CNN
Volledig scherm
© CNN

Overlever schoolschietpartij haalt zwaar uit naar Trump na NRA-speech: “Hij is een professionele leugenaar”

Cameron Kasky overleefde de schietpartij op zijn school in februari en is nu één van de meest prominente jonge activisten voor een verstrenging van de wapenwet. In een gesprek met CNN haalt de 17-jarige student zwaar uit naar president Donald Trump. Diens uitspraken op de NRA-conferentie in Dallas gisteren kwamen hard aan, maar waren geen verrassing. “Hij is een professionele leugenaar die alles zegt om welk publiek dan ook tevreden te stellen”, laakt Kasky.

39 reacties

  • Mario Janssens

    6 jaar geleden
    Of de wet nu wapens verbied of niet ze geraken er toch aan En als ze eens zouden stoppen met de critic op Trump dan zou hij mischien iets kunnen doen maar hij wordt voortdurend tegengewerkt en dan is het zijn schuld dat hij niks doet Dat de vorige presidenten zoveel gedaan hebben Obama o zo'n goede president..... Maar heeft toch ook niks aan die wapens gedaan
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Misschien dan eerst beginnen om tegen hun ouders te zeggen dat ze al hun wapens moeten inleveren.
  • André Gijbels

    6 jaar geleden
    Trump , is een wapenhandelaar
  • Dirk Van Brussel

    6 jaar geleden
    De Swert, is het een gebrek aan gezond verstand als je de leider van je land verwijt dat hij draait als een windhaan en leugens verkondigd. Ik hoop voor U dat je nooit in een situatie komt zoals de studenten. Blijkbaar heeft een leven van een student niet zoveel waarde voor U.
  • wim helsen

    6 jaar geleden
    17 jaar en denken dat ze de wereld kennen.... Man man