door Inter in Politiek  ·  175 Reacties

  • 19
  • 1614x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148 Kijk, ook jij bent weer aan het doordraven.

Ik spring niet hoog of laag, ik geef mijn mening. Ik accepteer het feit dat mensen religieus zijn, je "ergo" slaat voor de zoveelste keer nergens op. Ergo, je bent sokken aan het stoppen.

0
151 Bluth

@143
Klopt, het begrip pedo bestond toen niet. het verschil is dat Mohammed gevolgd moet worden ook in de moderne tijd en binnen de islam hanteert men dus nog steeds het recht op pedofilie goedgekeurd door hun grote voorbeeld. Alle andere landen hebben met voortschrijdend inzicht dit uiteraard afgewezen en verboden. Alleen binnen de islam niet. Zie recentelijk zelfs weer in Turkije 'weer terug naar het verleden' trouwen met hele jonge meisjes weer mogelijk gemaakt doordat de imam erover mag beslissen. En niet zeggen dat dit niet waar is wat ik heb voor jou zelfs de vorige keer de tekst nog in het turks geplaatst.

1
152 Bleke Betty

@152 Kindhuwelijken komen in de islamitische wereld buitenproportioneel veel voor. Daarbij is het kindermisbruik ook nog eens buiten alle proporties. Dit heeft natuurlijk één zeer duidelijke, logische, voor de hand liggende reden, en dat is het voorbeeld van de profeet Mohammed.

1
153 Bluth

@147 "huidige tijdgeest" is complete onzin, zeker als het verschil 1400 jaar geleden is, wil ja alles van de afgelopen 1400 jaar terugbrengen onder de huidge tijdgeest en dan nalopen of er geen morele of legale principes zijn gebroken?

Onzin dus.

12
154 Mo[re]Slim.Al[er]t

@152 een begrip is dat moslims zich moeten naar de wetten van het land waar ze leven -- staat ook in de koran -- dus weer gaat jouw stelling brak.

En dat van Turkije heb je dus duidelijk niet gelezen, maar jou 'lezen' sowieso selectief. Turkije is lid van de VN en ook van Unicef.

11
155 Mo[re]Slim.Al[er]t

@154 Nee hoor, dat is absoluut geen complete onzin. Het probleem is juist dat relatief veel moslims het zien zoals jij, dat het onzin is om het in de huidige tijdsgeest te plaatsen en dus zien ze het als "normaal" om met jonge meisjes te gaan.

Het punt is juist dat als je het voorbeeld van de profeet Mohammed volgt, ik hoop dat je zijn gedwongen relatie met Aisha (en zijn vele andere "relaties" (verkrachting)) in de huidige tijdsgeest plaatst zodat je je realiseert dat het voorbeeld van de profeet volgen (zeker in dit geval) niet wenselijk is.

Doordat de profeet Mohammed dé voorbeeld moslim is voor alle moslims, overstijgt de adoratie voor deze profeet het gezonde verstand en zijn relatief veel moslims van mening dat je een minderjarig kind mag huwen, want Mohammed deed het ook.

Geen onzin dus, je weigert enkel om het kritisch te bekijken.

1
156 Bluth

@155 En als de wetten van dat land de shaira zijn, of in delen van het land de sharia geldt, dan zijn kindhuwelijken dus legaal. Zie de Golfstaten bijvoorbeeld, Irak, Iran, Afghanistan, Indonesië...

1
157 Bluth

@153 wat is 'buitenproportioneel'? In de meeste moslimlanden is de huwbare leeftijd 18+ - zelf in een 'extreem' land als Saoedie Arabie. En kindermisbruik is niet een 'moslim' ding dat zou jij zelf moeten weten -- weleens gecheckt op kindermisbruik in Zuid Amerika?

15
158 Mo[re]Slim.Al[er]t

@158 Onevenredig, buitensporig...

Dat klopt, alleen ga je het feit voorbij dat de landelijke wet lang niet altijd geldt. Afghanistan is hier illustratief voor, met de tribale cultuur en een overheid die daar geen controle op heeft. Daar zie je héél erg veel kindermisbruik, en niet alleen jonge meisjes, ook veel puberende jongens. Dit is ook gaande in de andere islamitische landen, wellicht op kleinere schaal, maar dat het buitenproportioneel is voor landen met een wet "18+" is een vaststaand feit.

Kindermisbruik is geen moslim ding, dat ze ik nergens. Geen idee waarom jij dit aanhaalt. Voel je je aangevallen?

1
159 Bluth

Goed, my job is done here. Zo te merken... question

De trolletjes zijn weer gevlucht!

1
160 Bluth

@158 : Islamitische landen zijn wel de enige landen waar het legaal is en waar kindermisbruikers moeten worden beschermd tegen lynchmobs, en terecht. Ze overleven de gevangenis vaak niet, ook terecht.

3
161 Wendel

@158 Dit zijn zover ik weet de leeftijden
Shafi'i 15 15
Hanbali 15 15
Maliki 17 17
Jafari 15 9
Hanafi 12 9

https://qz.com/783681/child-marriage-is-allowed-in-more-than-100-countries-including-the-united-states/

5
162 Oebie

Wilders kan dat beter aan de gemeente overlaten een verbod wat toch niet gaat gebeuren. Hij kan beter zich beter richten op zijn voorstellen om de grondwet aan te passen zoals de PVV graag wil zien (en nooit zal gebeuren) en buitenparlementaire oppositie te gaan voeren zoals in Arnhem, Rotterdam destijds en andere plaatsen waar ook zijn radicale vrienden aanwezig waren.

2
163 Arno82

@126 "Enig bewijs heeft u daar niet eens voor."
Klopt. Dat bewijs is namelijk massaal aangedragen door grondleggers van de islam zelf. Zij hebben immers de vele Hadieth over Aisha en Mohammeds pedofielschap als betrouwbare bronnen aangemerkt. Daarnaast vindt de Koran sex met diegenen die nog geen menstruatie hebben gehad de normaalste zaak van de wereld, surah 65:4. Dus bewijs zat maar wel aangeleverd door de grondleggers van de islam zelf.

2
164 De Haring-ingenieur

Dat je in sprookjesboeken met bijbehorende sprookjesfiguren gelooft is tot daar aan toe, maar heb nooit begrepen dat het ene sprookjesboek de enige echte is en het andere sprookjesboek het enige niet echte en om dat verschil te benadrukken worden er oorlogen gevoerd, vrijwel dagelijks bomaanslagen gepleegd en zijn er legio mensen die voor het enige ware sprookjesboek met volle overtuiging het tijdelijke voor het eeuwige wensen ter verruilen en er dan tot hun schrik beseffen dat ze in die eeuwigheid slechts 70 maagden tot hun beschikking hebben, Ook heb ik nooit begrepen dat een sprookjesboek dat meer dan 600 jaar na het andere sprookjesboek is geschreven, plots het enige ware sprookjesboek blijkt te zijn. Kortom zijn mensen die massaal in sprookjesboeken/figuren geloven dus allemaal gestoord? Ik denk het wel. Oplossing? Geen idee.

1
165 nostradamus666

@158

Kindermisbruik?
Nou daar kunnen wij anders ook wat van , nietwaar?
En 16 jaar mag een meisje hier ook trouwen .
Bij kindhuwelijken blijven de meisjes meestal gewoon thuis wonen en wordt het huwelijk pas ”voltrokken” als ze minimaal 16 zijn .
Dat was hier vroeger ook zo bij koninklijken en adel.

5
166 No newstoday

@165

Zijn mensen die in de sprookjes van regeringssystemen geloven niet hetzelfde ?
Die vinden ook het hunne zaligmakend en voeren er oorlogen voor.
Meestal hebben zij ook hun “bijbel”.

5
167 No newstoday

@155
En daar gaan we weer, voor de zoveelste keer. Ik heb je dit al zoveel keer getoond maar je blijft volhouden en vasthouden aan je eigen leugens en proberen mistgordijnen op te gooien, alles om jouw islam maar te verdedigen, ook dat wat niet verdedigbaar is!

Hier dan nog maar een keer een paar linken op een rij van betrouwbare sites incl. eentje in het turks. Dus nu wil ik je er niet meer over horen en niet proberen mij te beschuldigen dat ik degene ben die liegt, want dat ben jij helemaal zelf en je maakt jezelf alleen maar belachelijk dat je door blijft zeuren dat iets niet waar is terwijl het bewezen wel zo is.

Ophef om ‘goedkeuring kindhuwelijken’ door Turks regeringsorgaan Diyanet:
https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/ophef-om-goedkeuring-kindhuwelijken-door-turks-ministerie-diyanet-573702/

New Turkish marriage law prompts fears of child weddings
https://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/03/new-turkish-marriage-law-prompts-fears-child-weddings/

Document van Turks ministerie zorgt voor ophef: “9-jarige meisjes mogen trouwen”
https://www.gva.be/cnt/dmf20180105_03281276/document-van-turks-ministerie-zorgt-voor-ophef-9-jarige-meisjes-mogen-trouwen

Turkey’s despicable Islamic OK of 9-year-old brides:
https://www.washingtontimes.com/news/2018/jan/4/turkeys-despicable-islamic-ok-9-year-old-brides/

Turkish marriage law a blow to women's rights, say activists:
https://www.theguardian.com/world/2017/nov/14/turkish-marriage-law-a-blow-to-womens-rights-say-activists

KIndhuwelijken in Turkije: (turks)
http://khabarfarsi.com/n/13396191

Turkije heeft opnieuw een stap richting de vroege middeleeuwen gezet. Het Diyanet İşleri Başkanlığı, kortweg Diyanet genoemd, heeft de heilige boeken nog een keertje goed doorgenomen en zijn tot de conclusie gekomen dat het hartstikke halal is 9-jarige meisjes te trouwen en te bezwangeren.
http://frontpage.fok.nl/nieuws/784035/1/1/50/9-jarige-meisjes-mogen-trouwen.html?utm_medium=website&utm_source=nieuwskoerier.nl&token=c1b5a5b6560ba1a99dce8aa2269226a4&allowcookies=ACCEPTEER+ALLE+COOKIES

Turks Ministerie Geloofszaken Diyanet: ‘Meisje van 9 mag je trouwen en bezwangeren’
Jongens mogen vanaf 12 jaar man en vader worden:
http://politiek.tpo.nl/2018/01/02/turks-ministerie-geloofszaken-diyanet-meisje-9-mag-trouwen-en-bezwangeren/
In het Turks

Ophef om ‘goedkeuring kindhuwelijken’ door Turks regeringsorgaan Diyanet:
https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/ophef-om-goedkeuring-kindhuwelijken-door-turks-ministerie-diyanet-573702/

Ook zo lieffff van papa Erdogan. Wat kan een meisje nog meer wensen van haar toekomst?
Erdogan belooft meisje te eren als zij “de marteldood sterft” https://sceptr.net/2018/02/erdogan-belooft-meisje-eren-als-marteldood-sterft/

Nieuwe wet in Turkije: kindermisbruikers krijgen geen celstraf als ze trouwen met hun slachtoffer:
http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/nieuwe-wet-in-turkije-kindermisbruikers-krijgen-geen-celstraf-als-ze-trouwen-met-hun-slachtoffer/

1
168 Bleke Betty

Wat een drukte om een conferentie. Ipv tegenstand te bieden, moet er gebruik van worden gemaakt. Als dit op f-boek staat:
"De Profeet Mohammed (صلى الله عليه وسلم) is de beste der mensen en het grote voorbeeld voor de gehele mensheid. Omdat wij als moslims weten dat we enkel succes kunnen hebben door ons vast te houden aan zijn voorbeeld, proberen wij zo goed mogelijk zijn voetsporen te volgen in alle facetten van het leven."
Dan volgt gewoon:
Jullie willen in de voetsporen treden van een moordenaar / verkrachter / pedofiel.
Hoe meer zich daar bewust van worden, hoe beter het is.

2
169 RobP

@154 @156
De profeet als voorbeeld wat gevolgd moet worden door elke moslim. Niet één moslim zal zeggen dat Mohammed niet deugde. Dat mag niet en daar staat de doodstraf op. Ergo (even meel zijn stopwoordje gebruiken) dat gold dus 1400 jr geleden zo en dat geldt nog precies hetzelfde heden ten dage.

T.a.v. kindbruidjes worden juist weer strikter naar de koran geleefd want i.p.v. ouder wordt de wet waar het dan iig 14 jr oud was, weer teruggebracht naar 9, zelfs 7 en zelfs bij het 'rijpere meisjes' mag het eerder. De imam mag het over het algemeen bepalen.
Landen die de leeftijd van meisjes verlaagd hebben:
Egypte,
Marokko,
Turkije,
Iran,
Irak,

Andere isl. landen hebben of helemaal geen leeftijd grens zoals Jemen,waar een meisje van 8 overleed omdat ze in de 'huwelijksnacht' gruwelijk werd verkracht door haar echtgenoot. Maar ook in SA heeft men het over het mogen trouwen met zelfs een kind van 1 jr oud. Zoals bv DR. AHMAD AL-MUB'I A SAUDI MARRIAGE OFFICIANT: IT IS ALLOWED TO MARRY A GIRL AT THE AGE OF ONE, IF SEX IS POSTPONED. THE PROPHET MUHAMMAD, WHOSE MODEL WE FOLLOW, MARRIED 'AISHA WHEN SHE WAS SIX AND HAD SEX WITH HER WHEN SHE WAS NINE:
https://www.memri.org/tv/dr-ahmad-al-mubi-saudi-marriage-officiant-it-allowed-marry-girl-age-one-if-sex-postponed-prophet


En zoals Ghomneini die een kind van 4 jr oud huwde voor een nacht en het kind de hele nacht heeft verkracht. Zij eigen statemnnetn hierover:
Ayatollah Ruhollah Khomeini, The Supreme Leader of Iran, the Shia Grand Ayatollah, 1979-89 said in his official statements:

"A man can quench his sexual lusts with a child as young as a baby. However, he should not penetrate. Sodomizing the baby is halal (ALLOWED BY SHARIA). If the man penetrates and damages the child, then he should be responsible for her subsistence all her life. This girl, however, does not count as one of his four permanent wives. The man will not be eligible to marry the girl's sister. It is better for a girl to marry when her menstruation starts, and at her husband's house rather than her father's home. Any father marrying his daughter so young will have a permanent place in heaven."
Khomeini Sexually Assaulting Crying and screaming 4 year old Girl,with parental consent:

zijn eigen woorden:


Dat je hier ook maar iets mee te maken wil hebben, laat staan dat je dat wilt gaan verdedigen, het is niet te verdedigen en het is niet te vergelijken en dan weten de goedpraters ook best wel, maar ja...

1
170 Bleke Betty

@126
Mohammed zijn sex, lusten en vrouwen:
https://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/muhammads-sex-life.aspx

1
171 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

172 Pxf7+

@155
Waar blijf je nou met je beschuldigende sharia vingertje? Je bent dus niet alleen een leugenaar maar ook nog te laf om je 'fout' toe te geven!

1
173 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

174 Pxf7+

@174
Het is walgelijk en schrikbarend. het ergste is nog dat ze niet willen dat erover gepraat wordt, het moet genegeerd worden en anders met rookgordijnen en afleidingsmanoeuvres uit beeld gehaald worden. Dat je als mens iets met zo'n geloof zo'n doodcultus te maken wil hebben is mij een raadsel. Dan komen ze met van #niet mijn islam... ja zo kom je er makkelijk van af. Alles wat niet deugt, is dan even niet jouw islam. Maar ze hebben allemaal 4 dingen gemeen, voor 100% leidend en dat is Allah, de Koran, de profeet en ze zeggen allemaal Allah akbar en dat is meestal het laatste wat de slachtoffers horen en ook de meisjes die verkracht worden krijgen dat te horen en de vrouwen die als slavin verkocht worden horen dat, en zelfs de kleine kinderen die zichzelf opblazen op bevel van hun hun moslim-bazen. (vorig jaar ik meen 190 maar het kunnen er ook meer zijn, morgen even opzoeken question)
Onbegrijpelijk dat je daar deel van uit wilt maken. Ik heb nog nooit een moslim gehoord die uit kon leggen wat er nou zo mooi was in de islam... je krijgt nooit echt een antwoord. Beetje Meel reacties, meer niet. Niets dus!
Fijne avond, ik kap ermee! question

1
175 Bleke Betty

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

7 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

8 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

13 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Rooibos
Muziekdraadje

Donna Summer "State of Independence" (1982)https://www.youtube.com/watch?v=cPlNrP9B2Zs...

14 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Pas op jij....

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@56 Nou nou wat zijn we weer grof. Heb je weer hoofdpijn ?...

16 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@18 Het is noodzakelijk om strijdende partijen aan te spreken als zij het oorlogsrecht overtreden. Hamas overtreedt het oorlogsrecht maar dat is...

43 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

1 uur geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Xxx Marathi MovieSister Brother Bf VideoMature BlackpornE621]AlohatiubeDesrae SpencerSexes VidosXxxtamiXxx Sexy Video FullTamil Blue Film ComKolkata Bangla XxFrinds Mom PornSquirting SchoolLesian XxxLezbiyen PonWiafu TaxiDesi Cam SexJessica Alba In PornMtymac Porn Rule34.xxxMoriah MillzLeabian Porn ComicsTheyloveherstori LeakedFulladultmoviesBbw Chan BootyPorn Fill VideoSophia Vergara NudeMota LaudaStepmom Seducing StepdaughterPorno Ao Vivo GratisJamaica PornXxx Video GfSexo HermanosPaula DazaPorn Amateur LatinaFree Video Download PornChinese PornographyMipha PornSuburban SecretsMary Nabocova NudeWatch My Indian GfSexytoePartner Swap PornHindi Gay PornAmala Paul Hot VideosJodi West StuckMy Mother Sucks My CockMother Son ImpregnationAzlyBoysxxxNikki PornChanel West Coast PornographyAnal Glory HoleInnocent Porn VideosDominant Females PornEtsdoeitSenxual PornTamanna ThighsDani DJane Birkin NudesMia Khalifa Latest VideoHanima TvPorn Hd TupeExotic Massage ParlorJizzhut.comnPortugal PornôNudi XxxLapis Lazuli PornSofia Vergara SwimsuitXxx Video Indian VillagePorn WerewolfRory Mercury HentaiMyfreecmBig Melons TubeDickflashMetal Family PornSex Videos Hindi HdSexx Indian VideoXorgasmo ComInfuncers Gone WildFapdungeAdilt WorkNude TwitPron Sexy PhotoPornbuHentai July 2023Kate Becksale NudeNaked Pics Of PeopleAnime FoojobReal Desi PornMia Khalifa Porn SatrYandere HentaiSexyyana PornAv 片Porno HenraiPics NudesBlowjob EmojiIndian Porn ListVigo Video XxxTwo Girl XvideoSexhotxxxThreesome Pornography VideosDaughter Cream PieMompov CynthiaExotic Bangladesh Star Numi Zarah Craves After Lexington Steeles BbcBrazzers Porn VodeoTru Kait Full VideosStepson Seduces StepmomSex DollDr TuberFucingWww Xxx CowKurdistan PornRussian Sex PartyAdultprimeHiddenpornWomen Bending Over In ThongAnalizedCramped PussyWoealexandraXxx Hindi Talking VideoIndian Desi Housewife SexKaleb Strykerпорно брат и сестраAthletic NudeJay Banks PornPornogratiStrapon GuyBigboob AnimeHuge Titty BbwXxxii Porn VideoSakura Rule 34Cyberpunk HentaiChubby Wife NudeVideo PornodingueAngela White TransBest Pose For AnalBzarres VideoCuckold DtoryChristina Ricci BikiniDemi Moore In Oui MagKorean Cartoon SexBig Boobs Sister And BrotherBlackshemalehardcoreBest Free PornsitesBlacked Porn HotPotnhubDua Lipa NudesListcrawlers ClevelandEbony TspornJins Xxx