Vrouwen en kinderen nemen deel aan de 'Migrant Viacrucis' door Mexico.
Volledig scherm
Vrouwen en kinderen nemen deel aan de 'Migrant Viacrucis' door Mexico. © Photo News

Trump: "Vrouwen in Mexicaanse migrantenkaravaan worden verkracht op ongeziene niveaus"

Tijdens een rondetafelgesprek over belastinghervorming heeft Donald Trump gisteren gezegd dat Mexicaanse vrouwen "worden verkracht op niveaus die niemand ooit eerder gezien heeft". De Amerikaanse president wilde daarmee zijn argumentatie voor striktere immigratiewetten kracht bijzetten.

21 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Zit hij nu nog altijd te zeuren over die "miljoenen illegale stemmen"? Dat is intussen onderzocht en er is bewezen dat er niets van waar is, maar hij BLIJFT dat gewoon negeren en doodleuk beweren dat het wél waar was? En dan nu weer die leugens over verkrachtingen door Mexicaanse migranten...... Wanneer stopt men die liegende idioot?
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Oei, dit is ne moeilijke voor de Trump-lovers/metoo-haters.
  • Serge Surmont

    6 jaar geleden
    Gelijk heb je Peter Van Dyck. En om gelijk te krijgen, zal hij nu waarschijnlijk die opdracht geven aan zijn soldaten, dan wordt zijn leugen waarheid. Wie gaat de klacht van de migranten onderzoeken???
  • Daantje Daniella Thys

    6 jaar geleden
    Maakt niet uit door wie ze verkracht zijn, feit is dat ze verkracht werden , net als miljoenen andere vrouwen over heel de wereld, punt is dat mannen gewoon hun poten moeten thuishouden.
  • Germain Van Deursen

    6 jaar geleden
    Met zijn eigen uitspraken over vrouwen geeft hij ook niet direct het goede voorbeeld ! En ..... het is niet omdat je veel geld hebt of denkt dat je onaantastbaar bent dat je je alles kunt veroorloven !