door Rattocasi in Politiek  ·  42 Reacties

  • 3
  • 544x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

toch leuk al die herhalingen hier.

17
1 info

Het gaat al fout door de term weldenkende mensen te gebruiken. Men blijft stemmen op b.v het vvd omdat die hun belangen behartigt, belangen die alles met geld te maken heeft en zoals u kunt weten is geld de bron van alle kwaad en hoe dat eruit ziet hebt u gister in het debat kunnen zien.

2
2 Voorzittershamer

@2 of dit is de reden question
De reden is simpel: angst voor de waarheid. Niet meer stemmen op Rutte is erkennen dat hij liegt en die waarheid kan een VVD-stemmer niet aan. Dan maar liever weer dat hokje rood maken, want daarmee wordt ontkend dat Rutte een leugenaar is wat een veilige, vertrouwde werkelijkheid is. Angst is ook de reden dat Merkel nog steeds aan de macht is. Niet meer op haar stemmen betekent immers toegeven dat het gierend uit de klauwen loopt in ons buurland en dat is een wetenschap die te bedreigend is om toe te laten. Het is niet ‘Wir haben es nicht gewusst‘ maar ‘Wir hatten angst es zu wissen‘.

10
3 Rattocasi

Ik ben toch blij dat ik jaren niet op 1 van deze partijen gestemd heb.

0
4 gaulette

@2 MKB is de dupe van de gift aan multinationals ( staat in de memo's) en toch blijft MKB op Rutte stemmen en staat Hans de boer te tetteren hoe goed Rutte het doet terwijl deze weet dat hij liegt allemaal eigen belang ten koste MKB en ZZP.

4
5 Rattocasi

De harde kern van de achterban die verlaten het zinkende schip niet en zullen altijd voor zijn eigen partij blijven gaan stemmen.
Bij de partij van list en bedrog geconfroteerd met leugens de VVD hierin is de harde kern vele malen groter en die moet je eerst te zien overtreffen in het stemhokje maar met 12 partijen in een regering lijkt het een lastige opgave in zetel verdeling wie als groter uit de bus komt.
De burgers zijn te verdeelt en versplinterd waar je geen touw meer aan vast kunt knopen.

1
6 Billiger

Leugenaars stemmen op leugenpartijen, dus VVD...

1
7 Remkraan

Wat ik opvang is gewoon, dat veel mensen een heel vastgeroest beeld hebben dat rechts nu eenmaal met geld om kan gaan.

Ze hebben volgens velen de crisis gered.

Ze willen meer aan middeninkomens denken en zouden door links uitgekleed worden. Ze geloven nog steeds de belofte dat ze een flinke meevaller gaan krijgen van Rutte.

Ze hebben vaak een huis en voelen zich het meest safe bij deze partij.

1
8 hopefully

Rutte had het MKB beter een belasting korting kunnen geven daar dit wel gunstig was voor het Nederlandse ondernemersklimaat die daarvan konden uitbreiden. Dat had werkgelegenheid opgeleverd.En op die manier was er vanzelf weer geld terug de schatkist ingevloeid.Maar nee het moest naar Unilever en Shell. En zo zie je dat de man geen enkel benul heeft van financiële zaken.

1
9 Eindpenthode

Vrij simpel toch? Bij het gebrek aan alternatief. De VVD is bijvoorbeeld de enige significante liberale partij in Nederland. Dus liberale stemmers blijven naar die partij terugkeren.

9
10 Gewoon een student

Simpel; Alle partijen falen. Ze falen alleen anders. VVD zit vol corrupten. Een bepaald soort mens vind dat niet erg en dus blijven ze erop stemmen.
De PVV faalt in inhoud te geven in het debat maar zolang ze maar leuke one-liners schreeuwen blijven er een bepaalt soort erop stemmen.
de SGP faalt in de moderne seculiere wereld te komen maar nog steeds hebben ze een bepaalde achterban.

4
11 Wetenschappertje

@10 VVD is alleen economisch liberaal (minder overheids bemoeienis bij bedrijven). Niet algemeen liberaal (zoals dat ze tegen legalisatie van wiet zijn).

3
12 Wetenschappertje

@10 Juistem.

3
13 Wild Rover

En ik zou het jarenlang succesvol besturen van een land geen falen willen noemen. Of hebben we het werkelijk zo slecht? question

5
14 Wild Rover

@12 Ja oké, je hebt nog een verschil tussen economisch-liberaal (vaak ook wel neoliberaal) en sociaal-liberaal (meer in de richting van D66).

6
15 Gewoon een student

@14 Nee Nederlanders zeuren gewoon veel. Ik ben echt op genoeg vlakken geen groot fan van de VVD, maar om nou te beweren dat ze ons land in de afgrond hebben gestort..

Sterker nog, ik denk dat ze ons zelfs behoorlijk redelijk door de financiële crisis hebben geloodst.

8
16 Gewoon een student

Nondeju.. ik ben net gewoon mijn tienduizendste reactie op dit forum gepasseerd zonder het groots te vieren..

Snel kijken of ik nog bier in de koelkast heb liggen (ben gelukkig toch vrij vandaag).

6
17 Gewoon een student

Omdat die partijen misschien niet falen?

Merkel doet het prima in Duitsland. Rutte verricht ook prima werk, al vind ik wel dat hij veel te vaak zich verschuilt achter zijn personeel als er weer eens een schandaal is.

Qua economisch beleid valt er echter weinig op hem aan te merken. Gelet op het feit dat we een ernstige crisis hadden, heeft hij het goed gedaan in dat opzicht. Kijk naar landen als Italië met een schuld van 130% van het BNP en we hadden er een stuk beroerder uit kunnen komen.

5
18 progressiefliberaal

@17 ,

Lol, gefeliciteerd.

5
19 progressiefliberaal

@19 Ik begin te twijfelen of ik er eigenlijk wel blij mee moet zijn. Snel een vriendin zoeken denk ik. Of misschien een nieuwe hobby ofzo..

Hahahahaha.

6
20 Gewoon een student

@14 Nee hoor unilever en shell zijn heel blij met deze regering de mkb en zzp gaat de rekening betalen stond ook in de memo.

3
21 Rattocasi

@12 De VVD is niet tegen legaliseren van wiet.

2
22 Yisrael

@15 Niemand zal zichzelf een neoliberaal noemen though. Beetje rare, zelfs verwijtende, aanduiding vind ik dat altijd maar.

2
23 Yisrael

@23 Door de SP als scheldwoord ooit ingevoerd nadat het eerst een zuiver filosofische term was. Eigenlijk maar flauwekul.

2
24 Wild Rover

@20 Hmm een vriendin kost alleen maar geld en voor de seks heb je Tinder toch. Zover niet zo aan beginnen lol.

1
25 Yisrael

@24 Zal eens niet de SP. .. lol.

2
26 Yisrael

@23 Er hangt inderdaad nogal een negatieve connotatie aan die term ja.

2
27 Gewoon een student

@25 Hahaha met Tinder onlangs een slechte ervaring gehad man, dus denk dat ik daar even ver van weg blijf.

2
28 Gewoon een student

"Waarom blijven weldenkende mensen stemmen op partijen die langdurig falen? "

Ach, dat wordt ook steeds minder. PVV is al heel wat zetels kwijt. question

2
29 Weet geen naam

@28 Hmm that sucks man... Lol dan maar op de ouderwetse manier fixen toch.

1
30 Yisrael

Tja de reden daarvoor is hier op NK dagelijks te zien, trollen die janken over alles en nog wat naar hun zin niet goed is en duidelijk laten merken dat D66 6 en VVD heilig zijn, en daarnaast is er nog een grote groep dementerenden die in hun jeugd als studenten bal bij die clubs terecht zijn gekomen en dus niet beter weten.

Een aantal van die lieden zou moeten gaan nadenken maar dat is helaas iets wat ze nooit hebben geleerd!

5
31 Zie Hier

Omdat de partijen met de schreeuwers die altijd in de oppositie kruipen nooit iets presteren.

1
32 kritischelezer

Ook Nederland wordt gerund door een deep state, namelijk de topambtenaren op de ministeries. Je denkt toch niet dat zij het bestuur van Nederland overlaten aan 150 idiote plucheplakkers zonder verstand van zaken?

1
33 Dune

@33 die top ambtenaren hadden wel wat anders in de memo staan, die Rutte naast zich neer gelegd heeft en de dividend belasting afgeschaft, dus daar is niet naar geluisterd.

3
34 Rattocasi

@2 Juist. Wat mij betreft de enige juiste conclusie.

1
35 Mac Benac

Rutte kán ook door blijven liegen daar hij voor niemand verantwoordelijkheid draagt. De 'man' is niet voor niets vrijgezel.

2
36 Mac Benac

Hoe zal Rutte zich er straks uitkletsen met de persconferentie?

3
37 Rattocasi

@36 Is een dikke vette ratgeval, zoek maar eens op wat ratgevallen in houd, is hij een rolmodel voor.

3
38 Rattocasi

@37 Ohhh hij liegt gewoon door.

3
39 Rattocasi

@22 Heeft u nog nooit Opstelten erover horen brommen?

0
40 Wetenschappertje

Ik neig er steeds meer na om bij de volgende verkiezingen niet op een partij te gaan stemmen. Alle partijen van links t/m rechts zijn allemaal hetzelfde en al wat ze roepen is allemaal voor de buhne. We worden hier in NL (sowieso in het Westen) geregeerd door de corporate elite en dat bewijst heel het gedoe rond de afschaffing van de dividentbelasting alweer. - Ik denk dat er een oplossing is en dat is in gemeenschap (met gelijkgezinden) semi zelfvoorzienende projecten op te zetten ver buiten de stad en je agenda niet meer door de politiekezoutzakken te laten bepalen. Gemeenschapsanarchisme in al zijn vormen is de enige oplossing voor dit failliete politieke en economische systeem.

0
41 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Degenen die nog steeds op Rutte en zijn VVD stemmen hebben ze of niet op een rijtje of zijn net zulke smerige bedriegers als pinokkio. Soort zoekt soort.

1
42 SergioLeone

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@13 Welke troepen, waar stonden die troepen, en waar gingen die troepen dan heen? Namen en rugnummers graag. Hetzelfde geldt voor de zware bew...

zojuist geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Geloof er geen zak van, je bent gewoon een ordinaire NSB'er....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Chaos Ter Apel afgestraft door Ombudsman in fel rapport: ‘Nieuw dieptepunt dreigt’

Ombudsman. . . Nog zo'n figuur/instantie die langs de zijlijn staan te schreeuwen zonder zelf met gedegen oplossingen komen....

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Reconquista
Politie houdt meerdere mensen aan om steekpartij Ter Apel - NieuwRechts.nl

Ach ze bedoelen het niet zo. Die messen die ze altijd dragen zijn een teken van liefde en betrokkenheid en zijn slechts bedoeld om de Nederlande...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Biscanna
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Klopt. Dee islam is ook geen geloof, maar een terroristische groepering, die moet je bij aankomst, meteen hardhandig terug de zee in trappen....

8 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@38 Voor jouw oudtante heb ik respect. . . Daar mag jij een voorbeeld aan nemen. . . ....

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

soapbox
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@1 Dan ben je net zo fout als links vaak fout is. Blijft toch jammer dat mensen steeds dingen goedpraten wanneer het in hun straatje past....

16 minuten geleden geplaatst door soapbox

Bob Sleebaan
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken....

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2Doe ik ook. Behalve bij de islam dan natuurlijk want dat is zelf een totalitaire, racistisch en gewelddadig religie en samen met extreem lin...

21 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
TaboopornesPuffy Nipples VideosCucklod RedditUpskirts With No PantiesKiara Advani Hot SceneStrippers InthehoodxxxChartbateVintage Amateur PornJungle Xx VideoFapduAlexa Loren NudeDoodhwali Xxx VideoHot Naked GirlfriendElaphant TubeRule34 IdeoTiffany NudeXhamster PunjabiSex Video DangerSkipthegames SeattleLustcinmaFilm BokebMature Porn TuebOnlyfans Brasileira PornPetardas ComChubby MaturepornBig Ass Latina PornXxx777Xxx Nude ComDemi MawbyHindi Audio ChudaiXhamstrrliveEbony Porn RedditAmouranth Onlyfan LeakedCruxforumLena_loves NudeHot Mallu BoobsFull Sexy Video DownloadRude PornFirst Time Sex With GirlfriendEmily Willis PornographyAustin Kincaid PornXxx CratoonFree Pirn VidiosAnime Gif HentFilme Antigo EróticoBig Titsand AssesTrish Stratus SexyBest Asses XxxSexy Big ButtocksBoyandboysexMoney Talks PormNude Japanese FemalesFree Porn TwitterAlanah Pearce NudeSex Sex Sex ComHome Sex Video HdSexvidiousXnxx 1st NightBackstagepornCougarmilfVixensex VideosMassage Parlours PornNgentotMysticbeinggMia Khalifa Mobile NumberPorn.oxAndhra Sex Video Andhra Sex VideoChineseporn StarsFree Porn LeabiansMature DownblouseNiwitin Fin ChuukBig Titty Latino PornNew Xxx Web SeriesEva Green Sex SceneReal Rencontre PornBegger Sex VideosNude FurriesRrallifecamFilmes Pornô.netSwapdaughterVismara Martina NudaSucking Hugh CocksWww Desipapa ComIndian Desi Hindi PornTayloemadeclipsSexstories.xnMadison Moore NudeWww X BfVelma DinkleypornAlina Iraq PornBrazzers Videos Porn HubXamsterRedhead AnalNude PinupsSex Ed PornPateta PornSensual Sex PornVideos Deporno XxxValery Altamar LeakedHypnolustThicktrannyMisty Stone OnlyfansHottest Nudes EverBoa Hancock Cosplay PornBest Escort WebsiteCoqnutAnimes HertaiXhamster SMia Khalifa PHot4lexionlyfansScatsyDan Dangler OnlyfansSnapchat NudegirlsJanine Lindemuler PornPornográfia De LesbianasFilms Pornos ArabeLily LoveVamxKaho ShabuyaNhdtb-792Adult Breastfeeding PornTamil Teacher NudeTs PussyBlac Chyna Only Fans LeakedLesbianporn ComicsCartoon.compornNuse AnimeJazmynedayvipPlanetsuzy Mind ControlMature Sex MoviesFree AnalMujeres Pornográficas XxxSeleb NudeBaap BetePorn HardestBhabhi Audio SexJapanese Father In Law PornPopeyes XxxAsiste Filmes De SexoNovinhas Tiktok NuaCuckquean StoriesStephanie CaneSixi MoviHard Fingering SexLicking Own PussyCrossfit NudesDick Drainers Violet MyersUbe GaloretPorn 1080pبنات عاريه