ANP
Volledig scherm
© ANP

53 euro voor anderhalve kilo druiven en een ananas: extra controles op Leuvense markt

Het stadsbestuur in Leuven gaat extra controles uitvoeren bij marktkramers. De controles komen er na klachten van mensen die veel te hoge prijzen betaalden voor hun fruit, zo meldt de VRT-nieuwsdienst. 

172 reacties

  • Nicole Van Hoffelen

    6 jaar geleden
    Als je het te duur vind betaal je toch gewoonweg niet en wandel je naar de volgende. De koop is pas gesloten na betaling hoor. Maar zolang er zotten zijn die dit betalen..........
  • René Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Ik ben ze ook al tegengekomen op de Rubensmarkt in Antwerpen, ze vroegen 27€ voor 1 meloen van ±5kg, Toen ik dit hoorde zijn we gewoon doorgegaan. Als iedereen dit nu zou doen, dan verdienen geen geld meer.
  • Balian Butler

    6 jaar geleden
    In principe staat de prijs vermeld, indien niet dan vraag je toch de prijs voor je koopt. Wanneer je dan je gekochte goederen krijgt en de prijs is niet dezelfde of hoger, dan betaal je simpelweg niet! Moest ik de vermelde dingen kopen en ze presenteren me een rekening van 53 euro, dan mochten ze alles gelijk houden!
  • Sam Valkenborgs

    6 jaar geleden
    Dat zijn toch geen native Belgen die handelaars ? Iemand weet hiervan ?
  • Julie Anseele

    6 jaar geleden
    Zeer jammer om dit soort artikelen/reacties te moeten lezen terwijl wij als fruit&groenten marktkramers er alles aan doen om juist onder de prijzen te kunnen van een Delhaize/Albert Hein/Lidl en heel het land rondrijden op zoek naar de beste kwaliteit van onze producten voor juist die mensen die vroeg willen opstaan en speciaal naar ons kraam komen! Het doet dan ook pijn om te weten dat er minder eerlijke marktkramers zijn die heel het marktgebeuren kapot maken!