door Carol Fenijn in Buitenland  ·  137 Reacties

  • 17
  • 1436x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Linkje voor de mensen die dit niet weten of geloven.

https://nl.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty-incident

7
101 Dadbenik

Eerst zie je dus Trump en Macron gearmd op lopen TV , terwijl ze zeggen "Iran mag nooit over een kernwapen" beschikken ................................ Een paar dagen later komt Bibi met kasten vol documenten die ie net buit zou hebben gemaakt waarin zou staan dat Iran bezig is met het ontwikkelen van een kernbom......................................................

3
102 eh

@100 Ze zeggen inderdaad wel eens gekke dingen, maar ik vind daden belangrijker dan woorden, voorlopig is Israel de enige die bommen gooit en virussen stuurt.

'En dat ze druk bezig zijn om terreurgroepen te ondersteunen is ook genoegzaam bekend' Dat geld net zo goed voor Amerika en Israel. Ik ben fel tegen een nieuwe Amerikaanse oorlog in het midden oosten, en die trieste proxy oorlogjes moeten ook stoppen.

3
103 Orbit79

@102

Israël heeft wat meer rede om alles uit te zoeken, zal ik ook doen als er in het verleden zo vaak is gezegd het land van de kaart te vegen. En zo zijn het geen domme mensen, terwijl er over de hele wereld supercomputers bezig waren en rechtszaken bezig voor de crypto sleutel van Apple, had Israël deze al even gekraakt.

6
104 Dadbenik

Israel heeft zelf kernwapens dus geen enkel recht, als dit al waar zou zijn, om hier iets over te zeggen.

6
105 B55

Kernwapens hebben en willen hebben is net zo goed strafbaar want het doel is het zelfde vernietigen van de aarde. Gene die kernwapen bezit is in mijn ogen net als een kanker gezwel die levens bedreigend is. Niemand wil levensbedreigende spul in zijn buurt hebben. We leven in 2018 en er zijn jammer genoeg dat er nog steeds landen zijn die denken dat ze super machtig zijn. Helaas de wereld is veranderd en ik denk dat het westen niet door heeft maar dat is geen probleem gaat steeds duidelijker worden. Men heeft jaren lang landen doelbewust kapot gemaakt om te kunnen domineren. Het moet eens en voor altijd agressie tegen naties afgelopen zijn. Ik zie er verandering in komen en komende jaren gaan we geen oorlog zien in de vorm van platbombarderen.
Fanatiekelingen hier op deze site succes met modder naar elkaar te gooien.

1
106 Henk25

@104
Israël komt al tientallen jaren met tekeningen en slide shows en beweringen dat Iran bijna kernwapens heeft.
Er is geen enkele reden om dat land nog te geloven daarin.

7
107 Proemevla

Iran is lid en wordt gecontroleerd door de IAEA, terwijl Israel daar niets van moet hebben. Nu weten we al lang dat Iran (nog) geen kernwapens heeft maar Israel wel. Waar zitten we dan over te lullen Bibi, jij bent ongetwijfeld het gedrocht met wapens die je niet eens mag hebben. Ergo, Iran mag dus gerust kernwapens bezitten als Israel ze ook heeft want Israel heeft een zeer slechte reputatie betreffende agressie en Iran niet.

Waarom zijn er geen zware sancties voor de zionisten of hebben die een streep vóór op de rest van de wereld. Op basis van de laatste maanden valt Israel Iranese militairen in Syrië aan, maar ze zeggen gewoon dat ze dat doen en de westerse regeringen en media zijn het daar schijnbaar mee eens. En deze hele poppenkast van de zionisten is gebaseerd op wat oude geschriften die in deze wereld totaal geen waarde meer hebben want er is geen gekozen volk!

7
108 niet-alles-geloven

@107

Doe ik ook niet met de volle 100%, maar kan me indenken dat Iran dit wel doet.
De laatste jaren is Iran natuurlijk wel technologisch en educatief na boven geschoten en het niet onrealistisch maakt hiermee bezig te zijn.

2
109 Dadbenik

Heb ook een boekenkast met ordners en genoeg cd's.

Wat staat er eigenlijk op?

2
110 garriet

Ondertussen gaan ze gewoon verder met illegale bombardementen in Syrië:


Dat zie je niet op de slides van Bibi

4
111 Proemevla

Ah, Netanyahu komt weer met een cartoon, of nee, een powerpointpresentatie zelfs.

5
112 Commodus

@112

De wereld kickt erop.
Zie Colin Powell inzake Irak of dichter bij huis het 'JIT'.
Wat is je powerpoint?

2
113 Malinois

Toch kan ik bijna mijn ogen niet geloven dat er op NK zoveel sympathie is voor een Islamitisch sharia voerend land en dat tegen een grotendeels atheïstisch land.

1
114 Dadbenik

@114
Ik begrijp niet wat je precies bedoelt?

2
115 Proemevla

@99 Alleen als het echt nodig is.

1
116 Uzi

@115

Haha altijd grappig sarcasme.

0
117 Dadbenik

@114
Dat wil niet zeggen dat ik symphatie koester voor die religekken die daar aan de macht zijn.....maar het is een mooi land met veelal goed opgeleide jongeren die met open ogen naar het Westen kijken.

Geef ze een kans....kwestie van tijd.....inplaats van weer een land ( kijk naar Lybie...Irak...Syrie ) volkomen naar de verdommenis te helpen en een puinhoop achter te laten....

8
118 loki zegt

@118

Geef ze een kans om een atoombom te maken? Zal je hetzelfde over Saoedi Arabië zeggen?

1
119 Dadbenik

@119
En waarom niet?...."buurland" Israel mag het wel?....verklaar dat eens!

En we hebben het nu over Iran...u dwaalt af.

8
120 loki zegt

@120

Omdat ze bijna dagelijks zeggen, al tientallen jaren Israël van de kaart te vegen, daarom niet?
En liever buurland Israël ook niet, maar daarvoor is het te laat.

Er zit niet zoveel verschil tussen Saoedi Arabië, IS en Iran. Vandaar de vergelijking.
Zo zie ik liever geen van drieën in bezit van een atoombom. Omdat ik hun er toch heel wat minder mee, vertrouw dan Israël. Het waren die gekken die zichzelf in de brand staken met Amerikaanse vlag om, en die mensen die hun kinderen voorop hun legers lieten lopen voor het geval er mijnen lagen. En ik weet dat er "hervormingen" te verwachtingen zijn, alleen hoeft maar ayatollah wat te zeggen en staan alle neuzen weer de zelfde richting op.

Wat zal jij doen als jij een buurman zal hebben, die dagelijks zegt, ik schiet je dood. Je heb zelf een pistool. En hij is ook sterker, alleen om dat jij een pistool heb, doet die niets. Maar nu weet je dat hij in zijn schuurtje er eentje aan het maken is en binnen een paar weken klaar zal zijn.
Wat zal je doen, politie bellen ,is geen optie, omdat je zelf ook niet zo zuiver bent. Zo schiet je weleens kinderen dood of gooi je weleens een schooltje plat met alle kinderen erin.
Wat zal je doen?

Ik ben geen pro Israël figuur, want zo vind ik het allebei lijpen landen. Alleen kan ik me de positie van Israël wel voorstellen. En ik denk ook dat het beter voor Iran zelf is, want zo heeft Israël altijd al gezegd, het niet zal toestaan dat Iran kernwapens zal bezitten.

Dit is ook waarom ze het bekend maken, zodat de rest van de wereld kan reageren. Waarmee ze eigenlijk zeggen, kijk """"""bewijs""""" (tussen een heleboel aanhalingstekens) we hebben hiervoor gewaarschuwd, doen jullie niets, moeten wij.

En de geschiedenis laat van zich weten dat Israël niet zo van de afwachtende houding is.
Maar ja wat zal jij doen?

0
121 Dadbenik

@121
Weer kort door de bocht hoor......Iran roept dat onder die religekke leiders inderdaad al jaren...maar tussen roepen en doen, is een hemelsbreed verschil.
Zo heeft Israël inderdaad altijd al gezegd, het niet zal toestaan dat Iran kernwapens zal bezitten.

Wat nu?...Israel kan wel zoveel willen...daar heeft Iran geen boodschap aan!

En vergeet niet...Israel kan nu inderdaad als ze willen, Iran half in puin schieten, maar dat land is zo groot....dat betekent gewoon het einde van Israel.....en Rusland en China zullen nooit toestaan dat papa Amerika Israel gaat helpen.

7
122 loki zegt

@122

IK zal er mijn handen niet voor in het vuur durven steken dat ze dat niet zullen doen wat ze zeggen, zo word het uitschakelen van Israël en bedoel ik mee het Joodse volk, de grootste natste droom is die ze in het Midden-Oosten hebben. En Israël bedreigd Iran niet, ze reageren op een op een waarschuwing die Iran zelf de wereld in brengt. Dat vind ik een kort door de bocht antwoord.

En de laten die religekke leiders zoals jij dat noemt, het meeste invloed in het land hebben. Zo hoeven ze maar een oud voorbeeld te verkondigen en roepen er weer miljoenen "dood aan het westen".

Ik denk ook dat het de enigste rede is waarom Iran nooit heeft aangevallen omdat dit geografisch onmogelijk is en daardoor altijd zullen verliezen, Dit is ook precies de rede waarom Israël, Iraanse legers aanvallen in een aangrenzend land. Zo is iedereen in Syrië voor zijn eigen belangen en niet voor het Syrische volk.

Iran is te klein voor het kernwapenarsenaal van Israël, die hebben er wel rekening mee gehouden, als ze er één platgooien er geen terug weg meer is. Zal me niets verbazen als er standaard een paar 100 kernraketten gelocked staan op Iran.

En het idee wat je hebt van papa America is fout, America bemoeid zich ermee omdat ze weten dat het helemaal los gaat wanneer ze dit niet doen. Het is meer een halve tamme neef waar Amerika toch een beetje op hoopt dat ze er een heel klein beetje wijsheid en terughoudendheid op kunnen inpraten. Mocht het precies zo zijn als Israël wil. En China en Rusland zal Israël niet van gedachte kunnen veranderen, net zo min als de VS dit zal kunnen doen.

En dat ik het me voor kan stellen betekent niet dat ik het er mee eens ben. Laat ik hier even duidelijk in zijn.

1
123 Dadbenik

@120 Waarom dwaal jij af naar Israel?

4
124 Uzi

@122 En het is belangrijk om te zorgen dat dat hemelsbrede verschil er blijft.

2
125 Uzi

@125

Hierin moet ik je gelijk geven, alleen al om het feit ze er zwaar in de minderheid zijn.
En alleen het zo de omringende landen wel twee keer laat na denken voor ze aanvallen.

En als Iran zal ophouden met die bedreigingen en het steunen van de Hezbollah ben ik er van overtuigd dat Israël ook zijn wrede acties zal beëindigen. En het leven tussen de Palestijnen en Joden normaal zal verlopen. Aan de bevolking ligt het niet, Hier heeft Iran alles mee te maken, vergis je daar in "Loki zegt"..

Zo zijn ook de meeste wapenstilstanden niet door Israël verbroken, van wat ik weet (correct me if I am wrong). Maar ze altijd wel direct keihard en zonder enig medeleven op hebben gereageerd. En dit is waar ik het onder andere een lijp land vind. Hoewel ik wel vind ze het recht hebben om te reageren natuurlijk. Maar niet lukraak.

1
126 Dadbenik

@125 Elia schreef: "En het is belangrijk om te zorgen dat dat hemelsbrede verschil er blijft."

Het is juist Israël dat geen landsgrenzen respecteert en door bezetting en kolonisatie van hun buurland Palestina hemelsbreed juist dichter oostwaarts naar Iran opschuift.

Volgens mij ben je nu tegenstrijdig bezig...
Begrijp je het zelf?

17
127 Barbapapa-7,5

@127

Dat klopt en die hebben ze ook ingenomen na de 6 daagse oorlog (tegen Syrië, Egypte en Jordanië) en dit strategisch zo ligt een tweede aanval bijna onmogelijk maakt. Nog met geschiedenis gehad ongeveer 30 jaar geleden, hoe het precies zat weet ik niet meer, geloof dat het hoger lag. Wat ze nu ook houden als "bufferzone" en dit was niet Palestina. Palestina gaat wat verder terug iig voor Israël het land gegund werd na al het leed wat ze geleden hebben in de tweede wereldoorlog. Dus moeilijk verhaal vind ik dit ook weer, drie landen die één land willen aanvallen en ze alle drie behoorlijk een pak slaag krijgen en Israël voor de zekerheid toch maar een bufferzone stelt voor het weer gebeurd. Hierin kan ik ze ook geen ongelijk in geven. Want zo is de haat er nog steeds.

0
128 Dadbenik

@123
ik citeer je.....Zal me niets verbazen als er standaard een paar 100 kernraketten gelocked staan op Iran.

Waar haalt Israel die paar honderd kernraketten vandaan?...LOL.....je overschat ze wel hoorquestion

En ik blijf erbij...als Israel, Iran zou aanvallen, dan is het gedaan met dat Staatje....ze krijgen alle Landen in het M Oosten tegen zich.

5
129 loki zegt

@124
Omdat Israel tegen Iran aan het klooien is.

5
130 loki zegt

@129 [ze krijgen alle Landen in het M Oosten tegen zich.]

Die hebben ze al 70 jaar tegen zich. En de arabieren bijten keer op keer op keer in het stof.

3
131 Uzi
132 Dadbenik

En nog linkje voor als je de Hezbollah niet kent,
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hezbollah

En als je niet weet wat de Sharia is

https://nl.wikipedia.org/wiki/Sharia

En nog wat acties van van o.a. Iran

https://www.metronieuws.nl/binnenland/2015/02/bijna-10-jaar-wraakacties-om-cartoons-mohammed

3
133 Dadbenik

@129
In Israel, hoewel de informatie omtrent nucleaire ontwikkeling in het land ambigu blijft, zijn het er maar 80. ...maar laten we er 200 van maken.

Ik citeer je weer....Zelf maken, het is geen derde wereld land.
LOL...denk je dat elk land onbeperkt kennwapens mag maken????

En kom nu niet met wat linkjes aan betreffende Iran...zo kan ik er ook heel wat vinden over Israel.

Vind je reactie's zeer eenzijdig en bekrompen!

3
134 loki zegt

@131
FF je huiswerk doen....Iran heeft zich nog nooit in de strijd tegen Israel gemengd...evenals toendertijd Irak niet.....Syrie niet....etc....als die zich ermee bemoeid hadden, dan had Israel in het stof gebeten....WAT een overschatting van dat Staatje....hilarischquestion

5
135 loki zegt

@134

Mijn gebrek is schrijven, zo te zien is dat bij jou redeneren of lezen. Ik kan de mijne en jij?
Zo bekijk ik het van beide kanten, als je mijn posten had gelezen dit ook gezien had dat ik dit aangeeft.'

En voel je vrij om linken te posten, zoals in tegenstelling tot jou bekijk ik het wel van twee kanten, alleen graag wel Nederlandse of Engelse, Arabische of Turkse kan ik niet lezen.

@135

Irak heeft scud raketten op Israël geschoten, dit noem ik wel een oorlogsdaad, Syrië deed mee in de 6 daagse oorlog tegen Israël en zo steunt Iran de Hezbollah waar ze geen geheim van maken. Zo blijkt maar weer hoeveel je over de werkelijkheid weet en blijkt het ook hoeveel zin het heeft om te reageren op jou.

3
136 Dadbenik

@136
Doe maar niet meer...is tijdverspilling voor ons allebeiquestion

3
137 loki zegt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Iemand met een Palestijnse vlag mogen ze meteen oppakken en afvoeren. ...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Andere partijen niet blij met tweet Wilders, maar het zal hem 'worst zijn'

Als van der Burg eens zou opknappen, zou dat een stuk schelen in de instroom. ...

9 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Hendrianus
VS spreekt veto uit tegen Palestijns lidmaatschap VN

"Daarnaast wil de VS dat een onafhankelijke Palestijnse staat ontstaat na onderhandelingen met Israël, en niet door druk van de VN."Dat is ...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@73 Ja, precies. Het met anderen willen bemoeien. Dat is het probleem. Lekker iedereen z'n ding laten doen, moet het uitgangspunt zijn. ...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Sywert zegt geen advocaat te kunnen vinden voor zijn rechtszaak maar heeft wel een advocaat bij zich tijdens het interview met FD?!...

30 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@70 Trouwens, wij nemen geen aanstoot aan woke deugers, zij nemen aanstoot aan ons, toen wij niet gevaccineerd wilden worden en geen mondkapjes ...

34 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
De Britten willen asielzoekers ‘afschrikken’ met een enkeltje Rwanda, dit is waar ze terechtkomen

Prima idee word tijd dat Nederland het met UK op een akkoordje gooit en kijkt of ze er ook gebruik van kan maken!...

37 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Tuurlijk zo onschuldig als een pasgeboren baby!Ja Ja...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@71 Dat denk ik ook. Het zijn dezelfde mensen....

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Hot Sex BedHindi Sex Video With AudioNaked Boobs ShowKayce884 OnlyfansVr Porn Full FreeFab Swinger'sMassage NudesAhanu ReedXnzx MoviePornhub Corey ChasePooja Hegde SexXvideo Hollywood MovieGf Sex BfSexo TravertiXhamster TeenCzech CastingsForced Step Mom PornKeeper Babe Of The DayNeha Kakkar Xxx VideoXxxcomicsEllie Williams PornAsmhentaiFarangdingdongXvideos101Gina Carla PornPhone Cheat Porn3dporn GamesNaruto SexgamesFree Porn DhSex Gifs TwitterYua MikaniDeepest Deep ThroatSexy GirlpussyBangla New Xxx VideoDesi Nipple SuckSex Mms DelhiNew Bangla Blue FilmIndian White SexVizag Aunty Sex VideosPron MarathiStanding Doggy PornIndia Summer NudePorn LapdanceSkipthegames Near MeD4swimgDiaper PornosLasirena 69Shraddha XxxShad Base ComicsAmerivan Dad PornCums Down Her ThroatPorno MadurasLoan PornCree PornPlumperedPic BdsmFirst Anal QuJhanvi Kapoor NakedAngela White LatestSeduce PornFamily Massage PornGolf XxxTubeoriginPeliculas Pornos Gratis EspañolHebtai ComicFilm Porno Francais GratuitSexs In The ShowerXxxxxxxxxxxxxxxxxBait Buddies Gay PornHot Body XxxChrisdy MoranGwendolyn PornReddit SundressAdkami HentaiPorngames To PlayNeringakriziute NudeXxxsesFree Videos Of PornstarsMalayalam Sex FlimMaturerubeWhat Happened To TickzooManga18hRoblox Po RnReborns ComAsian Man English Girl FucksCrystal BoydHot Hentai SexAssfuck PainfulLauren Phillips VrPorn GallaryPrettiboiflackoNovia PornChinize XxxWho Is Teanna TrumpRemy Lacroix GloryholeCanale RomanestiIndiansex VideosLie With Me 2005Alexandra Daddario TittiesDokyuu Hentai HxerosNaked Lesbian SEyes Wide Shut PartyPornos FriThemirandaaffect NudesViral X VideoSalwar Kameez XxxHuge Tits GothSax VedoaIndian Best Couple Sex VideoLisa Cross XxxAdult EscortingBlack Chubby PornLesbina Porn VideosMature Naked Women PicsHot Kiss XxxHot Indian Girls NudeGwy_ther PornCock ThrobIndian Village Girl Sex VideoBhabhi Sex Video IndianMom And Son Xxxii VideoStrip XxxSunny Leone S Sex VideoErotic Web Series DownloadAriella Ferrera Double PenetrationWhite Thot BbcLana Rhoades PornFree Mature PornTeenager Japan PornNstw247GamcorrReferenve SexeSeduced WifeOld Anal WomenKirsten Dunst SexiestKannada Sex Film MovieTaken Advantage PornAletta Ocean TwitterFappening.blogspotXxxx XmasterCzech Wife Swap 6Voodoo Porn StarTakpornNichole SaphirNepali Desi Sex VideoSexy Bf Ki VideoInterracialbbcStormy Daniels GangTaylormsdeclipsOs Melhores X Videos