Wilders wil As Soennah Moskee sluiten (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  97 Reacties

  • 45
  • 992x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

52 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

53 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

54 Undertaker

Gooi die haathut maar tegen de grond.

2
55 Tsaar

* Verwijderd door de redactie *

56 M.Arias

Die kuttensnijders direct het land uitzetten. Wie zou ze missen?

Een handjevol gekken maar die zijn toch niet serieus te nemen.

1
57 Harry potter maar zonder bril en sportiever

In Nederland hebben we vrijheid van godsdienst. Iedereen mag zijn of haar godsdienst belijden ... zolang deze niet in strijd is met de Nederlandse wetgeving. Als dat in dit geval wel zo is, dan kan Wilders en welke andere partij dan ook dus maatregelen treffen op grond van die wetgeving. Dus Wilders, geen woorden maar daden. Zet op papier welke wetten er worden overtreden en dan kan er actie worden ondernomen. Geen woorden, maar daden.

7
58 Kopkaas

@58 Kopkaas
In de geslachtsdelen van jongens en meisjes snijden, een pedofiel aanbidden, haat verspreiden over Joden en ongelovigen, aanslagen plegen, dat heeft niets meer met een normale "godsdienst" te maken.
Lijkt meer op een gestoorde sekte.

Wat heeft deze shit überhaupt met het idee van een God/Schepper te maken dan?

1
59 Harry potter maar zonder bril en sportiever

In de as? Sienna mosknee..

3
60 chouffleur

@59

"Wat heeft deze shit überhaupt met het idee van een God/Schepper te maken dan?"

Dat moet je mij niet vragen. Ik geloof niet en ik heb helemaal niks met geen enkel geloof.

3
61 Kopkaas

ach Geert, je kunt deze moskee wel sluiten, maar er komen er weer 10 voor in de plaats

3
62 Roomboterbabbelaar

@54
Absoluut psychisch !

2
63 Deelname

@15

Met artikel1 en art.7 in de hand.
Op artikel6 kunnen ze geen aanspraak maken, die treden ze zelf met voeten

0
64 Vageali6888

@58 Als je zegt: "Iedereen mag zijn of haar godsdienst belijden ... zolang deze niet in strijd is met de Nederlandse wetgeving."
Besef je dan hoe debiel zulks een uitspraak is? Alsof religies niet hun eigen wetten hebben, en toch komt er weer iemand mee, gaat nergens meer over.

2
65 doxbar

@62

Dat denk ik ook.
Moskeeën sluiten is symptoombestrijding. Net als uitslag bij kanker.

Je moet de kanker wegsnijden dus de moslims naar hun thuislanden sturen.
Dát werkt echt.

En niet zeiken dat ze geen thuislanden hebben dat Nederland hun thuisland is.
Zo denken zij er niet over, Nederland is ''huis van oorlog'' dar harab.
Ze moeten weer naar het ''huis van de islam'' en betaal een corrupte leider van een moslimland en die neemt ze wel op als slaven.

1
66 Arthur2000

@65

"Besef je dan hoe debiel zulks een uitspraak is? Alsof religies niet hun eigen wetten hebben, en toch komt er weer iemand mee, gaat nergens meer over."

Daar is niks debiels aan. Je moet goed lezen wat ik schrijf. Zolang het niet strijdig is met de Nederlandse wetgeving, is er geen enkel probleem. U mag zelf ook een clubje oprichten waarin uw eigen wetten gelden. Een godsdienst mag dat ook. Zo kan een wet bijvoorbeeld zijn dat de gelovige 3x per dag moet bidden of 1x per maand de Vogeltjesdans moet doen. Allemaal geen probleem. Een probleem wordt het pas als zo'n wet in strijd is met onze Nederlandse wetgeving. Op het moment dat een godsdienst aanzet tot geweld tegen onschuldige burgers, dan is dat een reden om die godsdienst te verbieden. Maar dan moet je dat dus wel kunnen staven met bewijs, en daar is meer voor nodig dan aanslagen van extremisten. Echter, een imam die oproept tot geweld, die kun je dus prima op basis van onze wetgeving aanpakken en verbieden zijn ambt te beoefenen. Hopelijk is het nu wat duidelijker voor u.

11
67 Kopkaas

Wat een onzinnige reacties!

Deze moskee doet ook veel goed werk. De enkele haatpredikers die er zouden zijn geweest zijn allemaal getroffen door maatregelen. Deze kunnen namelijk al genomen worden tegen predikers die moslims opzetten tegen onze samenleving. De goede werken van deze moslimgemeente kan niet worden tenietgedaan door die paar idioten. Jozias van Aartsen, de oud VVD burgemeester van Den Haag heeft deze moskee nota bene genoemd als voorbeeldfunctie. Dan heeft hij het over de goede daden van de moslims in deze moskee en niet over die mafklappers die er af en toe oreren, overigens ook met tegenspraak van de aanwezige moslims.

Buitenlandse geldstromen komen niet alleen naar moskeeen. Ook politieke partijen zoals de VVD, de PVV en de FvD ontvangen geldstromen uit het buitenland. Wilders heeft zich positief uitgelaten over het zionisme. Het zionisme kent twee betekenissen in de huidige wereld. De een is gebaseerd op de wens van de joodse gemeenschap naar een thuisland en de tweede is gebaseerd op de fictionele intrerpretatie van de protocollen van de wijzen van Sion, een fascistische superioriteitsleer :
https://nl.wikipedia.org/wiki/Protocollen_van_de_wijzen_van_Sion

Zolang het israelische parlement geen publieke afstand doet van de tweede betekenis en alle banden met die fascistische Sion-doctrine verbreekt, kunnen we de geldstromen vanuit zionistische organisaties op dezelfde ondermijnende wijze beschouwen als geldstromen van terroristische organisaties. Die moeten we dan dus ook verbieden.

12
68 Hollander1967

"WE" moeten NIETS.

EN daarmee uit!

2
69 Arthur2000

@67 Ach.. gut, ben je nu echt zo naïef? Het is toch alom bekend dat de islam compleet strijdig is met de Nederlandse wetgeving. Zoals bijv. @59 al aanhaalde het snijden in geslachtsdelen van minderjarigen, simpel voorbeeldje maar ook het continue demoniseren van niet-moslims, het aanzetten tot haat, andere wetten t.a.v. het vrouwenrecht, het niet toestaan de islam te verlaten enz,enz,enzovoorts.
Iedereen weet dat als iemand vandaag een dergelijke religie zou opzetten met eenzelfde absurde wetten deze per acuut verboden zou worden, immers religies met een minder afwijkende wettelijke vorm zoals de scientologiechurch word ook in de gaten gehouden en zouden ze het liefst (en terecht) verbieden.
De enigste reden dat de islam niet verboden word heeft immers te maken met dat ze zo een enorme verbreiding en aanhang heeft dat het gewoonweg lastig is en onvermijdelijke consequenties te weeg brengt. Echter principieel gezien is het een onding welke per acuut zou moeten worden verboden.
Persoonlijk denk ik echter dat de gedachte dat het verbieden van de islam negatief zal zijn voor een land een enorm misverstand is. Ik durf zelfs te stellen dat het enorm gunstig is voor een land indien het die stap neemt. Het zorgt voor duidelijkheid en stabiliteit, bovendien geeft zo'n land aan voor vooruitgang te kiezen en een bepaald niveau na te streven.
Verder is er ook geen reden economische nadelen van zo'n besluit te verwachten immers een land als de Malediven welke iedere religie heeft verboden buiten de islam, komt ook weg met deze absurde wetgeving, het toerisme loopt er prima, geen mens die besluit zo'n land te mijden vanwege een fascistoïde wetgeving.
Landen waar de islam floreert zijn er genoeg, echter er ontstaat steeds meer behoefte aan het omgekeerde,namelijk daar waar de invloed van de islam afwezig is en dit het liefst ook wettelijk geregeld.

2
70 doxbar

@70 In plaats van die hele lap tekst te produceren met hele en halve onwaarheden waarin je bovendien allerlei zaken door elkaar haalt had je ook het stuk van @68 kunnen lezen. Leer je misschien ook nog wat.

12
71 Feldwebell

"De grondwet zal daarvoor veranderd moeten worden en dat zit er niet in."
@6 , https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/grondwet-en-statuut/herziening-grondwet

0
72 Spraypaint

Er moet een wet komen die verbiedt te prediken, te onderwijzen of te verkondigen in een andere taal dan de Nederlandse of de Engelse. Gaan ze misschien ook eens Nederlands leren en kunnen ze beginnen met assimilatie en integratie in de Nederlandse samenleving.

0
73 logikus

@70

"Ach.. gut, ben je nu echt zo naïef?"

Ik praat volgens mij toch heel normaal en netjes tegen jou. Zou je dat tegen mij ook kunnen doen? Ik heb geen zin om tijd in mijn reacties te steken en dat soort opmerkingen te krijgen.

7
74 Kopkaas

@71 Iets leren? Maak je nu een geintje of is het sarcasme? Wat heeft @68 te maken met wat ik neer schrijf? En bovendien geef eens aan waar er een hele of halve onwaarheden zijn, je kunt nog zoveel beweren.

0
75 doxbar

@74 Was een vervolg op: " Hopelijk is het nu wat duidelijker voor u." Dit klinkt voor mij ook alsof ik het niet snap en zou ik kunnen zien als een belediging. Maar ik vermoed dat dit niet zo is bedoeld, dus in die zin wil dat naïef best terugnemen, sorry daarvoor.
Echter waarom doe je alsof je niet ziet dat de islam compleet indruist tegen de waarden die we momenteel in Nederland hanteren? Voor mij komt dit over alsof je niet serieus wilt worden genomen.

0
76 doxbar

@76

"Maar ik vermoed dat dit niet zo is bedoeld, dus in die zin wil dat naïef best terugnemen, sorry daarvoor."

Excuses aanvaard.

"Echter waarom doe je alsof je niet ziet dat de islam compleet indruist tegen de waarden die we momenteel in Nederland hanteren?"

Bij mij in de wijk wonen ook moslims. Prima mensen en nooit last van. Belangrijk is om mensen niet over 1 kam te scheren. Het is naïef (daar heb je dat woord weer) om te denken dat je zo'n grote godsdienst kunt verbieden. Dat kun je vergeten. It ain't gonna happen. Dat druist in tegen alle wereldwijde verdragen en zou misschien wel een wereldoorlog kunnen ontketenen. Stom? Inderdaad. Maar verbieden gaat dus niet. Dus moet je dealen met het feit dat deze godsdienst er is en er normaal mee omgaan. Kom ik weer terug op wat ik zei. Een grote godsdienst als deze kun je niet verbieden en dus moet je monitoren of alles goed gaat. En zo niet, dan grijp je in. Dat is het enige wat je kunt doen. Heel strak monitoren en excessen direct de kop indrukken.

Daarbij denk ik ook dat we (sommigen van ons) niet in een soort spastische kramp moeten schieten zodra het over de islam gaat. Oh, er zijn genoeg rotte appels onder de moslims, maar ik zie ook heel veel goede mensen. Door continu te stigmatiseren kweek je alleen maar meer verdeeldheid, terwijl ik denk dat de oplossing juist zit in acceptatie. Accepteer dat mensen anders leven, gun anderen die vrijheid. Zo kom je nader tot elkaar en groei je als mensheid. Niet door elkaar onderling continu te bekritiseren (dat geldt uiteraard ook voor moslims die het westen bekritiseren). We zijn met z'n allen op deze aardbol en we zullen het met elkaar moeten doen ... en ik denk dat we het beter met elkaar dan tegen elkaar kunnen doen. Samenwerken in plaats van tegenwerken.

10
77 Kopkaas

@6 "De grondwet zal daarvoor veranderd moeten worden en dat zit er niet in."

Ik zou niet weten waarom niet.

1
78 Mappie

* Verwijderd door de redactie *

79 E.Meel

@79 Geen idee waar je die 87% vandaan haalt, maar daar gaat het ook niet om.
Het gaat om de mogelijkheid om de grondwet te veranderen en die is er wel degelijk .
Zie @72

0
80 Mappie

@80 Da's een ouwe truc van islamlovers. 13% stemde PVV. question

Ze gaan maar wat graag voorbij aan het feit dat zelfs van de SP de helft van de kiezers niet meer islam in NL wil. VVD en CDA ruimschoots meer dan de helft.

2
81 Hans Brinker

@81 De PVV krijgt nu nog maar 8% in de peilingen...

15
82 Oebie

** gebruiker verwijderd **

@27 U hebt u stukje betaald. Met geld uit het Midden Oosten of van de uitkering?

83 verwijderd5929219

@82 LOL, en ik had vanmorgen een boterham met kaas gegeten.

Relevantie?

0
84 Hans Brinker

@78 Het lijkt me de hoogste tijd en het enige zinnige te doen.

0
85 Xmod

Vele reacties en de trollen is het weer gelukt om te zorgen dat men het vooral net over de inhoud gaat hebben. De enige conclusie die je kunt trekken is dat de hier aanwezige bekende trollen, alles op alles zetten om die shit zooi te verdedigen. Ze staan pal achter deze walgelijke zooi. Geen woord van afkeuring van hun kant over de waanzin van deze predikers en de waanzin dat een moskee en honderden 'gasten' dit met super enthousiasme aan zitten te horen en het zelfs op hun laptop typen om maar vooral geen woord van deze waanzinnige te missen en het later nog eens te kunnen herkauwen.
Het is duidelijk (iets wat velen hier al jaren weten zo ook iedereen die de koran gelezen heeft) dat wat hier gepredikt wordt gewoon onderdeel is van de islam en voor elke moslim geldt. Dat het niet gefilmd mocht worden is nu werkelijk het taqiya in actie. Lieg de ongelovigen voor tot je gewonnen hebt. Niemand die het er ook in nieuwsuur over had dat wat er gezegd werd over de strijd tegen de ongelovigen in bv Syrie net zo goed geldt voor de ongelovigen hier. Hij maakte prima duidelijk wat het lot is vd ongelovigen. En dat geldt voor de hele wereld. Ook hier. Dus de jihad tegen de ongelovigen is een opdracht en dat is tegen alle ongelovigen (of anders gelovigen/atheïsten). Duidelijk dat alles wat niet sjiitisch is uitgeroeid moet worden.
Besnijden die vrouwen want stel je toch voor dat ze lusten hebben. Dat mag niet, die vrouwen moeten lijden, net als de dieren. Wat een minderwaardigheidscomplexen van die 'mannen'
Ze hebben geen idee wat een man inhoudt.

En 'last. but not least' Duidelijk weer en iets wat ik jaren verkondig, SLAVEN en SEX-SLAVINNEN helemaal prima binnen de islam zoals ook iedereen kan weten. Het is nu op beeld in NL notabene gezegd. Een sex-slavin mag je mee doen wat je wilt.
Kom er maar in Sylvan en walgelijke consorten? Zeg er eens wat over? Net als die trollen hier.
Niet degenen die tegen deze achterlijke waanzin zijn en constant op de man spelen om het maar vooral niet over deze uitspraken te moeten hebben en erkennen dat dit ook gewoon onderdeel is vd Islam.
Nou als er nu iemand is die zoals die miskleun Aartsen die dit goed blijft praten en die stug durft ter beweren dat deze moskee een toevoeging is .... nou dat is hij waarschijnlijk stiekem bekeerd of ligt met de 'duivel' in bed.... want dan heb je echt een gebrek aan hersenen en duidelijk een andere agenda. En dit gaat niet om een par moslims die zo denken, dit gaat over de meerderheid. De taqiya moslims zullen het afkeuren, maar als je ze zou zeggen keur je deze teksten, dit mandaat vanuit de koran af, laat staan dat je zou stellen dat dit soort haat en wreedheden die gepropageerd worden vanuit de islam verwijderd zouden moeten worden, ... dan doen ze dat niet, want de koran is heilig.

2
86 Bleke Betty

Wilders wil de As Soennah sluiten , maar dat wollen VVD CDA D66 CU en SGP stemmers niet da te pal achter de moslims en Rutte VVD blijven staan. Dit zeg ik als PVV stemmer.

1
87 Gunther

Sharia getto’s zijn overal in West-Europa!...https://zlj13051967.wordpress.com/2018/04/28/sharia-gettos-overal-in-west-europa/

0
88 Max13

Da wij zo veel Moskeeën in nederland ( Gemeenten ) hebben is puur te danken aan alle VVD CDA D66 CU SGP stemmers.

1
89 Gunther

@87 Niet jokken Gunther!! Je hebt nog nooit op de PVV gestemd! In Kerkrade waar jij woont deed de PVV bij de Gemeenteraadsverkiezingen niet mee. En omdat je géén Nederlander bent mag je niet stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen!

7
90 =*(++)*=

@82
Benieuwd hoe u hier in de peilingen er voor zou staan.
Niet in procenten maar iets met promille?
question

2
91 Jan met de korte achterlul

@91 : "Opiniepeiling Maurice de Hond: Grote meerderheid gelooft Rutte niet".

https://www.nieuwskoerier.nl/news/286576-opiniepeiling-maurice-de-hond-grote-meerderheid-gelooft-rutte-niet

3
92 =*(++)*=

Wat was Wilders zijn tijd weer ver vooruit. Hier zijn verkiezingspamflet uit 2006 !
Het had gisteren geschreven kunnen zijn.
- http://dnpprepo.ub.rug.nl/473/1/pvv_pamflet06.pdf

2
93 M.Arias

@92
Dank voor uw reactie al begrijp ik die niet.

2
94 Jan met de korte achterlul

Als Geert alle haat paleizen wil sluiten . . .
Komt die maatregel als een boemerang terug.
En moet ook de PVV worden opgeheven.
.

@93

Best sneu, dat wilders sinds 2006 dus geen ene ruk heeft bereikt.
12 jaar lang moslimhaat prediken. En het netto resultaat?
Niks nada nakkes.
.

6
95 hippodepippo

@86 Dan heeft u mijn reactie @68 toch niet goed gelezen. De haatpredikers worden door iedereen afgekeurd, ook door degenen die de goede aktiviteiten van deze moskee prijzen. Het gaat hier niet om de predikers zelf maar om de buitenlandse geldstromen.

Maar om maar even uw woorden te gebruiken, 8 minnetjes op mijn betoog en geen enkele inhoudelijke reactie. Misschien bent u daar nu wel toe geneigd.

5
96 Hollander1967

** gebruiker verwijderd **

@90 Gunther is meer Nederlander dan menige moslim van de 3e of 4e generatie. Die praten en schrijven nog slechter Nederlands dan Gunther.

97 verwijderd5929219

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

18 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

29 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

34 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

36 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

36 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

36 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

37 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

39 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

41 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

42 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Mom FlashingXhanimeSommer Ray PornhubJennifer KorbinSexsinessMoms With Huge TitsPanda PornerHot Sex PornhubNudegifXxx Sister IndianCute Lesbian PornPornos Caseros MexFree Aime PornH 视频Live Por NJennie RoseOnly OpaquesLexi Riviera NakedBest Porn Star In WorldRae Lil Black FacialTemari PornFuck My Mom And MeRomantic Bhabhi Sex VideoMia Khalifa ButtEntranced Gianna DiorWomen Masturbating SoloHamsterlive PornLatina GloryholePorn Hot MomBabita NangiBest Porn Videos 2019Hard Core Porn ExtremeOnly Best Bondage BdsmMujeres DesnuHollywood Actress BlowjobTouched My PussyGirlsdoporn PornhubMom 50 PornCartoonporn WebsitesHailey Rose BrazzersXxx Hard GirlNano_nano PornBeautiful Sexy Women NudeJordon Ladd NudeEmily Willis StuckRub Maps ChDvds PornosDaisy Bloom PornImpregantion PornXhamdyerGrupo Sexual TelegramCockpulseSucking Boobs In CarSwx ComTap XxxSexy Bhabi Xxx VideosHavana Ginger OnlyfansPorn Of VietnamUncensored He TaiTryst. LinkLesbian HentauHentais GaysOlga KabzarNachho VidalReal Aunty SexAnna Belle BradyFree Por NE621/netQuiet HentaiS&mpornMomokun LeakedMature Aunty Porn VideoJessa Rhoades PornWhite Gorl PornCookierun PornWendy WhopperClevesceneIndian Hd SecStep Bro Im Stuck PornLana Rhoades PorMrsexsSofie ReyesNude LrsbiansHd Porn Video InNude Sex PornSexy PotnBlowjobschoolLizbeth Rodriguez LeaksRomanticmilfSxy Porn.comCatwoman R34Videos Gay TwinksBdsm TumblrSsbbw SexKannada Sex Stories AuntyHermaphrodire PornMark Head BobbersPorngsmesExplotedcollegegirl ComSexe HardJennifer Love Hewitt Nude PicsBlack Nude Hairy WomenViki OdintcovaSexy Love SexHandjob At MassageFree Hd PornYoung Couple Making LoveJada Stevens GangbangedFroggie StyleManhua ScanErotique NueAdult Web Series Watch Online FreeBare Bottom SoankingNebraskawut OfYuka KuramotiXvifeos ComBukkake HentaiIndian Outdoor XxxNange Nange PhotoLinda Blair PlayboyEmmalayne NudeGrupos De Sexo TelegramSweet MonaeClap PornHardcore Oiled PornYoutube Tits RedditRosamund Pike In The NudeTallyberry OnlyfansLivejasmin PornLauren Cohan NakedBig FatassesAnime Panty.poopPornos AfroTitties At The BeachAlison Brie FeetSecretarias PornosAnal BabeGay SxxRoe-123Boobs Press TeacherWww Indian Bhabhi ComLauren Phillips EscortFree Ones.comMasturbating In PublicHot SezSex Hollywood Movie HdPorn NuruRhea Sweet PornKayie St IvesJulia Rose Shagmag