door Havermout in Binnenland  ·  90 Reacties

  • 35
  • 1010x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@42
De islam is een ideologie, want naat de religie legt de islam je ook gedrags regels op alsmede de inrichting van een staat.

Maar nu jouw argument: "De Islam is niks dat is een religie, die doet niks"
"Het nazisme is niks, die doet niks"

Laten we het vooral maar even niet hebben wat het nazisme heeft aangericht enw at de islam kan aanrichten. Sterker nog: we zien dagelijk wat de islam aanricht. we hebben daar de aanslagen en de landen waar de islam als staatsgodsdienst draait als voorbeeld.

2
51 BenErWeer

@49 Dus de inhoud klopt wel maar het is de manier waarop deze verteld wordt?

2
52 solidsteel

De Paus in een jurk met een grote gouden ring aan zijn hand vind ik ook extreem. En dat mag ik ook gewoon vinden.

1
53 Harry potter maar zonder bril en sportiever

* Verwijderd door de redactie *

54 E.Meel

@48 Dan zijn we het ergens overeens. Maar ik wil dit nog zeggen,vaak als mensen een andere mening hebben dan de meeste worden ze weggezet als extreem rechts.Het is vaak zo dat mensen met een realiteitszin worden weggezet als extreem rechts en dat woord wordt misbruikt om zo de mond te snoeren van anders denkenden.

0
55 houdini

@55 . Dat heeft u mij niet horen zeggen tegen u.

4
56 mo

Dat vinden de Wilders-haters, die nog maar een maandje geleden zeker wisten dat het haatzaaien was en dat het Wilders zijn 3e proces zou gaan worden, allerminst leuk question.

3
57 JackKropotkin

@48 Ja, generaliseren of terroristische daden, t is gewoon hetzelfde eigenlijk.

2
58 JackKropotkin

@51 . Nogmaals de Islam doet niets, het nazisme zo u wilt ook niet. De mensen die terroristische aanslagen plegen en zeggen dit te doen uit naam van de Islam doen dit. Zij gebruiken de Islam daarvoor of de bijbel enz enz De overgrote meerderheid die de Islam aanhangt doet dit gelukkig niet.

9
59 mo

@52 . Nee inhoudelijk vind ik niet dat Wilders gelijk heeft. Hij mag het wat mij betreft wel zeggen. Nogmaals de manier waarop hij zijn mening geeft vind ik wat van.

5
60 mo

@56 We zijn toch beiden tegen extremisme? Of dat dan weer niet? daar doelde ik op dat we het eens zijn meer niet.

1
61 houdini

* Verwijderd door de redactie *

62 E.Meel

@62 Jij behoorde een maandje geleden ook tot de schreeuwers die zeker wisten dat Wilders vanwege dit filmpje opnieuw vervolgd en veroordeeld zou gaan worden question.

1
63 JackKropotkin

@24
Dat jij de waarheid ontkend is je goed recht, maar wegkijken betekent niet dat het er niet is. Ik kan er ook niets aandoen dat alles overeenkomt, heb ik niet verzonnen.

1
64 Niet wit niet zwart

@62
Komt omdat die jankerds de hele dag aangiftes doen tegen Wilders omdat ze zichzelf zo zielig vinden.

3
65 Niet wit niet zwart

@45 duidelijk. De vraag is welke aanpak effectiever is. Wilders heeft momenteel niet meer de mogelijkheid meer in vrijheid in zijn eigen land te leven, hij wordt 24/7 beschermd tegen mensen die hem wat aan willen doen. Ik heb begrip dat hij met steeds krachtigere en wellicht verwerpelijkere uitspraken uit deze vertroebelde en verziekte situatie probeert te vechten. Vrijheids van meningsuiting zou ook voor Wilders moeten kunnen in Nederland.

3
66 Ruud100

@24
Het wil natuurlijk niet zeggen dat wij hier mee te maken hebben, maar helaas is het in het Midden-Oosten toch heel anders dan hier. Je ziet en/of leest het bijna dagelijks maar volgens jouw is het er niet. Ga eens een maandje naar het Midden-Oosten, kijken of je dan nog ontkent dat het er is. nogmaals het Midden-Oosten kan je niet vergelijken met Nederland.

1
67 Niet wit niet zwart

@66 dat Wilders (net als een aantal andere politici) bescherming nodig heeft is evengoed verwerpelijk. Al heb ik nog nooit gehoord over een poging tot een aanslag op hem. Dat hij zich uit die situatie probeert te vechten bestrijd ik. Hij gooit olie op het vuur, bewust. Dat is zijn enige politieke agenda. Iedere nuance is hem vreemd.

14
68 mo

@67 . In datzelfde Midden-Oosten zijn moslims evengoed slachtoffer. Dus wederom het gaat om terroristen die een boek als excuus voor hun daden gebruiken. De meerderheid doet dat niet.

Daarnaast heb ik natuurlijk nergens geschreven dat het er niet is. U legt mij woordenboek de mond om uw punt te maken.

16
69 mo

@69
Het gaat niet alleen om terroristen. Je hebt daar ook stammenoorlogen en dat zijn geen terroristen. Lekker makkelijk om alles in de schoenen van de terroristen te schuiven.

2
70 Niet wit niet zwart

@69
Als jij zegt dat ik vind dat het de waarheid is, dan zeg je toch gelijk dat jij het niet vindt. Dan ontken je het toch!!! Of vindt jij ook dat het filmpje toch wel de waarheid is? Wel duidelijk blijven.

1
71 Niet wit niet zwart

@19 ; in de Bijbel staan geen negatieve teksten over moslims; niet een. De Bijbel is geschreven eeuwen voordat de islam ontstond.

1
72 Soare

* Verwijderd door de redactie *

73 muxer

@70 . Je wringt jr nu wel in allerlei bochte. Stammenoorlogen Pff. Ja die heb je overal. Ook wij hebben onze geschiedenis van oorlogen. Je wijkt helemaal af van waar het om ging.

@71 . Nogmaals ik ben het niet met het filmpje eens maar ontken niet dat er extremisten zijn die de Islam als excuus gebruiken voor hun daden. Helder als glas lijkt me.

Voor de rest lees je maar even terug, we vervallen in herhaling.

13
74 mo

@74
Als er iemand in herhaling valt bent u het wel, u kijkt steeds de andere kant op!

3
75 Jan met de korte achterlul
76 Ruud100

@76 bedankt voor de link. Die bevestigt dus exact wat ik schrijf bij @68 . Wat bedreiging via social media net als vele andere politici krijgen. Wilders koketteert er alleen wat meer mee. Maar ook uw link zegt niets over een daadwerkelijke poging tot een aanslag op hem zoals ik dus schreef. U bevestigt mij dus alleen maar.

8
77 mo

@77
Hoe durft u de noodzaak van beveiliging van Wilders te betwijfelen?
Even vergeten welke dagelijkse bedreigingen hem ten deel vallen? Welke risico's hem en de democratie in Nederland te wachten staat als hij ook maar 1 uur zonder beveiliging moet rondlopen?
Bent u niet goed wijs? U leeft in Nederland, meneer. Een land met 5 procent idioten!
Hier beschermen wij onze democratrisch gekozen politici die DAADWERKELIJK gevaar lopen.
Wat het ook kost, meneer!

2
78 Venividivici

@78 . Joh doe niet zo hysterisch man en wijs mij eens aan waar ik de noodzaak van zijn beveiliging in twijfel trek? Dat doe ik nl niet. Sterker nog ik geef aan het schandalig te vinden dat het nodig is dat hij en vele andere politici beveiligd moeten worden. Zie @68 .

Leer lezen voor je mensen beschuldigt. Je bent zelf duidelijk niet goed wijs.

7
79 mo

@19 Nergens in de Bijbel worden christenen opgeroepen om ongelovigen te bevechten/doden, andersdenkenden te onderdrukken, vrouwen te slaan, sex te hebben met kinderen en slavinnen. Zoals de Koran en de Hadieth wel doen. Waarom negeert u dat?

1
80 De Haring-ingenieur

@69 De islamitische bronnen zitten dusdanig in elkaar dat een ieder die ook maar een beetje van Mohammed's leer afwijkt, vervolgd zal worden. Dus logisch dat de meeste slachtoffers van de islam moslims zelf zijn. Ze zitten er middenin. Dus helemaal geen terroristen maar Mohammedanen die de islam letterlijk nemen.

2
81 De Haring-ingenieur

@81 Dat de meeste slachtoffers van islamitisch geweld/terrorisme moslims zijn is ook zo'n dooddoener. Juist door de islamitische leer (voorbeeld profeet Mohammed) worden de mensen die wij als moslim zien, niet als dusdanig gezien door bijvoorbeeld Daesh. Het zijn nep-moslims volgens hen, nog erger dan de ongelovige omdat zij pretenderen de leer van de profeet Mohammed te volgen (moslim zijn) maar dit dus niet doen.

3
82 Bluth

@6 lees eens wat literatuur van islamdeskundigen en mensen uit het veld.
Dan komt u er vanzelf achter wat de islam de facto is.
Natuurlijk zal uw Turkse vriend de waarheid afwijzen, immers, moslims plegen taqiyya om hun geloof te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Dat is hun plicht, staat in de Quran..
Daarom zijn moslims niet te vertrouwen.

2
83 Voordevuistweg

@80 "Waarom negeert u dat?"
Eeehhhh, hhhmmm, ttjjaaaa, eehhhh,
'In de bijbel staat ook veel geweld, zelfs meer, waarom negeert u dat?'

2
84 RobP

@83
Ik vind het erg moelijk om een middenweg te vinden.

Wat u zegt. Mijn Turkse vriend zal alles zo mooi mogelijk voorspiegelen.
Een paar andere gasten houden er weer heel andere ideeen op na.
Hij gaf al aan dat hij die visie niet ondersteund.

En hier... en de media... lees ik het ene na het andere anti-moslimdraadje / topic, waar niets of niemand wordt gespaard en waar Jan en Alleman beweerd dat de islam toch echt gevaarlijk is.

1
85 Destroyer

* Verwijderd door de redactie *

86 Raffa

@85 "En hier... en de media... lees ik het ene na het andere anti-moslimdraadje / topic, waar niets of niemand wordt gespaard en waar Jan en Alleman beweerd dat de islam toch echt gevaarlijk is."

Met de nadruk op: "de islam toch echt gevaarlijk is."
En dat is gewoon een feit.
We mogen van geluk spreken dat er zo weinig moslims zijn die hun grote voorbeeld zo goed mogelijk volgen.

1
87 RobP

Een argument wat ik veel tegenkom is dat in de bijbel soortgelijke teksten voorkomen. Het punt is dat de teksten op zich het probleem niet zijn. Ik zou er geen probleem mee hebben als een wetenschapper het boek Mein Kampf bestudeerd voor om te onderzoeken hoe het zo ver heeft kunnen komen. Ik heb er uiteraard wel een probleem mee als grote groepen mensen Mein Kampf gaan lezen om er vervolgens inspiratie uit op doen om Joden te vernietigen. Het heeft er dus alles mee te maken wat het effect is van een bepaalde ideologie op de samenleving.

Nu moet ik onmiddellijk toegeven dat in Nederland er gelukkig nog geen aanslag is geweest van grote omvang zoals inmiddels wel in vrijwel alle omliggende landen is gebeurd. Toch weten we dat in de EU er al vele aanslagen zijn geweest. Hierbij zijn vele honderden slachtoffers gevallen omdat mensen door de islam geïnspireerd zijn tot gruweldaden. Dan hebben we het niet meer over een incident maar over een structureel probleem. Ook hierbij moeten we wel blijven nuanceren dat de overgrote meerderheid van de moslims nooit een dergelijke aanslag zal plegen.

Dat de meeste moslims niet zullen overgaan tot terreurdaden wil echter niet zeggen dat het dan allemaal maar fantastisch is wat de Islam ons brengt. Het is niet zo dat we maar twee soorten moslims hebben, namelijk terroristen en hele gematigde moslims. In de praktijk zijn er alle net zoveel gradaties als er moslims zijn. Vele moslims die de terreuraanslagen afkeuren, keuren bijvoorbeeld wel straffen goed voor mensen die hun profeet beledigen. In België is er klaarblijkelijk al een moslim partij die voorstelt om in het openbaar vervoer mannen en vrouwen te scheiden. Dat stelt een dergelijke politieke partij niet voor als er maar een enkeling op zou stemmen. Dan moet er onder de Belgische moslim bevolking al een aanzienlijke achterban zijn die dat een goed idee vinden.

Naast de Islam als religie heb je ook nog eens te maken met de mensen die deze religie aanhangen. Deze mensen komen uit gebieden met veel conflicten, corruptie en geweld. Als je die mensen hier naar toe haalt dan importeer je dus ook deze problemen.

Tenslotte moet je je afvragen wat voor belang Nederland heeft bij het binnenlaten van mensen uit deze gebieden. Het kost ons veel geld maar het levert ons nauwelijks voordelen op. Handel drijven we niet of nauwelijks met deze volken en verder hebben we alleen maar last van mensen die te vaak afhankelijk zijn van een uitkering en te vaak in de criminaliteit belanden. In de grote steden is het al vaak nauwelijks leefbaar geworden. We zien alleen maar een toename van de Islam in Nederland en we zien ook de gevolgen die dat met zich meebrengt. Ik ben een voorstander van een afname van de Islam in Nederland en de problemen oplossen die er nu zijn. Dweilen met de kraan open heeft geen zin dus eerst moet de grens dicht voor migranten uit moslim landen. Om dat te bereiken zullen we waarschijnlijk eerst afscheid moeten nemen van de EU.

2
88 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

89 E.Meel

@79
Hopelijk is zijn beveiliging zo goed dat u van (poging tot) een aanslag nooit iets zal vernemen.
Dat zijn beveiliging nodig is staat geheel buiten kijf.

1
90 Venividivici

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Ik denk er nog eens over na. Er is je gezegd dat je niet meer op mij moest reageren zeg je, maar niet door de leiding. Dan blijft er niet...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

En die baudet is zo voor vredelievende oplossingen. Blijkbaar is een wissel plotseling omgezet toen hij zich persoonlijk aangevallen voelde....

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ik heb al gedaan wat ik zei wees niet bang ik doe wat ik zeg.Is van jou met je loze dreigementen om deze site aan te geven niet zeggen.DDat ...

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@34Je zegt zelf dat je weg zal gaan, want je moet werken. Niet dat ik je geloof, maar daar gaat het niet om. Doe eens eindelijk wat je zegt....

16 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Voor je mij weer begint te beschuldigen van allerlei waan ideeen hou gewoon je bek tegen mij....

17 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@33 Doe je best en laat mij oprotten....

18 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Rot op. Duidelijk?...

19 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

NK. App
Mom Home XxxXxx Horny PornPorn Gay InteracialDoddy Style PositionSxx MovieBlacked MomGirlsexyvideoSex Classic VideoBig Boobs Maid PornMyfreeecamBlackpirnFree Downloadporn VideoXxx Sex VideoAsian Teens NudeSexvidaosBwc PornTake Off Condom PornSandi JackmonScarlit ScandelPlayboy SexJapanese Gym PornShaking Booty NakedPornstarbyfaceBrown Bunnies ComPorno Hentai DoujinAdult Work ComUjizzMami Sex KahaniViolet Meyers PornPrimal Fetish HypnoPaginas De PornosPenny Barber PornKitty CapiceXsxx ComOurdirtylilsecretCelebritybuttsGay Cam RouletteNaked Sexy LatinaYuria YoshineBbw Mom FuckBollywood PornInterracial Wife PornBisexual Black MmfEecieBumla NakedIndian Step Mom XnxxNude AuratSucubus Stayed LifeYawoesenpaiJapanisexSubtitle SexNew Married First Time SexHeroens SexPorn Hub AppForced Daughter PornAnime Porn HamesFree Cam To Cam Sex ChatTurk PornoDesrae SpencerHd Sex WebsiteAmateur MmfAmarna Miller PornLildedjanet NudeProne Video Free DownloadMrdeepPorn FantcyPorn InosentTherealbrittfit PornNextdoortwinkPorn Videos TeluguGay Thug PornNaked BlondWife Sharing PornAnu Emmanuel SexFree Porn In HindiNew MyvidsterJaquie Michelسكيس العربيةJapan Xxx Video MomSlip Sex VideoPriynka XxxCumming-in Her ThroatViking Barbie XxxXnxx ReapSex Video HadWife Exchange PornHindi Sexi HdTwo Women XxxXxx Mom And Son CartoonPorn RandomMature Handjob PornPublic Masturbation PornXxx Boobs ComAngela White Latest PornNaked News PornAsa Akira BangbusReal Prostute PornFapelooFree Mexi PornVioladoraWhat Is FuntariMaria GjieluOld Man Forced SexBunny Blair NudeNepali Porn MovieIndian Gujarati Sex VideoJav IdolsKiki Marie NudeInthecrackImagefap BetaLarge Films PornPorn Amature UkMom Sex StoryPorn HijastraJenna Lynn Meowri OnlyfansPublic Pickup PornJ Mac Porn VideosKanako LiokaAcropolis1989 XxxNhetaiDintubeCrossdresserpornAbby Winters NudeDp CreampiesMadurasxxxXxxpronvideoSunny Xnxx VidoesAbg OnlyfansBrazzers Hot Mom PornNude Korian WomenLaylabbwOlivia Munn NidesPanty TwinksSexhdBara Gay PornBlacked InterracialVeronica Rodriquez VideosBbwtubeDouth African PornStrip PongHentaigasLadyboys PornGay Porn VideoMia RoseXxx Movies SitePornografia XxlMiaa-317Mother Doughter Lesbian PornPorn GimnasioMy Aunty Sex Video