Voetbal Inside giert om ‘bloedgeile’ Gordon

De Voetbal Inside-heren lagen maandag in een scheur om de seksappjes van Gordon die nu op straat liggen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Kevin B., tot voor kort de vriend van Gordon, spande een kort geding aan tegen de RTL 4-ster omdat hij zich door hem lastiggevallen voelde. Gordon eiste daarop dat Kevin B. hem niet langer als leugenaar mag wegzetten door hun relatie te ontkennen. Om die relatie aan te tonen moest de rechter een hele hoop pittige appjes openbaren. 

René van der Gijp vindt Gordon erg opgewonden overkomen. “Gordon heeft alles, hè: hij heeft psoriasis, hij heeft reuma, hij heeft echt alles, maar hij is géil. Dat is echt niet normaal meer. Iedereen wordt misselijk van die pillen die hij slikt, maar hij wordt er zo geil als een beer van. Ouwe neukert.”

Johan Derksen: “Die is de schaamte echt voorbij, hè? En die arme andere jongen dacht hem even stiekem in zijn kontje te neuken, maar dat ligt nu ook op straat. Een of andere arts is dat.”

René van der Gijp: “Die wilde eerst gynaecoloog worden, maar die dacht: dan pak ik die Gordon liever. Hij keek wel elke ochtend even Gordon z’n poepgaatje na of het goed was, ha ha ha.”

Shownieuws

De kwestie werd ook besproken in Shownieuws. Daarvoor was advocate Nienke Hoogervorst, de vriendin van Bram Moszkowicz uitgenodigd. “Ben je zo’n vonnis weleens eerder tegenkomen, dat zo veel pikanterie bevat?“, vroeg Evert Santegoeds aan haar.

Hoogervorst: “Nee, ik heb dat niet eerder zo gelezen, nee.

Shownieuws gaf zijn kijkers een beeld van de appjes. “Daarin zegt de presentator onder andere: ‘Jouw lul wil ik elke dag.’ Kevin zegt: ‘M’n lul? Whaha, de rest niet?’ Waarop Gordon zegt: ‘Jij bent alles voor mij, gek.’

RTL Boulevard

Misdaadjournalist Peter R. de Vries sprak in RTL Boulevard uit dat hij de advocaat van Kevin B., Vincent van der Velde, erg onverstandig vindt. “Hij probeert het een beetje te maskeren, maar hij heeft een verpletterende nederlaag geleden. Al zijn eisen zijn afgewezen. Sterker nog: de eisen die Gordon toen het kort geding eenmaal begon binnen heeft gebracht zijn toegewezen.

Ik heb het vonnis gelezen en vraag me werkelijk af waarom deze man hieraan is begonnen. Hij heeft zijn cliënt geen dienst bewezen en had moeten zeggen: ‘Geen kort geding beginnen, want daar zijn de feiten niet naar.‘”

Het feit dat deze advocaat is blijven volhouden dat er geen sprake was van een relatie tussen die twee… Als je dan het vonnis leest en de duizenden appjes die tussen die twee heen en weer zijn gegaan, dan vraag je je af of die advocaat heeft zitten slapen of is misleid door zijn cliënt. Dat hij dit zo heeft doorgezet… Ik vind het een diskwalificatie.

Peter R. de Vries heeft ook al die appjes zitten lezen. “Het is voor beide partijen – ook voor Gordon – gênant wat hier op straat komt te liggen. Het vonnis is nog smeuïger dan het boek van Gordon. Dat is iets wat je normaal gesproken zou zien.

5 Uur Live

In 5 Uur Live sprak Winston Gerschtanowitz zijn verbazing uit over de appjes die op straat liggen. “Zijn al die berichtjes naar buiten gekomen?!

Daphne Bunskoek: “Dat lijkt me toch bizar: een rechter die duizenden WhatsApp-gesprekjes door moet nemen van Gordon, ha ha. Bizar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen