• 1
  • 627x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nou, laar maar weer komen die draad. : D

2
1 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

2 Lone Wolf

Luister eens naar de tekst van deze muziek:

1
3 techcenter

Nou, deze zou best wel eens leuk kunnen worden aangezien er beweerd wordt dat Gage de uitkomst van hun onderzoek komt uitleggen.

Vreemd want een maand geleden las ik nog deze update van lead-onderzoeker Dr. Hulsey :
Quote:
"Dr. Leroy Hulsey gave the following update on March 27, 2018:
To all who have been following the University of Alaska Fairbanks study on the collapse of World Trade Center Building 7:
First, I would like to thank you for your interest in and support of the study.
We had planned to release our findings for public review early this year. However, research often takes unexpected turns, and the more complicated the problem, the more difficult it is to predict the completion date. We are still in the process of studying hypothetical collapse mechanisms and attempting to simulate the building’s failure. Our goal is to determine, with a high degree of confidence, the sequence of failures that may have caused the observed collapse and to rule out those mechanisms that could not have caused the observed collapse.
We will release our findings for public review when we are sure we fully understand the mechanisms that are likely to have caused the observed collapse and those that clearly did not occur and could not have caused the observed collapse. We expect to publish our findings later this year, but we will refrain from naming a completion date, given the unpredictability of the research process.
Again, we thank you for your interest in our study and we appreciate your patience as we strive to bring a truly scientific answer to the important question of how WTC 7 collapsed on September 11, 2001.
Dr. J. Leroy Hulsey
Chair, Department of Civil and Environmental Engineering
University of Alaska Fairbanks"

Bron : http://www.wtc7evaluation.org/

4
4 XingFu

Zal een zaal vol incels worden waarschijnlijk hahaha

6
5 God is dood

Ik denk dat Gage vooral weer om geld komt bedelen? De mogelijkheid tot doneren zal uitdrukkelijk aanwezig zijn, lijkt me.

2
6 PipoDeC

@6 .
Ik had zo een beetje mijn twijfels bij de aankondiging dat Gage zou optreden als spreker te Utrecht, vooral omdat dit niet vermeld staat in de agenda van Architects & Engineers for 9/11 truth (zie agenda op hun officiële website : https://www.ae911truth.org/get-involved/events#year=2018&month=5&day=1&view=month)

13 mei staat niet ingevuld. Er is ook helemaal geen melding van een Europese tournee of zo. Zou Gage dan echt vanuit Los Angeles naar Utrecht komen voor een matinee die 3 uur duurt ? Desgevallend wil ik niet weten hoeveel Wico Valck en van Houts aan Gage gaan betalen. Dat zal best wel een hoge gage zijn, Gage kennende question.

Maar goed, George van Houts heeft me deze middag bevestigd dat Richard Gage wel degelijk aanwezig zou zijn ('Jazeker hij zal er zijn met een tussenrapportage.' dixit GvH).

Die tussenrapportage zou dan moeten duiden op het resultaat dat dr. Hulsey tot nu toe geboekt heeft, maar ik weet gewoon dat dit onderzoek reeds meer dan 1 jaar gewoon stil ligt. Er is echt letterlijk niets bijkomen aan informatie en voor informatie van een jaar geleden heb ik de hulp van Gage écht niet nodig hoor.

Eerlijk gezegd weet ik absoluut niet wat ik moet verwachten van deze middag, maar zoals @2 . reeds stelde, is de kans bijzonder groot dat deze reporter ter plaatse zal zijn. Een (audio)verslag zal desgevallend wel volgen, net zoals in Gent met Coen Vermeeren.

3
7 XingFu

Uit het artikel :
Quote:
" In een officiële petitie van 52 pagina’s met 57 bewijsstukken die door topjuristen is opgesteld, wordt aangetoond dat er explosieven zijn gebruikt om de drie WTC-torens te laten instorten."

Er staat 0,0 bewijs voor het gebruik van explosieven.

Kan je zelf nalezen op deze link... https://lawyerscommitteefor9-11inquiry.org/lc-doj-grand-jury-petition/

Help me aub zoeken naar hun bewijs want ik vind het niet

Topjuristen wordt hier beweerd... Allé dan, hiep hiep hoera voor die topjuristen hoor.

2
8 XingFu

NIST over the Twins geloven ze niet. NIST over WTC 7 geloven ze niet. NIST met meer dan 100 experts, ook externen, geloven ze niet. Ze geloven 'n nutty professor, complotteren aanhangervan Gage, met 2 zomeravond studenten.Gaap.....

2
9 ElKammo

Hulsey had nog nooit gehoord van servers, zijn 2 zomeravond studenten sloegen hun verwoede werk op op c:\. En dan gaat het fout Hulsey

2
10 ElKammo

Wat gaan de Canadese zomeravond studenten modelleren? Ik denk 'n intact gebouw, en daar schieten ze de plank al mis.

2
11 ElKammo

Gage heeftgeen poot om op te staan. Kwam met Szamboti, lachen voor mij, toen met Harrit die ook wat dacht te hebben, nu dan crackpot Hulsey met 2 zomeravond studenten. Neem mij efkes niet kwalijk dat ik voornoemde amateurs niet serieus neem.

1
12 ElKammo

De enigen die mij aan het denken hebben gezet waren de jongens die Loose Change hebben gemaakt.

1
13 ElKammo

Ik weet zeker dat ik meer verstand heb van hoogbouw dan Chatbeter.

1
14 ElKammo

Wanneer het model van de 2 zomeravond studenten af is wordt het pas echt moeilijk. Dan moeten ze 'n virtueel vuurtje gaan stoken in hun model, en het gedrag daarvan gaan beoordelen, maar: ze hebben geen benul van de plaats, duur en omvang van die virtuele vuurtjes. Wij hebben 'n virtueel vuurtje gestookt in 'n 44m hoog atrium van het Erasmus, wij drukten op vrijdag op en op maandag was onze server nog niet klaar met rekenen. 2 studenten: mag ik effe lachen?

1
15 ElKammo

Ik heb vernomen dat we EUR 20 moeten betalen om hun verlichtende woorden te mogen horen. Geld is alles. Wie mij wil horen hoeft helemaal niets te betalen. Beetje verschil.

1
16 ElKammo

Houts is voor mij helemaal niets

0
17 ElKammo

Hoe relatief "nog nooit" was:

Brandende flat São Paulo stort in - http://nos.nl/l/2229869

1
18 PipoDeC

@18 , Newton was op vakantie in Sao Paulo. Ik krijg het vermoeden dat Newton onze gebouwen laat instorten.

1
19 ElKammo

@4 Ja dit maakt de motieven van van Houts nog troebeler; hij eist van mensen die zijn claims onderuit gaan moeten halen dat dat peer-reviewed door 5 universiteiten moet gebeuren (of iets dergelijks), maar nodigt ondertussen Gage uit om te spreken over een onderzoek wat nog niet eens is afgerond, laat staan peer-reviewed is (wat volgens mij wel ooit de originele belofte was).

over hypocriet gesproken....

1
20 Mevrouw Stemband

Naar verwachting 18 mei a.s. wordt het Erasmus MC Rotterdam open gesteld voor het publiek. Dan is het nog niet af: de winkeltjes onder de arcade zijn dan nog niet klaar. Ik nodig onze Chatbeterweter uit om mijn prutswerk te aanschouwen en te beoordelen.

0
21 ElKammo

Ik heb de koeltoren van de Amercentrale Geertruidenberg recentelijk gemodelleerd, en ik kan er nu mee doen wat ik wil. Hoogte 135m en diameter 113m.. Elk vliegtuig ramt dat ding helemaal in elkaar,blijft niets van over, geen weg tussen. Chatbeter zal het vast wel beter weten.

1
22 ElKammo

2 zomeravond studenten proberen ook wat te modelleren, gossie.

1
23 ElKammo

Ik heb EUR 150 afgetikt om Mark Dermul aan te horen, terwijl hij degene was met vragen, en aanvullund, ik die hebbeantwoord. Ik voel er niets voor om alweer af te tikken voor alweer dezelfde bullshit van alweer Gage, en nu dan van Houts. Waarom vragen ze geld om hun vragen te stellen? Zij hebben vragen, niet ik.

1
24 ElKammo

XingFu en ik hebben Mark Dermul geboekt en EUR 300 afgetikt. Mark trok 2 weken later de stekker uit zijn 'research', hij was verlicht, maar gaf geen cent terug. Dat is de essentie van complotten: geld verdienen aan twijfelaars.

1
25 ElKammo

Ik ben hier uitgemaakt voor troll, internet agent, regerings agent, rechterhand van Bush en NWO, maar ik heb nog nooit ene cent gevraagd en verdiend aan mijn inspanningen, en mijn inspanningen zijn niet gering, alsmede die van XingFu en Jaytje. De 2 zomeravond studenten van complotter Hulsey hebben al 'n opdracht: bewijs hoe dan ook dat NIST iets niet goed heeft gedaan. In NL kun je NIST vertalen in NNI en TNO. Zijn de laatstgenoemden 'n stelletje prutsers? Het kan best zijn dat men de ogen niet kan geloven, maar dat wil niet zeggen dat iets niet heeft plaatsgevonden. Vele mensen zitten in de bajes voor moord zonder dat er beelden zijn van die moord. Er zijn andere bewijzen dan alleen beelden. Dat gaat boven het denkvermogen van complotters.

1
26 ElKammo

Reddingsvesten van 2 toestellen, met vluchtnummers, lagen op daken van belendende bebouwing. Raketcomplotters weten dat niet eens, evenzo bij het Pentagon. Eerst zien dan geloven is hun instelling, maar dat werkt echt niet zo. Nucleair wapen? Niet goed snik of zo? Drukgolf vergeten? Magnetron wapen? Benodigde energie vergeten of niet weten? NIST heeft meerdere malen hun rapport aangepast? Nee hoor, er is niet zoiets als EEN rapport. Aanpassen is corrigeren naar aanleiding van peer review, en daar hameren de complotters zelf op. De red chips van crackpot Harrit hadden de energetische waarde van vurenhout, weten de complotters dat wel? Niet dus. Complotters weten helemaal niets. Ze stellen vragen die anderen moeten beantwoorden, en ze vragen daarvoor nog geld ook. Ik word daar moe van.

1
27 ElKammo

503 verklaringen van brandweerlieden, jaren lang te lezen op de site van The New York Times. Ik heb ze allemaal gelezen en ik kreeg 'n brok in mijn keel, het was chaos. Gene ene complotter heeft die ooit allemaal gelezen, teveel moeite. Houts heeft 3,5 jaar lang onderzoek gedaan? Vergeet dat maar, hij heeft 3,5 jaar lang naar de site van Gage gekeken, meer niet. Die Houts vreet ik op wanneer ik hem ooit ontmoet, Houts weet van niets.

1
28 ElKammo

@21

El-Kammo, is het niet mogelijk om eens een rondleiding te geven voor een paar geinteresseerden van hier? Lijkt mij leuk om het te bekijken en meteen jouw verhaal er achter te horen

0
29 carpenter

@29 , carpenter, die rondleiding zit in de pen. Ik heb Xing en Jaytje al 'n fors gedeelte laten zien. Ik ben er pas nog geweest op uitnodiging van Erasmus en EGM Architecten, om dingen te zien die jullie niet mogen zien zonder patient te zijn. Het is bijna af. Houd je messenger operationeel, of onderhoud contact met Xing. Ik heb nog meer belangstellenden. Voor jou als constructeur wordt het smullen. Je vrouw is ook welkom. Ik mik op juni/juli, maar we plannen in overleg. Ik geef de rondleiding en men mag vragen wat men wil, ik ken mijn prutswerk als mijn broekzak.

1
30 ElKammo

@30
Top,
Leuk om ook eens wat mensen van hier 'live' te ontmoeten.

0
31 carpenter

@31 , carpenter, complotters vinden het niet leuk dat ik je 'n tour door mijn Erasmus geef, hun duimpje naar beneden. Ik denk dat Chatbeterwetenveelbeterweten on line is.

0
32 ElKammo

@32

Is gecompenseerd question

0
33 carpenter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Vond de opmerking van Baudet of Klaver even zn broek wilde laten zakken, om te checken of tie wel echt een jongetje is, wel OK.Die Yasser Kl...

10 minuten geleden geplaatst door Rooibos

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Allahmaal weer 'geschokt', de sukkels....

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Fascist Klaver en niet te vergeten neonazi Paternotte deden gewoon Huilie Huilie. Stelletje weke bruinhemden, Het enige foute aan Baudet in deze...

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Offtopic

Ik ben een Neuropaat XD Ik doe iets met hersens lol XD"Een neuropaat heeft te maken met zenuwschade of neurologische aandoeningen."Ook g...

21 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@58 Altijd hetzelfde met die linkse knulletjes, dreigen met ... ja met wat eigenlijk....ooh ja de CANCEL cultuur....... zo zielig..... t...

22 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Rooibos
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=3XcKN0XbCbU...

26 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Tsjechië ontmantelt Russisch desinformatienetwerk, dat ook op België mikte

@2 Van de "onafhankelijke nieuwsgaring", ofwel de Kremlinkoerier. ...

27 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Rooibos
Muziekdraadje

Donna Summer "State of Independence" (1982)https://www.youtube.com/watch?v=cPlNrP9B2Zs...

28 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Bop
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Pas op jij....

28 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Xxx7Sunny Leon Xnxx VideoDesi Bhabi SleepingXxxs JapanCaught Masterbating PornSucking BallRoszlanyokVictoria RaeYoung Old GaypornGwen Rule34Lexi Luna JoiFucksleeping MomFuck2date69.comXxx Bengali Bf VideoHenati Free PornAnime PornxxHd Porn VillageBlue Blue Film Video MeinEbony Lesbian FacesittingNewshemalesCliphunteChaterbayeChinese Sex ComXnxx NishaBigcock BigtitsTiny Asian BbcE Hentai OrgEmily Ratajkowski BikiniDreamofdanaePorn DownloadLeabea PornNude Elle McphersonHot Sexy Big Boobs VideoFemale Worship PornTriple D TitsVideos Pornograficos LesvicosBig Ti PornHomemaid FleshlightRebbeca Ferguson NudeFucking On The PyramidIndian Nude MenIndian Ses VideoPornomoviCorrina Kopf HotSleepy Feet WorshipInterracial Wife PornBbc CumpilationTitshitNude African Teenagersأفلام سكس كاملPormhunافلام سكس عربيهKagny Linn KarterDafeny MilesXxnxx Video HdLadki Ki NangiAbella Danger FootjobDirty Talking MaleXx Video MarathiIndian Big Boobs SuckingDarcia Lee Porn VideosPorn Stars PunishmentLiberty.valentine Porn黄色 视频My DesiMonster HentieSexsex Videos ComNewest Hot Porn StarsOvertime Megan NakeCute Girlfriend FeetAveryjaneBig Titty Goth Egg OnlyfansPorn Back DoorAkidearest LeaksSree SexTeencumdumpsterTelegram Porn ChannelEurogirleacortCoqnu PornGenesis Lopez LeakedEdynblairBrazilean PornPorbnhubSonagachi Chuda Chudi VideoTeen SpreadingPoutyalishaVest PornAlyssa At NightLisa Xxx VideoHot Video RomanceVietnanese PornLesbian GropeNude In Locker RoomIvana Montana PornBhumika Sex FilmCamwithcarmenHenyaiпорнхпбFree Porn NxxxMx Hamster ComBhabhi Romance X VideoMiya Khalifa Sexy Video ComMarie Rose HentaiDormida PornDownward Dog Sex PositionE-hentai.orgFreejavXnxx FirstNoelia PornBlack Porn Mother DaughterBoobs BigtitsBest X X X VideosEscort Girls In LyonFree Leasbian PornJeuliaSerena Wlliams NudeXxx Video Hd GujaratiMonika Mancini NudeBig Booty Black NakedGhettogaggers.comAsian Blowjobs CompilationMature Ladies In The NudeKrekkov HentaiTina Loise NudeGrandmams.lilie.m.old.ass.paradeBangladeshi Xx VideoHornymomSexually Explicit Hollywood MoviesToon PronPorn HygLatina Blowjob'sMommy XnxxxFirst Night Sex Hd VideosTw Porn StarsNicole Doshi TwitterVer. PornosXev Bellringer NudeXxx English Bf VideoNaked Thai MassagePornhublatinaGay Rapper PornXnxx Bokep IndoNicoleniagaraMost Searched PornstarXnxx لاناNadia Nyce PornIndian Style Sex VideoErotic FingeringAria Taylor AnalFilian Porn