door Febee in Politiek  ·  275 Reacties

  • 32
  • 2145x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@239 Wist jij dat het toeschrijven van een bepaalde eigenschap aan een bepaald ras racisme is? Zeker in het geval van de grootte van het mannelijk geslachtsdeel, want die van negers zijn niet groter dan die van blanken, of zelfs Aziaten.

Racist! question

3
251 Bluth

@133 : Het waren geen blanken die ze in hun dorpjes kwamen halen met grof geweld, het waren Arabieren. DIE dreven ze op voettochten naar de slavenmarkten, waarbij er al ettelijke stierven, en DIE verkochten ze op die slavenmarkten aan alle bieders.

Het waren wel blanken die de slavernij immoreel verklaarden en afschaften. De Arabieren doen nog steeds aan slavernij, zie de verhalen over de Philippijnse kamermeisjes.

2
252 Wendel

@252 Je hoeft alleen maar even op vakantie naar één of meerdere Golfstaten om slavernij met eigen ogen in actie te zien.

En we blijven maar gezellig naar dat soort landen op vakantie gaan, negeren de slavernij en mensenhandel die daar gaande is volledig. Te ziek voor woorden.

4
253 Bluth

@253
Vooral ook de slavernij in Quatar bij het bouwen van de voetbalstadions voor het WK. Gemiddeld elke dag een dode. Schandalig dat ze daar überhaupt nog naartoe gaan.

Sinds nov. vorig jaar is het voor die bouwvakkers iets verbeterd onder druk van de int. gemeenschap echter dit stukje vind ik tenenkrommend:
"De ILO nam een unaniem besluit tijdens een bestuursvergadering in Genève: er komt geen uitgebreid onderzoek naar de uitbuiting van de arbeiders in het oliestaatje. Qatar heeft zich namelijk verbonden aan een driejarig programma om samen met de internationale arbeidsorganisatie de toegezegde hervormingen door te voeren."

Er komt geen uitgebreid onderzoek want men belooft beterschap. Dat is toch niet te geloven? Op die manier hoef je ook een massamoordenaar niet te vervolgen, als hij het maar niet meer doet.

En over de rest van de slaven heeft men het niet. Maar idd. de kamermeisjes veelal uit Aziatische landen worden vreselijk behandeld, zelfs gemarteld. Vaak door de jaloerse vrouwen omdat hun man deze meisjes misbruiken. Die meisjes kunnen geen kant op, geen paspoort, geen geld, en geen rechten. Het is afschuwelijk, ze worden meestal in het thuisland onder valse en mn. mooie beloften geronseld, en hebben vanwege armoede en hoop op een beter bestaan, en trappen er dan toch in. Het grootste probleem is dat ze geen rechten hebben en het niet mogelijk voor ze is om tegen de wil van hun 'meester' te ontsnappen. Er zou onder druk in dat soort landen verplicht een int. organisatie moeten zijn, die deze meisjes een aanspreekpunt geeft en hulp als ze het nodig hebben. Hoogste tijd dat die landen ook eens aan een regel een verplichting moeten voldoen. Dan te bedenken dat er nu een Saoedi Arabier zit in de VN mn. over de vrouwenrechten. Vandaar dat ze van mij die VN wel af mogen schaffen. Zet maar wat nieuws op, kleiner en beter en zonder corruptie.

2
254 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

255 Bleke Betty

De Europese extreem Ultraliberale NWO Dictatuur zag dat het goed was.

6
256 DONKEY R

Ze ontvluchten Afrika nadat ze er daar een grote puinhoop van hebben gemaakt o.a. middels stammenoorlogen, jihad en corruptie. Nu komen ze naar Europa om hetzelfde te gaan doen?
Het lijkt er ook nog op dat de EU bureaucraten dit gaan faciliteren en mogelijk zelfs stimuleren. Waarom?
Om de bestaande sociale cohesie te vernietigen of wel verdeel en heers.
Wat mij betreft zijn ze dus NIET welkom en beschouw ik lieden als die van antifa en andere refugee verwelkomers als vijanden van de bestaande samenleving.

2
257 bozeman

* Verwijderd door de redactie *

258 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

259 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

260 E.Meel

@258
Dat u niets wilt weten van de Groot moefti zegt iets over uw denkvermogen en beperkte mogelijkheid tot het verwerken van feiten het is geen geschiedsvervalsing en het is tientallen keren gedocumenteerd op internet maar ook door talloze geschiedschrijvers in boeken en zelfs op beeld. Dus helemaal geen fake.
Het verhaal van de paus (waar ik overigens helemaal niets mee heb) heeft onder dwang en dreiging op het oog ingestemd met een soort van neutraliteit. Hij had ook net zo laf als het NL koningshuis kunnen vertrekken, maar heeft dat niet gedaan. Die 2 zaken hebben echter niets met elkaar te maken. De paus alhoewel bekleedt met enige 'macht' is de verste verten geen regeringsleider of dictator dus het vaticaan met een land vergelijken, is wat u altijd doet, wederom pruimen met dadels vergelijken (om het in uw kookboekje te houden)

2
261 Bleke Betty

@260
Hoezo? Ze komen al jaren en ze blijven helaas maar komen tot er letterlijk een stok voor gestoken wordt en geloof mij maar (of niet) dat gaat gebeuren!

1
262 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

263 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

264 E.Meel

@263
"koloniaal Europa."

Hoe krijg je het je toetsenbord uit? Zusje van Sylvana? Of van Roethof?
Was het maar waar geweest voor Afrika, dat ze nog koloniën waren, dan ging het er iig honderden keren beter dan nu. En ze doen dat helemaal zelf met hun 100% corruptie en hun eeuwige islamitische gevechten en rooftochten tussen de stammen. Hebben ze de blanken niet voor nodig. Opbouwen echter kunnen ze niet. Over-over-overbevolking, corruptie en strijd.
oh, en ik vergeet racisme nog!

3
265 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

266 E.Meel

Oppakken de mensenhandelaren plus Welkom Brigade en voor 25 jaar achter de tralies.

We worden al overspoeld door de islam en moskeeën, straks worden zij hier in dit christelijke land nog de grote meerderheid, dat zie ik liever niet gebeuren als atheïst.

1
267 corretje

De bevrijding van het nihilisme komt eraan voor landen als Nederland!

1
268 Argentina

Doembeelden die worden geschetst van een Nederland waar in 2050 de sharia heerst zie je vaak terugkomen in dit soort ''nieuwsberichten''. Je zou zo'n scenario juist ook als een mogelijkheid kunnen zien die de (onder meer neoliberale) leegte en het nihilisme waar Nederland al decennialang mee te maken heeft opvult, je kan er een duidelijke ideologie in zien met een strak afgebakende leer om echt tot zingeving te komen! De collectieve leegte waar landen als Nederland mee te maken hebben kan worden opgevuld! Dit is niet mijn idee hoor, maar van Houellebecq!

2
269 Argentina

Zijn er al luchtfoto,s vanuit vliegtuigen gemaakt van die groep van miljoenen mensen, dat moet me toch een groep zijn zeg?

0
270 Hein2

@270
Lopen ze bij jou niet met horden door de straat dan?
Bij mij liggen er een paar in het portiek te slapen, ik kon nauwelijks bij de voordeur komen.

1
271 Realisme graag!

De Yassers, de Jopen en hun sympathisanten zullen verstikt raken terwijl ze niet stoppen met "Welcome refugees" te roepen. Helaas nemen ze gelijk degenen die hun sympathieen niet delen mee in de verstikking. Wat gaan we daar aan doen ??

0
272 Tiidmasine

@272 zuiver informatief: is dat een oproep tot geweld?

2
273 oeioeioei

@270 eh,, nee

0
274 Hein2

* Verwijderd door de redactie *

275 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

11 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Priya Rai Xxx VideoMamma SexBoob Press DanceFuta FnafWives Share HusbandsNude SupermodelsSkura PornMilf Nip SlipFake Celeberty PornSexy NudwDani Daniels XnxxNicole Doshi DapCute Babe PornBig Asshole WebcamGay Porn ForsedXxnx Mia KhalifaOrgazm FaceJudy Greer FeetSex Scenes Of Korean MoviesLatina Curves PornPorn Video DownloadsBigo PornBokep JakartaP0rmPorn Star Sex Video HdHentai GameplayHard Core Porn LesbianVoyeur MastubationTight DelightsLesbian Superhero PornMom Son Hotel PornErotica VintageChloe Difatta Onlyfans LeakedHard GuckAmateurpussiesCock Meat SandwichCaballo Cojiendo Con MujeresCheetah PornChaturbate OhioSiren De Mer AnalAzoocamFemale CumMha HentiAnal VibraterXhamster 3dLena The Plug NewIpx 177Hindi Sex Devar BhabhiHot Teen NudesNude CollePurple Bitch HinataHdpor ComicsSofie Marie AnalSex Videos Telugu AuntySucking Juicy TitsViolet Myers RidingFree Use BlowjobsBrazzers GrátisBig Tit AmetuersHotest PornArmpit FetishJenny Movies PornCelebrity Sex Tape VideosGay Sock PornMature Trans PornTick Tok PornWilliamhigginsMallu Actress FakeCums 4kBillie Eilish NipHotest Nude PicSexoem GrupoPatricia Heaton NudesSharmutaIndian Porn Star SexXxx English MoviBangla Blue BfJapanese Stop Time PornEs StripchatTelangana DengulataLoan4k ComBig Breasted Women NudeBeautiful Asian PornLinandlunaMatureanalNew Pron TubeSarah Vandella AnalJasmine Teaa NudePamela Anderson BlowjobC3lebrity PornPhoto Acompa ManausTs FoxxyMasterxxxXxx ChodiNatsuyasumi Ake No Kanojo 2Indian Lesbian NudeOld Woman PussyMom And Son HentaiRoberita FrancoGirlfriend JoiRed Hed NakedSunny Leone Boobs PressJenna Ortega NskedHw De SexoTenicle PornGordibuenaxxxDry Humping SexualSucking Boobs And PussyGiantesszoneModernfamily PornGirlsdoporn 490Gif Hitomi TanakaCourtny Thorn Smith NudeAsslick AsianSwathi Naidu Sex PhotosCamxxxFreebrazzerHypnotic HfoDaisy R34Xxxvide0Nice HairypussyJapanese CreampieBest CockridingAbsoluponNicki Minaj FapFacial Abuse Doleful Eyes Supple ThighsHindi Bf 2020Sunny Leone DpHindi Movie Porn VideoXxxx Sexy Porn VideoJapanesexxxmovieSean Lawless PornstarKayla Wood NudeSex American SexPonstar SexCorinna Kopf Nudes LeakedBreckie Hill Sex TapeMissisahoney NudeMomand Son XxxGilf Next DoorPeeing NudeX Cam LiveHot Sex Video Full HdHuge Tit In PublicJohnny ForzaBlonde Hairy PussieTaissia ShantyDemon SlayerxxxRhea Ripley TitsTs Aniyah