Brug tussen Rusland en de Krim opent op 5 mei (nu.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  145 Reacties

  • 23
  • 1022x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Jij discussieert überhaupt niet. Jij scheld een beetje in het rond en gaat dan zielig doen.

3
101 solidsteel

5 mei Bevrijdingsdag ook voor de Krim!

6
102 CoolMemories

@101
Precies, dat zeg ik toch!
Ik heb nul respect voor figuren zoals jij.

1
103 Realisme graag!

@95 "...Ja maar hij deed het eerder...... ben je echt de kleuterschool niet ontgroeid?...."

Je begrijpt er niets van! Een internationaal rechtssysteem is pas een rechtssysteem als het het recht universeel toepast en niet willekeurig/arbitrair volgens bepaalde belangen, verborgen agenda's of geheime finaliteiten...!

3
104 CoolMemories

@103 Figuren zoals ik question
En dat zijn wat voor figuren?
Verder verwacht ik geen respect van respectlozen hoor.

5
105 solidsteel

Geen discussies met jullie.

3
106 Realisme graag!

De bezetting is definitief geworden. Helaas is er niemand in de wereld die zich hierom tegen Poetin durft te verzetten. Zielig voor de oorspronkelijke bewoners van daar, voor zover die niet al bij de eerdere bezetting door de USSR zijn vermoord en/of gedeporteerd.

4
107 Xyron

@93
Dwaas, mijn familie / voorouders wonen al honderden jaren in wat nu Nederland heet, ik ben een geboren en getogen Nederlander.

4
108 Proemevla

@99 Ben je er nu al eens geweest Cool? Want ik ken Rusland en de Krim heel goed dus bij mij bestaat het namelijk niet in mijn fantasie. Jij hebt volgens in jouw fantasie er een paradijs van gemaakt.

2
109 mike45

@94
Het enige waar het jou aan ontbreekt is realisme, jammer.

5
110 Proemevla

@97 Dit is typisch zo'n reactie van bijvoorbeeld een roker die zegt dat uitlaatgassen ook slecht zijn. Ja klopt, de VS is geen lievertje, ben ik ook geen fan van. Maar als ik kijk naar de invloeden van het vrije westen versus de Russische dictatuur waar kritische mensen vergiftigd of vermoord worden dan weet ik wel met wie ik liever omga.

Natuurlijk mag Rusland zichzelf beschermen, maar het Russische volk moet goed beseffen welke criminele kliek daar aan het bewind is, en wat deze bende doet voor Rusland. Niets namelijk, ze doen alles om zichzelf te beschermen. Eerlijk gezegd valt me dat tegen van de Russische bevolking. Mijn beeld was altijd dat ze stoer en zelfverzekerd waren, maar nu zie je dat het land is gezwicht door de angst. De angst om opgepakt, vergiftigd of vermoord te worden zodra je je mening uitspreekt.

Ik kan ik dit soort uitspraken doen. Over Rusland, Poetin of de VS of Trump zonder opgepakt te worden. Als de VS het in ons land voor het zeggen had dan zou ik nog steeds deze woorden kunnen gebruiken. In Rusland en Turkije is dat onmogelijk. Besef dus goed waar je voor kiest en wie je verdedigt. Het kan uiteindelijk gevolgen hebben voor je eigen vrijheid.

3
111 Vrijdenker

@12 Dus jij bent zo"n extreem links AFA studentje

9
112 Bollieboos

@86

Fijn om te zien dat het meerdere lezers/poster opvalt, hoezeer dit forum is overgenomen door trollen van diverse pluimage. Voor wat betreft de onzin van CoolMemories: lees even zijn (ahum) bijdrages NA @86 . Dan zie je de idiotie en het verwrongen wereldbeeld, in combinatie met het ophemelen van een dictator EN het voortdurend erbij slepen van totaal andere zaken. De groep die zich CoolMemories noemt, trekt alles uit de kast om ruzie te maken, onzin en leugens te verspreiden, anderen te beschimpen en dit forum te misbruiken voor hun foute doelen.... Ik ga niet meer in op die propaganda, tenzij het weer eens even te erg wordt. Daarom heeft @100 gelijk; ga niet met dit lage soort in 'discussie', want daar komen ze helemaal niet voor. Ze willen alleen maar verdeeldheid zaaien, onrust aanwakkeren en de russische leugens als de Groooote Waarheid verkopen, hier.

En die brug? Ach, de Romeinen zetten hun imperium vol met bruggen, aquaducten en megalomane bouwwerken. En toen stortte het imperium ineen, vochten ze tegen elkaar en 2000 jaar later klopten ze uit pure armoede en dank zij enorme corruptie aan bij de leiders van wat ooit hun imperium was... Voor steungeld en wat brood.

En zo zal het met elk imperium gaan, dus óók met het russische. Wat er nu van over is, is nog maar een schim van het Sovjet Imperium. Ook de trollen weten dat, maar negeren dat bewust. Nooooit over de binnenlandse problemen praten, altijd alleen over de "fouten" en "slechte daden" van het westen. Wat dictator Putin deed en doet, is Heilig voor ze.

Maar kijk uit voor die lui. Ze zuigen het bloed onder je nagels vandaan, om maar te zorgen dat je over de door hen gekozen onderwerpen praat, niet meer over het topic...

4
113 weerman

Ik zat een keer in de trein naar de Krim, vanuit Moskou. Het was toen nog Sovjet Unie, en ik werd in die trein bijna vermoord door dronken Russische hooligans.

2
114 Jopie Osdorp

@113 U schreef -overigens enigszins off topic- over trollen die social media overnemen. Reeds in 2014 schreef de pers er over:
https://joop.bnnvara.nl/nieuws/israel-gesteund-door-sociale-media-leger-uit-amsterdam

20
115 Barbapapa-7,5

@115

Inderdaad: OFF-topic. U hebt daar een abonnement op. We hebben het hier over die brug van het russische vasteland naar het door hen bezette en later gestolen schiereiland De Krim. U weet wel, waar de VN nagenoeg voltallig van zei dat dat een volstrekt illegale actie was -die uiteindelijk uitmondde in de sancties tegen de russen. Graag ON-topic, tenzij dat u wederom niet lukt; zeg dan gewoon niets.

3
116 weerman

@4 ...... +++++++++++++++++++++++++++

U schrijft wat er werkelijk is gebeurd! (heel veel zijn nog analfabetisch of dyslectisch aangelegd).

6
117 Snowflake

@8 ...... U weet kennelijk niet wat "waarheidsvinding" is?? Heeft niks met knuffelen te maken.

6
118 Snowflake

@94 Proempaganda is wat je noemt een pathologische leugenaar. Hij zal vast een geweten hebben, maar dat staat los van wat hij wil, moet en zal geloven. Hij gelooft heilig in southfront, RT of een random youtuber als dat aansluit bij zijn denkbeelden en gebruikt ook de MSM als deze dat doen (Toch liegt de MSM, maar soms even niet). Het gaat zelfs zo ver dat hij de MSM afzeikt om het niet berichten van iets wanneer het artikel van de MSM is waar hij een reactie onder plaatst dat juist bericht over waar hij het over heeft. Hij heeft dat allemaal niet door. Vlucht als hij teveel feiten om de oren krijgt en duikt later weer op met hetzelfde verhaaltje in een ander draadje. Dan begint het liegen gewoon weer opnieuw. Dit gaat gewoon eindeloos door. Het is eigenlijk gewoon best zielig.

3
119 VaY

@86

+++++++++++

@113


++++++++++++

2
120 LGK

@4

[quote] Autonome Republiek de Krim [/quote]

Precies en dat wordt voor het gemak wel eens vergeten.

3
121 Proemevla

Niet alleen de brug maar ook een nieuwe luchthaven, reclamefilmpje:

4
122 Proemevla

@121

U vergeet wel meer

"On 6 May 1992, the same parliament inserted a new sentence into this constitution stating that Crimea was part of Ukraine"

https://en.wikipedia.org/wiki/Constitution_of_the_Autonomous_Republic_of_Crimea

3
123 LGK

@111 "...de Russische dictatuur waar kritische mensen vergiftigd of vermoord worden dan weet ik wel met wie ik liever omga......"

Joh, je hebt geen enkel gevoel voor verhoudingen! De VS gaan over de lijken van miljoenen (Vietnam, Irak, Libië, Syrië enz) om hun geheime agenda uit te voeren en om dit alles te verbloemen worden vage incidentjes geënsceneerd of opgeblazen (zoals een geliquideerde dubbelspion/verrader en "de lawine van Russisch nepnieuws') om bij de domme massa toch maar vooral het beeld van een 'kwaadaardig en agressief Rusland' in stand te houden! -stel je voor dat de NATO overbodig zou worden en het westerse complex geen oorlogen meer kan voeren of in stand houden....!

Nogmaals; vergelijk eens de buitenlandse politiek van de VS met die van Rusland, het koloniale verleden van westerse landen met die van Rusland, de slavenhandel en de chemische castratie van homo's tot in de jaren '60....!

Zodra het westerse complex een uni-polaire wereldmacht heeft duldt het geen enkele tegenspraak meer (zoals we nu al zien mbt de VN en Internationaal Strafhof).....dan is het gedaan met de vrijheden en rechten van de burgers.....maar duidelijk dat jij ook geen kritische functie op het Westen duldt! Het Westen mag een spoor van verwoeste landen achter laten met miljoenen doden maar Rusland mag niet eens commentaar of kritiek leveren.....dan breekt de hysterie al los in de weke westerse gemoederen......iets met splinter en balk......!

4
124 CoolMemories

@12 "...Gewoon bombarderen die abominatie van een illegale brug...."

Ja, zo'n brug is jou wel een derde wereldoorlog waard....?! Net als het omverwerpen van de seculiere en gematigde Assadregering jou wel een burgeroorlog en 500.000 doden waard is.....en jij noemt je student en wellicht 'links'....!?!?

Het wordt steeds duidelijker; het gevaar voor de mondiale vreedzame coëxistentie komt van 'links' en de globalisten....de oorlogszuchtige en twistzieke liberals, democrats en socialists...!!

4
125 CoolMemories

@113 ".....ga niet met dit lage soort in 'discussie',...."

De contra-indicaties worden jou teveel en dan ga je het maar hebben over het allooi van de opponenten....ze zijn te min voor jou.....! -niet echt links, zelfs niet liberaal van jou.....eerder hysterisch!

3
126 CoolMemories

LGK,
Je benoemt hier vaker de haven van Novorossiysk tot alternatief voor de haven van Sebastopol. Los van het feit dat de haven over te weinig diepgang beschikt lijkt het me al helemaal een klus voor de Kuznetsov om aan te meren. Of zie ik dat verkeerd?

1
127 Feldwebell

@114 "...en ik werd in die trein bijna vermoord door dronken Russische hooligans. ....'

Waarom benadruk je dat het Russische hooligans waren...?! Zijn hooligans, net als jihadisten, fascisten en oorlogvoerende globalisten, niet een trans-nationaal fenomeen...!? Een Syrische burger kan namelijk vermoord worden door een Nederlandse jihadist zoals een Pakistaanse boer gedood kan worden door een Amerikaanse drone en een Nederlandse toerist door een Russische hooligan....

4
128 CoolMemories

@116 "...waar de VN nagenoeg voltallig van zei dat dat een volstrekt illegale actie was ...."

So what?! De opstand van de Hollanders tegen de Spaanse koning was ook illegaal, de bootjes vol Afrikaanse uitkeringszoekers zijn ook illegaal net als de oorlog in Irak, de aanwezigheid van Amerikaanse militairen/agenten in Syrië en het martelen van gevangenen door de CIA

En in het geval van de Krim; nood breekt wetten als hiermee bloedvergieten en terreur voorkomen kunnen worden! De Krimbewoners gaan echt niet zitten te wachten op wraaklustige Oekrainse milities en confiskatie van de Russische marinehaven....ze zijn niet idioot of debiel! Nee, zij kiezen voor Rusland!

2
129 CoolMemories

@129
Zo Cool, je dacht ik gooi ter afsluiting dit draadje nog even vol met Russische propaganda?

Wie gelooft die onzin van jou nog denk je?

4
130 Realisme graag!

@130 hij geeft veel info of referentiepunten die je zelf kunt checken op onzin of niet.

Jij beperkte je weer tot de boodschapper aanvallen het surrogaat van bron bashen.


Typische reactie

3
131 Eastwood

@131
Inderdaad, denk je dat ik jullie Russische staatspropaganda ga controleren?

4
132 Realisme graag!

@133 jullie ?

Je wordt wel erg triest te luie hersens of gewoon niet ?

2
133 Eastwood

@127

Ja, Rusland zal de haven wel verder moeten ontwikkelen
Maar de claim dat Sebastol de enige haven is, is onjuist
Rusland weet ook dat het huurcontract in 2042 afloopt, dus genoeg tijd om die haven te ontwikkelen

3
134 LGK

@130

Ik ga die onzin van cm niet eens meer lezen
Een Nederlander met gezond verstand ziet ook dat het Kremlin propaganda is wat ie post

3
135 LGK

@131

Nee
Merendeels zijn het leugens
Of hij begint gelijk over VS

2
136 LGK

@130 "....ter afsluiting dit draadje nog even vol met Russische propaganda?...."

Jij noemt het 'propaganda'....ik noem het REALISME! -maar daar ben jij nog mijlenver van verwijderd.....!

4
137 CoolMemories

@127 "...Je benoemt hier vaker de haven van Novorossiysk tot alternatief voor de haven van Sebastopol. ....'

Tuurlijk zie je dat verkeerd! Gezien de veranderde omstandigheden kun je voor je veiligheid maar beter twee havens hebben tegenover islamitisch NATO-land Turkije en vijandig aspirant NATO-land Oekraïne...!!
Poetin en ik begrijpen dat!

3
138 CoolMemories

@134 "...Rusland weet ook dat het huurcontract in 2042 afloopt...."

Je vergeet er 'toevallig' bij te vermelden dat in april 2010 pro-westerse Oekrainse parlementariërs keihard op de vuist gingen met parlementariërs die het contract wilden verlengen.....het Kremlin heeft dat gezien en wist dat na de gewelddadige staatsgreep Sebastropol, ondanks het contract, never nooit gehandhaafd zou kunnen worden!
En dan zou het muisstil geweest zijn in het Westen en politici en media de andere kant opkijken als Rusland contractbreuk zou aankaarten....!

4
139 CoolMemories

@125 Niet de zaak omdraaien nu. Het was Rusland die deze oorlog begon. Oekraïne heeft het recht zichzelf hiertegen te verdedigen. Wanneer Rusland een illegale brug bouwt naar de Krim om haar claim op dit geannexeerde stuk grondgebied te verstevigen, staat Oekraïne volledig in haar recht wanneer ze dit verhinderen.

Ik zou als ik Oekraïne was die illegale brug echt naar het stenen tijdperk blazen.

4
140 Gewoon een student

@140

Idd

Het was notabene Strelkov zelf die vol trots vertelde het eerste schot te hebben gelost
STrelkov, die eerder op de Krim was en nu door FSB naar de Donbas werd gestuurd om daar een oorlog te starten

0
141 LGK
142 LGK

@123
Je vergeet dat ze autonoom zijn gebleven.

1
143 Proemevla

@140
Nee.

2
144 Proemevla

@140

Daar zijn we het dan een keer over eens!

0
145 Vaartuig

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Peiling! NSC totaal VERNIETIGD krijgt geen enkele zetel in Europees Parlement

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peiling-nsc-totaal-vernietigd-krijgt-geen-enkele-zetel-in-europees-parlement...

5 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Eén keer een dergelijk item met beelden plaatsen, is ècht wel genoeg. De reacties hierop vanuit verschillende achtergronden, blijven hetzelfde...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

16 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

RobP
Achterstandswijken willen rem op werklozen en asielzoekers: ‘Problemen stapelen zich op’

De betere wijken hebben meestal betere prijzen....

17 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Poetin heeft de regie. Schols en Biden zijn een stelletje slapjanussen terwijl Macron is teruggefloten.We hebben een historische kans om een...

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

Menig Nederlandse ondernemer wordt inmiddels schatrijk door deze asiel-industrie. . . De belastingbetalende burger, dokt toch wel. . . ...

30 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

34 minuten geleden geplaatst door RobP

MARCUSAURELIUS
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

Verbeteren helpt niet, dat trekt alleen maar nog meer parasieten....

35 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Xxx ThailandLick My PenisDesi Bhabhi PorAnara GuptaSaxe Video PornWebcamsexBest PorngamesDownold PornPokemonhentaiMariska SextubeGay Porn With Cops4k Xxx VideosTexan PornstarsPorn ScenarioPenis Insertion三 上 悠 亚 AvNoodledude PmvGteek PornShemalles NovinhasIndian Doggy Style XxxBengali Wife Sex VideoCory Chase AnalIndian Porn MoviesBoobsassTeentitans Raven PornClub SevnteenNico Robin HentiaUta HentaiYsmara MartinezSex Video AssameseMallu Boobs XxxHot Sex Full MovieJapanese Family Sex ComIndian First Time Sex PornNaked Aunty VideoOchako UrarakapornPormo PelículaTaboofnatazyImg PornMister DeepfakeHentay TubRebecca LoveMia LinaBig Boob VideosNeekolul PornKajol Sex ComXxxhi DiSexy Hot Nude BhabhiHana HarunFiona-costello PornKayla KoOldfucksGraniesMe Coji A Mi SuegraSun XxxAmanda Cerny Nude PhotoshootGrand Sex VideoEnglish Bf Movie English Bf MovieRebd-749Boy Vs Boy XxxDove Cameron BikiniBoyfeetMalayalam Blue VideoStory Porn DownloadFemdom Cum EatingNh NudesLyla EverwettWw X Sexy VideoPati Patni Ka Sexy VideoTelugu Adult VideosAngry BlowjobsVrkm-1076Gay Oral CreampiesSaree Hot PornKondom XxxTamil Sex Video ChatHardcore AnalingusNudes A PoppenKelly Cusco NudeIncestos Madres Con HijosMistress Stormy FartBrazzers Fee PornHentay VostfrFotos PornogtaficasTwiter PornsRomantic Sex VideoSnapchat PornbotAlexandradaddario True DetectiveSixy VidosKarishma Sharma SexAlt Balaji HotCogidas MexicanaMiss Alice 94Sexy Girl XxxPartisexHooters Porn34rulevideoPhotoacomphantesHanna HiltonAstolfo Rule 34Masterbating In PublicSexy Beach GirlsNaked Hot Gay MenIndian Sisters SexEhentai.comUkpunting.comRagb TorentIndian Telugu Sex Videos ComBollywood Actors Xxx VedioXxx Videos HindePorn Video DehatiEmo PornGirls Kissing BreastsKatrina HailiBlack Booty InvasionClover BaltomoreKissing The BrestNaked News NakedFree Porm PicsPaizuriSweet.love.77Viral Video XxxBokep Adek KakakBang BrorRough PronCambodianpussyKstie CummingsUma Thurman FeetAvatar NakedBig Black Naked MenBoobs FuckSex Video 12Asian Ameteur PornTeen Boob FlashJavlesbianPornostars TubeSexy NudeBbw Xxx Sex VideoRita DanielspornFilma PormoEnglish Picture Sex VideoNatalie Wonder PornGif PornográficasWebsite For Indian PornNew Brazzers AdvertisementTaarak Mehta Ka Ooltah Chashmah XxxSneha Sex MovieBritney StevensFree Pron VedosHousewife Romance Video