door Havermout in Binnenland  ·  135 Reacties

  • 37
  • 1820x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@72
Luister E-Meel
Dit land zit al vol met gestoorde, vrij loslopende patienten, dus waarom er nog meer bij halen in een vloedgolf van zogenaamde asielzoekers ?

1
101 Marrie

@99 zegt dan veel meer over uw regering dan over de linkse schaapjes...

3
102 pizzafried

@98 Degene die verantwoordelijk is direct ontslaan.

0
103 TiTa Tovenaar

@101 Meel is collegiaal naar zijn soortgenoten toe. Van hetzelfde laken en pak.

0
104 1050 hPa

@102

Klopt, het zijn ook zwakkelingen.

1
105 Suwelding

* Verwijderd door de redactie *

106 Undertaker

@102

Pizzafried, heb je ook op straat "welkom" gezongen?

2
107 Suwelding

@99
Precies, onze overheid heeft misschien zijn oren laten hangen naar mensenhandelaren, NGO, en geflipte deskundigen in de psychiatrie, die dachten dat ze wel even verschillende soorten mensen gedwongen kunnen laten samenleven
Levensgevaarlijke adviseurs voor een overheid, die niet sterk in zijn schoenen staat, en denkt dat regeren een spelletje is.

2
108 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

109 Undertaker

Mmmm misschien moeten er wel soldaten op straat in de grote steden en bij evenementen .
In Parijs zie je ze ook regelmatig . En het geeft in principe een heel veilig gevoel aan de meeste mensen . En het voorkomt volgens mij ook dat veel mensen zichzelf gaan bewapenen . Alleen de ultra linkse mensen vinden dat maar "eng" en dat "hoort niet bij onze cultuur" gelul .

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/militairen-op-straat-tegen-terreur-nederland-dat-zal-niet-snel-gebeuren

Het zal zeker het tuig en de psychopaten ervan te weerhouden om iets gestoords te gaan doen . Of je kan natuurlijk ook je kop nog verder in het zand steken ....

0
110 AcerPredator

‘Dader steekpartij was doodkalm, hij leek helemaal niet verward’

Logica: Burgemeester Krikke is een leugenares. Ook de politie liegt over de toedracht. Dit zijn serieuze zaken en serieuze leugens. Dit zijn leugens die gevolgen horen te hebben. Deze mensen moeten worden vervolgd voor medeplichtigheid en verdeoezelen van de toedracht van terreur.

Conclusie: Dit kan zo niet. Dit is laakbaar handelen. Misdadig en beledigend voor de slachtoffers.

2
111 purelogica

@107 ik zing geen welkom.... ik zing het lied "Mag ik dan bij jou" van Claudia de Breij....

7
112 pizzafried

@112

Zijn er te veel die dat vragen, accepteer ook maar eens nee.

1
113 Suwelding

@110 ,bewapemde soldayen op straat geeft jouw misschien wel een schijn veilig gevoel, maar.de echte Jihadisten laten zich niet afschrikken door bewapende soldaten. Het is juist in de Jihadisten gemeenschap een grote eer om.na een uitgevoerde daad van agressie te worden doodgeschoten als strijder.

1
114 Roy-050

De NOS heeft er alles aan gedaan om ons op het verkeerde been te zetten. Als de getuigen niet hun verslag hadden gedaan waren we weer afgescheept met het 'verwarde man sprookje'. Wat een schande. We hebben inderdaad een staatsomroep, die moeiteloos policor-nieuws nieuws in elkaar flanst

3
115 Soare

Ik word een beetje gek dat het elke keer een verwarde man/vrouw is.
Dit trucje word elke keer opgevoerd door de instanties, de mensen zijn niet dom.
De bewijsstukken rammelen aan alle kanten.

1
116 Benzardi

@114 Ik denk niet dat een samenleving zich veel moet aantrekken van de wensen van jihadisten. Trouwens, als ze zich echt zo graag willen laten neerschieten kunnen ze ook schreeuwend naar het dichtstbijzijnde politiebureau rennen, iets wat zelden schijnt te gebeuren. Meestal proberen ze te ontkomen, of ze blazen zichzelf meteen op.

0
117 Civ

@100

Heeft er alles mee te maken. Net zoals er een klein percentage uit geloofsovertuiging islamitische aanslagen pleegt, pleegt de KKK uit white christian surpremacy dezelfde aanslagen. Ik ben daarmee right on spot en mogen van mij allemaal een raar gat in gedonderd worden, liefst levend en bij elkaar. Kunnen ze mekaar in al hun reli-waanzin vermaken.

0
118 Liwwie

@110 "maar de echte Jihadisten laten zich niet afschrikken door bewapende soldaten" Misschien wel misscien niet ... Maar als er soldaten in de buurt zouden zijn worden de radicale moslims wel sneller neergeschoten voordat de politie er is . En zo voorkomen dat ze meer mensen kunnen vermoorden . Persoonelijk ben ik niet bang ben al ouwe lul aan het worden maar maak me wel heel veel zorgen over mijn kinderen .

0
119 AcerPredator

De meeste islamisten en IS strijders zijn niet verward.

0
120 Jan met de korte achternaam

@15 "En uiteraard ben ik militair geweest"

U was officier van de tinnen soldaatjes zeker.

9
121 rolstoeltje

* Verwijderd door de redactie *

122 hk-sr

@121 nope..

1
123 chouffleur

Yassers, Jopen en sympathisanten zullen steekgraag zielig vinden en getraumatiseerd; snel een kopje thee voor deze stakker............

0
124 Tiidmasine

* Verwijderd door de redactie *

125 The Crusader

@125 Ze gaan maar asperges steken dan

1
126 Ikke44

Ik zag het nieuws zojuist... Imo: fake, opgezet en dus nep.
Ze worden wel beter.. Mijn complimenten.

0
127 Scalple

@84 ,

"Het onderzoek was noggeeneens begonnen of de politie en burgemeester noemen de dader verward , dat is toch bizar ? Getuige die alles gezien heeft zag dat de dader juist heel kalm was . Dus was hij op dat moment niet verward maar berekend en kalm en als een echte haat terrorist"

Je kunt best kalm zijn en tegelijkertijd in de war. Iemand wie buiten zichzelf is hoeft niet wild te doen en als een gek, schreeuwend rond te rennen.

De reden dat ze hem verward noemen, was waarschijnlijk omdat hij geen plannen had maar lukraak tot deze daad over ging. Hij was ook niet bekend als potentiële terrorist.

Mensen lezen veel meer in dat 'verward' dan wat de politie er waarschijnlijk gewoon mee bedoelt. Het motief is nog niet bekend, maar voorlopig duidt alles erop dat dit gebeurde in een vlaag van waanzin en niet als een geplande aanval.

4
128 progressiefliberaal

Ik hoop dat de verplegers in het ziekenhuis tijdens de pijnbestrijding van dit ondankbare stuk ongeluk per ongeluk het morfinekraantje iets te ver open zullen draaien.

1
129 DruppeltjeDrie

Jammer dat hij nog leeft. Direct voor altijd uitschakelen. Deze debielen moeten weg hier.

0
130 Robbedoes

Tijd om de stroom vluchtelingen uit Syrië in te gaan dammen...het is er nu toch een stuk veiliger?

0
131 rEmco44

Uit het artikel:" Een café is een dienst en als je alleen mensen toelaat die Nederlands spreken, maak je onderscheid naar iemands afkomst en etniciteit”, zegt woordvoerder Roy van Nieuwenhuyzen. ,,Een rechter zal willen weten of al andere middelen zijn ingezet om escalatie te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld huisregels in het Pools vertalen."

Wat een ongelofelijke BS. De man maakt nu juist geen enkel onderscheidt op grond van ras of etniciteit. Want inburgeren houdt toch ook in dat je Nederlands leert.
En de suggestie om huisregels in het Pools te vertalen is juist een oproep tot discriminatie want er zijn een paar honderd talen in de wereld dus als je niet in alle talen die huisregels vertaald dan zouden mensen met een minder bekende taal worden gediscrimineerd. Wat een ongelofelijke BS van zo'n ieder1gelijk burootje. Deze uitbater heeft helemaal gelijk en ik zie er geen enkele discriminatie in. Een duidelijke regel die voor iedereen geldt en juist ongeacht wat voor achtergrond dan ook.

0
132 PFL

Maar de mensen die in zijn buurt woonden vonden het een brave verwarde man waar ze niet samen mee in de lift durfden.

Wat een lekkertje toch om hier in te burgeren.

5
133 niet-alles-geloven

Laten we nu eens ophouden om iedere mohammedaan die onschuldigen met een mes of wat dan ook verwondt, een verward iemand te noemen. Noem ze gewoon bij hun naam: een moslimterrorist die gevlucht is uit zijn moslimland om in het door de mohammedaan vervloekte westen een beter en prettiger bestaan te vinden maar het, op grond en uit naam van zijn/haar achterlijke geloof, nog prettiger vindt om onschuldigen te doden. Het gepamper van de mohammedaan is onbegrijpelijk maar nog onbegrijpelijker is het dat de met name linkse media het lef niet hebben man en paard te noemen. Brrrrr

0
134 nostradamus666

@135 https://www.omroepwest.nl/nieuws/3628900/Buurtbewoners-Verdachte-steekpartij-was-onruststoker-en-schreeuwde-vaker-Allahoe-akbar

Iemand die zijn huisraad naar buitengooit, mag je volgens mij best een verwarde persoon noemen.

0
135 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

En die baudet is zo voor vredelievende oplossingen. Blijkbaar is een wissel plotseling omgezet toen hij zich persoonlijk aangevallen voelde....

2 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ik heb al gedaan wat ik zei wees niet bang ik doe wat ik zeg.Is van jou met je loze dreigementen om deze site aan te geven niet zeggen.DDat ...

9 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@34Je zegt zelf dat je weg zal gaan, want je moet werken. Niet dat ik je geloof, maar daar gaat het niet om. Doe eens eindelijk wat je zegt....

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Voor je mij weer begint te beschuldigen van allerlei waan ideeen hou gewoon je bek tegen mij....

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@33 Doe je best en laat mij oprotten....

16 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Rot op. Duidelijk?...

17 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

#27 is voor #28....

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@29Doe nou eindelijk eens wat je zegt. Ga naar je werk....

17 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Tamil Sex Video SpeechWetting PornпорнрHd Sex Video 2018Omegle Cock ReactionsSexo Por.noEbony PluseHome Made Porn VideosMandy Rose Leaked NudesHindi ChudaBengali Bf Video DownloadKambi PornCute CumsTrashy RedditPorn On FirestickPorn VomivJavtube ComNude Rebecca RomijnTamil Fat Aunty Sex VideosTamil Xxxx HdCalendar Porn AuditionsNgentotin PacarAllinity OnlyfansPornolesbianAnal SquirtingHot Indian Babe SexBoobs Licking SexIndian Foreign SexMallu Nude XxxDaisy Marie Pornhub黄色视频GothslutsBbw Big BoobesOriginal Tamil Sex VideoNicole.aniston Onlyfans LeakedChudai Film VideoPorn Blacked MoviesAsianslutSexual Movies.comSnapchat Dick PicCocunut Kitty NudeFollo A Mi HijaRapeporn AnalTubegloarImagen PornôCrossdressing PornXbideis.Cumming LoadsRaashi Khanna SexScreaming Anal PornTeacher TittsRyleerabbitXnxx TannuDad CumingBlacked Kendra SunderlandFree Adult Online GamesPorn Movies StreamingSleping Mom XxxDry Hump A PillowJust Turn 18 PornTf Game SiteExteeme TubeRose Mcgowan NakedDesi Nurse PornIndain Best PornMmsdoseGirldriend PornDeepika Padukone HotMuslim GandPacific Rim PornAmateur Cuck OldVideoporno MatureLitetoticaBf Sexy Bf Sexy BfBhabhi Affair VideoKeiran Lee Hd PornMarathi Sex Video FullCelebhijadKingcomix ComAriel RebelBoss X VideoKenzie Reeves RetiredIran PronBodybuilder Porn VideoSuck Breasts VideoPron MoviesDaru Party PicXnxx TiteTamil Abasa PadangalRsrvr-019CahaturbateLegenda XxxFamily Strokes PornvideosDead Or Alive PornhubXv VedioShiny Dixit SexCrystal TaylorWife Gan BangDenise Richards PornStripper DesktopSex Scandal VideoBadies HubSexemodel 66Friendly HandjobXvideoslXxx Vidio DesiGirl Sex MmsIndian Village VideoRoblox R34 PornAnna Nicole Smith XxxXnxxlranXxx ColovianaSexvidosMia Kalifia NakedHentaigratisAubrey Plaza NakedJezebel VesserGay RimmersSex World ComXxxvideopJuri PornArabian Nude MenBhojpuri Chut Ki ChudaiVillage Girl Xxx VideosMom And Son Xnxx IndianTamil Aunty Village Sex VideoXvediosPorn RusiaBen 10 HenataiExhetaiTiktits.ErosberriesQuarterjade NudeX VideeoBangladeshi GosolWomenwithdicksGroup Nude WomenChichonas PornosKajal Sex XxxElderly Sex VideosCrossdresser PeggingPornos TranLindsaycapuano NudeBebe Neuwirth NudeElle BlackedXxx Video Seal PackBhojpuri PornWww Com Sexy PictureIndian Couples Hd PornJlo Sex Video