Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Nicolette (15): “Ik kan niet overleven met maar 800 euro zakgeld per maand. Ik word verplicht om te leven als het gepeupel”

Buitenland“Ik niet kan overleven met maar 800 euro zakgeld per maand. Ik ben nu eenmaal grootgebracht met een bepaalde levensstandaard. Waarom begrijpt mijn moeder dat niet?” Een Amerikaanse tiener die het niet kan verkroppen dat haar zakgeld drastisch verminderd werd van 4.000 naar 800 euro per maand, heeft haar beklag gedaan in de populaire talkshow Dr Phil. En daar probeerde Nicolette (15) medelijden op te wekken, omdat haar moeder haar nu verplicht “om te leven zoals het gepeupel”.

243 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Wat een uitspraak van een 15 jarige !!! Zou van mij Direkt op internaat mogen als straf ! Heeft ze allemaal niet op een rijtje ....
  • Kevin Nelissen

    6 jaar geleden
    Als je het kan waarom niet dan , voor je kinderen zou je toch alles doen ... eerst geven en dan terugschroeven dat gaat niet vind ik .
  • Elisabeth Huysmans

    6 jaar geleden
    Welkom in de echte wereld "prinses"
  • dominique van damme

    6 jaar geleden
    Zou nog minder van mij krijger
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Dr Phil ... maar ja, er zijn ws zulke wereldvreemde tieners. 't Is een kwestie van opvoeding en als er geen opvoeding is, is dit ook een vorm van opvoeding. Een prinses ? Dan zal ze toch met meer klasse moeten huilen! Of helemaal niet.