Ambassade Honduras mogelijk naar Jeruzalem (israeltoday.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Buitenland  ·  12 Reacties

  • 4
  • 350x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Aldus het Hasbara-avondoffensief... question
Enfin: De bestuurders in Honduras zijn gezwicht voor de druk van Trump en kunnen de shekeltjes van de Zionisten blijkbaar wel gebruiken. Dat men daarmee de apartheid jegens Palestina en de Palestijnen verder steunt is blijkbaar van ondergeschikt belang.

27
1 Barbapapa-7,5

@1 BS.
Weer een terechte afwijzing voor de Palestijnen die nooit een land hebben gehad maar wel in het verleden veel grondgebied hebben verkocht aan de Joden. Tja...

3
2 Honda RA302

@2

Het probleem is 'm ook niet gelegen in de verkochte c.q. gekochte grond. Lees u eens in over de Nakba. Dat gaat niet over mensen die hun grondgebied na verkoop leeg opleveren ten behoeve van de nieuwe eigenaar.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/1948_Palestinian_exodus

Quote
"Later, a series of laws passed by the first Israeli government prevented them from returning to their homes or claiming their property. They and many of their descendants remain refugees.[13][14] "
Unquote

Eerlijk gekocht bezit hoeft niet bij wet beschermd te worden tegen claims van de verkoper. Waarom zou er in het Israëlische parlement dan toch wetgeving aangenomen zijn om terugkeer van de oorspronkelijke bewoners/eigenaren wettelijk onmogelijk te maken en degenen die het genaaste in gebruik genomen hebben te vrijwaren van eigendomsclaims.

Als u dat "verkopen" noemt vindt u het vast niet erg als ik met wat vrienden wat zaken van u kom "kopen". Of dat dan toch maar liever niet?

16
3 ~ Echelon II ~

Grappig wel, Israel Today diehet over "de Israëlische hoofdstad Jeruzalem" heeft.

Quote
Nadat het Hondurese parlement op 12 april van dit jaar een motie had aangenomen, waarin de regering werd opgeroepen zijn ambassade in Israël te verplaatsen van Tel Aviv naar *de Israëlische hoofdstad Jeruzalem*, heeft er nu een ontmoeting tussen beide landen plaatsgevonden.
Unquote

Hoe zouden wij het vinden als Nederlandse kranten het stelselmatig over *de Nederlandse hoofdstad Amsterdam* zouden hebben?
't Is net alsof betreffende journalisten zichzelf proberen te overtuigen of de lezer willen laten geloven dat er iets gewijzigd is in de status van Oost-Jeruzalem.

Leuk geprobeerd maar nee, toch niet gelukt question

15
4 ~ Echelon II ~

@4
De Israeli's bepalen zelf wel wat hun hoofdstad is. Daar hebben ze jou niet voor nodig.

4
5 von Schnellensinken

@5

U begrijpt 'm niet hè? Israël Today is geen krant voor Israëli's.

Enne, om u even uit de droom te helpen: het zijn niet de Israëli's die uitmaken hoe Jeruzalem ooit zal worden opgedeeld, zie

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Corpus_separatum_(Jerusalem)

En het maakt niets uit voor de status van Jeruzalem of andere landen, zoals de VS, hun diplomatieke posten naar West-Jeruzalem verhuizen. Pas als landen overwegen om hun diplomatieke posten mbt Israël in Oost-Jeruzalem te vestigen zullen we eens zien hoe ongedeeld Jeruzalem is. Voorlopig blijft het bij plannen om diplomatieke posten in *West-Jeruzalem* te vestigen. De rest van Jeruzalem is namelijk geen onbetwist Israëlisch grondgebied, wat de Israëli's ook mogen beweren.

15
6 ~ Echelon II ~

@6 "het zijn niet de Israëli's die uitmaken hoe Jeruzalem ooit zal worden opgedeeld"
Tuurlijk wel. Israël gaat dat deel echt niet opgeven hoor. En niemand die het gaat afpakken lijkt me. Dus ja...

Uhm tuurlijk gaat er geen ambassade naar Oost-Jeruzalem. Ieder weldenkend mens laat dat deel links liggen.

2
7 Yisrael

@7

Dan zie ik er ook de noodzaak niet van in om het bezet te houden.

En of niemand het Israël zal beletten om de Palestijnse gebieden volledig in te lijven weet ik nog niet zo net. Mijn generatie is nog met "Zwijgen over Israël" opgegroeid. Wat je ook van de politieke koers van Israël vond, in het openbaar hield je je mond, en alleen binnen een vertrouwde groep noemde je sommige acties van de (toen nog) IDF misdadig. En had je moed, en de juiste politieke kleur, dan werd je lid van het Palestina Komité van o.a. Bertus Hendriks.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Nederlands_Palestina_Komitee

Ik kan je nu al op een briefje geven dat de Europeanen van de generatie van mijn kind minder scrupules zullen hebben en Israël als een normaal land zullen beschouwen en het de maat zullen nemen aan de hand van hun eigen normen en waarden, zoals ze gewend zijn dat met andere natiestaten te doen.

En ook de generatie van mijn kind brengt politici, beleidsmakers, journalisten etc. voort, zowel op nationaal als op internationaal niveau. Kortom, jij schetst een schijnzekerheid in de hoop dat dat een self-fulfilling prophecy zal worden/blijken te zijn.

En begrijp me niet verkeerd, ik zit niet op militair ingrijpen te wachten, integendeel. Maar ik verwacht ook niet dat de hele wereld toe zal *blijven* kijken hoe Israël rücksichtslos een ander volk knecht en zich schuldig maakt aan mensenrechtenschendingen en ethnic cleansing. Je hebt in Bosnië gezien hoe het werkt. Een keer is de maat vol, is het niet vandaag dan wel volgende week of volgend jaar.

14
8 ~ Echelon II ~

@8 Maar voor langere en bloederigere bezettingen, bijvoorbeeld China wat Tibet bezet houdt en daar al een miljoen tibetanen uitgemoord heeft, Turkije wat Noord-Cyprus en Koerdistan bezet houdt, Marokko wat de Westelijke Sahara bezet houdt, enz enz, daar schijnt helemaal geen hond in geïnteresseerd te zijn.

Het is altijd maar die absurde focus op Israel terwijl daar helemaal geen sprake is van een bezetting.

Gelukkig hebben de Joden nu atoombommen.

2
9 Uzi

@9

Het gaat in deze topic niet over China en Tibet of wat de Turken en Marokkanen volkenrechtelijk misdoen. Maar ik ben blij dat u het de misdaden van Israël jegens de oorspronkelijke bewoners van het Britse mandaatgebied Palestina op één lijn zet met de misdaden door het Turkse bewind gepleegd jegens de Koerden.

Dat op dit forum veel topics over het Israël-Palestina gepost worden moet u de Hasbara-brigade aanrekenen. En als dergelijke topics geopend worden is er niets vreemds aan dat andere mensen daarop inhaken.

De bezetting ontkennen vind ik vrij onsmakelijk evenals uw opmerking over het hebben van nucleaire wapens (waarbij uw gebruik van het woord 'nu' overigens vrij belachelijk overkomt, want het is al decennia een publiek geheim dat Israël over dergelijk wapentuig beschikt).

Enfin, tot ziens onder uw volgende nickname.

13
10 ~ Echelon II ~

@10

Israël-Palestina *conflict*

13
11 ~ Echelon II ~

@10 [Het gaat in deze topic niet over China en Tibet of wat de Turken en Marokkanen volkenrechtelijk misdoen.]

Precies. En dat is nou net het probleem.

Grote genocides en echte bezettingen worden door jullie straal genegeed, palestijnen die door mede-arabieren afgeslacht worden, daar zwijgen jullie als het graf over, en dat bewijst helder en duidelijk dat jullie totaal niet geïnteresseerd zijn in palestijnen of mensenrechten, maar dat jullie alleen maar geïnteresseerd zijn in het afzeiken van Joden.

Maar dat wisten we natuurlijk allang.

1
12 Uzi

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@35 Ongeveer 1 op 30 miljoen mannen heeft een kleine huidplooi van minder dan 3 centimeter in plaats van een penis....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@33 wat als je niets hebt zitten tussen je benen?...

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

rebo
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

@31 ""Waarom zou je met bv een X je paspoort niet meer kunnen gebruiken waar het voor bedoeld is? ""Dat zeg ik ook niet dat het niet kan. ...

1 uur geleden geplaatst door rebo

van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

2 uur geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

4 uur geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Www Porn Video DownloadMrderpfakesResidentevil PornFootfetishFull Sex Hot VideoArabella Mia XxxCollege Girl Sex Video HdPetite Hd PornJameliz AnalKen OttSexgod PicassoAmerican Sex Video MovieMeilleurs Films PornosThecherieGirls With Small TitsIncestflicTriple X Sexy MovieLittle Pony PornDarla Crane PovMadison Beer BikiniFc2-ppv-3724809Christine Nguyen Hard CorePorn AmadoAllura JensenNude Mature MomsBest Indian BlowjobFootjobhentaiDella DaneBlacked Com X VideoMom And Friend XxxXxx Marathi Video HdBus Me Sexi VideoMom Gift SexRomantic Rough SexMomoka NishikiNoodlemaganizeXvideos AtualizadoImagem De Meninas PeladasOrgy HentaiXxx Desi BhojpuriXxx For EnglishRed Neck Gay PornLucy Lawless NakedFree Gsy Porn MoviesFree Lesbien Porn MoviesPornô Novinha AmadoraFoto De Mulheres Semi-nuaOakleyraeee OnlyfansSunny Hot BoobsTiltok For PornXnxx Telugu LoversBig Cock Gay SexKooku SexPorno PornAsian Message Happy EndingAmymuscleBralesspornSex With BabitaXxx ArbianMelinda DillonnudeSofia Ansari Viral VideoSusanna Gibson PornhubChristina Ricci Nude PicsNude Hot AuntyMandigo PornMake Me WetNaked Gay BoysHuge Tits FfmXmoviesforyoyYes P O R N PleaseTaktubeLady Sonia PornsXnxx TcHot Japanese X VideoLesbain Scat PornBig Ass Fuck HdXxx Video Sister BhaiJapan NudeBunk Bed PornFtv MilfsAinme Porn GamesAnime HentauliAsianporn StarVideo You PornAnal SpankingBf Full Hd MayEyan 181Mz BoutitTransgender WomanpornStep Mom CumsHood Hoez PornTeens Pee PornMujeres De PornosAnkita Dave Mms VideoAugust Ames Hd VideosFreeporn MoviesXxx Fast NightChaturbate ArchieveSex LivEmma Watson FakesTamil Sex Mms NewCuntbusterNude Anime BabesBotcomicsPorn RoulletRomance GaypornAmazing World Of Gumball HentaiViolet Summers VideoEk RaatJav Tune ComVal2legit LeakedIndian Suhagraat PornBellessaplusNude ActressMilf DeepthroatLarg Porn TubAdul Time PornIpostnakedIndian Gay SiteEmjaybird NudeCoke DickAggressive Sex VideosFrancety PornhubGay Porn CamSexy Xxxxx VideoHxvideoGorlfriend NudeSaree PetticoatPorn SuhagraatBbc OrgasmDraenei PornWeurd PornSexiest PornstarEro VideoGlory Hole XvideosBig Titties PlaySexvidos TeluguBrother And Sister Hindi XxxChubby Girl FuckedDouble D Tittes3d Hentai GangbangVercomicsporno.co MMulheres NuadPunjabi Girl Porn VideoBf Sexy Bf VideoXxx BpoBreastfeeding PornographyDf6.orgMausi Ki Chudai Hindi MaiBlack Panther Xxx