door Wilmama in Gezondheid  ·  1085 Reacties

  • 7
  • 2100x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@1041
[ @1040 ga lekker met google in discussie die zal er vast een touw aan vast kunnen knopen met alle sterren, aanhalingsteken en kopie gedrag.]
Een jij-bak. Wie had dat nou verwacht?

Maar ik zal je toch maar even op weg helpen. In bijvoorbeeld België is poliovaccinatie al járen verplicht. Heb jij uit dat land ooit geluiden vernomen over uithuisplaatsingen, politie aan de deur e.d.?

0
1051 Wilmama

@1048 Ik ben minstens voor een niet vaccineren briefje , zodat scholen , kinderdagverblijven , en doktoren kunnen besluiten om een kind te weigeren , uit veiligheidsoverwegingen ...

Ik vind het zelf heel erg raar aangezien die ouders waarschijnlijk het kinderzitje van hun kind wel vastmaken als ze met de auto of de fiets gaan reizen , en in de auto waarschijnlijk het kind ook een veiligheidsgordel om doen.

0
1052 MarcusCole

@1049
Nee hoor. Die beseft onder meer niet eens dat *andere* een hele andere betekenis heeft dan *anderen*. Begrijpend lezen is sowieso zijn ding niet en dan krijg je dat vanzelf.

0
1053 Wilmama

@1048
Klinkt als een goed idee, maar zal in de praktijk onwerkbaar blijken, met eindeloze rechtszaken die antivaxxers alleen maar een podium geven om zichzelf als zielige slachtoffers neer te zetten. Het grote probleem is de individuele aanpak: antivaxxers zijn net als andere mensen geneigd het risico te onderschatten dat zij in de problemen komen, en zullen zich dus niets aantrekken van de grotere *kans* op boetes e.d.. Bovendien zit je in voorkomende gevallen met de bewijslast: 'bewijs maar eens dat mijn vaccinvrije supergezonde klaasje jouw baby heeft aangestoken en niet omgekeerd'.

Wanneer een betere voorlichting niet werkt en er steeds meer kinderen aan vermijdbare ziekten doodgaan, vrees ik dat we toch uitkomen bij een aanpak zoals in Australie en de VS: zonder vaccinatie geen toegang meer tot openbare kinderdagverblijven en scholen, en bij langdurig weigeren je kind te beschermen het vervallen van recht op kinderbijslag en andere financiële tegemoetkomingen.
In Australië lijkt deze aanpak bijzonder succesvol: de vaccinatiegraad is sinds de invoering van de vaccinatieplicht fors omhoog geschoten -- en merkwaardig genoeg lijkt antivaccinatiepropaganda en discussie rondom dit onderwerp daar juist sterk afgenomen.

1
1054 RichardR

Een oprechte vraag. Zijn er op dit draadje vaccinatie sceptici die kinderen hebben en ze niet hebben laten vaccineren?

0
1055 Tralalala

@1055 Als dat is vraag ik me oprecht af of de ouders zelf wel gevaccineerd zijn , en als ze dat niet zijn , of ze onschuldige kinderziektes hebben moeten doormaken , en hoe ze daar naar terug kijken.

0
1056 MarcusCole

@1056
Daar word je niet veel wijzer van Marcus. Ik zei het al eerder: "Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen.” En anti-vaxers hebben sowieso geen behoefte aan het vertellen van de waarheid. Dat ze bijvoorbeeld meeliften met de vaccinatiegraad in hun omgeving en daardoor in hun gezin niet getroffen worden door een besmettelijke ziekte.

0
1057 Wilmama

@1050
"Hoeveel doden de afgelopen 5 jaar heeft dit opgeleverd RichardR?"
Dat zullen er in Europa bij elkaar zo'n 100 zijn voor mazelen (zie onder meer https://en.wikipedia.org/wiki/Epidemiology_of_measles).
En wanneer de huidige trend doorzet, zal dat aantal over de komende vijf jaar een veelvoud worden -- want het aantal gevaccineerde kinderen daalt dramatisch(*), wat hoofdzakelijk te wijten is antivaccinatiefanaten zoals ook enkele figuren hier.

Maar kom jij als tegenprestatie eens met net zulk geloofwaardig bewijs dat vaccinatie vergelijkbare schade heeft aangericht. Waar zijn al die dode en gehandicapte kindertjes als gevolg van vaccinatie? Wijs in de Lareb-gegevens eens naar de talloze meldingen van vreselijke gevolgen van vaccinatie? Ik heb nl. een beetje moeite om die getallen te vinden, ook al ben ik doorgaans toch redelijk bedreven in het opzoeken van informatie...

De farmaceuten en de zorgindustrie zullen zich overigens in de handjes knijpen, want zelfs nu al brengen die gemiddeld 10.000 mazelenpatiënten per jaar meer geld in het laatje dan de mazelenvaccinatie van alle Europese kinderen zou opbrengen. En dat worden er dus nog veel meer. Zoals Intellector ook al zo vaak zegt: het antivaccinatievolk lijkt haast wel in dienst van de farmaceuten...

*: Hier een simpele presentatie die een beeld geeft van de zorgelijke ontwikkelingen: https://www.escmid.org/escmid_publications/escmid_elibrary/material/?mid=44459

0
1058 RichardR

@1029

Jouw "vrijheid" betekent dat je onder het mom van "vrijheid" de vrijheid van anderen inperkt door hen bloot te stellen aan gezondheidsrisico's. Daar houdt wat mij betreft ook jouw lichamelijke integriteit op, aangezien het op dat vlak gezondheidsrisico's elders oplevert. Jammer joh, maar je redenering is gewoon kolder.

0
1059 Vaartuig

@1059 Kan ik ook andersom zeggen jou " veiligheid" gaat ten koste van de ander zijn vrijheid.

Je mag mijn redenering kolder vinden (dat is vrijheid), vind ik namelijk ook van jou redenering.

8
1060 Rattocasi

@1060

Nee, dat kun je niet zeggen.
Mensen die gevaccineerd zijn vormen geen gevaar voor anderen. Mensen die niet gevaccineerd zijn wel.

Dus ja, je redenering IS kolder.

2
1061 Endandit

@1160 Alleen baseer je jouw redenering op onbewezen luchtfietserij.

2
1062 arcenist

@1062 en jullie baseren het op dat van de slager die zijn eigen vlees keurt en aan heel veel touwtjes trekt.

Stel mijn vraag nog een keer, hoeveel kinderen zijn het afgelopen 5 jaar door kinderziektes om het leven gekomen in Nederland?

10
1063 Rattocasi

@1063

Dat mensen die niet gevaccineerd zijn een gevaar vormen voor anderen behoeft niet te worden gebaseerd op ook maar iets anders of meer dan het simpele en onontkoombare feit dat ziektes als mazelen en polio *besmettelijk* zijn.

1
1064 Endandit

@1063

1 kind is gestorven, 183 waren zo ziek dat ze opgenomen moesten worden in het ziekenhuis. Er zijn geen cijfers van de aantallen die blijvende schade hebben ondervonden van mazelen. Voornamelijk omdat die zich vaak pas op latere leeftijd voordoen.

En dat was het resultaat van 1 enkele uitbraak in een beperkt gebied.

0
1065 Endandit

@1063 Nee ik baseer mijn mening op wetenschappelijke onderzoeken en niet op onbewezen kwakzalverpraat.
Zou jij ook eens moeten doen.

1
1066 arcenist

@1063 . En de anti vax gemeenschap keurt hun eigen vlees niet? Staan die open voor onafhankelijk onderzoek?

0
1067 Tralalala

@1060
Het kolderieke van jouw kromme redenering indeze is met name dat dit jou al minstens 25 keer uitgelegd is.

0
1068 Wilmama

@1067

Nou nee, alle gevallen die niet stroken met hun stelling dat bijvoorbeeld mazelen een "onschuldige kinderziekte" is, schoffelen ze onder de grond. Helaas vaak letterlijk.

1
1069 Endandit

@1063 zou het niet weten, ik ben geen antivaxxer echter iemand die vind moet alles gevaccineerd worden wat maar op een virus lijkt en voor de vrijheid zelf te kiezen zo je dit nodig vindt.

@1065 graag een jaartal erbij van dat er een overleden is, ik heb het over dood en niet over ziek zijn, tegenwoordig worden kinderen bij elke scheet die hun dwars zit opgenomen omdat ouds bij elk hoestje in paniek raken.

7
1070 Rattocasi

@1063
Wanneer het regent en je wapent jezelf tegen nat worden met een paraplu, bescherm je jezelf.
Ga je die paraplu weg doen, dan wordt je nat. Vaccinatie is niets anders dan bescherming. Bij lagere vaccinatiegraad loop je risico op een epidemie. Vergelijk het maar met gaten in de paraplu, je gaat dan toch nat worden.

0
1071 kwatta

@1070

2013/2014

In de uitbraak daaraan voorafgaand 1999/2000 stierven 3 kinderen.

1
1072 Endandit

@1070 Vaacinaties worden alleen gedaan om onnodig kinderleed te voorkomen.
Je wordt niet gevaccineerd voor een verkoudheidje.

0
1073 arcenist

@1070

"De kinderziekten die in de Bijbelgordel voorkomen, met name mazelen, zijn niet meer endemisch, zoals in de periode voordat de Nederlandse kinderen werden ingeënt, maar treden op in de vorm van periodieke epidemieën. Dit wordt veroorzaakt doordat de bevolking die zich niet laat inenten te klein is om een continue aanwezigheid van het virus in stand te houden. Op het moment dat het virus binnen deze groep verschijnt, worden alle vatbare personen in zeer korte tijd besmet, waarna de epidemie weer uitdooft. In geval van mazelen ontstaan dergelijke uitbarstingen vooral in de eigen scholen. In de endemische situatie krijgen kinderen de ziekte op ongeveer 10-jarige leeftijd. Op die leeftijd zijn mensen goed bestand tegen de ziekte. Bij de periodieke uitbraken worden echter ook jongvolwassenen besmet die de ziekte niet gehad hebben, met als gevolg dat er meer gevallen met ernstige complicaties zijn en meer ziekenhuisopnames."

Het gevolg van ondervaccinatie is dus zelfs nog sterker dan normaal omdat kinderen op jonge leeftijd al besmet en ziek worden en dus gevoeliger zijn voor complicaties.
De 3 dode kinderen die in eerder noemde waren dan ook alle 3 babies.

1
1074 Endandit

@1063
"en jullie baseren het op dat van de slager die zijn eigen vlees keurt en aan heel veel touwtjes trekt."
Debiel gezwets, leugens, woorden in de mond leggen.

- Woorden in de mond leggen: Wij baseren ons oordeel NIET op wat farmaceuten beweren. Wij baseren ons oordeel op wetenschappelijke kennis, wetenschappelijk onderzoek en op simpel na te zoeken statistische feiten. En al die bronnen zeggen allemaal onafhankelijk van elkaar hetzelfde: dat vaccinatie ziekte, handicaps en sterfte onder kinderen voorkomt. GEEN ENKEL onderzoek laat zien dat vaccinatie significant grotere nadelen heeft dan algemeen bekend is. Het zijn ook niet alleen maar farmaceuten die roepen dat kinderen ziek worden en doodgaan wanneer je ze niet vaccineert; dat zijn gewoon controleerbare vaststaande feiten.

- Debiel gezwets: Farmaceuten zijn net zoals iedere fabrikant VERPLICHT om hun eigen producten te keuren -- maar dan volgens zeer strenge, onafhankelijk vastgestelde normen die veel verder gaan dan ieder ander consumentenproduct of zelfs medicijn. En dan nog steeds worden vaccins na inkoop bij farmaceuten doorlopend gekeurd en onderzocht door geheel onafhankelijke instanties, om eventuele problemen en incidenten zo snel mogelijk te signaleren. Het feit dat dit soort problemen zich bijna nooit voordoen, geeft al aan dat er niks mis is met vaccins.
- Leugens: Farmaceuten hebben geen invloed op het vaccinatiebeleid van landen, noch op de uitkomst van onderzoek naar vaccins, noch op de statistieken inzake kinderziekten. Het zijn domweg de producenten van vaccins, meer niet.

"Stel mijn vraag nog een keer, hoeveel kinderen zijn het afgelopen 5 jaar door kinderziektes om het leven gekomen in Nederland?"
Ah, nu ineens is het 'in Nederland'. Dus dode kinderen in het buitenland tellen niet mee. Nee, in Nederland zijn het er ook de afgelopen 5 jaar bijzonder weinig, vooral dankzij vaccinatie (tot 2001 gingen elk jaar 20-30 kinderen dood aan Meningitis C -- nu zijn dat er bijna nul, met 100% zekerheid dankzij de MenC-prik die in 2001 is ingevoerd). En zie ook @1065 .

En ik stel mijn vraag dan ook nog een keer: hoeveel kinderen zijn de afgelopen 5 jaar door vaccinatie om het leven gekomen in Nederland?

Maar goed, jij zult in al je achterlijke arrogantie wel weer met andere debiele 'argumenten' komen om toch vooral maar niet te vaccineren, zonder ooit goede onderbouwing voor die 'argumenten' aan te dragen. Je leert het echt nooit.

0
1075 RichardR

@1070 . Voor niet besmettelijke virussen heeft iedereen de vrijheid om zich niet te laten inenten. Vaccinaties zijn in ons land zelfs niet verplicht tenzij je in alle vrijheid voor een beroep kiest waar bepaalde inentingen wel verplicht zijn.
Bij niet besmettelijke ziektes mag iedereen het risico voor zich zelf nemen.

0
1076 Tralalala

@1070 "ik ben geen antivaxxer echter iemand die vind moet alles gevaccineerd worden wat maar op een virus lijkt en voor de vrijheid zelf te kiezen zo je dit nodig vindt."

Ik ben provaxxer echeter iets wat vind dat va allus als virus gevacksineert maar er naar lijkt in alle vrijheid moet gewongen wordt van homeopaatie voor iemand die dat nodig vindt, denkt ik maar zo.

0
1077 LanCaster

@1070
[ @1065 graag een jaartal erbij van dat er een overleden is, ik heb het over dood en niet over ziek zijn, tegenwoordig worden kinderen bij elke scheet die hun dwars zit opgenomen omdat ouds bij elk hoestje in paniek raken.]
Tjonge jonge toch! Wat een broekafzakkende onzin alweer.

0
1078 Wilmama

@1071 RichardR

Houd eens op met je ophitsende leugens. Je blijft maar doorgaan met je gezwets over die troep.
Mij maakt het niet uit, maar kwalijker is dat je veel slachtoffers meeneemt met je onzin.

7
1079 Mac Benac

@1079 Fijn beargumenteerd, ventje.

0
1080 LanCaster

@1080 Dank. Zou je ook eens moeten doen.

De vaccinatiegekkies schreeuwen zo hard dat ze in ieder geval geen tegengeluid horen. De waarheid kent immers maar één kant van de medaille.

Denk eens aan de softenonkindertjes. Was ook zo'n succes.

4
1081 Mac Benac

@1081
[ Denk eens aan de softenonkindertjes. Was ook zo'n succes.]
Wat een laag-bij-de-grondse opmerking als het over vaccinatie gaat.

En sowieso ter nuancering:
In 1964 ontdekte de israëlische arts Jacob Sheskin de positieve werking van thalidomide bij leprapatiënten en kwam het middel vanaf 1970 onder strenge voorwaarden, en in samenwerking met/in opdracht van de WHO, weer op de markt voor deze groep patiënten.

Vanaf 1990 stond Softenon/thalidomide weer volop in de belangstelling omdat het bij kanker en andere ziekten ook een gunstig effect kan hebben. Het middel bleek intussen dus een vloek én een zegen.

Softenon helpt bij zeldzame erfelijke afwijking aan bloedvaten en met deze nieuwe inzichten is verder onderzoek mogelijk naar gebruik van Softenon bij de behandeling van vaatlijden, bijvoorbeeld bij diabetespatiënten of bij kankerpatiënten die bestraald worden.

Het onderzoek naar,- en het inmiddels begrijpen van de verschrikkelijke bijwerking van toen, helpt nu ernstig zieke mensen.

0
1082 Wilmama

Welkom in de wereld van farmaceuten multinationals en grootkapitaal,
Veel gezweet halve waarheden halve leugens personen die uit trials verdwijnen en de slager die zijn eigen vlees keurt, Politiek die de marionetten zijn van het grootkapitaal die de regels verzinnen, verkoop van mitsen maren en zou eventueel kunnen, denkend dat mensen geen hersens hebben en dat andere voor ze moet denken en de les moeten lezen. Zijn wij niet al dood dan sterven wij heel snel en zeker aan een gruwelijk virus als er niet gevaccineerd word.

Antwoord op hoeveel doden heeft het gegeven de afgelopen 5 jaar in Nederland is er niet en zal niet komen, hoeveel doden zijn er de afgelopen 5 jaar door vaccin geweest zullen wij ook nooit weten want kan niet is onmogelijk zal nooit gebeuren bij dit super product, er is ook geen loket om er over te klagen dan moet je naar de rechtbank vechten tegen het grootkapitaal.

Als je hier iets over schrijft is het gezwets ben je debiel en komen er nog veel andere worden je tegemoet dat je niet helemaal lekker in je bovenkamer bent.

De leugenachtige Brussel maakt zich zorgen over zijn burgers, nou dat is nieuw voor mij want volgens mij zijn ze er voor het groot kapitaal die aan de touwtjes trekken en niet voor de burgers, dus niet zo gek dat het vertrouwen van burgers dalen met wat er voor geschoteld word door overheden waarbij de leugen regeert.

Voor de rest luitjes hier veel succes met jullie te laat vaccineren ik bekijk het per vaccin wat ik doe, want na de leugens van Rutte is het heel duidelijk wat ik al altijd dacht dat het grootkapitaal aan de touwtjes trekt.

4
1083 Rattocasi

@1082 Laag-bij-de-gronds ? Ik pas mijn aan aan de vaccinatiegekkies.

5
1084 Mac Benac

@1083
[ Als je hier iets over schrijft is het gezwets ben je debiel en komen er nog veel andere worden je tegemoet dat je niet helemaal lekker in je bovenkamer bent.]
Het probleem was met name de afgelopen 5 jaar al bekend, overbekend zelfs: https://www.skepsis.nl/blog/2013/08/mazelen-–-misverstand-1-dood-na-vaccinatie/

Misverstand: Van de mazelenvaccinatie ga je dood.
Waarheid: Er is nog nooit iemand doodgegaan door een vaccinatie van het Rijksvaccinatieprogramma.
Verklaring: Er sterft wel eens iemand na vaccinatie, dat wordt dan goed uitgezocht. Maar de sterfte na vaccinatie is niet groter dan op vergelijkbare andere tijdstippen.

De mazelenepidemie leidt tot veel berichten over mazelen op nu.nl en die weer tot veel commentaar op nujij.nl (vanaf eind juli tot deze week geïllustreerd met een kindje met waterpokken). Die commentaren zijn doorspekt met misvattingen en mythes. Ik heb alle ruim 16.000 commentaren bekeken, en daar veel fabeltjes aangetroffen, maar de opvallendste mythe is dat er veel doden vallen door vaccinaties en dat die niet opwegen tegen de gezondheidswinst. Ik ga nu maar voorbij aan wilde beschuldigingen als zouden vaccins speciaal ontwikkeld zijn door een Joodse kliek die de wereldbevolking wil uitroeien, die zelfs voor nujij te gortig zijn.

0
1085 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Opa (70) bezorgt familie nachtmerrie door ontucht met kleinzoon

Gevangenisstraf +TBS + contactverbod a.u.b. Triest verhaal....

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@154 "Een fobie is angst voor iets wat niet reël is, iets wat niet bestaat. " Mispoes. - Een arachnofobie is een overmatig...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ABRACADABRA
EU-migratiepact is links fopakkoord dat nergens toe gaat leiden

links leidt al jaren nergens toe, ja, tot rampspoed en ellende (m.n. asielbeleid)...

4 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@157     "Je bent gewoon een islam tokkie" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. Tip: misschien is een foru...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@156 Je bent gewoon een islam tokkie zonder mening, en met nsb trekjes 🖕Gemeld 😂...

21 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Moskowfiets
'Opnieuw tientallen doden en gewonden in Gazastrook'

Heel Gaza bestaat uit hamas tijdens deze oorlog nog niet een demonstratie gezien tegen hamas . De Israëlische regering wil Hamas vernietigen...

25 minuten geleden geplaatst door Moskowfiets

Snorrie
Tot welk bedrag mag je in Nederland contant betalen (en hoeveel mag je in huis hebben)?

@15Ik verwacht dan je dan toch voor problemen zal komen te staan.De meeste mensen zullen mee gaan in de veranderde tijd.De fora waar de ...

28 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@155     "wat ben jij een slappe zak zeg" Schelden, beledigen, op de man spelen. Gemeld. ...

32 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@145 Ja, dat zal jou wel goed uitgekomen zijn, kan jij blijven wegkijken van die achtelijke islam varkens, wat ben jij een slappe zak zeg, dat j...

38 minuten geleden geplaatst door Biscanna

wildersfan
Stoltenberg roept NAVO-landen op om eigen wapenvoorraad aan Oekraïne te leveren

@3 Poetin wint toch. 😋...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Kooku SexSuhagrat KiXxx Mom Son DadKorean 18 Plus MoviePornhub AsiatiquesGuiaadultoXnxx KinarBig Tits Puffy NipplesAbella Danger NewNudes DancingCamltoe PornReagan Foxx VideosAllison Hanigan NudePeladas AnimeZp PornJacked Me OffNude AmberBangla Phone SexChoda Chudi ComCartoom Network PornXxx Sister And Brother VideoKhloe Kardashian NudeBulma CosplayFamily Porn VideosLesbian NipsKorean Movie Sex ScenesNia Nacci OnlyfansEroticboobsPornleakCams4Site.pornoX Videos.Cumming In FeetBig Assporn PicsKendra Lust HusbandChick Next DoorXhwmsterNude Hairy ManDiaper FemdomAffair XvideosPakistani Xxx PhotoAmazingindians ComPornvideosdownloadNaughty America SexMrnuttzApex Rule 34Female PornstarsEskimo PornHard Girl PornIndian Skinny NudeDaughter Daddy Porn VideosPassionate Couple SexXnxx Bad UncleKarma Rx BbcMegan Fox PornografiaThreesome Lesbo PornBritanny ShaeMarissa NeitlingPusyySexyteen FeetPornos NoirsBelessa PornHd PornhotDale EganXxx Indian Desi PornCelinasmith PornHottest Porn AnimationJonathan Jordan PornGifs AdultosBathroom Sex MovieChudai Video DehatiSlutwife.tumblrDivaangel NudeSex MassajAbella Danger ComAunty Hot Sex HdOld Women Big Tit2 Guys 1 HorzeNaked ContortionistFree Adian PornKaley Cuoco Sexscene性爱 片Afrrica XxxMmature AlbumBrixley BenzIsabelle PornMom SexeApril Olsen CreampieErome.comSexo Video AmadorSextoonsXxx ChainaMassive Cumshot FacialAna De Armas Sex Scene BlondeOld Woman Sex VideoIndian Web Series Porn MoviesHq Porno HentaiPornout ComTexas Milf PovTransgender PorNoodlemagazinsAmanda Bearse NudeTushy XxxLuna Love St JamesOrgy Double PenetrationGrupos Telegram PutariaTelugu Old Man Sex VideosPornos Mexicanas VideosCelebrity Deepfake PornMuva Phoenix PornWwwxxxpBrazzers NurseBlacked Com GroupMotherlesOnlyfanEbony Porn TsPenes NegrosBeautiful Bikini GirlsAll Over30FingringBlue Picture PakistaniKemino PartyConto Eróticos LésbicoTukiffChenal Family TherapyHot Couple XxxXx9xxSexxxxxxyPorn On RomuSxxxxxxxxxxxxXxl Porono 2019Tittok PornAirikacal LeaksNohemyHd American Sex VideoTerri WeigelJake Preston GayMia Khalifa Kon HMonster AnalDreamybull VideoSexy SareeHd Sex Video PleaseHot And Hard Porn VideosTeenfootjobSeeds Of Chaos Porn18 LustFapfor FunPayton PrelessLinda Cardellini NudesMilf Pornstar List