door Kiki in Gezondheid  ·  45 Reacties

  • 5
  • 762x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als er iets de titel Fake news verdient is dit het wel.
** Zegt het tegenovergestelde tegen vriendin **

15
1 elpablo

Dan loop je flink achter in je ontwikkeling

0
2 Max

Doe het veilig, neem een beflapje.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Beflapje

9
3 WijzeDwaas

Een kwart van 688 gevallen per jaar.
Daar het likken om laten? question

1
4 Wild Rover

Ik ben er niet vatbaar voor. Dan had ik het allang gehad. question

10
5 1050 hPa

een kwart van het aantal gevallen? en daar zijn de rokers en drinkers in meegenomen?

1
6 semperpenis

"Het Nieuwe Roken" Muhahaha!

7
7 Wendel

Verbieden dus!

3
8 ontken

een farmabedrijf pleit voor vaccinatie

8
9 semperpenis

Wist niet dat dat een ding was.

2
10 Yisrael

Interessant, zéér interessant en waarom: uit het topic: "Bij hoofd- en halstumoren weten we nog niet of vaccinatie je kan beschermen tegen die specifieke virussen, maar het lijkt wel logisch."

Hierbij geeft men aan dat bepaalde soorten kanker veroorzaakt kunnen worden door een virus.

Laat nu juist dit: virussen als veroorzakers van bepaalde vormen van kanker al jaren door de "kwakzalvers" beweerd worden.

13
11 Bezorgde Europeaan

@11
"Laat nu juist dit: virussen als veroorzakers van bepaalde vormen van kanker al jaren door de "kwakzalvers" beweerd worden."

Nou, ik dacht het niet. Kwakzalvers en alternatief gelovigen hebben in de loop der tijd van alles en nog wat als oorzaak van kanker aangewezen, van 'gif' (in ons eten en onze omgeving) en 'straling' (van mobieltjes en wifi) tot stress tot suiker tot candida, 'parasieten' en godbetert zelfs vaccins aan toe -- maar bij mijn weten hebben ze juist nooit met de vinger naar virussen gewezen. En dus ook niet naar papillomavirussen.

Kijk bijvoorbeeld wat deze debiel aan gevaarlijke nonsens over kanker uitkraamt: http://deelbewust.com/holistische-niet-toxische-tumorbehandeling/ - zo ongeveer alles uit mijn voorgaande opsomming komt voorbij, en zelfs nog veel, maar over virussen wordt met geen woord gerept.

Ook deze 'voorlichting' uit de kwakhoek verkondigt alle denkbare waanzin over kanker: https://www.stichtingvoorlichtingnatuurgeneeskunde.nl/files/afbeeldingen/nieuwsbrief-svn-10.pdf
Hier wordt wel melding gemaakt van virussen, maar expliciet niet als oorzaak van kanker, maar juist als gevolg:
"Een virus infecteert alleen een kern die al op het punt staat te muteren naar een kankercel."
Dit is dus absolute, totale, klinkklare nonsens.
En de achterlijke muts die dit geschreven heeft, wijst en passant ook vaccins nog even aan als oorzaak van kanker:
"Kankerpatiënten hebben gemeen dat ze een verzwakt immuunsysteem hebben. Verzwakking van het immuunsysteem begint al op jonge leeftijd door vaccinaties
voor kinderziektes."


En eigenlijk zou het strafbaar moeten zijn om dit soort achterlijke en compleet misleidende nonsens over kanker (en trouwens ook vaccinatie) te verkondigen, helemaal als de schrijver er persoonlijk belang bij heeft -- want hierdoor denken kankerpatiënten onterecht dat ze zelf schuld hebben aan hun ziekte, en denken ze ook dat ze beter maar geen reguliere behandeling kunnen ondergaan.

4
12 RichardR

@12 Is het niet zo dat als je geen HPVvaccin neemt je wordt verteld dat je ook zelf schuldig bent aan je baarmoederhalskanker?
Wat is het verschil daar dan in?

9
13 Rattocasi

@13
"Is het niet zo dat als je geen HPV-vaccin neemt je wordt verteld dat je ook zelf schuldig bent aan je baarmoederhalskanker?"
Niemand zal een kankerpatiënt zoiets recht in het gezicht zeggen (ook kwakzalvers niet). Maar strikt genomen klopt het wel: wie HPV-vaccinatie heeft afgeslagen en vervolgens HPV-gerelateerde kanker ontwikkelt, heeft dat vrijwel zeker te danken aan de eigen beslissing om zichzelf niet te beschermen.

"Wat is het verschil daar dan in?"
Hm, het aloude leesvaardigheidsprobleem...
Wanneer artsen en het RIVM zeggen dat roken, alcohol en HPV-infectie kanker veroorzaken, spreken zij de waarheid. Het doorgaans niet uitgesproken verwijt dat een patiënt een dergelijke kanker in principe aan zichzelf te danken heeft, is dan ook correct. En hoe wrang het ook klinkt, het gebeurt regelmatig dat zo'n kankergeval ervoor zorgt dat mensen in de omgeving van de patiënt ook eens gaan nadenken over hun eigen ongezonde gewoonten.

Wanneer echter kwakzalvers en alternatieve bedriegers zeggen dat bijvoorbeeld E-nummers, mobieltjes, vaccinatie en 'toxinen' kanker veroorzaken, liegen ze. En wanneer ze dus hinten dat een kankerpatiënt de ziekte had kunnen voorkomen door die dingen te mijden, is dat gewoon nonsens. Erger nog: wanneer kankerpatiënten geloof hechten aan dit soort foute beuzel, bestaat de kans dat ze hun familie ook proberen wijs te maken dat E-nummers slecht zijn, en kinderen beter maar niet meer gevaccineerd kunnen worden enzovoort enzovoort.

Wel bizar dat jij dit kolossale verschil niet ziet...

0
14 RichardR

@14 Met veel woorden zeg je weer.

Geen HPV vaccin, eigen schuld dikke bult als je kanker krijgt, dus net zo erg als wat de kwakzalver erover beweerd.

Je vergeet daarbij even dat in meeste gevallen het eigen immuunsysteem de hpv waarvoor je gevaccineerd opruimt.

De meeste gerelateerde hpv aan het vaccin komt in arme wereld landen voor, waarom daar dan niet vaccineren? Echter behandelen ze het daar met azijn en stikstof en met succes.

En waar komen die 688 gevallen voor waarvan 512 mannen? En hoeveel zijn gerelateerd aan het HPV virus waarvoor vaccin is, hoeveel ruimt het lichaam zelf op bij die hpv waardoor keelkanker ontstaat?
En gaan wij daarbij ook weer zeggen eigen schuld dikke bult bij keelkanker als je het vaccin niet neemt?

7
15 Rattocasi

@15
"dus net zo erg als wat de kwakzalver erover beweerd."
Houd toch alsjeblieft op zo ontstellend dom te doen.

Wanneer kwakzalvers suggereren of beweren dat het je eigen schuld is dat je kanker krijgt, liegen ze. Wat deze lieden beweren, is in alle opzichten uiterst verwerpelijk en zouden ze nooit mogen zeggen.

Wanneer echte artsen suggereren of beweren dat het je eigen schuld is dat je kanker krijgt, is dat de waarheid. Het is misschien niet erg vriendelijk en sociaal, maar het is wèl de waarheid en daarmee veel minder fout dan wat kwakzalvers doen.

De rest van je gezwets over HPV is weer het oude liedje en is amper de moeite om verder op in te gaan. Nog één keer:
HPV-gerelateerde kanker kan simpel *voorkomen* worden door kinderen in te enten. Dat is VEEL beter dan screenen en *behandelen*, op welke manier dat ook plaatsvindt.
Er gaan jaarlijks talloze mensen -- vooral vrouwen, maar als we dit artikel mogen geloven ook een toenemend aantal mannen -- dood aan dit soort kanker, ook in Nederland, en ondanks dat we hier uitstekende gezondheidszorg hebben. En oh, HPV-gerelateerde kanker kost ons jaarlijks minstens 120 miljoen euro.

Dit alles kan voorkomen worden wanneer we kinderen gewoon inenten tegen HPV. Nee, dat brengt geen risico's of nadelen van betekenis met zich mee, en nee, dat bezorgt 'de farma' geen 'megawinsten' -- die HPV-gerelateerde kankers zijn in dit opzicht veel lucratiever dan de vaccins ertegen.

Dit alles schijnt echter maar niet tot jouw hoofd te willen doordringen. Naja, het zij zo.

0
16 RichardR

@16 Dank voor de bevestiging, ik weet als ik voor dom uitgescholden word dat ik gelijk heb.

14
17 Rattocasi

@17

Slim bezig......

1
18 Norton

@17 Dus dààrom plaats je met opzet hersenloze onzin in slecht Nederlands?

Je lokt uit dat je dom genoemd wordt en denkt dan dat je gelijk hebt.

Dom, dom, dom...

1
19 LanCaster

@19 ik hou ook van jou.
xxx

9
20 Rattocasi

@16
[ De rest van je gezwets over HPV is weer het oude liedje en is amper de moeite om verder op in te gaan. Nog één keer:...]
Het lijkt er zodoende sterk op dat Rattocasi een open verbinding van het ene oor naar het andere heeft. En dat alles vanwege een simpele vaccinatie die tot nu toe een doorslaand succes is gebleken. Met name in Australië: https://www.nieuwskoerier.nl/news/260645-australie-als-eerste-land-baarmoederhalskankervrij?page=1

2
21 Wilmama

@17
Wwwwwwwwwwwwoehahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!

1
22 Wilmama

Maar niet alle HPV virussen veroorzaken kanker. Vooral HPV 16 en HPV 22 veroorzaken kanker. Ook bomen kunnen kanker krijgen. Hopelijk gaat men meer onderzoek naar doen.

0
23 xativa

Heb je zin om me even te beffen ? Nee, jammer. Ben net gestopt.

6
24 Mac Benac

@21 weer veel onzin zie ik staan, volgens mij heb ik al genoeg aangegeven waarom het een leugen is, maar succes met de discussie weer te voeren, voor mij zijn jullie al lang van het voetstuk gevallen met iedereen uit te schelden die niet in jullie straatje passen.
Veel plezier met jullie promotie site op NK voor vaccin.

9
25 Rattocasi

@24 Zou maar niet beffen krijg je zeker hpv van en ga je dood.

7
26 Rattocasi

@21
Er lijkt op z'n minst sprake van een gevalletje Morton's Demon: https://rationalwiki.org/wiki/Morton%27s_demon
En het spreekwoord is toch echt ook gewoon 'Voorkomen is beter dan genezen'.
Nergens wordt melding gemaakt van de uitbreiding 'tenzij er vaccins bij komen kijken'.

0
27 RichardR

@25
"Veel plezier met jullie promotie site op NK voor vaccin."
Ja, vaccins dienen gepromoot te worden, en dat is des te meer nodig omdat lieden zoals jij ertegen tekeer gaan.

Jij doet hier aan één stuk door je best om HPV-vaccinatie af te raden met allerlei domme kulsmoezen, die er toch echt toe leiden dat mensen nog steeds in groten getale kanker krijgen en eraan doodgaan -- terwijl dit allemaal simpel en zonder risico te voorkomen is.

Het feit dat je dit maar niet in je kop krijgt, maakt de kwalificatie 'dom' m.i. ook meer dan terecht.

0
28 RichardR

@27 wat een slapgeouwe*** zeg.

7
29 Rattocasi

@29 Hoe was dat nou, om in de eerste klas van de basisschool al een BSA te krijgen?

0
30 LanCaster

@27
Mijn moeder zou in zo'n geval als Rattocasi gezegd hebben -en die had het weer van haar moeder- : "Tegen een hete oven kun je niet gapen."

Waar mijn oma het van had wist ze niet, maar nu lang leve internet: http://www.dbnl.org/tekst/stoe002nede01_01/stoe002nede01_01_1797.php

1739. Tegen een oven gapen,
dialectisch nog gebruikelijk in den zin van iets onmogelijks willen verrichten, iets willen doen, dat men toch niet kan, evenmin als men wijder kan gapen dan een oven of een oven overgapen kan; bepaaldelijk in ontkennenden vorm niet tegen een oven gapen in den zin van: niet tegen iemand opschreeuwen, die een grooten mond heeft. In de middeleeuwen was jegen enen oven gapen, ..............

1
31 Wilmama

Kwakzalvers.....wat toe passelijk !

1
32 Bollieboos

@28 Ik hou niet van leugens en aangezien er veel leugens om hpv en griepvaccin hangt zal er geen vertrouwen zijn. Wat dat betreft is vaccin zijn eigen glazen aan het ingooien met de leugens die steeds meer naar boven komen drijven en dan gek vinden dat de vaccin graad daalt, waar het voor bedoelt was een pandemie te voorkomen is allang niet meer aan de orde, nu moet elk virus gevaccineerd worden met als hoofdmoot doe je het niet ga je dood of wordt je zeker invalide.

Dank je voor de mooie worden dom, voor mij altijd weer duidelijk waar ik mee te maken heb, alleen personen die andere dom vinden hebben hersens de rest zijn hersenloze wezens voor ze.

6
33 Rattocasi

@1 , "Als er iets de titel Fake news verdient "

Eerder kut nieuws dan fake news. question question

2
34 Weet geen naam

@33

Als je niet van leugens houdt, dan is het een eerste vereiste om jezelf dermate te scholen dat je in staat bent om leugens te herkennen.
Dat stukje educatie is helaas aan jou voorbij gegaan zodat je zelf de ene leugen na de andere verkoopt, zonder het te beseffen.

0
35 Endandit

@33 "Ik hou niet van leugens" Waarom loop je dan steeds als een schoothondje achter liegende robin aan?

Virussen gooien geen glazen in, virussen worden evenmin gevaccineerd.
Je hebt de materie nog niet helemaal onder de knie, heel voorzichtig gezegd...

"alleen personen die andere dom vinden hebben hersens"
Dank je. Ik vind jou uitermate dom.

0
36 LanCaster

Mogen jullie vinden, worden de leugen van HPV en griepvaccin niet minder om.

9
37 Rattocasi

@37 Jouw leugens over HPV en griepvaccin, bedoel je ongetwijfeld.
En die van je maatje in leugens, robin.

0
38 LanCaster

@37
"worden de leugen van HPV en griepvaccin niet minder om."
Dat is het nu net.
Het RIVM, de wetenschap, de medische wereld en (jawel) zelfs farmaceuten liegen niet over vaccins(*).
Al deze organisaties geven eerlijk toe wat de beperkingen zijn (onder meer dat het griepvaccin vaak maar weinig effectief is), dat er bijwerkingen zijn, welke bijwerkingen dat kunnen zijn en hoe groot de kans daarop is. En iedereen kan deze beweringen ook onafhankelijk controleren, onder meer door de Lareb-rapporten en de wereldwijde wetenschappelijke literatuur en epidemiologische gegevens op te zoeken en te bekijken.

Degenen die leugens over vaccins verkondigen zijn antivaccinatiefanaten, kwakzalvers en wat dies meer zij -- en ook jij. Een van jouw vaste leugens is het behandelen van HPV-gerelateerde kanker beter zou zijn dan ertegen vaccineren.
Dit is overduidelijk fout -- want aan die kanker gaan ook hier nog jaarlijks honderden vrouwen dood. Er gaan echter GEEN vrouwen of meisjes dood aan HPV-vaccinatie (en nee, ze houden er ook niks aan over, behalve bescherming tegen die kanker).

*: En wanneer jij denkt dat het RIVM enzovoort wel liegt over vaccins, kom dan eens met concrete bewijzen. Want dat heb je tot dusver nog nooit gedaan.
Dus wijs eens naar een uitspraak van het RIVM over wat voor vaccin dan ook, en toon dan aan de hand van geloofwaardige wetenschappelijke(!) informatie aan dat die uitspraak onjuist is.
(En nee, antivaccinatiewebsites die zonder onderbouwing claimen dat kinderen autistisch worden van vaccins of dat mensen massaal ziek worden van de griepprik ofzo zijn geen geloofwaardige wetenschappelijke bron.)

0
39 RichardR

@33 @37
Welke leugens? Jij denkt het zelfs stukken beter te weten dan Nederlandse kinderartsen of wat?!:
https://www.nvk.nl/Nieuws/articleType/ArticleView/articleId/2006/Standpunt-Vaccineren

Standpunt Vaccineren
24-4-2018

De NVK, waar bijna alle kinderartsen in Nederland bij zijn aangesloten, adviseert ouders hun kinderen volledig te laten vaccineren volgens het schema van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Deze vaccinaties zijn bewezen effectief in het voorkomen van ernstige, soms dodelijke ziekten. Ze zijn daarnaast ook veilig. Van 24 tot 30 april is het World Immunization Week, een week waarin wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor vaccineren. Het thema van dit jaar is ‘Protected Together, #VaccinesWork’, een goed moment om het standpunt van de NVK officieel (online) te publiceren. De NVK ziet het laten vaccineren van kinderen volgens het RVP als onderdeel van goede zorg voor een kind. Het volledige standpunt leest u hier.

0
40 Wilmama

@37 , je hebt gelijk. De F-side zal doorgaan met beweren dat het HPV-vaccin gevaarlijjk zou zijn en met verkondigen dat het griepvaccin nooit werkt, en je juist ziek maakt.

Het blijft moeilijk dergelijke leugens uit te bannen.

Gelukkig hebben de leugenaars hier op dit forum geen enkele kans. Ze worden ruimschoots van repliek gediend door de realisten.

0
41 Intellector

@41

Dat repliek helpt niet....
Daar zijn ze tegen gevaccineerd......

0
42 Norton

Repliek helpt niet tegen de verstokte dogmatici.

Repliek helpt gelukkig wel bij alle meelezers die nog wel een open blik hebben.

0
43 Intellector

Ik wed dat het vooral onder homo s is die het vooral doen. HIV virus kwam daar ook van af.

4
44 Jan met de korte achternaam

Wokken is ook slecht las ik net, smikkelen aan elkaars geslachtsorganen ook slecht, leven is gewoon dodelijk, maar keelkanker is kut, wie heeft dat toch allemaal bedacht!

1
45 Nerva

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

8 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

30 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

43 minuten geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

5 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

8 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Indian Village Bhabhi SexSunny Leone Nude DanceWife FootjobSexymomXxx FfGandfuckXvideod.Best Porn SubredditFembiy PirnNude Brooklyn DeckerSax VedioAsian MessageXxxhindimoviesSunny Leone Sexy Video EnglishPorn In MassageHot Saree X VideoMoms Teach TeensNighttime PornOutdoor CreampieCumshots In Mainstream MoviesBella.rollandPorn Black FamilyReddit Gonewild StoriesLiterotica AsianCheatingsisXhamstzeBate Papo PornoHot Nude ReadheadsBasic Instinct NudeXxx Videos Movies HdJapornxxxPerlaloversSelf Facial CeiInfluenersgonewildFree Lesbiwn PornBangbors ComMaturehandjobRoxystylez NudeBlow Job JapanesHuge Cock PregnantSloppy Seconds Vids日本 Av 在线Bdsm PornographyMature Redhead PornHidden Cam MastabationOlderwomenfun ComAlexandra Dadario XxxWatching My Daughter Go BlackGifboobsRondarousey NakedNina Hartley Creampiedسایت های پورنHandjob VidzNaked SeldieTrisha Sex Videos ComLasbian VideosSexy XxxxxxxxGetho PornSsunbiki PornAria Six IafdPornhub IndainBlackloadsBeatriz Corbett AgeStepsister PornsXx Sex VidoesRavengriim EromePornvillaTrichy SexSouth Indian Sex PhotosIndian With Bbc PornIndian Kannada Sex MovieRedtuebSwallowblowjobPeliculas Gratis HeroticasChanel Preston Cream PieBeast Of FuckCamsodeaEbtoon XyzVirginia Gardner NudeAlisn Brie NudeDogy StyleHentai BathroomIndian Aunty CamsAdriana Chechik BangbrosExploitedxollegegirlsKantoteroXxxilSundresses RedditGiselle LinetteDuro XxxHindi Talking SexBunny PornBoudi Saree SexHd Sex Telugu MovieTeem SkeetKannada Hot SexTelegram PornographersBokep PelajarGroobyTwo Boys PornDasiy TaylorEmopornPornstar IdManga Hentai Pt BrNatalie Roush NudXxnx Hot Sexy VideoStar Fox KrystalGay Webcam PornVicky BanxX비디오Ok XxxnxSo Coroas PornYoung With Big TittiesJimmy Butler Rachel NicholsSunnyleoen XxxTrixhentXxxz ZzDasi Xxx HdWife X VideosForced CreampieHidden MasturbatinXnuxxPorn Video BathroomOld Man Big DickReal Teem PornFlip Flop FootjobGracie Squirts PornAsian Cowgirl PornHegre ArielOften ElleLittle Perky TitsSavita Bhabhi Episode 31Veronica Avlul PornSteph KegelsFlintstones PornographyAnkara EskortSexxxx StoriesConnie Perignon BlowbangSandea Bullock NakedHorse Gay CockWorkout XnxxDelhi Sexy BfLyna Perez Only FansSexxx In SleepPawg DoggystyleNami Lee PornAlicia Leigh WillisRomantic XnxxVideos Pornos De Mia KalifaXxx Hat Vido