door Chaimileh in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 4
  • 905x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Blijkbaar heeft Pompeo de Israëli DF en SA groen licht gegeven alle Iraanse bases in Syrië met de grond gelijk te maken. het gaat er hard aan toe.
Dit zal Assad van iran afsnijden.
https://pbs.twimg.com/media/Db-78ypVQAEeE3x.jpg

10
1 Chaimileh

@1 Dat kan niet. Geen raket kan nog een doel in Syrie raken heb ik gehoord van Proempaganda.

8
2 VaY

Lastig hoor, voor de Russia/Syria en Israel lovers. Wie is nu weer de "goede" partij?

4
3 Tussenderegels

@1 Strategisch interessant schaakspel, er worden geen Russische of Syrische doelen aangevallen blijkbaar.

3
4 Tussenderegels

Vijandige raketaanvallen nog wel. Daar hebben ze anders blijkbaar hun vrienden voor?

2
5 kritischelezer

Iran is weliswaar legaal aanwezig in Syrië maar heeft al vanaf het begin min of meer op eigen houtje zijn operaties uitgevoerd (zonder strategische, tactische steun van Syrië / Rusland), dat is daarom wel eens gruwelijk misgegaan.
De luchtverdediging van Syrië en Rusland is er om hun eigen bases / belangen te beschermen, niet de Iraanse stellingen.

6
6 Proemevla

@4 Aangezien de geallieerde strijdmachten van Assad een goede samenwerking hebben hoop ik dat ze nu toch wel een zware vergeldingsactie op Israel gaan uitvoeren.

9
7 niet-alles-geloven
8 Chaimileh

@7 hahahahaha het zal.

6
9 Chaimileh

Hmmm.....
Misschien 'n keer 'n bom gooien op het volstrekt illegale arsenaal kernwapens van Israël?
Dat lijkt me 'n redelijke reactie question

22
10 Uit Den Haag

Schijnt gelijk op te gaan met een overeenkomst die is bereikt tussen de regering en een aantal terroristische groeperingen in zuid Damascus:

3
11 Proemevla

@3
Wie is de goede partij?
tsja
Er is wel iets van actie----reactie

Net zo als in Oekraïne

Eerst waren er de Oekraïense fascistische gangs die Oost Oekraïne onveilig maakten , daarna kwamen er "type's" uit Rusland "helpen".
In Syrië kwamen eerst wahabitische jihadisten het land binnen "om de democratie te brengen" en daarna kwamen pas de sjiieten (vaak uit Pakistan en Afghanistan) binnen .

3
12 eh

@7 @10

Jullie willen nog meer ellende dan er al is.

1
13 Suwelding

@10

Ik moest weer lachen om al die haat... Nog wel een "illegaal kernwapenarsenaal"... Tjonge, hebben landen soms van jou speciale toestemming nodig om hun arsenaal "legaal" te maken? Echt, dat potsierlijke taalgebruik, in combinatie met al die jodenhaat en emotie; lachwekkend. Je bent het bloemetje van het topic -alwéér! question

Het Syrische leger kan wel zo véél beweren. Voor mijn part zijn ze weer onzorgvuldig met hun wapenrommel geweest en hebben ze zichzelf opgeblazen. En tja, dan krijgen de joden natuurlijk alweer snel de schuld. question Da's zelf met die vele regen van de laatste dagen daar, zo: allemaal de schuld van Den Jooden. question
Echt, allemaal zoooo dom, zo triest... Stelletje primaten...

8
14 weerman

@12

"Net zo als in Oekraïne"

Nee.

"Eerst waren er de Oekraïense fascistische gangs die Oost Oekraïne onveilig maakten , daarna kwamen er "type's" uit Rusland "helpen"."

Nee! Eerst waren er gemanipuleerde verkiezingen en toen kwam er een opstand. Daarna heeft de vorige regering doormiddel van zijn macht op alle mogelijke manieren de nieuwe regering kapot proberen te maken. Niet alleen dat, maar ze moesten ook de leider vergiftigen.
Bij nieuwe verkiezingen won deze corrupte Putin vasal weer, maar met een belofte over het EU verdrag. Deze werd verbroken na gesprek met Putin op het moment dat er moest worden getekend. Toen Maidan. Toen vertrok Yanu, want niemand steunde hem meer. Direct daarna viel Rusland de Krim binnen een maand daarna begon hetzelfde in Oost-Oekraine onder leiding van Rusland.

Als je de geschiedenis niet kent moet je misschien gewoon je mond houden. Het is maar een ideEh.

3
15 VaY

@15
Jouw fascistische vriendjes gaan nog steeds alle dorpjes langs om Russen te molesteren . Je kent het heden niet eens.

2
16 eh

@16 Goedkope reactie en een zwaktebod van iemand die weet dat hij heeft zitten kletsen eerder. Goedzo Eh question.

2
17 VaY

@17
Allemaal feiten.
En bij geschiedenis kan je altijd weer verder teruggaan of allerlei weglaten.
Ik heb deze info uit eerste hand en van totaal geen Putin-fans , gewoon eenvoudige mensen die blijkbaar op een verkeerde plek wonen.
Ach waarom zou ik nog met jou discussiëren , je hebt onlangs laten zien een totaal immoreel typetje te zijn.

2
18 eh

@18 "Allemaal feiten."

Zeer eenzijdig en dat komt dan gewoon neer op propaganda.

"En bij geschiedenis kan je altijd weer verder teruggaan of allerlei weglaten."

Dat weglaten van de geschiedenis ben je zeer bedreven in blijkt maar weer. Je moet gewoon dat deel pakken wat aansluit op elkaar.

"Ik heb deze info uit eerste hand en van totaal geen Putin-fans , gewoon eenvoudige mensen die blijkbaar op een verkeerde plek wonen."

Dat zeg jij dan. Het enigste wat klopt is dat beide partijen smerig tuig hebben rondlopen, maar dat zeg je er niet bij.

"Ach waarom zou ik nog met jou discussiëren , je hebt onlangs laten zien een totaal immoreel typetje te zijn."

Tsjah, volgens jou dan weer. Wat ik zelf immoreel vind is het in 2 regeltjes heel foutief en eenzijdig doen alsof je weet hoe het zit. Dat is wat jij doet.

2
19 VaY

@19
Zoek eerst maar eens op wat immoreel betekent en dan terug naar jouw reactie van gister , ook nog een beetje echte logica , want weet je ik heb zo'n bloedhekel aan meelopers ............
Ik ga het je niet uitleggen , dokter het zelf maar uit , of vraag het aan een prof ...... wie weet ben je nog niet hopeloos verloren.

1
20 eh

@20 Ach gaan we zo doen? Ik weet wat immoreel inhoud wellicht moet jij voor jezelf de definitie opzoeken. Verder moet je iemand anders gaan vervelen met dat raaskallen en huilen van je. In @12 ben je aan het liegen over Oekraine en dat kan je gewoon achterwege laten als je zo'n hekel hebt aan immoreel gedrag.

2
21 VaY

VaY
" beide partijen hebben smerig tuig rondlopen"
Zijn we het daar over eens.
En die slachtoffers die ik bedoel willen eigenlijk niks met beide tuig.
Maar wat in @12 staat dat klopt . Eerst kwamen die Oekraïense fascisten langs later pas dat andere tuig uit Rusland.

0
22 eh

@8 : Zowel Rusland als Iran tonen bewonderenswaardige zelfbeheersing, en verdienen die minachtende toon vol leedvermaak niet.

3
23 Wendel

@10
Dus 'Uit Den Haag', mag ik uit je verlangen opmaken dat je voorstander van een (regionale, wie weet wel globale) kernoorlog bent?
Want daar loopt het dan op uit.

1
24 tegenzinnig

@24 tegenzinnig
Absoluut niet!
Maar net als bij Noord Korea moet het duidelijk worden dat illegale atoombommen niet worden geaccepteerd.
En gezien de agressie van Israël naar haar buren is Israël nog véél gevaarlijker dan Noord Korea, dus kunnen die atoombommen beter worden vernietigd vóórdat ze tegen anderen worden gebruikt!

13
25 Uit Den Haag

@22 Wat er niet aan klopt. De Russen zaten er al. In de politiek, justitie, rechterlijke macht en in de Berkut. Om daar te beginnen. Dan Oost-Oekraine het leger van Oekraine kwam pas in actie toen er van alles werd overgenomen door sepaRussen, zoals ze ook op de Krim hadden gedaan. Er was toen nog geen sprake van de verschillende milities als die van azov en dergelijke. Oekraine probeerde gewoon te voorkomen dat Rusland nog een deel van het land kon bezetten. Jij draait het hele zaakje om en dat is het Russische verhaal en dat is bullshit. Net zo'n bullshit als die groene mannetjes die niet uit Rusland kwamen, maar toch wel.

"Op 15 april ging onder aanvoering van de Oekraïense interim-regering een "anti-terroristische operatie" van start. Legervoertuigen en militairen rukten op naar steden in het oosten van het land om de door separatisten bezette overheidsgebouwen terug te veroveren en milities te ontwapenen.

De operatie van het Oekraïense leger werd eerder opgeschort tot na Pasen, maar lijkt nu te worden hervat.

Moord
Aanleiding voor het besluit van Toertsjinov om de operatie te herstarten, zou de mishandeling van en moord op twee mannen zijn. Een lokale politicus, Vladimir Rybak, werd dood aangetroffen bij Slavjansk. Hij zou zijn gemarteld.

"De terroristen die praktisch de hele regio-Donetsk hebben gegijzeld, zijn nu te ver gegaan", aldus Toertsjinov. Het besluit van de president komt op het moment dat de Amerikaanse vicepresident Joe Biden een bezoek brengt aan Oekraïne.

Biden riep Rusland op om te stoppen met praten, en actie te ondernemen."
https://www.nu.nl/buitenland/3757994/nieuwe-militaire-actie-separatisten-oekraine.html

2
26 VaY

De Russen werden al gediscrimineerd voor de coup en daarna nog meer , ik heb verhalen gehoord over de bovenbuurman die dood op straat lag omdat ie uit zijn raam keek op het verkeerde moment , vlak na de coup waren die milities al flink bezig , toen was er nog niemand uit Rusland.
Later moest alles uit Rusland komen zoals stroom en toen kwam er nog veel meer uit Rusland.
Eigenlijk allemaal reacties.
Ik heb het hier alleen maar over de gewone Russen die daar al generaties woonden , niet over de mensen met macht.

3
27 eh

@14 weerman
Ja, een volstrekt ILLEGAAL kernwapenarsenaal.
Terwijl landen als Iran netjes het non-proliferatie verdrag hebben getekend weigert Israël (net als die griezels in Noord Korea) dit verdrag te tekenen.
Zelfs controle door de Internationaal Atoomenergieagentschap IAEA wordt door Israël geblokkeerd!

Je schrijft: Verder Het Syrische leger kan wel zo véél beweren.
Het Syrische leger beweerde niets, alleen dat 2 militaire basissen zijn aangevallen door "vijandige raketten". (Wat grapjes opleverde, omdat "bevriende raketten" geen aanval uitvoeren). Pas na bevestiging van meerdere landen erkende ook Syrië dat het om Israëlische raketten ging.

Ook schrijf je: Voor mijn part zijn ze weer onzorgvuldig met hun wapenrommel geweest en hebben ze zichzelf opgeblazen.
Het zal voor iedereen met een greintje gezond verstand duidelijk zijn dat er niet op twéé militaire basissen tegelijk "onzorgvuldigheden" plaats hebben gevonden.
Maar of jij een greintje gezond verstand hebt??

13
28 Uit Den Haag

Nu is de kans groot dat je in Oost-Europa groepjes jonge Russische Oekraïners tegenkomt , die te bang zijn om terug naar huis te gaan vanwege de rondtrekkende fascistische gangs.

4
29 eh

het is te hopen dat Nederland die nooit meemaakt. al die interventies.
de Nederlander kan geen kant op. ja de zee in. maar die hebben er al hard aan meegewerkt om elk bootje terug naar de eigen regio te sturen, waar die dan ook mag zijn.

ondertussen leuk speculeren en zaniken over de ellende bij anderen. waar men medeschuldig aan is. en helemaal op tilt gaan als er een vluchteling uit oorlogsgebied deze kant op komt.

nu uit Syrie kunt u er steeds meer verwachten.

het gaat de goede kant op daar. straks het hele land plat.

5
30 info

@10 is dat niet wat heftig? die plaatsen zijn ook wel bekend. maar moet iedereen nu maar doorgaan met iedereen plat te gooien?

4
31 info

@28 ook dat nog

3
32 info

@28

Volledig OFF-topic en je zoveelste -domme- poging om een topic om te buigen in een anti-Israëlisch draadje. Je sneer aan het einde is weer typerend voor je; zoek toch eens geestelijke hulp, meid! Dit gaat echt niet goed, die radicalisatie!

Het topic is TWEE vernietigde legerbases, hoogstwaarschijnlijk met van die Iraanse militairen er op, die op deze manier Israël omsingelen -samen met vriendjes hamas. Oók betaald, opgeleid en van materiaal voorzien door Iran. Hopelijk begrijpen die gerelicapte ayatollahs in Teheran dat ze moeten stoppen met Israël te omsingelen, want die joden laten zich niet omsingelen.

Maar de raketten konden natuurlijk van elke vijand van Syrië/Iran zijn. Dat zijn er namelijk heel veel! Dictator assad en de Iraanse ayatollahs zijn nergens geliefd in het midden-oosten...

4
33 weerman

@33
@28 geeft wat informatie bij het topic. zie het niet als off topic

3
34 info

@27 "De Russen werden al gediscrimineerd voor de coup en daarna nog meer , ik heb verhalen gehoord over de bovenbuurman die dood op straat lag omdat ie uit zijn raam keek op het verkeerde moment , vlak na de coup waren die milities al flink bezig , toen was er nog niemand uit Rusland."

Tuurlijk en dan dat onverifieerbare verhaaltje van je maakt het zo dat er plotseling overal fascisten rondliepen. Nee, Eh je bent nu gewoon aan het liegen.

@29 "Nu is de kans groot dat je in Oost-Europa groepjes jonge Russische Oekraïners tegenkomt , die te bang zijn om terug naar huis te gaan vanwege de rondtrekkende fascistische gangs."

Meer leugens. In het overgrote deel van Oekraine wonen de mensen gewoon naast elkaar zonder sepaRussen en hun oorlog. Het mag duidelijk zijn je blijft volharden in je web van leugens. Veel plezier ermee.

2
35 VaY

@24
Als je er naar verlangd dat er bommen gegooid worden op de opslag van Israëls nucleaire wapens, dan verlang je naar het uitbreken van een kernoorlog (ter vernietiging van Israël?), dat lijkt mij een logische conclusie. Want wat verwacht jij dan dat de uitkomst van jouw verlangen word?

Maar goed, vertel me maar eens, hoe zijn Israëls kernwapens ineens illegale kernwapens geworden?
Want ook al wil jij dat graag, dat Israël Illegale kernwapens heeft, in ons denken ingang doen vinden...

...Volgens mij heeft Israël nooit enig verdrag op het gebied van kernwapens ondertekend, toch?
En ook is het mij, dus waarom niet aan jou(?), al tientallen jaren bekend dat Israël een kernmacht is.
Een kernmacht, welke kernwapens bezit ter afschrikking van elk streven tot vernietiging van staat en bewoners.
Wat wel eens waar een strategisch streven uit de jaren vijftig is, maar dat in het geval van Israël als streven tot voorkoming van vernietiging, nog steeds uiterst valide is.

1
36 tegenzinnig

@14 weerman
Overigens laat je weer duidelijk ziet wat een leugenachtig zwijn je bent met je smerige verdachtmakingen en insinuaties.

"al die haat"
"potsierlijke taalgebruik"
"al die jodenhaat"
"dan krijgen de joden natuurlijk alweer snel de schuld"
"allemaal de schuld van Den Jooden"
"zoooo dom"
"zo triest"
"Stelletje primaten"

Typisch een fan van Israël: liegen, bedriegen en op de man spelen.

15
37 Uit Den Haag

totaal off topic

sprak eens een student. die vertelde mij dat zijn leven goed was totdat de bombardementen begonnen. hij was toen 11.

eh ja, had met de Heilige oorlog in Irak te maken. tegen de As van het Kwaad. met medewerking van Bush Blair en Balkenende.

hopenlijk komt men niet binnenkort den Haag bombarderen omdat de politiek in Ne. het buitenland niet bevalt.

maar goed, enjoy

3
38 info

@31 info
Denk je dat Israël zich fatsoenlijk gaat gedragen?
Een oorlog tegen Syrië hebben we al....
Hierna verwacht ik dat Israël en de VS (na de illegale oorlog van de VS tegen Irak met 'n miljoen doden tot gevolg!) nu aansturen op een oorlog met Iran en later tegen Libanon.
Met opnieuw een enorme stroom vluchtelingen tot gevolg question

16
39 Uit Den Haag

@37
Typerend voor joden- en Israëlhaters: liegen, schelden, beledigen en op-de-man. Ik raak voortdurend die blootliggende antisemitische zenuw in je holle kies. Vermakelijk. question Dat je al die moeite zo neemt om mij persoonlijk even af te branden: ik schiet steeds raak, blijkt dus. question

Het Syrische leger zal zovéél zeggen; ze vormen samen met die Assad een gore dictatuur, die zelfs ruimte en faciliteiten biedt aan gerelicapte moezelmannen uit Iran. Een verbond van de duivel, ziet gelukkig ook de wereld wel in. En de omringende arabische landen zien dat gelukkig óók. Tijd om de expansie- en vernietigingsdrang van Iran te stoppen. En tijd om Assad duidelijk te maken dat dit soort bases op vijf minuutjes vliegen van Israël natuurlijk niet getolereerd kan worden. Zowel Iran als Syrië bedreigen voortdurend Israël, ze overschrijden een rode lijn. De boodschap zal wel duidelijk zijn, maar ik twijfel te vaak aan de geestelijke vermogens van zowel assad als de club reli-fascistische ayatollahs...

4
40 weerman

Lang verwacht maar daar is ie weer met een nieuwe slideshow, ze hebben ze nu echt bijna, of misschien al een tijdje:

2
41 Proemevla

@33 weerman
Heb je inhoudelijk nog iets te melden behalve:

"Volledig OFF-topic"
"-domme- poging"
"Je sneer"
"zoek toch eens geestelijke hulp, meid!"
"die radicalisatie!"
??

Oh ja!
Wijzen naar de blauwe hemel als afzender van deze raketaanvallen in plaats van de waarschijnlijke agressor Israël. Alsof er geen satellieten zijn, GPS niet bestaat en we nog werken met postduiven question

16
42 Uit Den Haag

@36 tegenzinnig
Ik verlang absoluut niet naar een atoomoorlog!
Maar Israël is het enige land in de wijde omgeving die atoombommen heeft.
En Israël gebruikt die atoombommen, die Samson Optie, heel waarschijnlijk als zij in het nauw wordt gebracht. Dus beter dáár ontploffen dan op de hoofden van onschuldige mensen!

Israël weigert al héél lang antwoord te geven op de vragen van het Internationaal Atoomenergieagentschap IAEA of Israël atoombommen heeft en Israël weigert al heel lang het verdrag tegen de verspreiding van (kennis over) atoombommen te tekenen.
Maar waarom wordt Noord Korea de pin op de neus gezet over de illegale ontwikkeling atoombommen, is Irak aangevallen op basis van de leugens dat Irak atoombommen had en wordt Israël NIET aangesproken?!

Israel refuses to sign the non-proliferation treaty despite calls from the UN and the IAEA for it to do so. It has never confirmed or denied owning nuclear weapons but is widely believed to possess them.

15
43 Uit Den Haag

@42

Heeft dictator Assad de bewijzen al getoond dat die raketten uit Israël kwamen? Welnee, en die komen óók niet, maar z'n vazal in Nederland weet het heeeeeeel zeker; Den Jooden hebben het weer gedaan!

Inhoudelijk voldoende gemeld, maar je netvlies geeft dat niet door, blijkt. question Slaap lekker hoor!

4
44 weerman

@43

Als jouw arabische vriendjes zich koest houden, gebeurt er niets en mogen ze blijven leven. Ze zijn eind jaren zeventig al gewaarschuwd dat ze het risico lopen om te verdampen, als ze te vervelend worden. Dat ligt allemaal helemaal aan hun eigen gedrag.

5
45 weerman

Kunnen ze alle oorlogvoerders op deze wereld niet met Ufo´s naar een andere planeet sturen om daar hun oorlogen te kunnen voeren?
Zodat hier de vrede op aarde terug kan keren en we niet meer gemanipuleert worden.

0
46 techcenter

@40 weerman
question
Ik speel op-de-man??
question
Ik denk dat je @14 voldoende over de schreef bent gegaan om je bij het selecte groepje 'trollen' te plaatsen.

Het verrast me dat je de zeer gematigde alawitische President Assad, die een vrijwel seculier beleid voerde, een vredesverdrag met Israël wilde sluiten en de Syrische troepen uit Libanon terug trok verkettert, terwijl je Israël steunt. Israël wat 7 terroristische organisaties in Syrië voorziet van wapens en munitie.....

https://nl.wikipedia.org/wiki/Bashar_al-Assad

Een Israëlische onderzoekster in een groot Israëlisch Dagblad:
Israël vergroot de steun voor de Syrische rebellen.
'Israël bewapent 7 verschillende groepen'
haaretz.com
Tientallen rebellen die spraken met de Israëlische analiste Elizabeth Tsurkov beschreven een belangrijke wijziging in het hoogte van de steun die zij uit Israël ontvangen. "Bovendien, ten minste zeven organisaties van de soennitische rebellen in de Syrische Golan krijgen nu wapens en munitie ...
https://www.nieuwskoerier.nl/news/255361-israel-vergroot-de-steun-voor-de-syrische-rebellen-israel-bewapent-7-verschillende-groepen

15
47 Uit Den Haag

@44 weerman
Ach!
Je hebt al wat bijgeleerd!
Geweldig!! question
Het zijn al raketten!

@14 was het voor jouw part nog "zijn ze onzorgvuldig met hun wapenrommel geweest en hebben ze zichzelf opgeblazen"

15
48 Uit Den Haag

@45 weerman
Je schrijft: Als jouw arabische vriendjes zich koest houden, gebeurt er niets en mogen ze blijven leven.

Dank!!
Héél hartelijk dank!!
Geweldig dat de boeren, burgers en buitenlui in de omgeving van Israël mogen blijven leven als zij zich op hun knieën in het stof werpen en precies doen wat Israël wil!!

Je schrijft ook: Ze zijn eind jaren zeventig al gewaarschuwd dat ze het risico lopen om te verdampen, als ze te vervelend worden.

Waar ik bij dit arrogante gebral aan denk zal ik maar niet opschrijven.....

15
49 Uit Den Haag

@46 techcenter
Mijn grootste wens!
Maar als er bosjes mensen worden vermoord, dan word ik boos en kies ik partij voor de zwaksten, de underdog.

15
50 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@88 Van gras ?........

1 minuut geleden geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@85 Wow een islamitische moslima , zijn er ook niet islamitische moslima's ?...

2 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@83 Precies. Zie mijn reactie op 52. Hahaha 😂. Dom volluk.....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@81 een schaap, ja, die Donnie komt niet echt slim over en waar leeft hij eigenlijk van?...

3 minuten geleden geplaatst door Slavink

21st Century Guy
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@84 Zeker in buurten en kringen waar veel moslims aanwezig is er inderdaad een kans dat er bekeerlingen naar islam volgen , de migratiepolitiek ...

3 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Slavink
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@41 dus daar lopen ze voor lul ... ? 😀** In Gaza knippen ze er twee gaatjes in en gebruiken ze het als bivakmuts. **...

4 minuten geleden geplaatst door Slavink

VBOH
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@77 Dat klopt, maar in tegenstelling tot het christendom ligt het afscheid nemen van de islam vaak wel gecompliceerder. Zo ook bij Jehova's ge...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Muziekdraadje

@2912 Ai, ik lees het nu pas. Uiteraard ook van mij heel veel sterkte toegewenst, Hawky! 💋...

5 minuten geleden geplaatst door spookrijder

21st Century Guy
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@86 Ik denk toch eerder CU, ik heb gebeld, gemaild, rooksignalen uitgezonden, maar geen reactie........

5 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

wildersfan
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@82 Veel mensen zijn kudde dieren. Waarschijnlijk schakelen er in de toekomst nog veel meer christenen over naar de islam....

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Indian Brazzar ComHot Romance Videos ComFlexidollCute Teenage Gay PornFilm X En StremingGardevoirhentaiPornhubforcedPorn DudrDownload Video From ErothotsMspamelia NudesCamel PornCas Summer NudePortuguese Nude BeachesJavnewFilmes Pornô Com TravestisSex In TutionHate PornReal Hidden Camera MassagesPinaya PornBazarre PornHotwife ChallengesBellesa VideosSuhagraat ClipsMexicanblowjobCuck WifeMarathi Hd SexBlack Camel ToeJanu XxxBangladeshi Hot PornBoy Boys Sex VideoNina Hartley InstructionalAnna Nicole Smith PornhubNude Woman Working OutNessbynature OnlyfansOnvatradVer HentailsDesrae Spencer4ksexPornx99 XyzBig Tit Dirty TalkingNew Desi Sexy Video HdActor Sex Video TamilAlexa Davalos HotVídeosporno EspañolQuadrinho Erotico AtualizadoJennifer Connely NudePure Indian Sex VideosPakistani Mms PornGirl Sex In BusModels Hot NudeSara Jay BtsFacesitting LeggingsNaked LesbuansPornography ApkTwinkyboyGirl Remove ClothXxx ThailandEbony Reverse CowgirlShe Sedused MeAcompanhante PortugalCam Cordova NudeRonemoXnxx NeighbourXnxx Video SleepingKesha OretgaFamilyporn.tvTaylor Russell NudeThe Lion King PornSex GarilBeauty Porn HdNew Suhagrat SexHorse DildoSexy Women Of PornStormy DanielspornG Cup PornSexmex Castingافلامك سكسLove XxxHuge ClitoriusHot PussypicturesNew School XxxPorn Elizabeth OlsenSitus PrnAdult Online GamesSkycheatsDrunken Sister PornVideos Pornos De ColombiaXposedmafazineIndian Xxx VidsMonstercock Comp8muse ComicsManaworldShaun T OnlyfansXhamsfer LiveFuturerama PornEva Elfie SexsAntuy XnxxXhamster Poonam PandeyXhamster Blacked ComMarisol Nichols NudeSeu JecaTelegram Grupos AdultoJenna Ortega NudesBollywood Hot Sex SceneJingle SexMalayalam Bathroom Sex VideoRebecca Moore And JordiMma XxxAnalroughDsdcrushFull Porn HdRed Tubpornلزسکس ایرانیHot Korean PornAnjali Arora Mms Leaked VideoWhite Girl Porn VideoInterracial Grandma PornPornotürkçe AltyazılıBrazzers Violet MyersXxx PoradyLeabian Teacher PornJordan West NudeImagens PornoXhammeterLeolistccHorse Girl HentaiCecerosee OnlyfansMature Women BlowjobsFemale Condom XxxFree Porn ForcedBang ComInterracial Porn SitesAirikacal Onlyfans NudesAir Hostess Xxx VideoWild Sex PornAntarvasana HdWww.free Pornhub Videos.comXnxx Sister And Brother SleepingTeenorgyBest Eacort SitesBlacked Asian PornWeatherxxxBig Nice TitiesSexxyjaimie NudeXhumaster ComPreity Zinta NudeIndian Live SecBabgbrosHeadscissorDixiexxx