door Febee in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 18
  • 584x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iedere dag de ophemeling van Israël en Turkije. Het wordt een beetje vervelend.

29
1 rlw

Morgen is het weer zover, dan kan de ezel zich voor de vierde keer aan dezeofde steen stoten. Dan gaan de gazanen weer kinderen opofferen en gehandicapten in de vuurlinie gooien. Barbaars volk.

9
2 Chaimileh

Waarom pakt de Palestijnse autoriteit die Hamasleiders niet op ?

5
3 Marrie

* Verwijderd door de redactie *

4 Louis Vandaal

* Verwijderd door de redactie *

5 Louis Vandaal

brabosh.com = propaganda
Dus met hele dikke korrel zout nemen.

24
6 solidsteel

Gelukkig is er subsidie vanuit Nederland. Anders had Hamas/Gaza niet eens geld genoeg om oorlogsvoorbereidende handelingen te kunnen uitvoeren.... question

5
7 Gandalf

Het enige wat de bekende joden- en Israëlhaters hier even komen doen, is spugen. Inhoudelijk commentaar geven ze niet, want dat hebben ze niet. De afgang van jodenhaters dus. question

De verlichtende voorstellen die de delegatie deed, werden weer hautain verworpen door Hamas. Zij voeren liever oorlog, met de Gazaanse burgers als levend schild. Ik hoop dat Egypte snel samen met Israël een definitief einde maakt aan de walgelijke, fascistoïde heerschappij van Hamas.

7
8 weerman

chaimie heeft abo op brabosh

26
9 Louis Vandaal

Wat @4 Zei

24
10 Louis Vandaal

@9
Chaim kan je uberhaupt niet serieus nemen met zijn fake-posts.

Jammer dat de Palestijnse autoriteit zelf niet ingrijpt. Waarschijnlijk toch de angst voor een intern Palestijns conflict dat leidt tot een Palestijnse burgeroorlog? Wie het weet mag het zeggen...

18
11 Tismewat

Misschien moet ook de Jordaanse koning ingrijpen, om Hamas uit te schakelen.
De bevolking onder de Palestijnse autoriteit en Hamas, schijnen oorspronkelijk toch allemaal Jordaniërs te zijn ?

7
12 Marrie

@12
Klopt, wat er in de Gazastrook leeft, komt hoofdzakelijk uit Jordanië, maar ook uit Egypte. Vóór de Zesdaagse oorlog was het Egyptisch grondgebied.
Alleen zal koning Hoessein niets voor die lui kunnen en willen doen, want Israël zit daar letterlijk tussen. Dus als hij iets zou willen, kan dat niet zonder overleg met Israël. Maar wat zou hij moeten doen? Hamas is als terreurorganisatie de baas in de Gazastrook. Er is geen oppositie, niets. De dictatuur van een terreurbende. Rechteloze burgers die als levende schilden worden ingezet....
Het beste zou zijn als omringende landen er op een dag een einde aan maken, alles wat ook maar naar Hamas stinkt, arresteren en ze uit de Gazastrook verwijderen. Het bestuur overdragen aan een interim-regering vanuit de VN. Later echte oppositie en echte verkiezingen. Fatah moet ook niet teveel zeggenschap krijgen; die zijn nauwelijks een haar beter dan hamas. Arabieren snappen niets van democratie en mensenrechten. Dat is helaas een feit...

5
13 weerman

Terreurorganisaties zijn doorgaans ook niet zo heel erg geschikt om als regering te functioneren.

2
14 Reconquista

@14
Hamas als eindbaas in de Gazastrook is daar een "schitterend" bewijs van.

5
15 weerman

* Verwijderd door de redactie *

16 Oebie

@3 Kort gezegd: Hamas is de baas in Gaza, de Palestijnse autoriteit is de baas in de Westbank.
Beide partijen mogen elkaar niet zo sinds de laatste verkiezingen ergens in in 2006, beschietingen begonnen meteen na de verkiezingen.

3
17 Snuggles

Als er toch eens een God zou zijn, hè....:
Dat die dan niet eens een efficiënte effectieve vredesengel een paar keer heen en weer liet vladderen, uitgerekend precies boven dat Middenoosten.
Of desnoods een engel zou sturen die dat kruitvat eens definitief zou ontsteken, zodat de wereld daarna weer vooruit kon...

Je kan toch niet anders dan concluderen dat er geen goden zijn. question

3
18 Gandalf

Zolang die smerige zionisten alle havens van Gaza afgesloten houden moet je het verhongeren op het conto van Israël schrijven.

14
19 niet-alles-geloven

Het is juist Israel die de Palestijnse bevolking uithongert !

14
20 B55

@19

Verhongeren??? Er gaan elke dag tussen de 500 en 800 vrachtwagens met goederen, waaronder voedsel, de grens over, hoor. Er verhongert daar niemand; integendeel. Ze fokken maar aan; de bevolking in de Gazastrook groeit snel. Dus waar je die onzin vandaan haalt is mij een raadsel, maar het is onzin.

5
21 weerman

Hier nog een artikel met vreeeeselijke foto's van de honger en de schaarste in de Gazastrook:

http://israel-palestijnen.blogspot.nl/2009/11/honger-en-schaarste-in-de-gaza-strook.html

5
22 weerman

@21 Dus dit bericht is gelogen, er is helemaal geen hongersnood ?

8
23 B55

Als Gaza verhongert ligt het aan Israël. Dat is voor 100% zeker. Gaza is al jarenlang een openluchtgevangenis waar geen muis in of uit kan zonder de toestemming van Israël.

26
24 samcash

@24 Klets geen onzin. Gaza grenst aan Egypte, en Israel heeft niks te maken met de grensovergang tussen Egypte en gaza.

2
25 Uzi

** gebruiker verwijderd **

@3 Hamas heeft sinds de laatste verkiezingen (2006!) een meerderheid in het parlement van de PA. Maar meerderheid of niet, Hamas maakt gewoon de dienst uit in Gaza. Niemand van de PA zou ze tegen kunnen houden..

26 gebruiker-verwijderd10018

@24 Ze zouden onziltingsinstallaties kunnen aanleggen en de landbouw en veeteelt kunnen stimuleren.

4
27 21st Century Guy

@23
Klopt; het is arabische propaganda. Er is GEEN hongersnood in de Gazastrook. Dat wordt het westen wijsgemaakt zodat de Gazanen weer zwak, zielig, hulpbehoevend, stervend aan ziektes af te schilderen, en om dat Israël daar de schuld van te kunnen geven. Iedereen heeft gewoon te eten in de Gazastrook, plus e vele extra's als koek, gebak, snoep.

3
28 weerman

@27
Alles kan.
Zolang alles geleid wordt door terroristische organisaties kan en gebeurt er dus niets.
Eerst moet de tumor verwijderd worden.

1
29 Hatschikidee

@17
En gelukkig voor het ligt Israël er tussen. Kunnen ze elkaar niet de hersenen inslaan en kan haters als 'palestijnse' broeders zien.

1
30 tegenzinnig

Als de EU in navolging van de VS stopt met doneren is het zo afgelopen ! Tis te hopen dat EL Kaag ( D66 )dan ook per direct stopt met de donaties van belasting geld voor dit soort hamas spelletjes !

1
31 Moskowfiets

@24 Cairo?

0
32 tegenzinnig

Toch wel weer apart om te lezen, ondanks de kennis over de ware toedracht, dat alleen Israël de schuld krijgt of verantwoordelijk gehouden wordt voor de situatie in Gaza.
Gaza/hamas laten zo goed zien hoe diep de Jodenhaat zit bij die mensen.

Als eerste is hamas zelf verantwoordelijk voor de burgers in Gaza.
Het klopt dat Israël de grens dicht heeft gegooid maar daar hadden ze goede redenen voor.
Dezelfde redenen die Egypte ook heeft.
En als Gaza aan nog een land zou grenzen dan zou die grens om dezelfde redenen gesloten zijn.
Maar er is veel meer.
De hele Arabische/islamitische wereld wil niks te maken hebben met Gaza/hamas (eigenlijk met alles wat palestijns is).
Nog steeds, maar in het verleden nog veel meer, praten die landen wel zo in de media (pro-palestijnen) maar dat heeft meer te maken met dat zijzelf iets hebben tegen Israël.
In die zin worden de palestijnen dus eigenlijk misbruikt door hun eigen broeders en zusters.
-Niet alleen door hen maar door heel veel mensen. Anja Meulenbelt is daar ook een goed voorbeeld van. De reden dat dit soort mensen zich pro-palestijns voordoen komt niet voort uit het feit dat zij begaan zijn met het lot of welzijn van deze mensen. Ook zij misbruiken de palestijnen omdat zij diep van binnen vol zitten met Jodenhaat en/of haat t.o.v. Israël. Dat is hun drijfveer, niet het lot van de palestijnen.-
Daarnaast weten we hoe Abbas/de PA omgaat met Gaza/hamas.
"Zoals reeds eerder gemeld ondervindt Hamas en in het bijzonder de burgerbevolking van Gaza, de gevolgen van de economische en financiële boycot die aan het Hamasregime werd opgelegd door Mahmoud Abbas, de president van de Palestijnse Autoriteit."
Eigenlijk boycot de hele wereld Gaza/hamas.
Niemand praat met hamas omdat het een terroristische organisatie is (staat op de zwarte lijst).

Kort gezegd; Wat Israël doet, doet Egypte ook. Eigenlijk doet de hele Arabische/islamitische wereld, incl. Abbas/de PA, zo.
Maar wie nog verder kijkt ziet dat eigenlijk de hele wereld zo omgaat met Gaza/hamas.

Ik vind het knap van de mensen die zeggen niks te hebben tegen de Joden/Israël ('Wij zijn niet antisemitisch maar anti-Zionisme.') dat zij, na kennis genomen te hebben van de feiten over hoe het nou werkelijk zit met die burgers in Gaza en waarom zij dit lot moeten ondergaan, dat zij zonder schaamte kunnen zeggen dat alleen Israël verantwoordelijk gehouden moet worden voor de situatie in Gaza.

In wezen zijn het allemaal 'Anja Meulenbeltjes'.
Dries van Agt-achtige types die, soms openlijk, soms verbloemd, hun haat t.o.v. de staat Israël/Joden niet onder stoelen en banken kunnen schuiven.
Diep van binnen weten zij donders goed hoe alles in elkaar steekt.
Zij weten dat het juist Israël is die daar elke dag tig konvooien met (hulp)goederen Gaza instuurt om de mensen daar te voorzien in hun eerste behoeften.
Zij weten dat hamas die goederen eerst selecteert en wat ze niet voor hunzelf kunnen gebruiken of waar ze niet zoveel op kunnen verdienen (hamas heft op de geleverde goederen weer een soort belasting) gaat naar de burgers.
Zij weten hoe de vork in de steel zit.
En toch komen zij niet verder dan met het wijzende vingertje richting Israël.
Dat riekt niet alleen naar antisemitisme/Jodenhaat, of zoals zij het zelf proberen te vergoeilijken, anti-Zionisme, dat is het ook.
Waarom zou je anders de ware toedracht/feiten proberen te negeren en alleen Israël verantwoordelijk houden voor iets waaraan zij niet alleen 'schuldig' is?

-Ik schrik ervan dat er anno 2018 nog zoveel 'nazi's' vrij rondlopen die openlijk hun Jodenhaat kunnen spuien op dit soort fora.-

1
33 Malinois

Zijn er al zielige reclamespotjes van héél dunne huilende Gaziaanse kindertjes met vliegen rond de mond en daaronder een gironummer?

2
34 Jan met de korte achterlul

@33 U heeft helemaal gelijk. Het fascistisch antisemitisme van de neonazi's hierboven viert weer hoogtij.

1
35 M.Arias

@24

Lees je eigen reactie nog eens terug.
"Als Gaza verhongert ligt het aan Israël. Dat is voor 100% zeker. Gaza is al jarenlang een openluchtgevangenis waar geen muis in of uit kan zonder de toestemming van Israël."

Pffffffffffffff.........
Hierin zitten zoveel zaken die nader belicht moeten worden dat je er haast een punthoofd van krijgt om het telkens weer te gaan doen.
Maar goed, daar ga ik dan maar weer;
Gaza verhongert niet. Gaza is een streek/strook wat valt onder de term 'palestijnse gebieden'.
De burgers daar verhongeren ook niet. Er is weelde op het gebied qua voeding.
De markten in Gaza zijn overladen met goederen/voedsel.
Daar zorgen lokale ondernemers + Israël (d.m.v. zendingen) wel voor.
Er is dus geen gebrek aan voeding.
Waar de 'Gazanen' mee te maken hebben is het feit dat hamas belastingen heft op de goederen die deze mensonterende organisatie gratis krijgt van Israël, die bedoelt zijn voor de 'gewone burger' in Gaza.
M.a.w. Israël geeft/helpt de burgers in Gaza met wel tig konvooien per dag met voedsel/hulpgoederen. Het is hamas die al die spullen in beslag neemt en bepaalt wat ze voor hunzelf kunnen houden en wat voor de burgers is.
En wat voor de burgers is, daarover moeten ze weer belasting betalen om het te verkrijgen.
Dat alles terwijl Israël het ze gratis geeft.

Wat let het jou om te pleiten bij de terroristische organisatie hamas, of welke internationale organisatie dan ook (VN?), om hun te wijzen op het handelen van hamas t.o.v. hun eigen burgers?
Ik begrijp, gezien je ingebakken haat t.o.v. de Joden/Israël, dat het gemakkelijkste is om alleen Israël hiervoor verantwoordelijk te houden.
Maar dat is maar een fractie waarom zij daadwerkelijk in die zogenaamde, door jou omschreven als 'openluchtgevangenis', moeten leven.
De hele wereld houdt die strook, d.m.v. hamas, geïsoleerd.

Terwijl de hele wereld dat dus dan ook kan zien (hoe het de palestijnen vergaat in Gaza) houdt jij alleen Israël daarvoor verantwoordelijk?
Zelfs met '100%' zekerheid.

Met 100% zekerheid kan ik stellen dat jij last hebt van iets anders dan je druk te maken over het lot van de palestijnse burgers in Gaza.
Ook jij misbruikt de palestijnen voor jouw haat t.o.v. Israël/de Joden.

Mensen die werkelijk begaan zijn met het lot en welzijn van de palestijnen in Gaza, wijzen niet alleen naar Israël terwijl ze weten dat iedereen hetzelfde doet.
Zij zouden zich keren tegen het juk (hamas) wat rust op hun schouders.

-Je hebt het zelf waarschijnlijk niet eens door maar jouw haat t.o.v. Israël/de Joden valt niet te verbloemen. Anders had je wel iets te melden over hamas.
Die 100% zekerheid, waarover jij spreekt, wordt tegen je gebruikt; Jij bent 100% tegen Israël. Wat de tegenstander ook maar doet, wat hamas ook maar bedenkt, Israël is daar schuldig aan.

Jij bent zo'n 'gek' die tegen zichzelf in het verweer komt.
Alleen maar door de bekrompen gedachten die jij erop nahoudt.
Israël zit jouw hoog.
De haat zit veel te diep.
Mensen die het hele plaatje kunnen overzien kunnen alleen maar hopen dat figuren zoals jij tot bezinning komen.
Hopelijk komen we dan ergens.

1
36 Malinois

Hallo......waar blijven jullie met je beschuldigingen naar Israël toe terwijl je weet dat er veel meer aan de hand is?
Zijn de palestijnen ineens niet meer belangrijk als niet alleen Israël beschuldigt kan worden?
Jullie laten elke keer weer voorkomen dat het gaat om het lot van de palestijnse burgers onder gezag van hamas.
En dat Israël daar alleen voor verantwoordelijk is......
Nu bekend is dat eigenlijk de gehele wereld meewerkt aan het lot wat de palestijnen moeten ondergaan, is het stil.....

Kom op Jodenhaters.....
Laat je niet kennen!
Iedereen heeft deze info allang tot zich kunnen nemen (o.a. 'weerman' heeft er veelvuldig over bericht).
Maar nu het openlijk op tafel ligt, haken jullie af....
Het feit dat niet alleen Israël verantwoordelijk is voor de situatie in Gaza, geeft mooi weer waarom de nazi's nu stil blijven.

De meeste pro-palestijnen zijn niet eens pro-palestijns.
Zij zijn gelijk aan Anja Meulenbelt & Co.
Net doen alsof je voor de palestijnen opkomt maar in wezen iets hebt tegen de Israëlische staat.
Zij zetten zich niet in voor de palestijnen.
Zij zetten zich in voor de palestijnen die direct te doen hebben met Israël.
Zij zetten zich niet in voor de palestijnen die al decennialang onder erbarmelijke toestanden moeten leven in de landen waar zij oorspronkelijk vandaan komen.

De haat tegen Israël en/of de Joden druipt er zo vanaf dat die mensen niet eens meer serieus genomen kunnen worden.
Het vervelende is dat dit soort mensen gevolgd worden door andere mensen die al helemaal geen moeite nemen of energie steken in het onderzoek wie nou precies verantwoordelijk is voor enig iets.
Israël beschuldigen van van alles blijkt voldoende.
Je zult maar weinig islamieten tegenkomen die iets anders beweren.
Die ook eens de vinger op de daadwerkelijke zere plek leggen; hamas.

Alleen Israël beschuldigen is te gemakkelijk.
Anderen ter verantwoording roepen weer te moeilijk.
Daar moet een balans in komen.
Mensen die dus alleen maar naar Israël wijzen, zijn bekrompen in hun gedachten.
Waar die gedachten vandaan komen is giswerk.
Jodenhaat kan gezien worden als iets algemeens in de Arabische/islamitische wereld.
De leer van mohammed (islam) speelt daarin een grote rol.
Dat niet-moslims die zelfde lijn (de antisemitische) blijven volgen en de feiten over dat soort zaken compleet negeren, is een nieuwe vorm van antisemitisme.

Waar het in het verleden (bij Hitler) nog ging over zaken die mensen niet eens konden waarnemen ('De Joden willen de wereld overnemen!' of 'De Joden zijn verantwoordelijk voor alle ellende die ons toekomt.').
Gaat het nu over nog veel meer schimmige zaken.
(Voorbeeld; Hillary C. heeft een ziekte. De Joden zouden daar voor gezorgd hebben. Of, de Joden hebben een spreuk uitgeroepen zodat mensen elders in honger moeten leven.'.)
De beschuldigingen aan het adres van de Joden zijn eindeloos.

Uiteindelijk draait alles om Jeruzalem.
Diep van binnen weet iedereen dat daar de climax gaat komen.
De Bijbel heeft dat zo uitgesproken en gek genoeg handelt de wereld (hoe verrassend) ook nog eens zo.
Besef dus goed hoe je Israël, Jeruzalem of de Joden gaat behandelen.
Het verleden heeft al laten zien dat zoiets niet zonder consequenties blijft.

Vanwaar de gedachten van mensen om Israël onjuist te betichten van iets en dat zij denken daar 'gewoon' mee weg te kunnen komen?
Voorbeelden te over om te laten zien wat er uiteindelijk gaat gebeuren met die landen/mensen.
Het is hun wil waaraan consequenties vastzitten.
Israël kan daarvoor niet aansprakelijk gehouden worden.

Mensen die iets goeds willen bewerkstelligen in de wereld en tegelijk iets hebben tegen Israël, die mensen zijn verre van het pad.
De tegenstander steunen, hamas, is nog veel verre van normale.
Toch wordt dat algemeen geaccepteerd.

En wij ons maar afvragen waarom.......

1
37 Malinois

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
Politie in actie voor vroegpensioen: 'Doorwerken tot je 70ste? Mooi niet'

Ik vond het na 30 jaar ploegendienst wel genoeg,mn lijf ook.De baas bood een RVU regeling aan=1400 nettoDan zou ik 1800 euro netto inleveren...

6 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Biscanna
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@25 Nee, integendeel. Je ziet het overal waar die lui vertoeven. Maar ik kijk dan ook niet weg, dat is een typisch englinks dingetje 🙈...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
84% NSC-kiezers wil niet opnieuw Omtzigt stemmen - NieuwRechts.nl

Die man heeft een ontzettend moeilijk en vermoeiend karakter. Ik heb nouog een partij zo snel zo veel kiezers zien verliezen. Hij vind regels be...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Slavink
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Tekort? Te veel!...

12 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@8 Voor mij zijn het mensen. En daar praat je gewoon met respect over.Waarom transgenders niet respectvol zouden zijn naar vrouwen is mij een...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@25 ik vrees dat ik het artikel verward heb met een een bericht van gisteren, ik dacht bij de NOS. Over Palestijnen, een strand, Israelische sol...

13 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Wel een erg tendentieus en ophitsterig geschreven artikel....

15 minuten geleden geplaatst door Slavink

Bop
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@21 Wacht ff hoor ... 🤔gebruik jij nu de woorden intolerant en racistisch? 😂...

16 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@7 Hoe dan ook. . . . het zijn voor mij "omgebouwde kerels".Ik vind hen juist niet respectvol naar vrouwen. ...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Slavink
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Ja, moslims zullen nog veel vaker hun wil opleggen. Hun Koraneisen stellen aan het volk waar zij bij willen wonen....

16 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Wife Swap XvideosPunishmwnt PornGalary PornSpicy Tranny TubeMyhemtaiBeauties EroticSexlogiJav MomXxx Sex Video VideoDarwf PornShe Ale PornPornaPorno Black GratuitNebraskawutCumin Mouth CompilationTitfuck BbwNude Water ParksJenny Scardomaglia NudeRed Head BlackedJoshi Luck MangaAngela MorenaPornzoCumming EverywhereWrestling PormAcompanhates ManausAmopornobr.comJoi PornhubElena Koshka NudeBig Boobs NufeAnty XxxxXnxx Hd Video SexBeautiful Girls Nude ImagesJenna Ortega BoobMilf And TeacherMegnutt02 Only Fansافلام اباحيةTubagaloreInfluencersgonewilldSofia SilkBest Bum PornPossession HentHentai FeetRandom Video Call SexExotic MassagesPlayboy PornosuSex Keerthi SureshJenna Lynn Meowri OnlyfansSexvdioeBest Pov PornIndian Modern PornLesbian Porn PrisonMommy Helps Son PornLarkin Love CreampiedGigantic Tits AsianR CfnmLiky CadeHigh School Dxd NudeFutanari FemdomJohnny Sins TeacherExtra Small XxxOoty Sex VideoAyesha Kapoor SexWeb Series Hindi Hot VideoGirlsdoporn Full VideosJavhd.proLena The Plug Sex TapeFamosos PornosPorn DinheiroNaked Bbw LatinaSon Snd Mom PornLuna Alessandra PornJavquie Et Michel TvBit Tits Lesbian PornSapna Choudhary Pornسكس گيفJuliewiththecake PornHollywood Heroine Sex VideoJoker SexHardcore Sex DownloadMuchohentWife Porn HdChikni Bhabhi SexKaleycouconudeFace SitHello Kitty PornStep Mother Blow JobReallifecam TopApp PornograficasXxnx JordyTamil Big SexLana Rhodes Hd Sex VideosCuckold CaptonsPornchannelsHormyfanzPack PornViolet Myers VideosJacquietmichelFilmes Pornos De DesenhosLeiaxoBf Sexy New VideoIndiyan XxxxPeliculas De Pornografias GratisPorn Hub X HamsterPorn Tube GrannysAlison StarXxxanutySleeping Stepmom Porn VideoBbc Cuckold CompilationLook At Her Now PornGranny PornbTub8DeepercomAnushka Shetty KissPilladas De TorbeLavaxgrll LeakedHot Anime SexxxNaked ClebesNetorarezumaListcraalerMasaje NuruIndian Sex CallLicking TushySpit On My DickSexgames OnlineNude Guys GaySunny Leone Saree SexMom And Son Kitchen XxxCamerondiaz PornSuzy Marie PornSaudi Sex Video HdVica TsHot Nude Babصورنيك بزازScan.hentaiسكس خيانهAmerican Sex Hd VideoThreesome Porn VideosCyberpunk Edgerunners SexIdeepthrotYiff RedditSextapes FranceIndian Pron TubeLosing Virginity XxxX Vedio 18Mom Teach Sexy VideoLena The Plug AssPorn PerfectJavcl.Gay Football PornNina Kay Pornstar