door Uit Den Haag in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 4
  • 514x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De speciale coördinator van de VN voor het vredesproces in het Midden-Oosten, Nickolay Mladenov, viel vrijdag uit tegen Israël na de dood van Palestijns-Arabische tieners in de gewelddadige rellen langs de grens tussen Gaza en Israël.

25
1 Uit Den Haag

Aan Israëlische zijde heeft nog niemand een schrammetje.
Aan Palestijnse zijde zijn er honderden doden en gewonden.
Toch zijn hier fans van de moordenaars die de slachtoffers de schuld willen geven question

De doden zijn Palestijns, de kogels Israëlisch.....

26
2 Uit Den Haag

@2
Als je hier je ongezouten mening neerzet ben je antisemiet.

17
3 Lady Kant

@2 De stenen zijn Palestijns

7
4 Ikke44

VN = US en SA. Dus logisch dat ze dit beweren.

8
5 Wendel

@3 Heeft misschien ook met de schaal van het forum te maken. Er zijn maar heel weinig deelnemers. En heel veel opereren in zekere ideologische doctrines.

5
6 alexandroepimenco

Hamas verschuilt zich altijd achter kinderen

10
7 wijs

@7 In tijden van oorlog dan doen alle partijen slechte dingen. Kan 't niet helpen.

9
8 alexandroepimenco

@5

De USA is toch een goede vriend van Israël? En goede vrienden mogen de waarheid zeggen want ze doen het omdat ze om je geven.

Ik zie dan ook de logica van jouw posting niet.

25
9 ~ Echelon II ~

@8

In Gaza heeft men amper gebied waar kinderen géén gevaar lopen; daarvoor is het oppervlak te klein en te dicht bevolkt.

En niet iedereen die zich verzet tegen de bezetting in Gaza is aanhanger van Hamas.

Vanavond het item over Israël in Nieuwsuur gezien? Het heeft me in ieder geval duidelijk gemaakt waarom Israëlische bestuurders en een deel van de bevolking niets heeft met internationaal recht en ethisch handelen.

Tijd dat de VN maar eens wat blauwhelmen stuurt om de grenzen, van voor de zesdaagse oorlog, te bewaken en de kemphanen te scheiden. Kolonisten mogen kiezen of ze willen vertrekken of blijven maar de IOF heeft die keuze niet.

Er zijn vast wel wat Afrikaanse landen bereid om militairen voor een dergelijke missie te leveren.

25
10 ~ Echelon II ~

@10 correctie

@8 moet zijn @7

23
11 ~ Echelon II ~

Dat moet de meeste hollanders als muziek in hun oren klinken.

Fukk yeah, eigenschuld dikke bult.

Nu maar hopen dat Rutte zijn poot stijf houdt.

6
12 PrinsClaus

Die VN-gezant zegt op het einde van z'n monoloogje: "This tragic incident must be investigated"

Dus het manneke heeft al een mening en veroordeling, maar de hele zaak 'moet nog onderzocht worden!"? Die vent is gewoon een jodenhater. Zal niet de eerste russische hater zijn, maar dan op die positie. Als hij in Israël zit moest hij maar eens een verplicht rondgang langs die grens krijgen, op vrijdagmiddag, als de "vredelievende demonstranten" weer autobanden in de fik steken, vliegers met molotovcocktails eraan naar graanvelden in Israël sturen en deze dan in de fik steken (gisteren), of als er weer onder dekking van kinderen bommen aan de grenshekken worden gehangen, op IDF-soldaten wordt geschoten...

Het is weer typerend voor de VN: metéén Israël veroordelen nog vóór er een onderzoek is geweest. De VN is al jaren geleden gestopt met de laatste schijn van onpartijdigheid en is gewoon anti-Israël. Ingepakt door moslimlanden en olielanden, en andere idioten.

Verder was iedereen ruim voldoende gewaarschuwd; maar als men dan toch zo eigenwijs is om zich in een dodelijke zone te begeven is dat hun eigen schuld, plus de schuld van ouderen die op die kinderen behoren te letten. Hamas maakt al jaren gebruik van kinderen als 'levende schilden', algemeen bekend. En dan krijgt Israël de schuld. Zó werkt jodenhaat. question

10
13 weerman

Is dit zo'n gevalletje van Hamas pikt een gehersenspoeld kind uit hun gelederen, doet een bommetje in z'n rugtasje, en dan piepen dat Israël en kind heeft doodgeschoten?

Een kind met een vuurwapen is net zo gevaarlijk als een volwassene met vuurwapen.

8
14 Bluth

@14

Precies. En de wereld bij monde van de VN staat metéén klaar om een mening te roeptoeteren, nog vóór er een -hopelijk onpartijdig- onderzoek is geweest. Nog even zo doorgaan en Israël flikkert die hele VN uit hun land. Het zijn alleen maar antisemitische lastpakken die hun werk bevooroordeeld doen.
Kinderen zijn, zeker bij hamas, altijd al de 'dappere strijders van allah' geweest. Als je wilt zien hoe dat helletuig met kinderen om gaat, moet je even via Google-afbeelding kijken, met de zoekwoorden: hamas children. Hezbollah is net zo erg; zoek dan op: 'hezbollah children'.

Dan zie je hoe 'vredelievend' ze zijn.

Besef ook altijd goed, dat het woordje "vrede" in de moslimwereld een compleet andere betekenis heeft dan bij ons. Voor hen betekent "vrede" dat iedereen moslim is geworden, dat er geen strijd meer is tussen religies omdat de islam dan alles heeft overwonnen en dat er geen meningsverschillen meer zijn, want iedereen denkt en gelooft hetzelfde. DAT is "vrede" voor hen..!
En dus moet je hen NOOIT geloven als ze met grote ogen beweren, dat "Islam vrede betekent"... Want het betekent niets meer dan een volledige overheersing van elke andere religie. En dat moeten we niet willen.

8
15 weerman

Het IDF is verworden tot 1 grote terroristische organisatie.

17
16 Oebie

@15


Wat een geklaag weer. Als het over israel gaat dan schiet jij meteen in een stuip. Verbazend
want met andere onderwerpen ben je niet zo.

In deze draadjes sta je vooraan om iedereen die ook maar enige kritiek op israel en haar beleid heeft voor antisemiet uit te maken.
Wat betreft het onderwerp:
Het is israel in deze die het niet nodig vindt dat er onafhankelijk onderzoek wordt uitgevoerd. En die houding mag best bekritiseerd worden.

13
17 carpenter

@17
Niet op-de-man, niet proberen ruzie te maken via onzinnige beweringen en je gewoon aan het topic houden. Ik ken de trucendoos nu wel.
Verder geeft die kerel zelf toe dat er nog onderzoek verricht moet worden! Maar dan WEL al een mening hebben? Dat klopt niet, en dat weet jij best.

7
18 weerman

@18 Je noemt echt alles op de man of niet? Volgens mij ben je een soort autist in de WAO met een Likud fetisj. Of is dat weer te persoonlijk?

17
19 Oebie

@19 . Te hopen dat hij al gepensioneerd is en dat hij niet meer voor de klas staat. Daar wil je je kinderen toch niet aan blootstellen.
Zo hypocriet maak je ze zelden mee. Enerzijds heeft hij het over “de wekelijkse relispam van het RD”
Maar als het over Israel gaat, plaatst hij regelmatig links uit het RD, zoals:
https://www.rd.nl/tussen-1938-en-1973-werden-1-miljoen-joden-uit-de-arabische-wereld-verdreven-1.609493.
Alsof het RD dan ineens objectief is en geen religieuze motieven heeft.

13
20 tsja

@19
niet op-de-man, niet schelden (hoewel jij daar een patent op hebt, hier...) en gewóón on-topic: een VN-gezant heeft al een oordeel nog vóór er een onderzoek is geweest, waar hij note bene zelf toe oproept. Die vent is dus bevooroordeeld; ik zou hem mijn land uitschoppen als Persona non Grata.

@0
niet op-de-man, gewoon on-topic en geen andere posters gaan afbranden. Het onderwerp behandelen, svp. question

4
21 weerman

Het is toch altijd wel weer typerend hoe men tegen Israël tekeer gaat als het om situaties gaat die zijzelf niet in de hand heeft.

"Children must be protected from violence"
(Let op; de VN hanteert inzake de palestijnen andere termen dan in gelijksoortige situaties. Neem bijvoorbeeld de term 'vluchteling' of 'children'. Bij 'children' denk je al snel aan jonge kinderen die lekker buiten in de speeltuin gaan spelen. Palestijnse 'children' zijn vaak jonge mannen van rond de 20 die met molotov-cocktails en stenen gooien naar Israëlische soldaten. Jeugdigen die in opdracht van (in dit geval) hamas iets moeten proberen te forceren. In andere situaties zijn het gewoon relschoppers of 'huurlingen' die keihard aangepakt moeten worden.)

Maar wie dit zo uitspreekt; "Children must be protected from violence", moet zich niet richten tot Israël.
Het is hamas wat die jongeren ophitst zodat ze als kanonvuur kunnen dienen.
Niet Israël jut ze op om een doorgang te forceren in de grens tussen Gaza en Israël.
Het is hamas die geen moeite heeft om (echte) kleine kinderen in te zetten in hun verwerpelijke en zieke strijd tegen Israël (denk aan de kinderen van rond de 10 jaar die tunnels moeten graven en waarbij er elk jaar een stuk of 30 van omkomen door instortingen).

Wie dus begaan is met deze zogenaamde kinderen, zoals deze Nickolay, zal zich moeten richten tot diegene die deze 'children' in die positie brengt/dwingt.
Zoals gezegd gebeurt dat normaal gesproken ook (denk aan de kindsoldaten van Boko Haram. Iedereen vind het te triest voor woorden dat die kinderen moeten sneuvelen in de strijd die Boko Haram voert. Maar niemand geeft de Nigeriaanse christenen of de overheid daarvan de schuld. Boko Haram zet die kinderen in en daarom wordt die organisatie daarvoor ook verantwoordelijk gehouden.)
Hoe anders is dat bij de zogenaamde palestijnse kinderen?

Deze VN gezant maakt, zonder dat hij het doorheeft, duidelijk dat de wereld/internationale gemeenschap veel meer gericht moet zijn op de 'opdrachtgevers' die deze 'kinderen' in dit soort situaties brengt/dwingt.
Pleiten voor een onafhankelijk onderzoek doet het altijd goed bij de algemene opinie maar wat heeft het voor zin als je niet eens onafhankelijk kunt rapporteren?
Achter het Israëlische beleid zit een heel stelsel wat tot stand is gekomen door een democratisch systeem.
Een systeem wat gecontroleerd moet en dient te worden.
Op die voet is hamas in Gaza niet gelijkwaardig.
Hamas wordt nog steeds gezien als een terroristische organisatie.
En hoe gaat de VN normaal gesproken daarmee om....?

4
22 Malinois

@22

Hear, hear. Dank voor de verduidelijking!

4
23 weerman

@13 weerman
Je schrijft:
Dus het manneke heeft al een mening en veroordeling, maar de hele zaak 'moet nog onderzocht worden!"? Die vent is gewoon een jodenhater.

Dus als je boos wordt over dode kinderen ben je een jodenhater??

18
24 Uit Den Haag

@24

Het is beter als je de bovenstaande uiteenzettingen over de definitie van "kinderen" aldaar, eens leest. Dan hoef je ook niet mensen hier persoonlijk aan te spreken en sla je ook geen flater. Zoals nu. Succes met lezen!

3
25 weerman

Een Israëlische journalist legt uit waarom Israël doet wat het doet. Het is géén Arabische Israëli.


Het is overigens geen excuus voor het gebrek aan ethisch besef en de minachting voor internationaal recht. Maar dat is ook niet de bedoeling van dit interview denk ik.

18
26 ~ Echelon II ~

@14

Inderdaad, zoals je op deze foto kunt zien. Deze kinderen zijn nu al geïndoctrineerd, zo jong nog én met keppeltje, maar da's natuurlijk een vermomming.

https://astutenews.files.wordpress.com/2017/06/israel_children.jpeg

18
27 ~ Echelon II ~

Terecht dat hij Israël daarvan beschuldigd. Zowel recent als in het verleden. We herinneren ons uit een vorige "afranseling" door Israël op Gaza nog de op het strand spelende kinderen die vanaf een Israëlisch oorlogsfregat werden vermoord.

Het is de hoogste tijd dat de VN eens de ballen toont tegen de kindermoordenaars.

24
28 Barbapapa-7,5

Herstel: beschuldigt.
Ik maakte het spelfoutje van mijn groupie. question

24
29 Barbapapa-7,5

@26 aanvulling

Docu gisteravond uitgezonden bij Nieuwsuur.

16
30 ~ Echelon II ~

@26 constatering

Sommige mensen zijn nog steeds niet over de ontkenningsfase heen, zelfs niet als de informatie uit Israël afkomstig is en niets te maken heeft met mijn persoonlijke mening.

Sneu, maar wel vermakelijk.

#BDS

17
31 ~ Echelon II ~

Ja, dat krijg je als je op kinderen schiet.... dat wordt opgemerkt en komt bij je terug.

5
32 TedjeR

@22 Malinois
Je schrijft:
Let op; de VN hanteert inzake de palestijnen andere termen dan in gelijksoortige situaties. Neem bijvoorbeeld de term 'vluchteling' of 'children'. Bij 'children' denk je al snel aan jonge kinderen die lekker buiten in de speeltuin gaan spelen. Palestijnse 'children' zijn vaak jonge mannen van rond de 20

Hoe krijg je dit VERZONNEN?!
Waar haal je deze kolder vandaan?!
"vaak jonge mannen van rond de 20"?!
En dan heb ik het nog niet eens over het unieke feit dat Israël het ENIGE land ter wereld is wat een MILITAIRE Rechtbank heeft voor kinderen vanaf 11 - 12 jaar question

En nog zo'n waanzinnige fantasie:
"Het zijn zelfs 'huurlingen"?!
Hamas die huurlingen inschakelt?!

En dan de aantoonbare onzin:
"Achter het Israëlische beleid zit een heel stelsel wat tot stand is gekomen door een democratisch systeem"
Hoe kan je democratisch zijn als je miljoenen mensen rechteloos houdt in de bezette gebieden?!
Een land zonder Grondwet, die basale bescherming moet geven aan ALLE inwoners?!
Lees dit artikel van een Israëlische rechtsgeleerde eens:
Ondemocratisch van de rivier tot aan de zee.
https://www.haaretz.com/opinion/.premium-undemocratic-from-the-river-to-the-sea-1.5995873

Het is inderdaad hóóg tijd dat de VN Veiligheidsraad hier onderzoek naar doet!
Misschien zonder de VS, maar mèt de instemming van ALLE andere leden van de Veiligheidsraad zoals Nederland!

En misschien moet jij óók eens laten onderzoeken of jij fantasie en werkelijkheid nog wel goed uit elkaar kan houden.....

11
33 Uit Den Haag

De arabieren vallen Israel aan om Israel te vernietigen en alle Joden uit te moorden.

De Joden verdedigen zich en schieten de moordenaars dood.

De Jodenhaters hier op dit forum schieten helemaal in een kramp en vervloeken de Joden.

Dat is wat er loos is op dit draadje.

4
34 Uzi

@2 [Aan Israëlische zijde heeft nog niemand een schrammetje.]

En dat willen ze graag zou houden.

[Aan Palestijnse zijde zijn er honderden doden en gewonden.]

Er zijn geen honderden doden. Waarom weer grove leugens over Israel vertellen? Is dat jouw "kritiek op Israel"??

4
35 Uzi

@34 Uzi
De afgelopen weken hebben wij allemaal goed kunnen zien hoe "De Joden zich verdedigen (tegen ongewapende burgers) en de moordenaars doodschieten."

Juichvideo van Israëlische soldaten die Palestijn neerschieten leidt tot ophef....
trouw.nl
Het Israëlische leger onderzoekt een video waarop te zien is hoe Israëlische soldaten juichen nadat ze een Palestijn neerschieten die - zo te zien ongewapend - op een grenshek afloopt. Op de video, die maandagavond op de Israëlische tv werd uitgezonden, is te zien hoe drie mannen het he ...

Israëliërs: nog niet één schrammetje.
Palestijnen: honderden doden en gewonden question
https://www.nieuwskoerier.nl/news/281023-juichvideo-van-israelische-soldaten-die-palestijn-neerschieten-leidt-tot-ophef

13
36 Uit Den Haag

@35 Uzi
Je schrijft:
[Aan Palestijnse zijde zijn er honderden doden en gewonden.]
Er zijn geen honderden doden. Waarom weer grove leugens over Israel vertellen? Is dat jouw "kritiek op Israel"??

Ik vertel geen grove leugens.
Ik vertel zelfs NOOIT leugens.
Het is verveld voor je, maar fatsoenlijk Nederlands lèzen je kan duidelijk niet!

12
37 Uit Den Haag

* Verwijderd door de redactie *

38 Uzi

@38 Uzi
Je schrijft:
"Je doet niks anders dan liegen"
"Honderden doden en gewonden" betekent "honderden doden en honderden gewonden".

Dat klopt niet.
Een voorbeeld.
"Honderden honden en katten" geeft aan dat er honderden zoogdieren zijn.
Niet hoevéél honden en hoevéél katten er zijn.
"Honderden doden en gewonden" geeft dan ook niet aan hoevéél doden en hoevéél gewonden er zijn. "Honderden doden en gewonden" geeft aan hoeveel slachtoffers er zijn.

Je schrijft ook:
"Je doet niks anders dan Israel demonizeren"

Dat klopt óók niet.
Ik probeer te voorkomen dat moordenaars, kolonisten en andere terroristen het laatste restje fatsoen van Israël om zeep helpen door wat objectieve informatie te geven.

16
39 Uit Den Haag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

Veel te weinig geïnvesteerd in onderhoud.Maar wel elk jaar maximale winstuitkering aan de aandeelhouders....

2 minuten geleden geplaatst door eh

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=bCnuEWLeEEEHauser Lana Trotovsek Erbarme Dich ...

3 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Reconquista
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Die snapt er nog steeds niets van. Dat het volgend kabinet het maar weer snel terug mag draaien. ...

4 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Pianist Jan Vayne belegde 2,6 miljoen na onzorgvuldig advies van zijn bank: ‘Dacht dat dit veilig was’

Aandelen, zonder stemrecht.Wie koopt er nog aandelen?...

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

elsemiek
Muziekdraadje

https://www.youtube.com/watch?v=nZb7FcP84CMErbarme Dich Mattheus Passion het meesterswerk van Bach ...

6 minuten geleden geplaatst door elsemiek

LoydMorris
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

Waar kunnen Nederlandse jongeren naar toe, als deze opgeroepen worden voor de dienstplicht?...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
'Promes moet afzien: kaalgeschoren en met twintig man in cel'

Die wil heel gauw terug naar Nederland. Dan maar een tijdje brommen in een Hollandse cel. . . ...

8 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Meer asielmogelijkheden voor vluchtelingen uit Eritrea met dienstplicht

En volgende week zeurt hij weer dat hij geen plekken heeft.Bij uitstek de meest overbodige bewindsman van Nederland. Creëert alleen maar pr...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

eh
England's ludicrous experiment in privatised water is coming to a messy end | Adam Almeida

uit artikel:Sinds de privatisering in 1989 zijn de waterrekeningen in Groot-Brittannië met 360% gestegen, meer dan twee keer zoveel inflatie ...

10 minuten geleden geplaatst door eh

Reconquista
De nieuwe premier krijgt het zwaar

Gewoon de klimaat en stikstoffondsen van Rutte en Jetten aanbreken en er zeker niet meer in stoppen zoals de bedoeling is . Daar zit 60 miljard ...

15 minuten geleden geplaatst door Reconquista

NK. App
Deepika Padukone PornMom Rap Son Sex VideoPoran Video In HindiHotguysfuck FullEbony Bbc AnalHomemade SextapesLesbian Fem DomNaruto PornmangaSuhagrat Ki Sexy BfLuna DanielsSarah CausSex Video EnjoyXxxx Video 2018Browser Sex VideoTry Not To Cum HentaiChristmas TittiesBbc Anal PainFellucia BjNarduchita PornYoup[ornIndian Men PenisAll Sex Video DownloadPictures Of Naked BoysStocking PorneCookieswirlc PornRebeca LinarSommer Ray NudesIndian Lady XxxMarati Sex ComPorhbBeach Candid NudeGroping At TheaterKate Becksale NudeDrive XxxMea MealoneAsian FuckSavannah Bond Full VideosDesiteenpornJayden James FuckXxx Videos Hd Sunny LeoneBig Tits 18 Year OldsIndian Porm VidioPorn YuriSubil Arch Futa111 PornSchool Xnxx VideoPushpa SexNew Xvideo HdHindi Font Sex StoriesCatching Gold Diggers Full VideosGueras PornBokep Jepang Tanpa SensorAmature Porn UkOnlyfans GratsiHuge Boobs NudeAria SkyeXxx Gay Boy SexShego PornFilms Gratuits Pour AdulteWww Xvidoe ComAnirudh Sex VideoAmateur Asian Blow JobR FutaBlue Picture Video SexyHole HunterAlina Angel PornFandyUllu Tadap WebseriesBestial MoviesKeke Palmer NudesBig Butt PronCory Chase FartBbc Close UpㅁㅍㄴㄷㄷCharyrbateMr SeceBrazzers X VideoEmily Blunt In BikiniChhota Bheem SexKerala Ammayi SexXxx Videos KamasutraCam Free PornFemale Orgasming PornSherlyn Chopra Nude ImagesXxx New Vedios6ix9ine GayMassage Oil Japanese PornLatina Amatuer PornPinky PowersValentina Nappi Sex Hd VideosRough InterracialGo TpornViking Barbie LeakJapenese PornstarsLela Star Sex VideoLadynoy TubeFull Hd Porn Videos ComDxd PornMercy Overwatch PornJogos De HentaiXnxx FilmesDillion Harper GifJenna Ortega LeaksJihad CelebIlikevomixBlack Man PornXx Videos MomCouple Massage EroticSite De Pornografia BrasileiroAllie LeenTeenager Feet PornXxxnx 10Indian Hot Aunty XnxxSaxy Vibes 2019Kiara Advani Lust StoriesNew Xxx Bf VideoShow Me Free Porn VideosHxh R34Hint PornaStrap On Lesbain PornMilftoon PornHot Girl PussyCs Blonde Bombshell OnlyfansSites PornographieXxx And BfSex AntysAmma Son SexNude White GirlsTeletubbies PornPorn Web SitesMoriah Mills OnlyfansChyna On PlayboyRobloxhentaiHusband Masturbates For WifeCei CuckoldSex Chat FreeThbegaloreJacquie Et MichBlog Dos CornosAfricansexglobeToilet No Hanako-san Vs Kukkyou TaimashiYouporanMilf SeductionJapanese Public Porn1 Hour PornPakistani Sex Video FilmShooting Of Porn VideosPorn CuratedSonagachi Bf Sonagachi BfHentai Milf Porn