Vooral CDA moet het ontgelden bij VVD-congres (volkskrant.nl)


'Plannen voor een bitter Nederland.' Zo typeerde Mark Rutte op het VVD-partijcongres het verkiezingsprogramma van het CDA. 'Je wilt naar de fles grijpen als je het leest', zei hij. 'Het zijn nee-zeggers.' ...

door Trump2017 in Politiek  ·  34 Reacties

  • 0
  • 583x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En Rutte is Neerlands grootste leugenaar. Zo die zit!

Make Holland great again in maart 2017.

1
1 Trump2017

Wilders liep helemaal niet weg leugenaar Rutte,Wilders zag dat wat het VVD wilden doen slecht was voor de burgers daarom stopte hij het overleg.

5
2 moya155

Lange natte dweil....

1
3 Madman351

Waar blijft de Nederlandse Guy Fawkes? Zou een bevrijding zijn.

1
4 flauwekulallemaal

Het zal niet meevallen voor de pers om ongekleurd verslag van de verkiezingsstrijd te doen.
Het beste zou zijn om tot maart niets meer te lezen over de verkiezingen in Nederland. De media heeft wat goed te maken na het Trump debacle. Bij de PvdA zijn ze ook al met hun musical begonnen.

2
5 Verwonderd

Rutte komt uit "een donker bos de groene weiden ingewandeld" en Samsom "neemt de bus, en iedereen die is uitgestapt, mag weer instappen"..
Wat is dit allemaal voor prietpraat?
Kunnen deze clowns eens een keer normaal doen?
De burgers hebben vele problemen, maar deze twee paljassen, gaan fluitend en zonder zorgen, het nieuwe jaar in.
Daar is het plan, voor regulering van de wietteelt, een onderdeel van.
Het Is werkelijk niet te geloven.
Hoop, dat ze niet al te stoned zijn, als ze de verkiezingsuitslag zien...

2
6 Dieke
7 in holland

@6 . ++++++++++++++

1
8 Trump2017

Tja Rutte ontpopt zich steeds meer als horror clown @6

1
9 magikeven

> 'Je bent als politicus zo goed als je laatste daad', hield Rutte de meer dan duizend VVD'ers voor. <

Hij kwam zeker nèt van de wc terug. question

1
10 Jan met de korte achterlul

En wat moesten ze lachen die kakkers om die ingestudeerde door een ander verzonnen toespraak. Straks zitten ze gewoon met het cda in een regering en kun je ze weer met 1 mond horen spreken.

1
11 Voorzittershamer

Meer aandacht en liefde in de zorg, daar is Rutte voor. Maar dat betekent niet per se dat er meer geld heen moet. Pleiten voor meer budget vindt hij luie politiek.

Goede zorg in verpleegtehuizen moet volgens Rutte (VVD) worden gefinancierd met liefdewerk en oud papier! En anders door Christelijke charitas, is het niet?!

Daar betaal je als VVDer toch geen belasting voor?!

1
12 Uit Den Haag

De grappen van een partij die niet constitutioneel niet serieus is.

Op de VVD-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen staat straks Sophie Hermans, dochter van Loek Hermans. Hermans was de VVD-senator en fractie-voorzitter in de Eerste Kamer, die moest aftreden vanwege wanbeleid bij Meavita.
Sophie Hermans is de rechterhand van Rutte als Minister-President..

Ook de rechterhand van scheidend Minister van Economische Zaken, Kamp, komt op de lijst, waar Rutte lijsttrekker van wordt.


Grote vraag: wat maakt deze en andere kandidaten op de VVD-lijst geschikt als Volks-vertegenwoordigers? Antwoord: niets. Integendeel.
Deze mensen zijn bij uitstek Partij-vertegenwoordigers en vertegenwoordigers van de Regering in de Tweede Kamer. Dus maken ze onderdeel uit van een strategie om de Trias Politica, de Scheiding der Machten te ontlopen en op te heffen.

Precies in een tijd dat de burger het zat is als enige n i e t vertegenwoordigd te zijn in het Parlement, in tegenstelling tot oneigenlijke partijbelangen en de oneigenlijke belangen van lobby's.

Nog een punt.
Sinds de verkiezing van Trump tot President van de VS, ziet de geopolitieke situatie er geheel anders uit. Nederland zal alleen al op jaarbasis 6 mrd meer aan Defensie moeten gaan besteden.
VS bedrijven gaan, na een verlaging van het tarief vennootschapsbelasting 2000 mrd dollar repatriëren. O.a. ten koste van Europa. Er zal veel meer geld aan onderwijs moeten worden besteed om bedrijven zich in Nederland te doen vestigen: vanwege het voorhanden zijnde , goed opgeleide personeel.
De verkiezingsprogramma's van alle politieke partijen zijn volkomen achterhaald. Grote omzettingen en aanpassingen noodzakelijk..
Geen partij kikt daarvan. Ook de VVD niet.
Zij gaan gerust met achterhaalde programma's de verkiezingsstrijd aan. Volgens de allang uitgedokterde strategieën van de reclamebureaus.

Zo weinig hebben de partijen op met kiezers. De verkiezingsprogramma's en de kandidatenlijsten zijn een farce.


Nog een grote grap: de Hoge Raad heeft de veroordeling van Loek Hermans en zijn medebestuurders wegens wanbeleid ongedaan gemaakt.
Motivatie: een van de rechters die Hermans veroordeelde was formeel net met pensioen , toen de tekst van het vonnis werd vastgesteld. Een vormfout, waarop je letterlijk wachten kon.

Reactie van de VVD-top en Hermans: "Zie je wel dat je altijd kunt vertrouwen op de rechtsstaat!."

1
13 duurendaal

Als ik dit zo lees hoe dit in Noordwijkerhout gegaan is dan straalt het narcisme er vanaf.
Oh oh oh wat ben ik toch goed en zie hoe waardeloos zijn al die anderen.
Walgelijk.
Als het een echte vent is komt hij op tv bij DWDD.
Maar dan lullen ze hem meteen vast daar het niet zo'n intelligente jongen is.
Hij kreeg nog wel 4 uur zendtijd bij de NPO en heeft een reclamespot voor de VVD nodig.
Het is toch echt van de zotte als je tussen de wasmiddel en de Mc Donalds reclame een tv spot nodig hebt om je partij te promoten.

0
14 Eindpenthode

Als ik naar Rötte kijken en vooral luister wil ik naar een 'fles' grijpen met een trekker eraan...

0
15 Nu of Nooit

@14

Rötte is een Asperger psychopaat a la vd G. Dit soort figuren worden 'het volk' martelen en uitzuigen NOOIT moe. Dat gaat nog een stapje verder dan 'narcisme'

0
16 Nu of Nooit

Uiteraard want Rutte heeft vreselijk de pest in dat het CDA vooralsnog niet wenst mee te doen aan zijn referendum volksverlakkerij.

1
17 Altright

Weet u nog 4 jaar geleden was PvdA het grote rode gevaar, nu moet ie tuurlijk ander slachtoffer, want het is hem al gelukt om PvdA 4 jaar te laten uitvoeren ( best knap ), echter PvdA is nu dus afgebrand. Nu is er ander slachtoffer nodig, heeft hij al gevonden bij die orgaanhandelaren, want die is weer ff muisstil, maar om meerderheid te krijgen moet ie er nog 1, en gaat ie CDA groot praten, als zijnde gevaar, krijgen we gewoon meer van hetzelfde dus, enkel andere popjes.

0
18 Doordenker

Na de uitspraken van Rutte over het CDA is nu bekend met welke partij Rutte gaat regeren

0
19 jantje van leiden

Mocht je dit lezen Rutte....... je bent een trekpop zonder ziel.

0
20 Dragonton

Rutte heft een probleem, tenminste, dat zou hij moeten hebben. Als er nog een weldenkend mens is die in deze leugenaar gelooft dan is dat er een te veel. Zorg afgebroken, onderwijs naar de klote, politie een grote puinzooi, justitie een grote puinzooi, defensie ligt op zijn kont en nog nooit betaalde we zoveel belasting. Deze man is een notoire leugenaar die zich nooit meer in de politiek zou moeten laten zien. En wedden dat er toch weer erg vele intrappen? En weet je waarom? Omdat ze denken een dubbeltje meer te verdienen dan de buurman en daarmee zich beter en rijker voelen. Kom straks niet aan zaniken dat hij zijn woord niet houdt. Volgens mij WILLEN mensen gewoonweg belazerd worden.

0
21 Arista

Normen en waarden is deze eikel totaal vreemd. Een beetje zelfreflectie zou geen kwaad kunnen van een partij waar genoeg leden niet vies waren van corruptie en fraude

0
22 zoutzuur1

@18 ; CDA heeft de vorige kabinetsperiode 'rustig' uitgezeten in de hoop dat men het catshuis/kunduz gebeuren is vergeten. Ze eten uit dezelfde hand, oppositie tussen de 2 is tot maart 2017, daarna geven ze elkaar graag weer de hand om verder alles kapot te bezuinigen.

0
23 Partijdig

Natuurlijk moet een ander het ontgelden, ze zullen geen hand in eigen boezem steken het ten kosten van een ander.
vvd ten koste en over de rug van anderen, eerlijk en eerlijk spel hoef je van deze liede niet te verwachten.

0
24 Gratiebarmhart

Hoe bestaat het dat hij op iedere foto, bij ieder debat, die vreselijke lach op zijn gezicht heeft, terwijl Nederland grote problemen heeft. Hij voelt zich daar ver boven verheven. Zolang hij kan reizen, op de foto kan met Jan en alleman, zich niet hoeft te bemoeien met de problemen van 'het plebs', zolang hij het maar naar zijn zin heeft, zolang hij niet tegengesproken heeft, is het leven toch een feestje?

0
25 gaulette

@21
"Volgens mij WILLEN mensen gewoonweg belazerd worden."

Of er is domweg geen beter alternatief.

2
26 von Bribbentrop

@25 . Na maart 2017 zal het lachen hem vergaan.

Make Holland great again in maart 2017.

0
27 Trump2017

Ondanks dat ik veel van de kritiek op rutte begrijp en onderschrijf is zijn manier van optreden effectief. Hij straalt positiviteit uit wat de meerderheid van de Nederlanders, die het nog altijd heel goed hebben, aanspreekt. Rutte wordt gewoon weer premier.

2
28 Myth63

Dat beeld van een paar jaar geleden van een protesterende menigte, wereldwijd tegen de corruptie, neergekeken door de elite vanaf een balkon met een glas champagne en kaviaar.
Dat krijg heb ik bij onze regering.
Torenkamer besprekingen , achter gesloten deuren.
Mijn gevoel zegt deur op slot , sleutel weggooien, een poosje op "bed, bad en brood" na laten denken die hele kliek.

0
29 Rapunzel

"Zelfs Henk Krol kreeg een beurt. 'Aan alle ouderen zeg ik: deze man gaat niets voor u doen, die is alleen bezig met Henk Krol.'"
Mooi beeld hoor, maar ik denk dat de ouderen zich ondertussen zeer bewust zijn van wat jij voor ze hebt gedaan. Ik geloof niet dat ze dat grappig vinden en dit als bijzonder neerbuigend ervaren.

0
30 Tussenderegels

Men weet nu wat voor vlees men in de kuip heeft n.l. een achterbaks smerig mannetje waar men totaal geen respect voor hoeft te hebben.

0
31 zoutzuur1

Het zijn nee-zeggers.

en daar houdt mark niet van getuige het gemedder met het Nee van het oekraine-referendum

0
32 metoo

Vrij logisch want Rutte wil dat het CDA de uitslag van het referendum naast zich neerlegt en dat wil Buma niet.

1
33 Altright

VVD heeft zelf inmiddels zo weinig visie en ideeen ... dat het ze slechts overblijft te ageren tegen de ideeen van anderen ...

Niet verwonderlijk kiest de VVD als conservatief repressieve partij daarvoor de ideeen van een partij die ogenschijnlijk het dichtst ligt bij de eigen opvattingen. 'We lijken misschien hetzelfde (conservatief repressief) maar we zijn dat niet, zie onze kritiek, we zijn anders...

0
34 mightimouse

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

26 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

3 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

3 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

3 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

4 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

4 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Boys Sucking Girls BoobsPonytail PornHot JapanpornKris Collins NudeJosiestevensMbdd-2094KittewBooty Be Bigger PornDouble HandjobSucking Black BallsKiara ColeHq BabsFirst DpSindhu Menon Sex VideosBoys Licking Girls BoobsCeleb NudiesAmberdymeSex Video With Hindi AudioNude Porn HdXxx Hindi SadiMarcela RubitaMature LesbianPregnant Sex PornDuro PornIndian Village Girl Xxx VideoMumo SengenBrazzer PornhupForced Hand Job PornXem HentaiCam SecLucio SaintsLicking Clit LesbianGinna Michael PornSkipthegames ComMissav DownloaderSinfuldeeds MassageLeslie Mann HotOdia Open SexTamil Mallu Sex Videos DownloadCelebrity Sexual ScenesChyna ClitorisCake Farts PornHotwife Spit RoastCosplay Porn GifHentia Porn GifsPorn CougarAnime Xxx SexXxxxxxzxxJennfer White PornNude Photos Of BoobsTentaclexxxTopless SareeMexican Chick NudeHappy Ending Masage VideoSpy On Mom PornSora Aoi UncensoredTeacher Porn VidoeRedgifdRailey Tv OnlyfansFree Cam To Cam Sex ChatChaturtabeBangla Local XvideoBollywood Real SexNrx StudiosAudrey Bitoni Sex VideosGirlssexvideoWorlds Longest DickSexual Position Pile DriverBuetiful Nude WomenDesi Pari XxxIndian House Wife Xxx VideoNaked Japanese WomenSexy OrgasmSuperherione PornBlackebonypornCarly Lawrence NudePorn For UsaHot Romantic Sex Video DownloadPorn Desi TubesOverflow Anime PornWww.pornographiqueCaterbateCouple XxSaree Sex In TeluguXxx Odia SexyPornos TriosPornos DelesbianasLight Skin AnalDrew Barimore NudeCartoon KiCam Porn VideosJapan Sexy PhotoPorn Star FuckingSucked Me DryHq De HentaiDesi Village Aunty PornLesbian Doc PornKyler Quinn JoiOnlytokNudostrBig Titty StepmomHot Sister And Brother SexPussy Eating Porn VideosCrystal Blue XxxStripchat.Porn ThongVirginia Bell Nude알몸 제로투Hd Porn MomMypervyfamReddit SquirtingXvideos.netThenicolet PornLimdsay Lohan NakedLong Sex StoryAll Xxx MoviesPerfetgirls.netShara Shahi NudeKatie Aselton NudeEkta Kapoor NudeMan Fuck PigNude GrandmasThe Summer Hentai GameBeautiful Vagina'sLatina With Big TittiesMisaaxJapanese Anal Cream Pie18 Your Old PornPhothoacompanhantesHotgymnastSouth Korean SexGrope PornVideo Porn Gay MalePantynectarXnnxx PornAbellaxxxHot Women NudesHot Sexxx20 Years Sex VideosWow Grls PornKareena XxxPournKat Dennings NakedGay Prison PornRide On FaceCojiendo Una ViejitaVideos Pornode CulonasTamil Aunty Sex PadamFuq VideosNoughty America Video