door Havermout in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 4
  • 718x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ah gossie, met z'n vingers nog wel, de snowflakes zijn weer aan het smelten.

25
1 Spraypaint

'Fransen' 'in frankrijk' Hoeveel wie wat en waar RTL? Dat kunnen ook gewoon bevriende journalisten zijn van journalisten van RTL of wie dan ook. Zonder duid8ng is dit geen nieuws.

33
2 Chaimileh

* Verwijderd door de redactie *

3 Lone Wolf

Obsceen en Trump past wel bij elkaar. Dan blijkt ook gelijk het ultieme gebrek aan fatsoen en normen en waarden bij zijn aanhang.

11
4 TedjeR

+++ van mij Tedje @4 inderdaad onbeschoft en een zekere mate van dommigheid zijn zo de eigenschappen. Raar dat je minnetjes krijgt. opmerkelijk

7
5 oculus amet

@1 , @3 ,

Maar ergens zou ik er niet verbaasd van staan te kijken dat jullie wel alle moslims stonden te bashen toen deze aanslag werkelijk plaats vond.

Nu misbruikt Trump het, en dan is het ineens weer een orkaan in een glas water of aanstellerij?

De hatertjes zijn niet erg consistent hier.

6
6 progressiefliberaal

Schandalige vertoning..

8
7 Gewoon een student

** gebruiker verwijderd **

Akelige arrogante vent, die Trump.

8 verwijderd23941
9 jodelatedieho

Dit is dus de kracht van de wapenlobby. Er komen miljarden binnen via de handel in wapens. Daarom zal Trump er alles aan doen om die handel in stand te houden. En ja ... daar gaat daadwerkelijk zoveel geld in om, dat de slachtoffers die erbij vallen er niet toe doen ... in de ogen van Trump.

Al was er maar iemand met een wapen bij geweest in de Bataclan, dan was het niet gebeurd ... zegt de leider van het land waar om de paar maanden tientallen leerlingen, ondanks de aanwezigheid van bewakers, systematisch worden neergeknald. Hoe dom kun je zijn. Maar goed, deze man doet alles voor het geld, zo blijkt.

5
10 Kopkaas

Vulgaire ijdele dilletant voor een zaal vol nra hoeren die hun ziel al lang geleden aan de duivel verkocht hebben. Tuurlijk komt er dan alleen vullis uit zn mond

6
11 BlackNinja

@11 En wat komt er hier uit jouw mond? Hypocriet.

26
12 Gummibal

@3
Nee hoor, dat heeft Trump geheel eigenhandig voor elkaar gekregen. Nadenken kan hij niet, en de consequenties doorzien van wat hij zegt en doet al helemaal niet. Empathie zal hem als oppernarcist ook wel volkomen vreemd zijn.
Wie dat allemaal nog steeds niet wist, moet na zijn optreden bij de NRA toch wel overtuigd zijn.

5
13 W. Anstalt

@11 ,

hij probeert alvast zijn kandidatuur te stellen voor de eerstkomende presidentsverkiezingen in de VS.
Hoe en wat zal hem een grote rotzorg zijn.

5
14 jodelatedieho

@12 morele verontwaardiging. Maar dat is waarschijnlijk een jou onbekend fenomeen.

4
15 BlackNinja

Trumps vingertjes zijn wel heel klein kaliber...

4
16 oeioeioei

@14 natuurlijk. Ooit Trump een redevoering zien houden voor een lastig publiek? Of hij is op campagne in een zaal met zorgvuldig uitgezocht klapvee of bij 1 van zn grote geldschieters de wapenlobby.

6
17 BlackNinja

Ik hoop oprecht dat die wapenfreaks zelf nog eens met hun 'beleid' in aanraking komen. Ze hebben allemaal het bloed van honderden, zo niet duizenden onschuldige studenten, omstanders, festivalgangers en noem maar op aan hun handen.

Laat er maar eens een (niet-dodelijke) schietpartij plaatsvinden op zo'n NRA-bijeenkomst, liefst als Trump er ook bij is. Met die lui die medeplichtig zijn aan honderden schietpartijen per jaar kan ik geen medelijden meer hebben. Misschien dat er dan eens wat, vergeef de pun, schot in de zaak komt.

Ik ben benieuwd hoe fantastisch ze die klerezooi dan nog vinden, en hoe lang ze het nog in hun harses halen om met die achterlijke 'als er een wapen of getrainde schutter was geweest, dan had het voorkomen kunnen worden'-retoriek aan te blijven zetten.

5
18 progressiefliberaal

@10 en dat niet alleen, regelmatig schieten familieleden elkaar dood. Uiteraard niet met opzet maar omdat de doorgeladen pistolen daar voor het grijpen liggen. Pas nog een peuter van 5 die zijn moeder in de auto in de rug schoot. Naast het kind op de achterbank lag ook zo'n doorgeladen wapen. Gaan duizenden mensen per jaar door daar dood door wapengeweld. Nog meer dan in al die oorlogen die ze gevoerd hebben. Maar de NRA heeft voor 50% de presidentscampagne van die trump betaald. Amerika glijdt af naar een zeer bedenkelijk niveau vol armoe en racisme. China en India halen dat land straks links en rechts in.

5
19 oculus amet

Toen er tijdens een rally bij de verkiezingen chaos ontstond, dook meteen één van de bewakers voor Trump omdat er gedacht werd dat er een wapen in het publiek was.

Zo'n held is het dus, met zijn schijnheilige cowboygedrag. 'Ik was die school wel binnen gerend hoor', zei hij zelfs. Doe dat alsjeblieft volgende keer.

6
20 progressiefliberaal

@11 "...Vulgaire ijdele dilettant voor een zaal vol nra hoeren die ....alleen vullis uit zn mond..."

Ging je ook zo tekeer op Obama toen hij het stabiele welvarende en seculiere Libië kapotbombardeerde...... for no reason....?!

20
21 CoolMemories

@15 "....morele verontwaardiging. ...."

Je bedoelt: uiterst selectieve morele verontwaardiging...!

18
22 CoolMemories

@20 "...dook meteen één van de bewakers voor Trump omdat er gedacht werd dat er een wapen in het publiek was....."

Volstrekt begrijpelijk, logisch en niets discutabels aan!

18
23 CoolMemories

"Trump krijgt ook vanuit Groot-Brittannië kritiek vanwege zijn speech. De president vergeleek een ziekenhuis in Londen met een oorlogsgebied. "Ze hebben geen vuurwapens. Ze hebben messen'', zei Trump, die omschreef hoe de vloeren van het ziekenhuis ondanks strenge vuurwapenwetgeving onder het bloed zouden zitten. "Messen, messen, messen'', somde de president op, terwijl hij steekgebaren maakte."

https://www.demorgen.be/buitenland/frankrijk-niet-opgezet-met-uitspraken-trump-over-terreur-in-parijs-beschamend-en-obsceen-b024cbd9/

Je prijst ze de hemel in, je bondgenoten, als ze je willen bijstaan bij 'n bombardement. En je maakt ze het volgende moment, precies dezelfde bondgenoten, volslagen belachelijk.

Al naar gelang het uitkomt. En ook niet alleen richting bondgenoten, het gaat er maar net om, welk publiek op dat moment bediend wordt [in dit geval de NRA], of het bondgenoten zijn of "shithole countries" of whoever, die de Trumpiaanse diplomatie mogen ervaren

En dat een heel presidentschap lang.

3
24 mountainlion

@6 "....jullie wel alle moslims stonden te bashen toen deze aanslag werkelijk plaats vond....."

En waarom zijn die moslims zo boos op het Westen: vooral door de verwoestende linkse globalistische oorlogen die Trump's voorgangers Bush en Obama gevoerd hebben in het Midden-Oosten in naam van democratie en mensenrechten....

18
25 CoolMemories

Straks weer ff een borrel met Macron, een beetje roos wegpoetsen en alles is weer koek en ei! ^^

4
26 Sjaak Trekhaak

In Den Haag weer drie mensen aan het mes geregen op bevrijdingsdag.....heeft weinig met wapenhandel of bezit te maken.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/289196-man-rijgt-mensen-aan-zijn-mes-in-den-haag-politie-schiet-dader-neer

18
27 CoolMemories

@27 klopt...heeft er ook niks mee te maken en dat verband met bevrijdingsdag ben ik even kwijt. door allerlei bezuinigingen lopen er teveel mensen op straat rond die niet meer behandeld worden en bijv psychotisch zijn. Zijn tot alles in staat, wees blij dat hier niet de wapens voor het oprapen liggen, dan was dit voorval heel anders afgelopen.

3
28 oculus amet

Laat die malloot lekker incidenten uit zijn eigen land als voorbeeld nemen. Make america great again toch? Nou ook op dit gebied weer nummer één wees er maar trots op

1
29 datkanjijmakkelijkzeggen

@23 zo zou het moeten zijn ja, gek hé dat mensen dat in dit geval anders zien?

3
30 datkanjijmakkelijkzeggen

@23
In het geval van iedere andere president wel, ja. In dit speciale geval is het een onnadenkende, macabere actie, grenzend aan landverraad.

5
31 W. Anstalt

Ik neem aan dat de mensen hier over vallen?

"De Amerikaanse president probeerde uit te beelden dat de aanslag in het Bataclan anders had kunnen verlopen als een van de bezoekers een vuurwapen bij zich had gehad. De extremisten zouden volgens hem de tijd hebben genomen om hun slachtoffers uit te kiezen. "Bam, de volgende", riep de president herhaaldelijk, terwijl hij een pistoolgebaar maakte met zijn hand."

Hij doet het denkbeeldig na.
Bedoelende dat men in feite hulpeloos is..

6
32 Sjaak Trekhaak

@32 huh, dat is wel een heel creatieve benadering

2
33 datkanjijmakkelijkzeggen

@32 dat geeft vooral aan dat je een malloot geen wapen moet geven

3
34 datkanjijmakkelijkzeggen

@33
Nu mag jij het interpreteren..

7
35 Sjaak Trekhaak

@32
De bedoeling is meer dan duidelijk. De man gaat letterlijk over lijken.

6
36 W. Anstalt

@35 als hij iets hiermee *niet* uitbeeldt is het wel hulpeloosheid

3
37 datkanjijmakkelijkzeggen

Laat maar weer.
Argumenten van een...

*plonk*

8
38 Sjaak Trekhaak

Ach, Fransen zijn toch allemaal homo, vrouw of Algerijns. question

12
39 Wild Rover

@34 , Het probleem is dat momenteel in Nederland de malloten wel wapens hebben, in wij hebben niets,
En dit is nog erger geworden nadat er Isis idioten als vluchteling binnen gelaten zijn die ook nog eens met wapens kunnen omgaan.

11
40 Positivo

Trump, een onbehouwen lomperd met een grote bek. Geen gevoel voor decorum en fatsoen. Een miskleun. Trump, de 'keizer' zonder kleren...

1
41 Gurk

Kijk dat er veel steekjes bij Trump los zit is algemeen bekent en dat je die man niet serieus moet nemen ook , maar dat hij president is van het machtigste land in de wereld is niet te bevatten , dat mensen in de VS zo een gek hebben gekozen is is niet goed voor de wereld en schieten de Amerikanen niks mee op.
Europa moet hun eigen weg vinden en dat samen met de rest van de wereld de VS wil niet praten en er valt ook niet normaal op een hoog niveau met Trump te praten dat bewijs dit wel weer.

0
42 qubix

En hoeveel zijn er in de VS doodschoten op al die scholen sinds Trump president is en daar is een pistool toegestaan.

0
43 qubix

Trump weer. Je zult op een cruiseschip zitten en ontdekken dat zo'n figuur je kapitein is.
Ik denk dat je in de eerstvolgende haven maakt dat je van boord komt en niet meer teruggaat.

0
44 kritischelezer

De republikeinen hebben een heleboel geld nodig voor de tussentijdse verkiezingen in November.

1
45 Moien

@23 ,

Normaal gesproken zou dat volstrekt logisch zijn ja. Maar niet als je als president loopt op te pochen over hoe dapper je wel niet bent en continu kritiek levert op anderen omdat zij dat niet zouden zijn (zoals de bewaker bij die school).

Trump roept het één, doet het ander (namelijk een laffe hond zijn).

@30 ,

Vandaar dus dat 'mensen' het anders zien in dit geval.

0
46 progressiefliberaal

@40 een wapenwedloop lost niets op.

0
47 oeioeioei

Nog maar een keer de cijfers:

USA (325 miljoen inwoners):
Gun violence 2017
Number of Deaths 15,616 *

in the EU** (500 miljoen inwoners)
6,700 deaths by firearms each year

* http://www.gunviolencearchive.org/past-tolls

** https://www.flemishpeaceinstitute.eu/sites/vlaamsvredesinstituut.eu/files/files/factsheet_firearms_and_deaths_in_eu.pdf

0
48 kenny013

Obsceen? Ik zie niet wat voor seksueel gebaar hij maakt?

3
49 Jan met de korte achternaam

@49 Zoek eens op wat obsceen betekent.

0
50 kritischelezer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Dit wordt alleen maar erger. Of je moet ergens wonen tussen de Rijksambtenaren met een salaris van 90k per jaar....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@13 Welke troepen, waar stonden die troepen, en waar gingen die troepen dan heen? Namen en rugnummers graag. Hetzelfde geldt voor de zware bew...

2 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Geloof er geen zak van, je bent gewoon een ordinaire NSB'er....

3 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Chaos Ter Apel afgestraft door Ombudsman in fel rapport: ‘Nieuw dieptepunt dreigt’

Ombudsman. . . Nog zo'n figuur/instantie die langs de zijlijn staan te schreeuwen zonder zelf met gedegen oplossingen komen....

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Reconquista
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ach ze bedoelen het niet zo. Die messen die ze altijd dragen zijn een teken van liefde en betrokkenheid en zijn slechts bedoeld om de Nederlande...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Biscanna
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Klopt. Dee islam is ook geen geloof, maar een terroristische groepering, die moet je bij aankomst, meteen hardhandig terug de zee in trappen....

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Voor jouw oudtante heb ik respect. . . Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ....

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1 Dan ben je net zo fout als links vaak fout is. Blijft toch jammer dat mensen steeds dingen goedpraten wanneer het in hun straatje past....

18 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Sexy Indian Web Series VideoTaboo Sister PornJapanese FellatioDoujin. FrAo Vivo XvideosMaria GjeiliAva SanchezXxxblGirl MusterbationCartoon Best Sex VideoXxx Indian Sexy Video HdFree ClassicpornPakistanxxxAsh Kash RedditXnxx 90Shweta Basu Prasad SexStream HentiaSkip The Games ClevelandGypssai OnlyfansNude Beach FamiliBetti BondagePorn Hindi AuntyPorn Street CzechAnime Porn TeacherPorn JapinhaBlacked FreeXx Hd ComBengaluru XxxPorn Free Full MoviesAlina Lopez PornostarXbunker ForumsEhentai FrenchCvoissaPornografia De VelhasAthleticpornSlim Thick LightskinHentai ApkValentina Nappi HardcoreSkip The Games Richmond18years SexLiterotic SearchLesbian Chaturbate9 Months Pregnant PornFatal MondelVídeo Pono CaseiroPublicdickflashBlavk Bbw PornBigasssexvideosSweettestberryHot Kendra LustXzxx HdKhatta SexInhentaiIndian Fick VideosRomantic Pornography For WomenAmetuer Ebony AnalAlexandra Daddario NudeFreeporn Blacked.comXnxx Hd BlackFuck TubeAnil SexDesi Pron ListWww Xxx Com PunjabiXvideos TransParty And PornVivo GratisSuuni Lion XxxEmilia Clarke BoobiesStep Mom Anime PornMom VrpornSpanking StorriesGroup Sex KahaniVibratory PornMallu ReshmaBangla Xxx BfSuhagrat Hindi MeinSasha Grey SexMuslim Teen SexNatashia Nice PornAsians Gone WilsChin DildoAlex Coal PovBlackpussy Creampie4chan GufLauren Summer NudeX XnxKerryn Feehan NakedGabby AmourrPiumi Hansamali SexIndian Girl Sex Hd VideoNuru Massage SexNewkeralasexHot Aunty Sex HdHypnotize Mom PornMike Adriano KissingLasirena69 DpLarg Porne TubeXxxvideo PornReddit Huge TitsCaramel MarureMoms Porn MovieHilary Duff BikiniIndsexLove_lilah3d Animated Porn VideosMia Khalifa CuteXxx DhudhPorntrex.Sophie Rain PornRachel Dolezal PornSpanking CentralBefuck ComMother Daughter FuckSex Scenes In GamesAziani IronGay Porn SiteBrazzers.cpmIndian Natural SexSuny Loan Porn VideosMangasusukuBlonde Hairy PussyPorn Gay ItalianVintage Sex MoviesHd Saxy Video ComPriyanka Chopra NudaXxx CatonXxxcase ComManhunty.netLes Strapon PornYumi Nu NudeBest Free PornsiteSeu JecaLesbian Ass EatingPeople HavingsexBracil PornNew American Sex VideoXnxx Hindi KahaniKaydolllPinipy PornArab Country SexHindi Xxx XxxViolationpornArtistic NudesPeliculas Pornos EspañaMasturbating WomenGay MangapornQuadrinhos Eroricosفیلم الکسیس تگزاسEbony SexdollIndian Aunty Saree Sex Videos