Zonder Trump kan ze best lachen (welingelichtekringen.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door mo in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 5
  • 687x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Melania heeft destijds helaas zelf gekozen voor een lelijke narcistische cavia; onbegrijpelijk. Zouden haar ogen -nu ze het kapitaal "binnen" heeft- dan toch eindelijk open gaan?
Hoe lang houdt ze het nog vol bij Donald?

26
1 Barbapapa-7,5

@1 geen idee maar het lijkt me zo een opgave om na een samenzijn met bijv Obama terug te moeten naar dat gedrocht.

8
2 mo

** gebruiker verwijderd **

Plezier...met Obama nog wel. Gniffel.

3 verwijderd23941

Nou joh, wat gaaf toch weer.
question

10
4 Sjaak Trekhaak

@1

Misschien is hij er zo een die zich mooi,lief en aardig voor doet en de vrouw later doorkrijgt dat hij haar belazerd heeft.
Lijkt me zeer waarschijnlijk , gezien zijn campagne en hoe hij zich heeft ontpopt.

10
5 No newstoday

** gebruiker verwijderd **

@5 Ik geloof nooit dat ze voor de persoon Trump is gevallen. Eerder voor zijn geld. Hoewel rijke oude mannen liever dat eerste zullen geloven. question

6 verwijderd23941

Nee, Rutte, Ollongren en Zijlstra....die zijn pas leuk...!

19
7 CoolMemories

@7 Wat hebben die hier mee te maken dan?

8
8 mo

** gebruiker verwijderd **

@8 We hebben een Trumpfan! question

9 verwijderd23941

@7 leuker dan de autoritaire dictatoriale leiders die jij zo schaapachtig bewondert.
een hondje heeft een baasje nodig om te volgen en te aanbidden, van een mens wordt verwacht dat die zelfstandig kan nadenken en beslissingen nemen.

8
10 Denisova

Zou Obama haar in haar..... eh.... hebben ? Dat doe je toch niet op een begrafenis? Als je geen Trump heet bedoel ik.

12
11 W. Anstalt

@11
Alleen al om op deze gedachte te komen en dit dan ook nog eens schrijven/typen ziet men dat u niet geheel jofel bent te noemen..
Manmanman..

8
12 Sjaak Trekhaak

@12
Goed he?

8
13 W. Anstalt

@13
Beetje zwakzinnig, maar dit staat u wel..
*plonk*

8
14 Sjaak Trekhaak

En krijg tevens maar krampen aan uw duimen.
Triesteling..

7
15 Sjaak Trekhaak

@15
Ja ik ben net een paar dagen bezig geweest met het schuren van wat deuren. Daar krijg ik inderdaad wat kramp van in mijn duimen.
Maar hoe weet jij dat eigenlijk?

8
16 W. Anstalt

@8 Snap je dat niet?! Zulke puppets zijn de idolen van liberale en socialistische kuddedieren die Trump haten omdat Trump wel zelf nadenkt, beslissingen neemt en disfuncrionerende oelewappers ontslaat...!

12
17 CoolMemories

@2 Ga jij nou serieus zo'n nietszeggende flapdrol als Obama vergelijken met een politieke olympiër met visie en controverse als Trump die een ontzagwekkende en onnavolgbare Copernicaanse omwenteling in de (westerse) politiek teweeg heeft gebracht en de machtigste partijbolwerken en posities geërotiseerd heeft....?!?

12
18 CoolMemories

@18 Volgens mij ben jij aan het slaaptypen en droom je nog.

0
19 Bluth

@9 Ben jij, net als Obama, de leukste thuis?!

Voorlopig heeft president Trump nog niet zoals Obama, een land als Libië naar de middeleeuwen gebombardeerd, jihadisten gesteund in Syrië en miljoenen mensen daardoor ontheemd en naar Europa laten vluchten...!

11
20 CoolMemories

@18 ,

jaloers omdat jij het nooit verder hebt gebracht dan de dorpsgek van NK?

2
21 jodelatedieho

@20 Ik wist niet dat Obama zijn militaire vliegbrevet had.

Er zijn allerlei fact-checks gedaan naar bijvoorbeeld uitspraken van Trump. Meer dan de helft van zijn uitspraken zijn niet waar. En, staat die muur al? En, hoe zit het met het niet ingrijpen in Syrië? question

2
22 Bluth

@18
Er is er maar 1 die erotiseert en 1x raden wie dat is...

2
23 GreyB

@11 "....in haar....eh..."

Nee, Obama is geen pussygrabber (als je dat bedoelt) maar meer een mentale billenknijper terwijl hij in de achterkamertjes besluit de jihad te steunen in Syrië en landen als Libië de afgrond in te bombarderen in de fysieke ruimte!

10
24 CoolMemories

@17 Trump kan niet zelf nadenken, 't is altijd wat voorgekauwd gebral. Zodra er vragen worden gesteld welke niet in zijn script staan en hij zelf na moet denken, dan gaat 'ie om zich heen slaan en mensen beledigen.

Vermakelijk, maar president onwaardig.

1
25 Bluth

@20 Ik weet toch zeker dat Michelle de leukste is thuis.

0
26 Bluth

Wat een dom topic weer, Melania schijnt dus 24/7 volgens Trumpkenners , een zuurpruim te zijn, op een paar momenten na. Vast en zeker hebben ze camara's geplaatst zodat ze haar kunnen volgen, Tjusus, waar mensen zich al niet mee bezig houden, terwijl er zoveel grotere problemen zijn in deze wereld.

9
27 lisaaatjuh

@27 Ik denk niet dat Melania altijd een zeurpruim is.

Wat opvallend is, is dat altijd wanneer wij haar met haar man (Donald Trump) zien, zij een zeurpruim is, er geen lachje vanaf kan, noem het allemaal maar op. En, zodra zij zonder Trump was, zag je haar lachen.

Dat is toch gek?

Als een vriendin van jou zich altijd onderdanig gedraag in het bijzijn van haar man, en zeer uitbundig is wanneer haar man er niet bij is, dan ga jij toch ook denken dat er iets niet goed zit?

0
28 Bluth

@17
Trump denkt niet na. Hij sproeit zijn endeldarm leeg op het www en vervolgens heeft zijn staf bergen werk te verzetten om de zaak nog enigszins recht te trekken.

1
29 Feldwebell

@22 "...En, hoe zit het met het niet ingrijpen in Syrië?...."

Daarvoor moet je bij de dralende en besluiteloze Obama zijn....vanaf 2011 heeft hij de oorlog acrief laten escaleren en alle rode lijnen doen laten passeren!

10
30 CoolMemories

@28 Zijn genoeg foto's te vinden waar ze wel lacht met Trump en wat je laatste stukje betreft, ik ken tig mannen en vrouwen die uitbundiger zijn als dat de echtgenoten erbij zijn, dus nee, ik vraag me dat niet af, ik zie het als even weg van de dagelijkse sleur, maar ook daar zijn uitzonderingen natuurlijk question question

7
31 lisaaatjuh

@30 Oh, maar als dat zo zou zijn dan heeft Trump dus glashard lopen liegen over het niet ingrijpen in Syrië en alles wat hij daar nog meer over heeft gezegd.

En, hoe zit het met de muur? Hebbende Mexicanen het geld al overgemaakt? Oh, en hoe gaat het met het terugbrengen van vele industriële banen? question

1
32 Bluth

@31 Foto's zijn even wat anders dan bewegende beelden natuurlijk.

Dan zit er in al die huwelijken heel wat mis. Al helemaal wanneer je je relatie een dagelijkse sleur noemt. Dan is het tijd om te scheiden.

0
33 Bluth

@33 Dan ben jij een zeer gelukkige manquestion laat ik het maar daarop houden, anders gaan we teveel off-topic question

4
34 lisaaatjuh

@25 "....Trump kan niet zelf nadenken, 't is altijd wat voorgekauwd gebral. Zodra er vragen....."

Jammer dat jij Trump's speeches en verkiezingsdebatten gemist hebt....

De slaapverwekkende Obama heb ik nog nooit op interessante of controversiële uitspraken kunnen betrappen! Behalve in Hamburg waar hij voor een pre-selected publiek de beraamde 'historische woorden'; "Ich bin einde Berliner!" sprak.....pfffff

11
35 CoolMemories

@34 Al ruim 16 jaar hartstikke gelukkig met dezelfde vriendin! Maar je relatie hoort toch geen sleur te zijn? Je hoort je toch niet in te houden omdat je partner erbij is?

Deels off-topic, want het is on-topic aangaande het gedrag/lichaamstaal van Melania. question

0
36 Bluth

@35 "Jammer dat jij Trump's speeches en verkiezingsdebatten gemist hebt...."

Hieruit komt het merendeel van zijn grove leugens is gebleken door fact checkers. Meer dan de helft van zijn publieke uitspraken zijn leugens, dat is toch op zijn minst gek? Of hou jij van mensen die liegen en bedriegen en ben jij daarom zo'n fan van Trump?

Of ben je stiekem verliefd?

1
37 Bluth

@36 Ik heb ook mijn sleurmomenten gehad, ben 40 haar getrouwd en hou nog zielsveel van mijn mannetjequestion Je hoeft niet te scheiden je kan die sleur doorbreken. Bij trump is dat andere koek, ze moet toch iets in hem zien dat ze bij hem blijft, rijkdom waarschijnlijk maar als buitenstaander kan ik daar niet over oordelenquestion

4
38 lisaaatjuh

@28 "....Dat is toch gek?...."

Nee, de door liberalen en socialisten massaal en triomfantelijk geïmporteerde moslims en hoofddoekjes....die hebben pas humor!!

10
39 CoolMemories

@35 dat was Kennedy, slimpie.

0
40 Nonick

@39 Dat heeft niets met mijn reactie te maken.

Grappig, je toont een overeenkomst met Trump. Zodra je met de feiten om de oren wordt geslagen, ga je om je heen slaan als een infantiel kind die zijn in niet krijgt en dingen roepen die niets met de aangedragen feiten te maken hebben.

Vroeger noemde we iemand als jij een "holmaat". question

0
41 Bluth

@39
Je bedoelt natuurlijk de liberalen en confessionelen, daar kwam geen socialist aan te pas. Je haalt weer eens alles door elkaar.

1
42 Feldwebell

@41
Een 'holmaat' is je slapie in een puptentje toch?

0
43 Feldwebell

@32 "....glashard lopen liegen...."

Waar heb je het over?! Trump heeft al twee keer ingegrepen en Syrië gebombardeerd terwijl hij nota bene liever gisteren dan vandaag weg wil uit het door Obama veroorzaakte rampgebied...!!

Gelukkig hebben de Russen inmiddels de orde en rust hersteld in Syrië door het initiatief van de besluiteloze Obama over te nemen en de War on Terror WEL serieus te nemen..!

9
44 CoolMemories

Ja, Trump heeft 'gelogen' toen hij durfde te zeggen dat hij de NATO wilde opheffen.....maar dankzij deze 'leugen' gaan de NATO leden wel weer naar ratio meebetalen...!

Jij verwart controverse en uitdaging met leugen!
Zijlstra, Ollongren en Rutte zijn leugenaar!s!

10
45 CoolMemories

@40 Kennedy was het origineel, slimpie!

5
46 CoolMemories

Wat een suggestieve onzin naar fantasie van plaatser.

Voor hetzelfde geld zegt Obama naaien jullie nu het volk het is mij prima gelukt.

Roddel meuk

6
47 Eastwood

Zullen we het er maar gewoon op houden dar mevr. Trump een weinig gelukkige indruk maakt als zijn in samenzijn met haar echtgenoot wordt gezien.
Daarnaast wordt zij om wat voor reden dan ook duidelijk op de 2e rang gezet ten voordele van dochter Trump.
Dit optreden werd haar kennelijk gegund en hier blijkt dat zij best kan lachen en zich kennelijk in het juiste gezelschap op haar gemak voelt.

0
48 streek

@47 . Yep voor hetzelfde geld zegt hij dat, daar moet ze dan in ieder geval om lachen. Wat manlief ook zegt of doet maakt haar in ieder geval niet aan het lachen. Dus hoe je het ook wend of keert, een leuke man kan haar laten lachen.

0
49 mo

@7

Ollongren zeker! Het doet me goed dat jij haar leuk vind.

2
50 WijzeDwaas

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

2 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

2 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Japanese Cheating SexSuprise Cream PieBeegxxx VideoAlex Gray PornhubNeend Mein Sex VideoNaughty AlishaVídeos De Anime TransandoBellesa ComYoukoso Sukebe Elf No Mori ENude Sex PornActress Bathing VideosNovinhas Amadoras SexoCelberty TitsNew Hot Sex Video ComBabblesexMei MiyajimaSexiest Huge TitsAshe Marie PornVerlonisOnlyfans GratidPorn StarNude Webcam VideosFull Anime PornEhony PornXxx Big Porn VideoHot Chudai MovieRedhead CreampieFatal Model LoginWatching Porn With WifeMia Malkova Movies And Tv ShowsNext Gen PornHentaimilkProstate Massage VideoDevar Bhabhi Bf SexyPornhbubKemonokko TsushinVintage German PornRavens Secret FetishNs Tabu ComIndian Actress Bf VideoPaige AmateurallureMyhdjavMia Khalifa IndianAdult Movie DikhaoAsian Porn SterSavita Bhabhi Cartoon PornVrporn LatinaVidéo Pornographie BlackSite Film PornographiqueBikini Try OnBbystar PornLissa AirezCumming In A CupSxx MovieAfrican Hot Sex VideoCarla BrasilRussian FlirtingNaked Madison IvySnow So IcyLive Ebony CamsCelebporn SexPornstarescortsMature Yube PornSri Lanka PornBig Ass Porn HdFfm PeggingJutta Leerdam AssPorn AgresivoBrazzer Porn GratisGay Porn GymIndian Sex Film Indian Sex FilmCheatnextdoorRedit BondageBigbutty PornNetvideogirls PornRaw FreakXxx MooviPlaboy PicsIndian Mallu PornBlue Film InAunty Ki ChuchiStepsister Stuck.pornGrandma HentaiLarge Porn FilmsShaidenroguSextudy HentaiSex DengulataBangalore Sex PictureValentina Nappi PornMary Burke LeakedRiley Reid CompilationShilpa Sex VideoSashimi ShushPics Of Sexy TitsPrivateschooljewelSex Blue Film PictureDaisy Backroom CastingPorn WresHuge ClitoriGay Teen PormHand Job CumingSummertime SageSonakshi Sinha MmsXvideos Ullu WebHitomi Tanaka CreampieBoobies LickingDominique SimoneAdultsearch.coomMia Khalifa SextapeNipplesnudeAkshra Singh XxxSkye RayaaBhabhi Aur Devar XxxLove Making SessionAshley CumstarBethany Lily AprilSexo BabosasSexmiaDaisy Drew LeaksSwathinaidusexvideosXxx Vidio In IndiaBaddies PornYou PorniVídeos De Maduras XShriya Saran Sexy PicsJ XnxxPink Pussy ImagesDaniel Porn VideosCall Boy XvideoHd Love Porn VideoPinky Xxx ComPorn Mms RealNaked Teenagers In PublicPetiteboobsFree PorhKindgirls.comFree Porn SexualFatalmofrlJennifer Aniston NakedBaddie NudesSlap TitsBib Tits PicsAmada TrivizasGandi Baat Hot VideoSex Video 2008Cast Of WifelikeVikingbarbieGay Roleplay PornJav Friend MomF95zoje