door Havermout in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 6
  • 661x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bedankt Trump!

8
1 Chaimileh

@1 Dat zullen we nooit weten, is het de manier hoe Trump regeert, zijn botheid, zijn dreigementen?
Wat het ook is, vastgelopen vredesbesprekingen komen los.

2
2 Snuggles

@2 je vergeet het belangrijkste. Trump heeft een veel grotere knop, dat was hetgeen wat doorslaggevend was voor deze onderhandelingen question

1
3 Grasshopper

@2 hahaha slappe hap, lekker blijven ontkennen. Trumps voorgangers hadden dit nooit berijkt. En het is trouwens trump en zijn team die dit mede hebben geregel.

Maar goed de trumphaters blijven haters en zien liever oorlog en ellende dan een trump bijdragen aan iets goede. Next stop Iran

3
4 Ivo

It is not over until the fat lady sings

0
5 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

6 bosco

@1 Het is niet te bewijzen dat het niet door Trump komt, of juist wel, uiteraard, maar er zijn toch wel wat aanwijzingen van andere factoren:
- Noord Korea heeft zijn kernwapen en raket programma afgemaakt en getest.
- Olympische spelen en toenadering tussen Noord en Zuid

Dingen waar Trump niks mee te maken had.

1
7 d6072b01

Oh nee, dus... de tactiek van Trump werkt? Wat een mirakel. Als je het niet allang zag, dat is.

3
8 Partijdig

* Verwijderd door de redactie *

9 bosco

@9 "De onderhandelingen zijn mogelijk het gevolg van de sancties die op Amerikaans initiatief zijn genomen en de druk die is uitgeoefend."

Mogelijk. Maar die sancties zijn er al jaren. Ik vind het net zo opvallend dat de onderhandelingen weer worden hervat vlak na de succesvolle tests van Noord Korea.

0
10 d6072b01

Uitstekend werk van president Moon, de drijvende kracht achter dit alles. Toen hij voor elkaar kreeg dat Kim naar China ging was dat het belangrijke moment. In plaats van meedoen met de schreeuwpartij van twee jongetjes werkte hij voor zijn land. Hij laat de buhne over aan Kim en Trump. De eer naar jezelf toetrekken is in Korea net zoiets als in gezelschap je eigen schenken: dat doe je niet (er is zelfs etiquette wanneer iemand het toch doet: je mag dan met je hand blokkeren en het alsnog voor de ander doen).
Moon wil niet met de eer strijken omdat hij weet dat hij meer bereikt met het strelen van het ego van Kim en Trump. Die zijn fundamenteel hetzelfde soort karakter.

0
11 Ketter

@8 De diplomatie van Moon en het bespelen door hem van Kim en Trump. Als je bescheiden bent windt je zulke publiteitsgeile grote ego’s zo om je vinger. Hij zal ook de eer aan Trump en Kim gunnen. Hij werkt voor zijn land, niet voor zichzelf.

0
12 Ketter

@12 ; Grappig dat dat eerder nooit lukte. Verrassend ook, het is niet dat het probleem 'rocket-man' eerder nog niet bestond.
Moon zal zeker een aandeel hebben, maar hier is Trump net zo goed verantwoordelijk voor.
Ik snap dat voor veel mensen dat niet 'mag' , want Trump is stom, maar ja..

4
13 Partijdig

@1 Het is onzinnig om deze vorderingen aan Trump toe te kennen. De enige reden dat Noord-Korea nu deze positie kan innemen is omdat ze hun nucleaire programma hebben afgerond. Dat is uiteindelijk onder Trump gebeurd, en daar heeft Trump niks aan kunnen veranderen. Sterker nog, hij heeft meermaals zelfs bijna tot escalatie van het conflict gezorgd.

Verder denk ik dat Trump ook de reden zal zijn dat de spanningen op den duur opnieuw oplaaien. Let maar op, zodra Trump druk gaat zetten op de 'denuclearization' van Noord-Korea loopt het daar weer helemaal uit de hand. Denkt u werkelijk dat Noord-Korea na zoveel geld uit te hebben gegeven aan hun nucleaire ontwikkeling, vaak ten kosten van hun eigen bevolking, nu ze dat programma eindelijk hebben afgerond alles zonder slag of stoot weer uit handen zullen geven? Die nucleaire wapens zijn de enige garantie voor het voortbestaan van het regime en derhalve zullen ze daar nooit afstand van doen.

4
14 Gewoon een student

@13 Het is eerder andersom. Het wapengekletter van Kim en Trump zal wat geholpen hebben en Moon zag zijn kans. Hij weet dat je uit de schijnwerpers moet blijven. Kim en Trump wilden elkaar niet toegegeven maar met iemand die niet met de eer wil strijken zoals Moon, daar zien ze een uitweg om zonder gezichtsverlies de held te spelen. Als Moon niet aan het werk was gegaan was er absoluut niks bereikt. Twee honden vochten om een been, de derde mengt zich niet in het gevecht. Die biedt een oplossing, verdeeldt de buit en neemt zelf het beenmerg. De vechters mogen allebei de helft van het lege bot hebben en ermee paraderen. De vechters hebben iets om mee te showen, de derde eet goed.

0
15 Ketter

Zuid Korea geeft Trump de eer en dat is heel slim. Die krijgen zo nog meer gedaan. Zoals een goede deal op importtarieven. Zuid Korea laat Amerika betalen voor vrede. Moon wordt heel erg onderschat. Zijn land kan mooie tijden tegemoet gaan.

0
16 Ketter

@15 ; Zou kunnen, ik denk dat Z.K. een vasal staat is van de VS en dus niet heel veel 'zelf' inbrengt.
Net hoe je het bekijkt.

2
17 Partijdig

Ik vraag me af of het niet verstandiger was geweest om nu door te zetten en geen handreiking te doen. Trump heeft Kim Jung Un duidelijk op de knieën. De VS blijft de economische duimschroeven aandraaien en Noord Korea loopt op zijn laatste lootjes. Kim Jung Crazie heeft gewoon geen andere keus dan toenadering te zoeken. En dat is eigenlijk het moment dat je de genadeklap zou moeten toedienen ipv van vriendjes worden en Chinese thee drinken.

4
18 Reconquista

@9 Slim om Trump te bedanken. Ik zie een betere handelsbalans en andere voordelen voor Zuid Korea in de toekomst. Hij weet hoe je mensen als Trump en Kim moet bespelen. Heb je het effect op de Koreanse beurs en de Won al gezien?

0
19 Ketter

@18 Moon begrijpt dat dat zo niet werkt. In een Clint Eastwood western misschien, maar niet in de echte wereld.

1
20 Ketter

@18 , en hoe stel je je die genadeklap voor dan?

1
21 Giesje

@20
Het lukte ook met het oostblok en de val van de muur. Niet toegeven maar volhouden. En Moon? Die heeft weinig in te brengen dit is een zaak tussen de VS en China. En China is duidelijk door de knieën gegaan. Die zien ook wel dat Noord Korea financieel aan de afgrond staat en Trump telkens weer nieuwe sancties invoert. En ze zullen ook niet echt gelukkig zijn met de vele Amerikaanse oefeningen en troepenopbouw in hun achtertuin.

3
22 Reconquista

@21
De sancties doorzetten en nog meer aanscherpen. Waarom denk je dat deze handreiking er ineens is? NK staat op instorten en Kim wil van die sancties af.

1
23 Reconquista

@23 , en waarom zou je die dan nog meer aanscherpen, je treft er alleen de bevolking mee. Het doel van de sancties is toch bereikt, er wordt gepraat. Ik hou er niet zo van om iemand, die al op de grond ligt, nog een trap na te geven.

1
24 Giesje

@24 En de geschiedenis leert ons ook dat dit een bijzonder dom idee is. Kijk maar naar het interbellum tussen de eerste en tweede wereldoorlog.

2
25 Gewoon een student

@22 Je gelooft toch niet het verhaal dat Reagan het oostblok ten val bracht? Die hadden een economisch systeem dat voor de Tweede Wereldoorlog al aan het falen was. Zonder die oorlog hadden ze de jaren 50 niet gehaald. Zonder gemeenschappelijke vijand had de Sovjet-Unie Oost-Europa niet in handen gekregen en de bevolking was al in opstand gekomen.

0
26 Ketter

@25 Je kan gerust zeggen dat zonder de eisen van Frankrijk Hitler nergens was gekomen. Als na WW2 de vicieuze cirkel van wraak niet was gestopt van was West-Europa nog steeds een soort Balkan.

0
27 Ketter
28 Nerva

@24
Waarom nu stoppen? Nog een jaar of 5/10 doorgaan en het regime is verslagen. Dit is een smerige dictator die zich een land en volk heeft toegeëigend en op barbaarse wijze regeert. We staan op het punt om de genadeklap te geven en wat doen we? We gaan praten en Chinese thee drinken. Dit is precies wat Kim Junk Un wil. Aan de macht blijven en de sancties opheffen in ruil voor wat nucleaire concessies die eigenlijk nutteloos zijn want hij heeft toch al zijn arsenaal opgebouwd. We hadden het beest bij zijn strot maar we lieten weer los. Daar gaan we in toekomst spijt van krijgen.

1
29 Reconquista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@15 Tot pulp slaan, nog wel. En wat is er precies respectloos aan het meedoen aan een competitie met vrouwen? ...

zojuist geplaatst door Bop

Rinze
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

Zou Oeps 112 ook door Rusland betaald worden ?...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@23 Ben je weer de onnozele aan het uithangen?...

4 minuten geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11Een link kopieer je gewoon dus daar kan niet veel fout gaan. Ik denk dat het iets met NK heeft te maken want ik had een week geleden precie...

5 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@21Het zit meestal tussen de oren en wordt aangepraat door de woke-club.Wat de mannen sporten betreft, daar zouden ze ook geen vrouwelijke g...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Oeps112
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

ONGEKENDE PEILING! PVV op 25% van de stemmen bij Europese Verkiezingen: HISTORISCHhttps://www.stichting-jas.nl/2024/03/ongekende-peiling-pvv...

8 minuten geleden geplaatst door Oeps112

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@16 Jij vindt...Nou, wat je vindt mag je houden. :-)Transgenders (in dit geval) waren van origine mannen (kerels) en zijn omgebouwd naar vro...

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@4.Dan betaald COA [wij dus] de renovatie....

11 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13Daar krijg je toch geen antwoord op want trollen stellen alleen vragen en antwoordden alleen maar terug met snerende, persoonlijke reacties...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Drawn Together PornPorn Anna Nicole SmithOnlyfans PornGirl PussyPorn Videos MissionaryRae Lil Black XnxxSoycideMilf TwerkNaked Tryon HaulPorntrecDopebrujaHot Web Series FreeAnaroxic PornSexy Naked BoysDesi Sweet SexXxx Hindi TopNacked PicBondage GifDouble Penetration CompJav.gurySexe FélinAlex BlackSkylarfawneXnxx Sexy Video IndianJanwar Sex ComXxx Hd Video Free DownloadSexxy BfGag On CumBrandon Iron PornChat SexoCzech Porn GayToonilylEscort EuGiantess Foot PornIce_creamyAsian Lisbian PornPorn Free WebWarframe PornBig Tits FacialMalkin Ki ChudaiWww Xxx Bhojpuri ComSex Vedios TeenCathy Heaven NewPornô ParódiaMaria Bartiromo NudeXnxx BangaliDesi PudiTelugu All Sex VideosEncoxada CumPorngirlsLatina UpskirtWww.xxxvideosThe Glory Sex SceneTrap NudeAlura Jenson NewBengali Hd Blue FilmTelugu Aex VideosHot Mum And Son Sexy VideoCaught Stealing PornRedgifs.comUberhorny ComMatur Tub PornBlacke DrawAll Comics PornPornografia As BrasileirasDoggystyle PicsIndiancumshotNaked VelebsXxmxx InstagramXxx PhatoOld Sex XnxxAlisoncrftBbc CumpilationLesvian 69Bondage PornAnimes.hebtaiKristen Stewart Sex SceneAmaeter Gone WildErotica Wife StoriesBrazzer MomFree Porm ComHdvintage PornRedmoaShower XxxFairytales PornXxx Japanese Full MovieDesi Bhabhi Sex Video ComIndian Naked MovieNikki Glaser PornAmateur Lesbain PornLezpooPornografia OmegleBucolisyIndian Sex VMote Lund Se ChudaiPov Blow JobKolkata PronFree Porn Videos Hard CoreR OnoffAsian Nude GifBangbros ComHindi Dubbed XvideoBig Titty SisKaila Simone PornPelícula PornoLight PornographyGif PornographiquePornografia De DesenhosSexrapeLucie QildeMia Khalifa Porn TubeHousewife Xxx ComWwe Hot FightPrefectgirls NetMyfreevamPorntube.vcomXhamstelriveGsy Bear PornOld Man Sex TubeAnal Dildo PornMultporjIndian Web PornNet Cafe SexPov MastersTwinkboys PornNadia Ali PornstarXxxx BhabhiTight Pussy XxxJamician PornBig Tit MarureHindi Sex RecordingCuckold FemdomSexoldmanBrazzers Oil MassageEbony Forced PornPanochita MojaditaXxxporno LatinoBlondie FesselKinnar Ki Yoni Kaisi Hoti HaiStoya XxxEnime XxxTramp Stamp PornLazarbeam GfReshma NudeGujarati NudeRachel Starr Hd VideosJewel De'nyleDeep N-u-d-e NowFirst Time Sexx VideoTaimanin