Vrouw (29) wordt wakker en ontdekt dat er twee pootjes uit haar oor steken

© Facebook

Het klinkt als de ergste nachtmerrie, maar voor een jonge vrouw uit Florida was het de bittere realiteit. Tijdens haar slaap kroop een kakkerlak in haar oor, en daar bleef het beestje nog een week zitten. Tot ze wakker werd en twee pootjes uit haar oor zag steken.

ehu

Katie Holley (29) schrok zich een hoedje toen ze ’s ochtends iets in haar linkeroor voelde zitten. Het voelde als een stukje ijs, maar bij nadere inspectie bleek het om twee pootjes van een kakkerlak te gaan. Haar echtgenoot slaagde erin de pootjes met een pincet uit Katies oor te halen, maar terwijl ze zich naar de spoeddienst haastte, kroop het kleine dier dieper en dieper in haar oorkanaal.

In het ziekenhuis haalden dokters de kakkerlak helemaal uit het oor van Katie. Of dat dachten ze toch. Negen dagen later kreeg de twintiger immers last van oorpijn en gehoorproblemen. Een lokale dokter kon nog zes stukken van het insect verwijderen, en een dag later vond een neus-, keel- en oorspecialist ook nog de kop van de kakkerlak, de torso, resterende ledematen en voelsprieten.

(lees verder onder de foto’s)

© Facebook

© Facebook

“Eenmaal ik in zijn fancy stoel zat in zijn kantoor, zette hij een soort van microscoop naast mijn oor”, vertelt een opgeluchte Katie. “Hij zei niet veel, maar bevestigde dat ‘er nog iets zat’. Achteraf vertelde hij me dat hij minstens eens per maand een insect uit iemands oor moest halen. Ik was de tweede bij wie hij het die dag deed.”

Katie deelde de huiveringwekkende foto’s van de restanten van het insect op Facebook. Het diertje was waarschijnlijk op zoek naar eten en werd mogelijk verleid door Katies oorsmeer.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen