achtergrond

Geenstijl

Leo Lucassen: islamitische jodenhaat is uw probleem (en dat van Israhell)

Jawoor. Nutty Professor Leo Lucassen is weer eens aan de rol. Antisemitisme van geïmporteerd bruin tuig is niet het probleem, want het zit voornamelijk bij het Mocronese tuig dat we eerder hierheen hebben gehaald en dat komt omdat we die mensen geen stages geven en omdat ze boos zijn op Israël. Hele vreemde stelling, die even in twee delen moet worden uitgepakt. 

Ten eerste de naffertjes die door onze boze racisten stom en racistisch zijn geworden. Het is een stelling die het leuk doet in bepaalde kringen, maar erg slecht te verdedigen: het is juist insane dat het Nafferse volksdeel miljoenen aan gratis onderwijs, huisvesting en arbeidsbegeleiding heeft omgezet in criminaliteit - anders dan andere migrantengroepen in de samenleving. Het is geen racisme hoor, die welwillende houding waarmee de gastarbeiders zijn ontvangen, eerder een bizar doorgeschoten gastvrijheid die beloond is met criminaliteit, islamterreur en een barre verruwing van het openbare leven. 

Ook het Israël-argument is krankzinnig: die identificatie met de Palestijnen komt helemaal niet door racistische uitzendbureaux of iets dergelijks, maar is volledig aangepraat door de kaste van gore antisemitische linkse pseudo-intellectuelen als Anja Bommenbelt en hun voorbeelden in de Islamitische wereld. Die verspreiden graag en veel Protocollen van de wijzen van Sion over Israël - je zou toch denken dat in een land met 75% weggevoerde Annefrankjes men wat netter zou omgaan met die erfenis, maar toch gebeurt het. De bliksemafleider van het Palestijnse conflict veroorzaakt overal in Europa ernstig anti-joods gedrag in linkse partijen (hoi Labour onder Corbyn!), maar echt heel redelijk zijn die argumenten allemaal niet. Het hele Palestinaconflict is gewoon een gestoorde idee-fixe in de linkse academische wereld en op de staatstelevee van de islamitische landen, maar met Bos & Lommer heeft het geen fuck te maken. 

Dan de verwachting dat de Syrii hier als onbeschreven vel binnenkomen en al dan niet anti-Joods worden afhankelijk van hoe onze politici en burgers ze ontvangen. Is de professor geschiedenis dan zo slecht historisch onderlegd dat hij de geschiedenis tussen de Arabieren en de Joden in het Midden-Oosten van de afgelopen eeuw niet kent? Gek toch, Syriërs anti-Joods? En dat komt door ONS? Ja, want wij hebben als Nederland meerdere keren ('48, '67, '73) geprobeerd Israël te vernietigen, de door Bolkie en Greet opgezweepte racisten uit de doorzon houden de Golanhoogvlakte bezet en het zijn inderdaad gewoon de rechts Nederlandse media die er voor hebben gezorgd dat de Arabische staatsmedia 24/7 dingetjes uitzendt waar ome Adi nog zou van schrikken. Bizar dit, deze krankzinnige redenering. 

LL mag graag in zijn hersenspinsels de Bosniërs erbij halen: succesvolle migranten die het goed doen en vaak weer teruggekeerd zijn - maar de samenleving is juist bang dat de Syrii net zo worden als de naffers, en niet zoals de Bosniërs. Entitled, crimineel en antisemitisch. Goed, tot zover de rant over de ideologiese wetenschap van de doorgedraaide politiek correcten die kosten wat het kost alle fouten van andere volken af willen schuiven op vermeende fouten van de eigen groep. Zelfhaat met een professorentitel, waarom doen we onszelf dat toch aan als samenleving?

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.