Kater wandelt 20 kilometer naar oude baasjes nadat die hem aan ander gezin gaven, maar daar wacht een triest lot

© Facebook

Zijn baasjes gaven Toby de kat door aan een ander gezin omdat ze hem beu waren. Hij miste zijn oude thuis echter zo dat hij er ontsnapte en zijn oude gezin weer opspoorde. Toen hij er aankwam, waren zijn baasjes echter allesbehalve blij.

nkdr

Alle toewijding die de kat getoond had door zijn oude baasjes op te sporen ten spijt, bleven de oude baasjes van Toby bij hun besluit om de kater van de hand te doen. Om hem geen kans meer te geven ooit nog terug te komen, brachten ze hem naar het asiel met de uitdrukkelijke vraag om hem een spuitje te geven.

Het asiel contacteerde echter al snel de dierenhulporganisatie SPCA in North Carolina die de kater in huis nam en zijn verhaal deelde op sociale media. “Toen Toby’s familie hem niet langer wilde, gaven ze hem aan een andere familie. Maar Toby miste hen en wandelde 20 kilometer naar huis”, zo schreven ze op Facebook.

“Toen hij er aankwam, wachtte hem een koude douche. De familie van wie hij dacht dat ze van hem hielden, bracht hem naar een asiel en vroeg het personeel hem te euthanaseren.”

Het trieste verhaal van Toby verspreidde zich als een lopend vuurtje over het internet en dankzij al die aandacht vond hij intussen opnieuw een thuis.

© Facebook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen