door Amrock in Buitenland  ·  44 Reacties

  • 4
  • 528x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik vind het prima en a.u.b. niet lang mee wachten.

2
1 Bleke Betty

Opgeruimd staat netjes :-/

1
2 foshizzle

@1 Laat men hem maar een deadline geven van een maand in de gevangenis en aansluitend de doodstraf uitvoeren.

1
3 Dalon

Straf is te makkelijk voor die vuile schoft
Levenslang is veel erger

0
4 RonMVV

Prima, hij mag wat mij betreft eerst nog wel even best gemarteld worden.

6
5 1050 hPa

@5 Een paar jaar lang dan wel

5
6 RonMVV

Elektrische stoel geven en dan net als in " The Green Mile" vergeten om een sponsje op het hoofd te plaatsen :-/

7
7 foshizzle

* Verwijderd door de redactie *

8 Lone Wolf

Voor dit soort mensen bestaat er maar 1 straf en die wordt nu uitgevoerd.

3
9 B55

@6 Ja.
Je hebt ook wel gelijk hoor, in @4 De doodstraf is eigenlijk te makkelijk.
Maar dan wel levenslang in een echte bajes en niet in een hotel.

0
10 1050 hPa

** gebruiker verwijderd **

Dat mensen om vergelding vragen is terecht maar iemand allerlei barbaarse straffen toewensen snap ik dan weer niet.
Dat is net zo walgelijk als wat deze man op zijn geweten heeft.

11 verwijderd23941

@4 strafkampen zijn in de veel beter.

1
12 Keesklets

@11
Onzin. Een humane dood heeft dit meisje niet gekregen. Dat gaat hij wel krijgen. Deze monsterlijke daad kun je niet vergelijken met de rechtspraak.

6
13 David

@10 Ja in een echte gevangenis, en de mede gedetineerde laten weten waarvoor hij zit

1
14 RonMVV

Ik las ook nog onder meer het volgende "Even daarvoor was de man – die nog maar net op vrije voeten was na een veroordeling voor kindermisbruik."

Is het inmiddels niet de allerhoogste tijd om nu maar eens met als die flauwekul van TBS en die zogenaamde behandeling en hulpverlening te gaan stoppen. En zulke patiënten de rest van hun leven gewoon preventief vast te zetten zodat je heel zeker weet dan ze niet meer in herhaling kunnen vallen. Want ik geloof er namelijk geen ene moer van dat het echt werkt en in mijn ogen zijn al die zogenaamde tbs hulpverleners volledig medeschuldig.

En dan zijn die misdadige mafketels zogenaamd genezen en worden gewoon weer op de maatschappij losgelaten met dit als gevolg. En ik denk trouwens dat het ook nooit zal gaan zal gaan werken ook. Want niemand maar dan ook helemaal niemand zal namelijk ooit mijn echte gedachte van dat moment kunnen lezen. En ook al die zogenaamde hulpverleners niet wat ze zelf dan ook mogen beweren. Want die echte gedachte hou ik dan lekker gewoon enkel maar voor mezelf. Want dan maak ik die hulpverlener wijs dat ik op dat moment aan dat schilderij wat daar in die behandelruimte hangt denkt, terwijl ik in werkelijkheid op dat moment dan aan de kut van de buurvrouw denkt. En niemand die het ooit zal kunnen checken en controleren.

1
15 rebo

@15 Helemaal mee eens!

1
16 foshizzle

** gebruiker verwijderd **

@13 Zeker. Maar ik vind martelen ook niet zo fris. Hoe kun je de ene walgelijke daad afkeuren en de andere toejuichen?

17 verwijderd23941

Deze maand nog voltrekken.

1
18 Hein2

@17
Je moet nooit overgaan tot en/of martelen goedkeuren. Dat maakt je net zo onmenselijk als de daders, overgaan tot martelen besmet je 'ziel' je word er ziek door. Dat moet je ze niet eens gunnen. Het zijn geen mensen, ze hebben alles wat een mens een mens maakt in zichzelf vernietigd of het zelfs nooit gehad. Dit 'wezen' wordt beëindigd en dat is de beste straf. En dat moet snel en netjes gebeuren. Weg ermee, net als en drol die je doorspoelt daar heb je (als het goed is) ook geen emotie bij question

1
19 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@19 Ik ben niet voor de doodstraf. Ben altijd bang dat de verkeerde eraan gaat. Wat als je met een dader wordt verwisseld?
De dood is zo definitief, hè? Een drol spoel ik inderdaad wat makkelijker door. question

20 verwijderd23941

@20
Dat was ik altijd ook, maar sex gestoorden zijn en blijven sex gestoord en dat betekent altijd meer slachtoffers . Ik ben eigenlijk voor een gerichte lobotomie waarbij die drang, die machtsgevoelens enz allemaal uitgeschakeld worden. Dan zijn en blijven ze ongevaarlijk en ik zou er niet op tegen zijn dat ze die keus krijgen. Levenslang of lobotomie en in gevallen van gruwelijke daden en bij kinderen en daar waar de doodstraf geldt hetzelfde, doodstraf of een lobotomie.
En ik was om dezelfde redenen als jij tegen de doodstraf, maar de terreur van heden ten dage, heeft dat veranderd, van mij mag elke terrorist die ofwel op heterdaad is gepakt of zonder enige twijfel schuldig, de doodstraf krijgen net als gijzelaars en kinder-pooiers slavinnen handelaars, , gruweldaders zoals bij IS en Boko Haram ed. Allemaal de doodstraf en liefst zsm. Ik heb daar geen greintje compassie voor, noch enig schuldgevoel dat hun miserabele zieke bestaan wordt beëindigd. Ik zie dat niet anders dan tumoren verwijderen om het lichaam gezond te houden. En dat klinkt allemaal héél erg behalve als je even nadenkt over wat zij allemaal doen en gedaan hebben. Dergelijke ziektekiemen moet je niet in je samenleving door laten rotten.
Maar idd wel op hetzij heterdaad, of op film gezet bv (geen Photoshop) of waarbij de bewijslast dermate groot is dat er van twijfel geen sprake kan zijn. Desnoods laat je er twee teams naar kijken. En is het dan zover, geen 20 jr of langer laten wachten maar met een min. een jaar afhandelen. question

3
21 Bleke Betty

@11

Veel reaguurders hier zijn weinig beter dan Donald Smith….

5
22 WijzeDwaas

@20
En wat als het nu voor 100% vast staat dat het dan inderdaad de dader is? Zoals bijvoorbeeld bij een Marc Dutroux of een Anders Behring Breivik.

In Amerika heb ik er inderdaad vaak mijn grote twijfels over. Eigenlijk nog veel meer dan hoe het hier is.

1
23 rebo

@23
Nou, die hadden van mij allebei de doodstraf mogen krijgen, er was geen mm twijfel. Maar dat geldt wat mij betreft voor die IS- gangers ook. trots op de fote met een afgesneden hoofd of op de film terwijl je mensen aan hun voeten hebt opgehangen die je langzaam roostert boven een vuurtje... die mogen van mij ook snel uit hun leven verlost worden. Ik heb meer gevoel en respect voor een nuttige kakkerlak.

1
24 Bleke Betty

@22
Gelukkig ben jij in je eentje zo ongelooflijk goed dat alleen al door je bijdrage dit hele draadje oplicht! Niet zo hard chanten doet gewoon zeer aan mij beeldscherm "OM"

*in yoga zit gaat mediteren*

1
25 Bleke Betty

Wat een duivelse smeerlap. Doodstraf is veel te zacht voor hem.

0
26 Joris Driepinter

Een vonnis van 5 x de doodstraf en daarna 500 jaar gevangenis is nog te weinig voor zo'n schoft. Vierendelen of een andere methode om hem eerst nog even te laten merken wat hij heeft misdaan zou hier zeer op zijn plaats zijn.

0
27 PFL

** gebruiker verwijderd **

@21 Ik begrijp je wel maar ben zelf nog niet zo overtuigd. Natuurlijk moeten meer slachtoffers worden voorkomen maar 100% lukt dat sowieso al nooit. Er staan altijd weer gekken op. Ik denk dat ik toch meer neig jaar het levenslang opsluiten van daders. Ik vind het moeilijk.

28 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@22 Ik snap de gevoelens van mensen wel maar niet dat zij zulke barbaarse straffen kunnen verzinnen.

29 verwijderd23941

@28
Dus wat ik al bij @15 had geschreven daar ben je het misschien wel mee eens?

0
30 rebo

** gebruiker verwijderd **

@23 Het druist zó in tegen mijn gevoel. Iemand die heeft gedood doden. Dan doe je toch hetzelfde?

31 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@30 Ja. Bij zulke ernstige delicten moet je je afvragen of daders ooit zullen"genezen". Daar heb ik niet zo'n vertrouwen in.

32 verwijderd23941

@32
Ik geloof er zelf namelijk ook niks van dat zulke mensen nog te genezen zijn. Het is volgens mij toch gewoon een soort van geaardheid en die kun je niet eventjes door therapie veranderen. Net zo min als dat je het bijvoorbeeld bij hetero of homofilie zou kunnen veranderen. Dat ben je of dat ben je niet. Daarom is preventief opsluiten van deze patiënten toch maar het beste volgens mij om herhaling te voorkomen .

Het is voor mij een heel ander geval als je na een al jarenlang slepende ruzie door het lint gaat en iemand dan in dolle drift doodslaat. Die hoeft voor mij dan geen levenslang te krijgen want dan is de kans op herhaling bijzonder klein.

1
33 rebo

@28 Kubusje
Levenslang opsluiten zou ook een goede straf zijn. En dan iedere dag een zelfmoordpil aan hem aanbieden. Dan kan hij zelf de keuze maken.

2
34 Harry potter maar zonder bril en sportiever

"Een mens doden om een zaak te dienen, is geen zaak dienen, maar een mens doden."
Jan Amos Comenius

0
35 Defcte burger

Maar goed, het begrip "straf" is ook maar betrekkelijk. In hoe verre bestraf je iemand die zo knettergek is om een achtjarige te verkrachten en te vermoorden?
Wat voor "straf" kan je daar tegenover stellen?

Ik zie de doodstraf niet zo zeer als straf in dit soort gevallen maar als een goede maatregel dat zo'n gek het geen tweede keer meer doet.
Sowieso zie ik het nut van gevangenis"straf" in veel gevallen ook niet in. Voor beroepscrimineklen is het geen straf maar gewoon hun manier van leven, way of life. Een paar jaar cel een paar jaar vrij en dan weer een paar jaar cel.

2
36 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Een dol beest schiet je ook af. Da's het beste voor iedereen.

3
37 Wild Rover

@35 Defcte burger
Dat kon Comenius wel zeggen, maar wat als iemand op tijd Hitler vermoord had of Napoleon wat mij betreft.
Dan was er een hoop leed en ellende voorkomen.

2
38 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Doodstraf, das een gemakkelijke straf.
Gewoon levenslang eenzame opsluiting of tussen andere gedetineerden zetten en vertellen waarom deze man zit.
Wedden dat de andere gedetineerden wel raad weten met deze zeden delinquent.

1
39 Dunkelheit

" maar wat als iemand op tijd Hitler vermoord had of Napoleon wat mij betreft.
Dan was er een hoop leed en ellende voorkomen".
Dan had iemand anders het dictatorstokje overgenomen, op voorspraak of uit eigen overtuiging.

0
40 Defcte burger

@40 is voor @38
In een beschaafd land heeft men er geld voorover om criminelen buiten de maatschappij te houden

0
41 Defcte burger

@41 Ik vind echt niks onbeschaafd aan de doodstraf voor kindermoordenaars, massamoordenaars etc. Beschaafde mensen denken altijd dat ze verheven zijn boven anderen maar het is natuurlijk onzin. In veel beschaafde landen stikt het van de draaideurcriminelen en daalt de aangiftebereidheid ieder jaar. Daar is niks beschaafd aan. Niet voor de slachtoffers in ieder geval.

Wat zogenaamd beschaafd is dat zit met name tussen de oren van de mensen die zichzelf beschaafd vinden.

4
42 Oebie

@42
De doodstraf is het ontkennen van straf ,

0
43 Defcte burger

@43 Dat is hooguit een mening. Veel nabestaanden zijn erg blij met definitieve oplossingen voor dat soort.

2
44 Oebie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Als je een Europese databank zou hebben , zouden deze figuren al getraceerd kunnen zijn, inderdaad opvallend dat familieleden en bekenden zwijge...

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Weetal
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

@1Ik denk niet, dat burgervliegtuigenzo laag over woonwijken vliegen.Vliegtuigen in een scherpe bocht enlagere snelheid (landing)kunne...

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

GreyB
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Geschokt??LOL.. diegene die hem nog niet door hadden waarschijnlijk....

6 minuten geleden geplaatst door GreyB

21st Century Guy
‘Landverrader’, ‘Proleet!’ Over parlementaire vechtersbazen als NSB’er Rost van Tonningen

Zie je gewoon een vrouw met een hoofddoek "Iraanse stijl"dus afhangend....

10 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@2Ik denk dat zoiets inmiddels al gebeurt ...

14 minuten geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
‘Laagvliegen door luchtmacht boven woonwijken in Eindhoven en Veldhoven wél gevaarlijk’

Zou een overvliegende C-130 van de KLu echt meer gevaar opleveren dan een laagvliegend vliegtuig van Transavia, Ryanair, TUI, Corendon? Of i...

21 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

27 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

31 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

32 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Geoduck PornLeaked Onlyfans PornStreammatesErotic Asian Massage Near MeE621 ComicFruit Sex VideoLesbien Nipple SuckingJapanese Tranny PornBoy Boy XxxxBest Squirt PornFather Dauther PornFilm BokepJogos De PornograficosItadaky SeiekiIndia Sex GirlsFace FetishWho Is Indian Porn StarOld Man And Young Lady Sex VideoBbw MomfuckPornoviolentNew Pron MoveBrigitte LahaieNatalie Gauvreau NudeKhourtney Kardashian NudePriya Hot VideoMen Com Full VideosNaked Bro And SisBbw Grandma PornHd Hd Hd PornCanais 18 TelegramSingapore XxxSex With BabitaBlacklesbianpornMother In Law Blow JobBrazzers 2023Asian Big Boob PornBrother Fuckes Little SisterBellesa GilmsGinger On Ginger PornLexi FanbusSalina Gomez Nip SlipHouse Of The Dragon PornRiriko KinositaXxx BlueBig Tits Sexy VideoMia Malkova VrDit NhauErothots.coHardcore Pornographic MovieDsvr-1297텔레 그램 야동Erotic FuckBengali FingeringSunny Leone Hot Sexy Nudeسكس يورنBig-tits-at-school-a-big-titted-bullyKelsi Monroe IgHorsegirl PornRegina Cassandra BoobsEye Contact DeepthroatTwitter BaddieDesi Odia Xxx VideoMy Naked SelfieArmy SexxxJenna Jameson FilmEliza EvesHayley Atwell BoobiesGot NideBubble Butt AnalEmma GabbeyMorgan LanexoDadcrush.comFacefuck GifYinyleon AnalNude Sexy Mature WomenDesi Bath PornDarty SexBoner GymWetmelons PornBella Bohdi NudeKiki Minaj-ebony GirlsSex Film SexAnime XxPorn Live CamBest 3d Porn AnimationsCali SkyeEllie Tlou Porn3 Some Lesbian PornBelle Delphine 2023 NudesSerena SantosTamilsexscandalsJayden Starr PornStormy PornGloryholesWomen Making Love To WomenDivorced MilfSeemygfThum Bzilla ComBest Lesbian Porn SiteFree Strp GameXxx3 VideoLatest English Sex VideosIndian Actress Mms LeakedBrazzers Teen SexYoung Shemale PornDani Divine NudeBi Sexual Men PornMalayali Actress SexKorean Big Boobs SexTamil Sex Mulai VideoSleeping Step Mother Porn일본포르노Porno AdoHentais Em MangaKajol Devgan XxxAmerican BoobsSexy Girls In LingerieIndian Teen AnalXxxx Video Hindi ComBlackshemales PornPorn Movies StreamingOrlando ListcrawlerSmall Boobs VideosCutepowerlegs LeakedDesi Baba PornMasala Desi PornLatest Kerala PornForce Porn VediosXxx TubesMia Khalifa Sexy VideoBig Cocks CompPic Of Boobs NakedPiper Pierri PornBig Nose PornIndian Kinky GirlsBishoujomom NudeFem Dom WrestlingGrupo DesexoVer Filme PornográficoPuertoricanlexyMime PornWet Pussy DrinkBilatinmen PornMuslim Sex MovieXnxx CartunPorno CradeStepmother FrindesSexy Nude PicShukriya SexRia Black