VB-politica Anke Van dermeersch stelde vandaag haar boek 'A.N.K.E. #PolitiekIncorrect' voor. De cover lokte recent heel wat negatieve reacties uit.
Volledig scherm
VB-politica Anke Van dermeersch stelde vandaag haar boek 'A.N.K.E. #PolitiekIncorrect' voor. De cover lokte recent heel wat negatieve reacties uit. © Uitgeverij Egmont

Vlaams Belang wil hoofddoekenverbod voor meisjes jonger dan 18

Het Vlaams Belang gaat een wetsvoorstel indienen dat hoofddoeken voor meisjes jonger dan 18 jaar verbiedt. Dat heeft Anke Van dermeersch aangekondigd tijdens de voorstelling van haar boek A.N.K.E. #PolitiekIncorrect.

42 reacties

  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Om te beginnen;geen stemrecht voor 2 paspoorten.Geen politiekers met 2 paspoorten.Op papier Belg,maar in werkelijkheid dat andere staatshoofd als leider.
  • Sylvia Nuyts

    6 jaar geleden
    Herman de vroomheid moet zo onozel niet doen en trouwens wat maakt het uit. Anke is goed bezig.
  • Linda sleyp

    6 jaar geleden
    Niet enkel voor jongeren, maar voor iedereen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Zeer juist, religies moeten verboden worden, zo simpel is dat. Religies zijn de kankers die deze wereld naar de vaantjes helpen. Ondertussen is de achterlijkheid van die religies al 100 maal bewezen en toch blijft men aan die collectieve zinsverbijstering vasthouden waarschijnlijk omdat er veel te veel poen mee te verdienen valt, zonder uitzondering.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Ik ben tegen alle religie maar dan zou ze ook de krullen bij de Joden moeten verbieden die ze van al van kleinsaf dragen en de vrouwen moeten ook een hoofddoek of een pruik dragen. Geen kruisdrager, geen uitingen van religie op het voetbalveld, en zo kan er nog meer verboden worden;