Start van hoofdcontent

Stad

nl

Overvaller tankstation overrompelt medewerker die start met ochtenddienst

4 mei 2018, 10.29 uur · Aangepast 4 mei 2018, 10.56 uur

Een tankstation aan de Pieter Calandlaan is vanochtend om 6.00 uur overvallen toen een medewerker met zijn dienst wilde beginnen. De overvaller, die op een jaar of 16 wordt geschat, overrompelde de medewerker toen die de beveiligde ruimte openmaakte en met zijn werk wilde beginnen.

Eenmaal binnen in die beveiligde ruimte bedreigde de jonge overvaller de medewerker en vervolgens de volledige inhoud van de kas meegenomen. Ook heeft hij sloffen sigaretten buitgemaakt, die hij meenam in plastic tasjes met het Esso-logo. Wapens zijn niet gebruikt of gezien tijdens de overval.

De jongen heeft een slank postuur en getinte huidskleur. Hij was vermomd met een monddoek, had een capuchon op en droeg een spijkerbroek en sneakers. Na de overval is hij te voet gevlucht.

De politie doet met een hondengeleider onderzoek bij het tankstation.

AMSTERDAM: ivm overval zoeken wij jongen getint uiterlijk, slank, 16jr cappuchon, monddoek, jeans, sneakers, meerdere plastic tassen van de esso
Tips? Bel nu 112 https://t.co/NCDfz7Ww4y

— Burgernet N-Holland (@Burgernet_NH) May 4, 2018

#Overval #Esso #tankstation,terwijl een medewerker de shop opent loopt een overvaller volgens burgernet een jongen 16jr,getint uiterlijk capuchon monddoek voor gezicht droeg jeans en sneakers meerdere tassen van Esso met sigaretten en inhoud kassa lade. Piet Calandlaan #Amsterdam pic.twitter.com/edRVlqLOX7

— Martin Damen (@martindamen58) May 4, 2018