PornPhotoacompanhantes BrasiliaOlder Naked Sexy WomenBhabhi Ki Sex VideoNepali Sex MovieKerala Chechi Sex VideosIp Camera PornDad In Daughter PornCeleb Jih.comFabswingeresXxx Hd Video SongBest Hd Indian PornHairy PorngayConros EroticosName That Porn StarsD D F BustyBedpage HoustonGame Of WhoresKaterina Carney NudeGay Cumming GifsLisa Ann SpankbangCunalingusReluctantsexOnlyfans Chatter Job LegitJav GangbangDanahamm PornJeth Ne Bahu Ko Choda9 Songs Movie Sex SceneBikini StripteaseExtreemetubeKezemoviesFatamodelOld XxSumire MixukawaCumming In My MouthContos Eróticos PornôsSexx Video Full HdSexy Romance SexyRico StrongTelegram Indian Porn LinksThatporndudeSluty StepdaughterVintage Pornographic MoviesJapan XxxcomBelle Delphine New LeaksBf Sex MalayalamKerala Aunty Home SexSleeping Feet PornTiocastingsLezbıyen PornosuVends Ta CVídeos Pornô De GraçaXxxnx AfricanKhuddarKirti Sex VideoJapanese Bih TitsWritny WrightReddit Public NudeXvideoesHamstar XnxxBeautiful Blonde PornRamesh Jarkiholi Video Ramesh Jarkiholi VideoLois Griffin NakedMantis PornJanewest OnlyfansLesbianrape PornAsians Gone WilsVideo De Sexo AmadoresAnal Close UpManipuri Local Sex VideoBhabhi Ki Nangi PictureAnswering The Door NakedTic Toc NudeXhamstegYes PorneCuming In A CondomBrazzers TitsBoobshowBhojpuri Desi SexShaved DickBlowjobs Close UpSex Move Full