U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 26
De Hoornse aanrander Mohammed M. (29) verblijft tot ontsteltenis van de vrouw aan wie hij zich in oktober 2016 vergreep, nog steeds in Nederland. De Somalische asielzoeker zou in februari worden uitgezet. ...

11 maanden geleden door chouffleur

REAGEER MET EEN EMOJI
1
2
2
1
24

Geen land zit op deze man te wachten daarom is deze man er nog.
Sylvia heeft hulp nodig terwijl de man het nodig heeft maar die komt genadig vanaf, schande dit!

1 Erika    
11 maanden geleden door Erika
1
Meld

Wees nou eens niet naïef, er word bijna niemand uitgezet, de EU streeft naar een maximale ontreddering van dit continent.

2 Positivo    
11 maanden geleden door Positivo
6
Meld

Maxima's ouweheer had wel een oplossing.

3 Wild Rover    
11 maanden geleden door Wild Rover
4
Meld

@1 Je zet de man op het vliegtuig naar Mogadishu, hij land daar, probleem opgelost. Voor ons dan. Boeiend als ze hem in Mogadishu niet willen, zodra hij daar is is dat ons probleem niet.

4 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
2
Meld

Er zijn honderden excuses om deze man niet uit te zetten!

En in Nederland zijn dit soort figuren heilig, vooral onze rechters gaan er helemaal voor!

5 Zie Hier    
11 maanden geleden door Zie Hier
1
Meld

@4

Inderdaad. Maar waarom gebeurd dit niet?

6 Hefan430    
11 maanden geleden door Hefan430
1
Meld

@6 , Tja, gevolg van verdragen en wetten.

Daar loopt Somalie gewoon een heel stuk achter. En daarom werkt dat uitzetten in de praktijk vaak niet zo makkelijk.

En nu kunnen we wel weer gaan zeiken over die verdragen en wetten, maar vergeet niet dat het juist de verdragen en wetten zijn waardoor wij ons boven dergelijke landen stellen en ons als beschaafder zien.

Een medaille heeft 2 kanten.

7 Weet geen naam    
11 maanden geleden door Weet geen naam
19
Meld

@6 . De luchtvaartmaatschappij kan een vette boete krijgen en is verplicht de man weer mee te nemen.

8 Tralalala    
11 maanden geleden door Tralalala
1
Meld

Daarom komen al deze gasten naar Nederland,want hier 'wordt' je niet uitgezet,hier wacht je een lui lekker land....

9 Hangingmen    
11 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

@7
Die zogenaamde 'vluchteling' misbruikt anders wel 'die bestaande wetten' door er oneigenlijk aanspraak op te maken

10 Hangingmen    
11 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

Dit is toch hetzelfde met mensen die anderen het leven zuur maken (pesters ) op scholen. Omdat ze voor deze mensen geen andere school kunnen vinden, die andere school willen zulke mensen ook niet hebben, willen hun goede naam niet kwijt. Vervolgens moet de persoon die gepest wordt hulp zoeken terwijl eigenlijk die ander hulp heeft maar die komt niet bij die instanties terecht en ontloopt zo dus alles. Het is gewoon de wereld op zijn kop geworden.

11 Erika    
11 maanden geleden door Erika
0
Meld

@7

Daar zal het inderdaad wel mee te maken hebben. Dan gewoon vastzetten in detentiecentra's tot ze 'vrijwillig' teruggaan lijkt me

@8

Ohja dat wist ik niet en op basis van wat worden ze bestraft?

12 Hefan430    
11 maanden geleden door Hefan430
0
Meld

@6 Omdat we verdragen blijven respecteren ondanks dat de andere partij voor wie het verdrag geldt alle regels overtreed.

Het is gewoon een kwestie van je reet afvegen met die verdragen en de mensen op het vliegtuig naar het land van herkomst zetten ook al willen die landen hun onderdanen niet meer terug.

@7 "En nu kunnen we wel weer gaan zeiken over die verdragen en wetten, maar vergeet niet dat het juist de verdragen en wetten zijn waardoor wij ons boven dergelijke landen stellen en ons als beschaafder zien."

Onzin. Deze verdragen en wetten zorgen er niet voor dat wij boven dergelijke landen staan, dat doen hele andere dingen.

13 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
2
Meld

@10 Het zijn niet de "vluchtelingen" maar de Nederlandse advocaten die ze er op wijzen wat hun rechten zijn.

@12 Het vliegtuig krijgt bijvoorbeeld geen startrechten in het land waar men de uitgezette persoon wil achterlaten. En zal dus aan de grond moeten blijven totdat men bereid is de "vluchteling" weer mee terug te nemen naar Nederland.

14 Roy-050    
11 maanden geleden door Roy-050
0
Meld

Het land is ziek.

15 zoutzuur1    
11 maanden geleden door zoutzuur1
0
Meld

@14
Dat weten ze al voordat men besluit naar Nederland te 'vluchten'

16 Hangingmen    
11 maanden geleden door Hangingmen
0
Meld

@13

Mee eens. Stellen ons veel te netjes op en zou goed zijn als er eens wat signalen naar steenoude verdragen afgegeven wordt

17 Hefan430    
11 maanden geleden door Hefan430
0
Meld

@14

Oke maar je zet iemand op het vliegtuig. Die gene komt aan in het land en zegt dan: 'ik ben niet vrijwillig op dit vliegtuig gezet', dat wordt gelooft en ze houden dan een vliegtuig vast?

18 Hefan430    
11 maanden geleden door Hefan430
2
Meld

Voor een migrant of asielzoeker moet gelden; bij het overtreden van de Nederlandse wet binnen 5 jaar, volgt uitzetting ala personada non grata.
Alleen dan hou je het geteisem in de hand..anders denken ze echt dat alle Nederlandse vrouwen hoeren zijn en zich zingend gratis op hen werpen bij aankomst in een station.

19 Gerritruyter    
11 maanden geleden door Gerritruyter
1
Meld

Veel van die weigeraars hebben hun papieren vernietigd toen ze hier aankwamen en zonder papieren kunnen ze niet terug. Dus moeten ze nieuwe papieren aanvragen bij hun ambassade. En daar gaat het dan mis. Dat doen ze namelijk niet en Nederland kan dat niet voor hen doen.

De meeste weigerlanden krijgen aardig wat subsidies van Nederland en/of de EU. Nu wil de EU nog meer geld gaan geven en studie visa als ze hun onderdanen wel terugnemen. Dat is een denkwijze die ik niet begrijp. Weigeren? Stopzetten van de geldstroom richting dat land. Lijkt mij veel logischer.

20 Mariska3    
11 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@18 ; Nee, die mensen hebben geen reispapieren en komen daarom niet door de douane al daar. Daar zit het probleem.

21 Mariska3    
11 maanden geleden door Mariska3
0
Meld

@21 En op de terugweg niet meer door de douane alhier...

22 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
2
Meld

@18 . De vrijwilligheid doet er weinig toe, het ontbreken van de juiste papieren of omdat het betreffende of welke reden het betreffende land ook mag hebben om de uitgezette persoon niet aan te nemen. Als de kans op een succesvolle uitzetting niet gegarandeerd is kan ik begrijpen dat men geen extra belastinggeld gaat uitgeven voor 0 resultaat.

23 Tralalala    
11 maanden geleden door Tralalala
0
Meld

@18 deze zogenaamde uitgezette vluchtelingen, gaan altijd onder begeleiding van de Marechaussee naar het buitenland en moeten worden overgedragen aan de plaatselijke autoriteiten. dus het verhaal van de vluchteling doet op dat moment niet ter zake.
Een uitzetting is al een moeilijke zaak en wordt vaak heel goed voorbereid, want anders is het een zinloze missie, vandaar dat er ook zo weinig "vluchtelingen" kunnen worden uitgezet.

24 Roy-050    
11 maanden geleden door Roy-050
4
Meld

@21 @23 en @24

Ah oke bedankt. Maar hier kunnen ze wel gewoon zonder papieren binnen komen dus. Echt tijd dat het systeem op de schop gaat

25 Hefan430    
11 maanden geleden door Hefan430
1
Meld

Deze man gewoon 24 uur per dag treiteren pesten volgen zodat hij uit eigen beweging graag weg wil op de manier zoals hij ook hier naar toe kwam.

26 eigenmening    
11 maanden geleden door eigenmening
1
Meld

@26

Dan wordt jij afgestraft, hij komt er goed mee weg. De wereld is heel krom vandaag de dag!

27 Erika    
11 maanden geleden door Erika
1
Meld

@25 ; Wanneer zij met het vliegtuig komen is dat eigenlijk helemaal net zo moeilijk. Bij risicovluchten of reizigers uit risico gebieden zouden de stewardessen bij het boarden de reispapieren moeten innemen en echt bij de douane pas teruggeven. Die ze dan inneemt bij de aanvraag voor asiel en vervangt met een asielpas. Wordt het asiel dan geweigerd dan heeft de overheid die reispapieren al in het bezit. Dat roep ik al langer.

Maar de meeste asielzoekers komen niet met het vliegtuig maar met een bootje. Juist omdat ze dan moeilijker te weigeren zijn. Het is al bewezen dat er heel wat met het vliegtuig naar het land reizen waar het bootje vertrekt dus aan hun reispapieren en geld ligt het niet. Daarom zoude deze bootjes tegengehouden moeten worden op zee en teruggesleept waarna het bootje vernietigd zou moeten worden. Dat scheelt ook heel wat drenkelingen.

28 Mariska3    
11 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

Overigens zou Nederland het hebben van reispapieren ook als eis kunnen stellen om überhaupt kans te maken op asiel. Heb je die niet? Dan vraag je ze aan bij je ambassade. Doe je dat niet? Dan maak je geen enkele kans op asiel. Lijkt mij ook een goede maatregel. En gelijk innemen en vervagen door een asielpas natuurlijk zodat ze ze niet kunnen vernietigen bij een afwijzing.

29 Mariska3    
11 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@28 . De kans op willekeur en privacyschending liggen dan wel op de loer. Bij uitzetting zonder begeleiding worden de reisdocumenten sowieso al afgegeven aan de purser.

30 Tralalala    
11 maanden geleden door Tralalala
10
Meld

@30 ; Welk privacyschending? U komt uit Nigeria dus we nemen uw reisdocumenten in beslag. Niet zo moeilijk toch? Wat er in staat weten ze toch al van bij het boarden.

31 Mariska3    
11 maanden geleden door Mariska3
1
Meld

@31 . Ik geef niet graag mijn paspoort en papieren af zonder de zekerheid te hebben dat ik ze zonder gedoe weer terug krijg. Worden op een vlucht van Lagos naar Amsterdam dan de documenten van alle reizigers in genomen? Ook de documenten van Nederlanders? De documenten Ghanezen, Amerikanen, chinezen die op doorreis zijn van een zakenreis uit Nigeria? Wat als Nigeria en andere risico landen de zelfde eisen stellen?

32 Tralalala    
11 maanden geleden door Tralalala
7
Meld

Als Somalië het niet wil (wie eigenlijk niet, die piraten of de terroristen van een regering kun je nauwelijks spreken?) Dan breng je hem naar de grens van de territoriale wateren en zet hem in een vlotje daar te water en bel de kust wacht .. Net als wat ze zelf ook allemaal doen. Wel met een militair schip want anders worden ze nog gekaapt ook door die achterlijke mislukte zaadcellen.
In dat geval doen wat de Russen doen:
https://www.youtube.com/watch?v=1NKdAxN5jJI
Voor de boeg, gewoon doorgaan? Torpederen die handel. Geen medelijden mee.

33 Bleke Betty    
11 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@21 @23
Ze vernietigen hun eigen papieren om uitzetting te voorkomen. Gewoon op het vliegtuig zetten en het ontbreken van de benodigde papieren zoeken ze maar uit op de luchthaven van Mogadishu. Niet ons probleem.

34 Reconquista    
11 maanden geleden door Reconquista
1
Meld

@7 "...vergeet niet dat het juist de verdragen en wetten zijn waardoor wij ons boven dergelijke landen stellen en ons als beschaafder zien."

Helaas zijn het ook deze verdragen en wetten die ervoor zorgen dat ons land langzaam maar zeker steeds meer criminelen uit allerlei nare buitenlanden moet tolereren.

Ik ben voor het snel aanpassen van dit soort wetten en verdragen om Nederland en Europa te beschermen, in elk geval voor bepaalde landen en desnoods eenzijdig.

35 thestranger    
11 maanden geleden door thestranger
1
Meld

Och ja dat kan allemaal in dit land. Mss is chemisch castreren een idee voor dit soort lowlife.

36 Tsaar    
11 maanden geleden door Tsaar
1
Meld

Wat zijn ze met dit land van plan?

37 wijs    
11 maanden geleden door wijs
1
Meld

@37 .
Naar de kloten helpen.

38 eigenmening    
11 maanden geleden door eigenmening
2
Meld

politie en justitie laten de gewone burgers in de steek en wijzen naar de politiek.
politiek zegt dat ze niets kunnen doen door brussel,dus laat ook de gewone burgers in de steek.
rest er nog maar 1 ding en dat is politie en politiek negeren en zelf het recht in handen nemen want we hebben nu lang genoeg de kans gegeven aan eerder genoemde om zich te bewijzen en blijven daar debet aan.
nu is het tijd om onszelf te beschermen en op te komen voor onszelf en grijpt de politie dan wel in dan moeten we ook maar eens met een man of 500 een politiebureau bestormen en eisen dat degene die aangepakt worden, omdat ze zichzelf beschermden los te laten .
of ook maar overal dwars tegenin gaan zoals die asieleisers en de politie bespugen bedreigen lastig blijven nergens aan mee werken ,kijken of wij dan dezelfde fluwelen behandeling krijgen .
om met rutte te spreken,wij zijn met meer ,dat kan dus ook tegen rutte gebruikt worden.

39 ongelovenloos    
11 maanden geleden door ongelovenloos
1
Meld

@39 .
Als er iets gebeurt met mijn gezin dan los ik het zelf op en ga niet naar een Roverheids instantie toe die tijd heb ik achter mij liggen want ik geloof al tijden niet meer in die zogenaamde gerechtigheid van de staatsmaffia ik neem de recht in eigenhand en de rest kan van mij gestolen worden.

40 eigenmening    
11 maanden geleden door eigenmening
1
Meld

Grappig een artikel over zorg te duur.
Een minister die boven de 70 bijna wil saneren.
En een vluchteling die in een interview zegt voor gratis geld en een gratis gebitssanering te komen.

41 Eastwood    
11 maanden geleden door Eastwood
0
Meld

Vast een gevolg van de participatie samenleving. Ze moest hem eerst al zelf opsporen omdat de politie dit niet wilde doen. Nu moet ze hem zeker ook nog zelf gaan uitzetten.

42 Bamischijf    
11 maanden geleden door Bamischijf
0
Meld

Nederland met zijn doortastende optreden overal, maar hier maken ze er een puinhoop van, ze willen niets en ze kunnen niets of ze hebben er weer geen geld voor omdat het al is weggegeven aan de multinationals.

Daarom nemen mensen eerder maar het heft in eigen hand, want het schiet niet op met onze roverheid, wat een onkunde overal, wat een flut ministers en een flut kabinet weer van deze Mark R.

43 corretje    
11 maanden geleden door corretje
0
Meld

En wat zitten we weer met een flut minister op Justitie deze Ferdinand Grapperhaus, heeft de kwaliteit van bagger.

44 corretje    
11 maanden geleden door corretje
0
Meld

Door die laffe en corrupte politiek speciaal voor u geïmporteerd ......... mohammedaanse verkrachters !!

45 Gr@ndioos    
11 maanden geleden door [email protected]
0
Meld

Waarom nou niet een kunstmatig eiland aangelegd in de Noordzee (denk dat andere landen wel geïnteresseerd zullen zijn er aan mee te betalen) wat kan dienen als wachtkamer (ook voor andere landen) waar dit soort gevallen hun uitzetting kunnen afwachten.
Denk dat het op de lange duur de goedkoopste oplossing is.
En de minst irritatie veroorzakende; niet langer gezeur met dit soort monsters en al de andere categorieën van ongedocumenteerde gelukzoekers (of groepen als 'We Are Here').
Om geen groepen ongewenst te mixen kunnen we uit respect bepaalde gebieden op het kunstmatig eiland van elkaar af schotten.

Of de Europese landen kunnen ook Atlantische eilanden huren van lidstaatlanden als Denemarken of Noorwegen.
Dan kan die groepsseparatie veel makkelijker geschieden.
Kan je b.v. uit te zetten moordenaars en verkrachters makkelijker scheiden (zet je op een ander eiland) van andere (meer onschuldige) uitgeprocedeerde gelukzoekers (zoals b.v. 'We Are Here' en de andere ongedocumenteerde).

46 tegenzinnig    
11 maanden geleden door tegenzinnig
1
Meld

Vreselijk, die politie in Hoorn, dat zijn hoorndragers. Zij is een flinke meid en die knul? Walgelijk verhaal, weer zo'n Merkelimmigrant, geen vrouw is veilig, allen door Mohammeds aangerand.

47 Jona G.    
11 maanden geleden door Jona G.
1
Meld

Dan moet Sylvia maar weer SNEL naar Humberto Tan toe en Pfauw. De "overheid" ziet deze
"asielzoeker" immers als de ENIGE rechthebbende op wonen in dit land en zou het liefst Sylvia zelf elimineren als de "wet" en de "regels" dat niet snel genoeg doen.
Recht bestaat dus niet, TENZIJ je het via de MEDIA SPEELT. Anders doen ze NIKS!!! Rechtsstaat BESTAAT NIET!!!!!!!!!!!!!!!!

48 FNKTD    
11 maanden geleden door FNKTD
1
Meld

Beesten moet je gewoon laten inslapen. Niemand zal er rouwig om zijn, want in z'n eigen land willen ze hem niet, en hier vernield hij als gast het leven van andere mensen. Het wordt eens tijd om het kaf van 't koren te scheiden. Maar goed, zolang de welgestelden onder ons met rust worden gelaten zal hier niets aan gebeuren.

49 Robbedoes    
11 maanden geleden door Robbedoes
1
Meld

Ja joh, holland geschokt. echt waar.

Hollanders, plaatsen pedo's terug kindvriendelijk wijken. Jeugdzorg pakt kinderen van hun ouders. Financieele instanties zorgen ervoor dat mensen zelfmoord plegen, bedrijven boren voor winst in de grond, huizen vallen letterlijk om. Wat zegt de koning "we moeten aardbevingsbestendig bouwen". Eeuh wat. Men bomdadeert landen zonder enige bewijs of wat? Honderd duizenden onschuldige mensen dood. Vrije markt is niet echt vrij als men er onderzoek na doet, hey made in China. Maar goed. Lijst is best lang. Weer terug bij de koning, ey wat koning in 2018. Welke draak heeft hij verslagen?
Liegen, bedreigen, kortsamengevat de Nederlandse politiek, oftewel nederlandse democratie. Niet blanke mensen mogen niets zeggen als ze gediscrimineerd worden. Blanken noemt het een slachtofferrol. VOC was een Sci fi.
Terug naar de rechtstaat, rechtsstaat hahahahaha. Hoe meer geld en macht hoe meer recht, met vriendelijke groeten de Nederlandse rechtstaat.

Maar goed nederland is geschokt... gaaaaaaap

50 PrinsClaus    
11 maanden geleden door PrinsClaus
1
Meld

Dit land gaat ten onder aan politiek correctheid.

51 Hein2    
11 maanden geleden door Hein2
1
Meld

Vroeger konden we mensen gewoon weigeren, Brussel brengt ons veel "goeds"..

52 Xmod    
11 maanden geleden door Xmod
1
Meld

@50 U bent onze nieuwe Denk-troll?

53 Xmod    
11 maanden geleden door Xmod
0
Meld

@53

Ja ben ik. Nu buiten spelen, jongetje..

54 PrinsClaus    
11 maanden geleden door PrinsClaus
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Anti-fascisten nemen geen afstand van betoger...
De anti-fascistische beweging AFA Nederland n...

21 uur geleden door Aardbezie

Basisschooldocent leert kinderen boe te roepe...
Fractie Boers heeft vragen aan de gemeente Vl...

23 uur geleden door AD

"This is a complete win for president Tr...
Geen enkele Amerikaan was betrokken bij deze...

20 uur geleden door Proemevla

Betoger bedreigt Baudet met de dood: Wilders...
Tijdens de antiracisme-demonstratie in Amster...

1 dag geleden door AD

Video: "Als je Thierry deaud wil schiete...
De jaarlijkse anti-racisme demonstratie stond...

1 dag geleden door Malinois


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Gunther
Baudet wil in Europese fractie met Poolse nat...
Ik als EU burger stem in mei op FvD of PVV....

minder dan een minuut geleden door Gunther

E.Meel
Vrouw (21) uit Nijmegen opgepakt na doodsbedr...
@33 Wat een fraaie opmerking van u. Haar toek...

minder dan een minuut geleden door E.Meel

eigenmening
Vrouw (21) uit Nijmegen opgepakt na doodsbedr...
@5.Zij was natuurlijk al een bekende van de...

minder dan een minuut geleden door eigenmening

morandi
Vrouw (21) uit Nijmegen opgepakt na doodsbedr...
@26inderdaad, als je die tekst letterlijk n...

minder dan een minuut geleden door morandi

Scorpio
Trump kraait victorie, maar Democraten geven ...
De democraten wilden zich al niet neerleggen ...

1 minuut geleden door Scorpio

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig